yarın sabah beyazz eşya alcam ama bugun bi bakayım dedim forum haberlerine ! gerçekten burdan yardım almadan almak istemiyorum lütfen yardım edin bana almak istediklerim
bu üç ürün için acil yardım lütfen yarın sabah almayı düşünüyorum. kullanan veya bu makineleri bilen vardsa yorumlarını bekliyorum
tesekkür ederim
Merhaba Gerçi alalı bir hafta oldu ama bende bayağı bir araştırma sonucunda karar verdim.
rl62zbsw buzdolabını kullanıyorum.1425 TL ye aldım.Aldıktan 1 saat sonra servis geldi ve kurulumunu yaptı. Gayet geniş,kullanışlı ve çok sessiz bir dolap. Bakalım elektirik faturasına katkısı ne olacak onu bekliyorum
hayırlı olsun! bende tereddüt yasadım samsung diye sırf! hala almadım ondan dolayı acaba bosch mu alsam? :))hala kararsızım! detaylı bilgi almak istemiştim ama sanırım kimsenin daha fazla bilgisi yok tesekkürler yorumalrınızı tekrarr bekliyorum
arkadaşım bu işin üstadları bosch markayı buzdolabında çok önermiyor. ama samsung içinde bi yorum henüz görmedim. sadece elektrolux ve sharp ilk tercihlerin olsun denilebilir. eğer bendeki gibi ölçü problemin yoksa tabi..
Ben samsung buzdolabı aldım.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.İçinde gümüş iyon teknolojisi ve dışında su pınarı var.Hem soğutmasından hemde sessizliğinden çok memnunum.Bosch a bende baktım ama hem fiyatı hemde iç kalitesi beni düşündürdü.Aklımda samsung almak yoktu ama biraz araştırınca çok uygun fiyata satın aldım.Bu arada distribütor garantisi olduğu için içim rahat.Toplam 5 yıl garantisi var.Ben memnunum.Araştırmadan almayın.Mutlaka teknolojileri kıyaslamak lazım.Elektrik sarfiyatı çok uygun.
en sonunda dün dartyden samsung rl62zbsw buzdolabı , samsung dms300 trs bulaşık makinesi samsung wf 8700lsv çamaşır makinesi aldım. henüz gelmediler! aldıktan sonra biraz daha iyi araştırayım dedim ama pek fazla veri bulamadım! bulaşkık makinesinde biraz sorun var herhlade diğer kullanıcıların çünkü şikayet sitelerine baktım. onla ilgili yazılar mevcut! tam kurutma yapmadıgından vede güzel,temiz yıkamadıgından v.s. bahsediyorlar ne derece doğru bilmiyorum. kullananlardan ricam bilgi verirlerse 1 haftaya kadar eve gelecek!gelmeden değiştiriyim başka modelleerle tesekkür edeerim
Samsung satıcısı olarak söylüyorum ki bu ürünlerde sıkıntı pek nadir yaşanır. 6 senedir samsung satışına devam ediyoruz. Çok az bir şikayetle karşılaşılmıştır. İyi günlerde kullanın
dartyden 3200 tl ye aldım 3ünü! tesekkür ederim. daha iyisi sizlerin olsun inşallah
hımm iyi fiyatmış
quote:
Orijinalden alıntı: fenasim
en sonunda dün dartyden samsung rl62zbsw buzdolabı , samsung dms300 trs bulaşık makinesi samsung wf 8700lsv çamaşır makinesi aldım. henüz gelmediler! aldıktan sonra biraz daha iyi araştırayım dedim ama pek fazla veri bulamadım! bulaşkık makinesinde biraz sorun var herhlade diğer kullanıcıların çünkü şikayet sitelerine baktım. onla ilgili yazılar mevcut! tam kurutma yapmadıgından vede güzel,temiz yıkamadıgından v.s. bahsediyorlar ne derece doğru bilmiyorum. kullananlardan ricam bilgi verirlerse 1 haftaya kadar eve gelecek!gelmeden değiştiriyim başka modelleerle tesekkür edeerim
aldım diyor hocam artık zor biraz... sebebide söyleyinde bari ikna edici olsun...
Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme