Samsungun C serisi ve D serisi arasindaki fark nedir ? D serisi daha yeni modeller mi oluyor ?
d serisi yeni evet c6000 den sonrası 3d wifi internetli d6000 ve üstü modeller 3d dahili hd uydu alıcılı üst modellerindede dahili belle kvar 16 32 gb lık gerisi tasarım vs
internete girmeyiversin tv olmyo mu ?:) pse baglar internete girerim daa ne :D anlasilan c serisi yeter bana
adam seçenekleri sunmuş gerisi senin tercihin :)
Peki bu 4500 5000 6000 6500 7000 olaylari ne oluyor bu rakamlar neyi ifade ediyor
C serisinde de internet tv filan var. ya bu ne bicim istir, 40 tane model ismi cikariyorlar. Insanin kafasini karistirmak icin mi pazarlama stratejisi mi nedir bu ya. Akilli insan isi mi bu..
arkadaşım
c serisi 2010 model
d serisi 2011 model tvler
400 500 vs de segmenti
400 olan alt seri 800 olan üğst seri
yukarı çıktıkça özellikleride artıyor tvlerin
quote:
Orijinalden alıntı: bod
Peki bu 4500 5000 6000 6500 7000 olaylari ne oluyor bu rakamlar neyi ifade ediyor
Kardeşim eğer yanlış bilmiyorsam başındaki rakam onların serisini belirtiyor. Belki dikkatini çekmiştir bu Samsunglarda yok 4 üncü seri yok 5 6 7 diye görmüşsündür direk Kocaman etiket koyuyorlar. Onu ifade ediyor. Sanırım en yeni serisi de 9 şu anda. Led tv ler 9uncu seride benim sitesinden baktığım kadarıyla
Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum C serisi ile D serisi arasında Tv lerin model yılını gösteriyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
arkadaşım
c serisi 2010 model
d serisi 2011 model tvler
400 500 vs de segmenti
400 olan alt seri 800 olan üğst seri
yukarı çıktıkça özellikleride artıyor tvlerin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme