Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı Kullananlar,,Sorunlar,,Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bende rt 63 buzdolabı var ..1 ay oldu olmadı..Gayet memnunum...Fakat dikkatimi çeken birşey var..Sebzelik bölümü içeride baya bir nem yapıyor neden acaba?

nem ayari var mi peki? varsa eger onunla alakali olablir.
  • quote:

Bende rt 63 buzdolabı var ..1 ay oldu olmadı..Gayet memnunum...Fakat dikkatimi çeken birşey var..Sebzelik bölümü içeride baya bir nem yapıyor neden acaba?

Samsung'un bu serisi hatırladığım kadarıyla sebzeleri %90 ya da %99'a kadar neme hapseden özellikte sebzelik bölmesine sahip. Özelliği bu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Samsung'un bu serisi hatırladığım kadarıyla sebzeleri %90 ya da %99'a kadar neme hapseden özellikte sebzelik bölmesine sahip. Özelliği bu yani.

Aynen...
    Sebzelik zaten nemi koruma özellikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 6 Eylül 2011; 22:04:08 >
  • Hmm bunun özelliği olduğunu bilmiyordum...Sağolun arkadaşlar.
  • Bugün buzdolabı alt kapağı ile su haznesini değiştirdiler...Sonuç olarak çok akmayan sebilim artık düzgün akıyor..Sizdede böyle bir problem varsa değişim isteyin bence...Şimdi tekrar baktım sebilin basması bile farklı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 8 Eylül 2011; 22:44:34 >
  • quote:

Bugün buzdolabı alt kapağı ile su haznesini değiştirdiler...Sonuç olarak çok akmayan sebilim artık düzgün akıyor..Sizdede böyle bir problem varsa değişim isteyin bence...Şimdi tekrar baktım sebilin basması bile farklı olmuş

siz bu dolabı daha yeni almadınız mı?
    ne zaman ve niçin bozuldu da değişim yapıldı acaba? üzüldüm açıkçası...
  • Yok yukarıda yazmıştım kapağında boya atması vardı geldiğinde.Açıkçası su pınarının akma muhabbeti hiç hoşuma gitmemişti.Ama oda değişti düzelmiş tamamen.Yani eski su pınarı normal değilmiş..Sağolsun garantiden geldi değiştiler.Naylonunu üstünde bıraktırmış bizimkiler iyi olmuş taşınırken yeni evde çıkartırım anca.
  • Ben demiştim değil mi, kabul etme şu buzdolabını,doğrudan değişim iste diye.
  • E dedinde olmadık işte hayır vardır işte..Dolap geldi kapağında renk atması vardı işte biyere sürtmüş değiştim su pınarıda düzeldi..Şu an dolap hiç sorunsuz...Memnunum.Valla gidipte 1700 yada 1800 e mağazadan alacağıma 350 tl az verdim paşalar gibi....
  • Arkadaşlar dolabı alalı 2 buçuk ay oldu...İzlenimlerim
    1-meyve be sebzeleri çok uzun süre dayandırıyor.
    2-Nofrost bölümü gayet geniş ve kullanışlı
    3-kahvalıtlık bölümü daha önceden de arkadaşların dediği gibi önemsiz ve boşa yapılmış gibi.
    4-Yumurtalığı çok küçük.
    5-Raf aralıkları baya bi dar.
    6-Su pınarı gayet güzel..
    7-Çok sessiz çalışıyor..
    8-Bunlar hanımın yorumları valla o daha çok haşırneşir bizzat sordum o söyledi
  • quote:

sebzelerini poşette saklama sakın....o nemler sebze ve meyvelerinizi tam bir ay taptaze tutacak rahat olun(3 yıldır rt 63 kdew kullanıyorum,şu an sizdeki rt 63 wmsw)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu_yıldızı -- 11 Kasım 2011; 20:52:33 >
  • mrb. bende yaklaşık 2 yıl önce forumda çok methedildiği için aldım. rt edew 52 yada 59 modeli tam hatırlamıyorum. ama sesinden dolayı memnun değilim. ilk yıl problem yoktu ama sonradan gece uyandıracak kadar rahatsız etmeye başladığını söylemek isterim. hatta kardeşime bile aynı modelden geçen yıl aldırtmıştım. aynı sıkıntı onda da başlamış. zeminin düz olmamasından dolayı kaynaklanır diyorlar ama öyle olsa baştan öterdi. servislik bir olay mı sizce?
  • Bende daha bir hafta önce rt63fmsw aldım.Yani sizin aldığınız modelin aynısı sadece bende su pınarı yok. Ben bir eşyada bu kadar sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.Bayisi ayrı sorun servisi ayrı sorun. Samsung beyaz eşyada yeni olduğu için malesef bayi ve servis sistemleri henüz oturmamış. Ayrıca yeteri kadar teknik bilgiye sahip olduklarını da düşünmüyorum. Benim dolabın en büyük avantajı iç hacminin geniş olması.Diğer özelliklerini zaman içinde kullandıkça söyleyebilirim. Umarım sorunsuz çalışır. Geldiği ilk günden beri sebzeliğin üstündeki camın iç kısmında su damlaları oluşuyor. Nem oluştuğunu söyleyen bir arkadaş vardı ama benimki resmen su damlası ve yoğun bir şekilde oluşuyor. Daha önceki beko dolabımda böyle birşey yaşamadığım için bir sorun olduğunu düşünerek servisi aradım ve geldiler. Bana herşeyin normal oluğunu içerde oluşan nemin dışarı atılamadığı için su damlasına dönüştüğü anlatıldı. Daha çok coğrafya dersi verir gibi. Karlı dağlar falan örnek gösterilerek... Ve bezi elime alıp bu damlaları silmem gerektiği söylendi... Benim mantığıma göre camda biriken su damlaları sebzelerin üstüne şıp şıp damlayacak ve sürekli ıslak olan sebzeler kısa sürede çürüyecek. Ben kesinlikle bunun normal olduğunu düşünmüyorum... Bu sorun çözülene kadar peşlerini bırakmayacağım... Sizin dolapta varmı böyle bir sorun?

• arkadaşlar bende samsung RT59QMSW A+ modelini aldım. Bir aydır kullanıyoruz. Ama canımı sıkan bir konu var, sebzelik kısmı aşırı nem yapıyor ve bu nem su damlacıkları halinde sebzeliğin iç tavan kısmından aşağıya yani sebzelerin üzerine damlayarak çürümeyi hızlandırıyor. Son olarak da sebzeliğin üzerine koyulan marul bir günde yarısı çürüyüp sararmış. Ben bu buzdolabını uzun araştırmalar sonunda almıştım, demek ki boşuna güvenmişim samsung markasına, aslına bakarsanız genelde kullandığım ürünlerin çoğu samsung, bana yardımcı olabilir misiniz, bu nem sorunu ve marulun bir günde yanması nedendir acaba?
  • Ben de Rt63 modelini listeme almışken nasıl bir sorun ki bu. Bir çeşit dizayn hatasımı acaba. Tamam nem tutması iyi ama yoğunlaşıp damlaması başka birşey. Acaba dolap çok soğukta çalıştığından olabilir mi? Zira soğuk havanın nemi taşıma kapasitesi düşer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün samsung servisine gittim ve sorunu anlattım bana aynen şunu söylediler, "tamam servis gelir, inceler ama kullanıcı hatası olduğunu tespit ederse sizden 40 tl para talep ederler" bu bir, ikincisi servisten gelen arkadaşlar buzdolabını taşırlarken merdivenin demir korkuluğuna çarparak kapıda ezik oluşturdular. Bu hatanın kapıyı değiştirerek giderilebileceğini söylediler ve resmini çekip rapora "kapı ezik" ibaresini yazdılar, bu gün de bu konuyla ilgili "kapının değişip değişmeyeceği kesin değil buna merkezimiz karar verecek" değince benim nevrim döndü ve "tüketici mahkemesine başvuracağım" dedim, daha sonra elektroworld ile görüşmelerim neticesinde servisle görüştüklerini, kapıyı değiştireceklerini ancak bunun biraz zaman alacağını belirttiler. Beklemedeyim. Servis benden bir aylık buzdolabı için kullanıcı hatası diyerek ücret talep edecekse bu garantinin ne manası kalır, tamam kullanıcı hatasıyla ilgili bir arıza oluşmuşsa tamir cihetine gidilmesi için ücret talep edebilir bunu anlarım, ama "ben geldim baktım sizin hatanız verin 40 tl" gibi bir uygulama görülmüş bir şey değil. Sizleri buradan gelişmeler hakkında haberdar ederim ve bu konu hakkında da İnternet üzerinden sorunla ilgili bir çok kişiyi uyarmayı düşünüyorum, SAMSUNG ALIRKEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNSÜNLER, ARIZALANIRSA VAY HALİNİZE.

• Arkadaşlar ben de samsung buzdolabı almayı düşünüyorum, fakat sizden görüş isteyeceğim.

samsung buzdolabı almak istiyorum ve üç model arasında kararsız kaldım. RT54FBPN - RT55KZRSL ve RT59FBPN modelleri arasında kararsız kaldım. İncelememde anladığım kadarıyla RT54 ve RT59 serileri arasındaki tek fark boyut farkı, fakat hangi modeller daha iyidir bilemiyorum. Bir de RT54 ve RT59'un FBPN - EBPN ve QBPN şeklinde modelleri var, görüntü itibariyle aynı gibi görünüyorlar, fakat bu modeller arasındaki fark nedir anlayamadım. FBPN - EBPN ve QBPN, üretim yerleri mi farklıdır, veya biri diğerinin daha yeni modeli midir, veyahut hangisi daha iyidir, aralarında fark var mıdır uzun süredir araştırmama rağmen çözemedim, bir de RT55 modellerinde Kayra uzantısı nedir? Bu üç model arasında tavsiyede bulunabilirseniz ve diğer konularda beni aydınlatabilirseniz size çok minnettar olacağım. candoğan bey ( candoğan62 ) özellikle sizden de yardım isteyeceğim (size özelden de mesaj atmıştım farketmediniz sanırım kusura bakmayın), sizin tavsiyelerinizle profilo marka çamaşır ve bulaşık makinesi aldım ve çok memnun kaldım teşekkür ederim. Yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

• arkadaşım ben aldım ve bazı şeyleri anlattım ama tabi sen bilirsin, bu gün servisi tekrar aradım ve sebzelik kısmındaki nem sorununu tekrar anlattım, servis personelinin bana önerisi "sebzeliğin altına peçete havlu koyun"dedi. Dahiyane bir çözüm değil mi? Bu konudan muzdarip bir sürü kullanıcı aramış ama bu bir arıza değilmiş o yüzden kağıt havluyla idare edecekmişiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.