Şimdi Ara

Samsung Buzdolabı Kullananlar,,Sorunlar,,Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
    Arkadaşlar bu dolabın açılmadığını farzedersek kaç dakikada bir çalışmaya başlayıp ne kadar çalışmalıdır?Sanki benim eski tek kapılı arçelik dolabıma göre çok daha fazla motor aktif?Rt63 serisi

Aaah shadow kardeş, eski camlar bardak oldu.Bizdede 26 senelik arçelik (LG üretimi) tek kapı vardı.Tek kusuru buzluğu deli gibi buz tutuyordu.Hala saat gibi çalışır ama buz tuttuğu için emekli ettik onu.Dolabının no frost ve hacmi büyük olduğu ve tabiki dört dörtlük soğutma yaptığı için motor gün içinde baya fazla çalışır.Bizdeki 30-45 dakika dinlenip 20-30 dakiika çalışıyor galiba.Ayrıca havalar serinledikç edaha az çalışacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 20 Ağustos 2011; 16:02:38 >
  • Samsung rt63 ün iç genişliği beni gerçekten tatmin etti..Koyuyoruz baya dolapta haala yer var..Led aydınlatmalarıda gayet başarılı...Dolap açık kalınca uyarıda veriyor test ettim sorun yok yani..Bi sanki eski dolabıma nazaran daha fazla çalışıyor gibime geldi.Su pınarıda çok hızlı soğutmuyor.Hızlı olsun isterseniz 1 adet buzu çevirip hemen içine dökmek mantıklı oluyor.Zaten buzları da kısa sürede hazırlıyor..Dondurucu böümünün hacmi de gayet başarılı 10 kilo domates rendesini attık içine daha o kadar yer varki...
  • Dolap ses olarak gayet iyi yani çok fazla ses çıkartmadan çalışıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Dostum tamir olmayacak kapı yenisiyle değişecek..Ayrıca zaten kutusunda sorun yoktu onun için adamlar değiştiriyorlar.Kutusunda sorun olsaydı kargoyu teslim almazdım..Haa 400 lira az verdim bunada razıyım aslında ama adamların değiştirmesi gerektiği için değiştirin dedim.Ki onlarda zaten garanti belgesine not ettiler..Bu kapı değişip yeni kapı geldiğinde ürün tamir görmüş olmayacakki..

Kapak değişimi için ne kadar beklemeniz gerekecekmiş, bilginiz oldu mu..
  • Aramadım bir şimdi arayım bilgilendiririm hemen..
    Aradım ellerinde olmadığından sipariş geçmişler..Büyük ihtimal bayrama kadar geleceğini söylediler..Aman salla 1 ay beklesin de olur..Değişeceğini biliyorum sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 23 Ağustos 2011; 15:53:25 >
  • 59 modelini kullanıyorum raf araları çok kısa birini alsam eksik raflıda yetmez bana. onun dışında güzel ürün
  • Merhabalar arkadaslar. Samsung rt59 buzdolabi aldik tavsiyeler uzerine. Fakat dolap cok sogutuyor. Cold ve colder ayarlari var hem on kapagin ustunde dijital ve dolabin icinde. Bunlarin pozisyonu ne olmali acaba. Gelen servis kurulum esnasinda dijital olan ayari alttan 3 kademe yukseltmisti. Simdi ben ne sekilde denediysem fazla sogutuyor ne sekild ayarlamam lazim acaba ? Saygilarimla.
  • Valla bendeki dijital ayar üstten 2 tık altta..İçerideki ise vacationdan bir üstte cold yazısı var onun yarım santim solunda..Benimkide biraz fazla soğutuyor aslında bende düşürebilirim..Ama 1 hafta oldu bazı sebze meyve vs almıştık hanım dedi ilk günkü gibi duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wescam

Merhabalar arkadaslar. Samsung rt59 buzdolabi aldik tavsiyeler uzerine. Fakat dolap cok sogutuyor. Cold ve colder ayarlari var hem on kapagin ustunde dijital ve dolabin icinde. Bunlarin pozisyonu ne olmali acaba. Gelen servis kurulum esnasinda dijital olan ayari alttan 3 kademe yukseltmisti. Simdi ben ne sekilde denediysem fazla sogutuyor ne sekild ayarlamam lazim acaba ? Saygilarimla.

benim dolap rt63 wmsw servis elemanı dört ışık yanması normal ayarı demişti
  • Dusurmek icin anladigim kadariyla yukari almak gerekiyo dijital ayari oylemi arkadaslar?
  • Evet üstteki yazı cold yani soğuk alttaki colder daha soğuk demek..Dolayısıyla ışık ne tarafa daha çok varsa öle oluor...2 haftadır duran dolmalık biberim ilk günkü gibi duruyor..Çok başarılı bu konuda
  • Samsung üretim yaptığı her alanda çok başarılı , ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa beyaz eşyamı komple düşünüyorum, . Bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesahin

Samsung üretim yaptığı her alanda çok başarılı , ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa beyaz eşyamı komple düşünüyorum, . Bakalım hayırlısı

Ben yılların verdiği tecrübe doğrultusunda tam tersini düşünüyorum. O yüzden markası Samsung olan herhangi birşeye mecbur kalmadıkça para vermem. Genelde bu mecburiyet ekonomik yönden oluyor.
  • Hangi ürünlerini kullandınız ? Hangi markayı tavsiye ediyosunuz ?
  • quote:

Hangi ürünlerini kullandınız ? Hangi markayı tavsiye ediyosunuz ?

Samsung' un yazıcısını, kompakt fotoğraf makinesini DSLR fotoğraf makinesini, cep telefonunu(En büyük talihsizliğim) kullandım ve bunlardan edindiğim izlenimlerim.
  • Hmm anladım tabii olabilir , ama tv ve beyaz eşya da pek bi iyi gidiyolar ayrıca son çıkan telefon modelleri iyi gibi , sağolasın uyarı için feedbackler önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Samsung' un yazıcısını, kompakt fotoğraf makinesini DSLR fotoğraf makinesini, cep telefonunu(En büyük talihsizliğim) kullandım ve bunlardan edindiğim izlenimlerim.

Yazıcı birkaç modelini kullandım,memnunum
    Kompakt fotoğraf makinesi bir tane kullandım,yeterli kalitedeydi
    DSLR elime bile almam
    Cep telefonu, 2.tel olarak giriş seviyesinde bir model var,gayet memnunum.Yakın arkadaşımda dokunmatik ekranlı bir model var,verilen paraya yazık...
    CRT monitör çok kullandım ve fiyatının en iyisiydi
    LCD monitör çok kullandım,gayet başarılı
    LCD TV yine aynı yakın arkadaşımda var,fena değil (mesela benim görüşüme göre LG'den başarılı) ama bende Toshiba var ve çok daha iyi (ama şansıma benim Toshiba Made in UK, çinleri bilemem)
    Buzdolabını birkaç ay önce aldım,gayet memnunum.Ancak beyaz eşyada bildiğim kadarıyla Kore üretimi olanlar kaliteli,çinler dandik.
    Sonuç itibarıyla,ürün yelpazesi ve üretim tesisi sayısı çok geniş markalarda olumlu/olumsuz marka takıntılı olmamakta fayda var.Güçlü ve zayıf ürünleri oluyor,bunlar bilinerek kullanmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Yazıcı birkaç modelini kullandım,memnunum
    Kompakt fotoğraf makinesi bir tane kullandım,yeterli kalitedeydi
    DSLR elime bile almam
    Cep telefonu, 2.tel olarak giriş seviyesinde bir model var,gayet memnunum.Yakın arkadaşımda dokunmatik ekranlı bir model var,verilen paraya yazık...
    CRT monitör çok kullandım ve fiyatının en iyisiydi
    LCD monitör çok kullandım,gayet başarılı
    LCD TV yine aynı yakın arkadaşımda var,fena değil (mesela benim görüşüme göre LG'den başarılı) ama bende Toshiba var ve çok daha iyi (ama şansıma benim Toshiba Made in UK, çinleri bilemem)
    Buzdolabını birkaç ay önce aldım,gayet memnunum.Ancak beyaz eşyada bildiğim kadarıyla Kore üretimi olanlar kaliteli,çinler dandik.
    Sonuç itibarıyla,ürün yelpazesi ve üretim tesisi sayısı çok geniş markalarda olumlu/olumsuz marka takıntılı olmamakta fayda var.Güçlü ve zayıf ürünleri oluyor,bunlar bilinerek kullanmak lazım.

Mutlaka. Sağol Dostum.

• Rica ederim,maksat birbirimize faydalı olmak.
  • Bende rt 63 buzdolabı var ..1 ay oldu olmadı..Gayet memnunum...Fakat dikkatimi çeken birşey var..Sebzelik bölümü içeride baya bir nem yapıyor neden acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.