Şimdi Ara

Samsung C3053

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Samsung c3053 satışına başlamış - 199TL

Multimedya Özellikleri
    VGA Kamera (640 x 480 Piksel)
    Stereo FM Radyo
    Müzik Çalar (MP3, AAC, AAC+)
    Sesli Video Kayıt

Donanım Özellikleri
    65.536 Renkli 2.0" TFT Ekran
    10 MB Dahili Hafıza + MicroSD Kartı Desteği

Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth 2.0 / USB 1.1 / EDGE
    Bluetooth ve Data Kablosu ile PC’ye Bağlanabilme
    Gelen Arama ve SMS Engelleme
    Mobil İzleyici
    Acil Yardım Mesajı
    Eller Serbest (Speakerphone)

Samsung C3053

http://www.hepsiburada.com/samsung-c3053/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamc3053#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 14 Nisan 2009; 0:28:06 >

• e250 guzel görünüyo bende
  • Arkadaşlar , bu telefonu inceleyebilen oldumu, yorumlarınız nedir?
  • bu telefondan geçen hafta çarşamba günü aldım
    telefonun +'lar
    şarjı gayet uzun gidiyor
    sesi gayet net ve yüksek(6300'la kıyaslarsak)
    radyosu gayet iyi çekiyor
    görünümü gayet hoş

-'sisi
    kamerası iyi değil

kısaca bana 210 liraya mal oldu 1 gb hafıza kartıyla beraber gayet memnunum bu paraya alınabilecek güzel bir telefonlardan biri olduğunu düşünüyorum ayrıca sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim
  • bu cihazın telefon hafızası 60 MB.mı 10 MB.mı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • e-251in daha karizma kasalısı bu..keşke bundan alsaydım bekleyip aynı fiyat olmuş çıkış fiyatı..
  • Bu telefonun kendi cagri seslerini baska telefona nasil aktarabilirim?. Disardan yuklenen sesler paylasilabiliyor fakat telefonun icinde gelen bir zil sesini baska telefona aktarmam lazim. Cozumu yokmudur bunun??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    15 yıl önce açıldı
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler abimde almış samsung C3053 den ama usb yi bagladıgımızda pc görmüyor bunun için driver filan var mı?
  • ahmetant: Telefonun ayarlarına girip bakınca paylaşılan hafıza 20632KB diyor.
  • Başka bir başlığa da yazdım aynı mesajı. Ama burada da sorulmuş, buraya da yazıyorum...

Ben ve bir arkadaşım beraber bu telefondan aldık.

Arkadaşımın yaşadığı sorunlar:

- Şarj olurken çağrı veya mesaj gelirse telefon kilitleniyor ve reset atıyor (her zaman değil).

Benim yaşadığım sorunlar:

- Son iki gündür kamerası açılmıyor. Lütfen bekleyin deyip öyle kalıyor. Çok zorlarsam tuşlara basıp falan, reset atıyor. (Daha önce kamerasını kullandım çalışıyordu)

- Bluetooth ile dosya aktarırken kilitleniyor, dosya aktarımı yapamıyor. Bazen reset atıyor.

Yani gözlemlediğim kadarıyla problemli bir telefon. Kamerası hariç diğer özelliklerini beğenmiş olsam da, problemli bir telefon olmasından dolayı şimdilik tavsiye etmiyorum. Belki yeni bir firmware çıkarıp bu problemleri düzeltirlerse tavsiye edebilirim.
  • telefonu kulagima yaklastirip dinlediimde saat sesi gibi tik tik ses geliyor nedenini bilen varmi
    tik tik sesi duzenlide deil karisik tik sesi geliyor
    aramalarda deil normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travisbickle -- 21 Temmuz 2009; 20:27:12 >
  • Sebebini bilmiyorum ama benimkinde de aynı sesten var :)
  • Samsung c3053 bliss telefonum var mesaj attıktan sonra gelen bir ses var o sesi nasıl kaldırırım? bir tek sessiz modda gelmiyor o ses diger profiller için nasil kaldırabiliriz.
  • Nasıl bir ses geliyor mesaj attıktan sonra? Ben mesaj attıktan sonra bir ses gelmiyor. Mesaj iletilince iletim raporu geldiğinde normal mesaj sesi geliyor. Onu kastediyorsanız onu engellemenin bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Yani sadece iletim raporları için ayrı bir mesaj sesi ayarı yok.
  • mesajı atıyorum uyarı sesigeliyor kalan kontor su kadar diyor ve o ses
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.