arkadaşlar ucuz telefon segmentinde yer alan bu iki benzer telefondan sizce hangisi tercih edilmeli görüşlerinizi bekliyorum. SAYGILAR...
SAMSUNG C140
Genel Özellikleri Boyutlar 104.2 x 44.2 x 16.2 mm Ağırlık 69 gr Şebeke 900 / 1800 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Yok HandsFree (Eller Serbest) Var Ses Kayıt ? Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Yok Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Monofonik Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 490 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 800 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Yok Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 GPS ? Yok EDGE ? Yok 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Yok WAP ? Versiyon 1.2 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Yok Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Yok Kamera Çözünürlüğü Yok Kamera Zoom Yok Video Kayıt Yok Sesli Video Kayıt Yok Video Oynatma Yok Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Yok Radyo Yok MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 600 KB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası 500 adet Arttırılabilir Hafıza ? Yok Ekran Özellikleri Ekran Tipi CSTN Ekran Çözünürlüğü 128 x 128 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk
LG KG270
Genel Özellikleri Boyutlar 98 x 45 x 12,9 mm Ağırlık 60 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Yok Resimli Telefon Defteri ? Yok Ses Kayıt ? Yok Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Yok Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 400 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 3 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 750 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Yok Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPS ? Yok EDGE ? Yok 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Yok WAP ? Yok Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Yok Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Yok Kamera Çözünürlüğü Yok Kamera Zoom Yok Video Kayıt Yok Sesli Video Kayıt Yok Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Yok Radyo Var MMS Yok Melodi Programlama Yok Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 4 MB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası 300 + SIM Arttırılabilir Hafıza ? Yok Ekran Özellikleri Ekran Tipi CSTN Ekran Çözünürlüğü 128 x 128 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk
arkadasım bana sorarsan yıne de samsung derım cunku teknık servıs agı daha fazla ve LG'den daha kalıtelı bı marka.
doğru diyosun evet... lg türkiye de pek yaygın değil ama dünyada ciddi bir yeri var. ama ikiside g. kore markası birbirilerine benziyolar zaten... ya bu telefonların ikisinde de pek bişey yok lg de radyo var sadece ama lg inceliği ve görüntüsü ile biraz aha cazip. ikisindede abuk subuk özellikler var. samsung un alarmı tel kapalı iken çalmıyormuş galiba. ve titreşimle melodi aynı anda olmuyormuş. lg nin de mesaj yazma yavaşmış birde ajandası 10 kayıt alıyor. (nokia bu konuda başarılı küçük ayrıntıların telefonu)...
bahsedilen telefonu birkaç ay önce aldım, kullanıyorum. Sade, fazla özelliği olmayan, şarjı da yeterli süre götüren bir telefon.
Tek hatası var, o da mesaj menüsünde.. Şöyle ki, eğer bir mesajı okuyup silerseniz, o mesajı sildiğinizden emin olamıyorsunuz. Çünkü çoğu zaman o mesajı değil de, bir önceki (belki de silmek istemediğniz bir mesajı) siliveriyor!!!
Aklınızda olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme