Şimdi Ara

samsung buzdolbı,çamaşır ve bulaşık mak. hakkında acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın sabah beyazz eşya alcam ama bugun bi bakayım dedim forum haberlerine ! gerçekten burdan yardım almadan almak istemiyorum lütfen yardım edin bana
    almak istediklerim

bulaşık makinesi samsung dms 300trw
    çamaşır makinesi samsung wf8700 lsw
    buzdolabı samsung rl62zbsw

bu üç ürün için acil yardım lütfen yarın sabah almayı düşünüyorum. kullanan veya bu makineleri bilen vardsa yorumlarını bekliyorum

tesekkür ederim

• Merhaba
    Gerçi alalı bir hafta oldu ama bende bayağı bir araştırma sonucunda karar verdim.

rl62zbsw buzdolabını kullanıyorum.1425 TL ye aldım.Aldıktan 1 saat sonra servis geldi ve kurulumunu yaptı.
    Gayet geniş,kullanışlı ve çok sessiz bir dolap. Bakalım elektirik faturasına katkısı ne olacak onu bekliyorum
  • hayırlı olsun! bende tereddüt yasadım samsung diye sırf! hala almadım ondan dolayı acaba bosch mu alsam? :))hala kararsızım! detaylı bilgi almak istemiştim ama sanırım kimsenin daha fazla bilgisi yok tesekkürler yorumalrınızı tekrarr bekliyorum
  • arkadaşım bu işin üstadları bosch markayı buzdolabında çok önermiyor. ama samsung içinde bi yorum henüz görmedim. sadece elektrolux ve sharp ilk tercihlerin olsun denilebilir. eğer bendeki gibi ölçü problemin yoksa tabi..
  • Ben samsung buzdolabı aldım.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.İçinde gümüş iyon teknolojisi ve dışında su pınarı var.Hem soğutmasından hemde sessizliğinden çok memnunum.Bosch a bende baktım ama hem fiyatı hemde iç kalitesi beni düşündürdü.Aklımda samsung almak yoktu ama biraz araştırınca çok uygun fiyata satın aldım.Bu arada distribütor garantisi olduğu için içim rahat.Toplam 5 yıl garantisi var.Ben memnunum.Araştırmadan almayın.Mutlaka teknolojileri kıyaslamak lazım.Elektrik sarfiyatı çok uygun.
  • en sonunda dün dartyden
    samsung rl62zbsw buzdolabı ,
    samsung dms300 trs bulaşık makinesi
    samsung wf 8700lsv çamaşır makinesi
    aldım. henüz gelmediler! aldıktan sonra biraz daha iyi araştırayım dedim ama pek fazla veri bulamadım! bulaşkık makinesinde biraz sorun var herhlade diğer kullanıcıların çünkü şikayet sitelerine baktım. onla ilgili yazılar mevcut!
    tam kurutma yapmadıgından vede güzel,temiz yıkamadıgından v.s. bahsediyorlar ne derece doğru bilmiyorum.
    kullananlardan ricam bilgi verirlerse 1 haftaya kadar eve gelecek!gelmeden değiştiriyim başka modelleerle
    tesekkür edeerim
  • hayırlı olsun.. ne kadara maloldu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung satıcısı olarak söylüyorum ki bu ürünlerde sıkıntı pek nadir yaşanır. 6 senedir samsung satışına devam ediyoruz. Çok az bir şikayetle karşılaşılmıştır. İyi günlerde kullanın
  • dartyden 3200 tl ye aldım 3ünü! tesekkür ederim. daha iyisi sizlerin olsun inşallah
  • hımm iyi fiyatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenasim

en sonunda dün dartyden
    samsung rl62zbsw buzdolabı ,
    samsung dms300 trs bulaşık makinesi
    samsung wf 8700lsv çamaşır makinesi
    aldım. henüz gelmediler! aldıktan sonra biraz daha iyi araştırayım dedim ama pek fazla veri bulamadım! bulaşkık makinesinde biraz sorun var herhlade diğer kullanıcıların çünkü şikayet sitelerine baktım. onla ilgili yazılar mevcut!
    tam kurutma yapmadıgından vede güzel,temiz yıkamadıgından v.s. bahsediyorlar ne derece doğru bilmiyorum.
    kullananlardan ricam bilgi verirlerse 1 haftaya kadar eve gelecek!gelmeden değiştiriyim başka modelleerle
    tesekkür edeerim

samsung buzdolabı harıc çamasır makınesı ıle bulasık makınesını kesınlıkle degısıtr
  • aldım diyor hocam artık zor biraz... sebebide söyleyinde bari ikna edici olsun...
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

samsung buzdolbı,çamaşır ve bulaşık mak. hakkında acil yardım lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.