Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canned

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: DnR

210 a aldığım telefon 310 mu olmuş bana mı öyle geliyor :)))))

Hepsiburada.com'da 350 lira şuan :) Bu arada telefonumu satıyorum temiz sorunsuz 10 aylık, 14 ay garantisi var daha. pazarlıksız 230 lira. almak isteyenler pm atsın resimlerini falan göndereyim

Telefon 200 TL'nin altına inmişti bir dönem bu yeni fiyatlandırma akıl alır gibi değil. Üstelik bu telefonun özellikleri bakımından maksimum 250 TL olması gerekiyor. Acaba gene olarak telefon fiyatları mı arttı pek takip etmiyorum epeydir.

Bu telefon şuan satış rekorları kırıyo hocam. Çok satılan malın fiyatı artar her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Bu telefonu eşime aldım.Bu telefondakı bedava 1gb avea internetimi , laptopta wifi olarak kullanmak için program varmı acaba?

wifi olarak değilde usb kabloyla kullanabilirsin sanırım

direk usb kabloyu takınca pc de ınternete gırebılıyormuyuz yoksa extra birseyler yapmak mı gerekıyor

telefonu pc ye takınca samsung modem olarak görüyor , ama başka bir işlem yapılıyormu bilmiyorum.
    pc den muhakkak bir ayar yapılıyordur ama ben hiç yapmadığım için bilemicem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canned

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DnR

210 a aldığım telefon 310 mu olmuş bana mı öyle geliyor :)))))

Hepsiburada.com'da 350 lira şuan :) Bu arada telefonumu satıyorum temiz sorunsuz 10 aylık, 14 ay garantisi var daha. pazarlıksız 230 lira. almak isteyenler pm atsın resimlerini falan göndereyim

Telefon 200 TL'nin altına inmişti bir dönem bu yeni fiyatlandırma akıl alır gibi değil. Üstelik bu telefonun özellikleri bakımından maksimum 250 TL olması gerekiyor. Acaba gene olarak telefon fiyatları mı arttı pek takip etmiyorum epeydir.

Bu telefon şuan satış rekorları kırıyo hocam. Çok satılan malın fiyatı artar her zaman.

telefon satış rekoru kırıyorda neden bir güncel firmware yayınlanmıyor. bi radyo sorunu çözmediler ..

fiyatlar ötv nin armasıyla beraber yükselmeye başladı. tüm telefon fiyatları yükseldi

• Arkadaşlar acaba telefonla ilgili bi problemmi çözemedm ama resimli mesaj yollayamıyorum. Yani MMS yollayamıyorum. Bilinmeyen abone diyo ve yollanmıyor. Biri yardımcı olsunn lütfen
  • arkadaşlar samsung c3303 ün ses açma şifresini nedir ve nereye yazılıyor herkez *89*87576*5755555* öle işi yap diolar onu nereye yazcaz nerden sesini aççaz bilmem 989989 yapın yazıyor ne yapcaz nereye yazcaz deli oldum 765449654yap yazıyo nereye yazcaz yaaaaaaaaaa
  • Arkadaşlar Şimdi samsung c3303 e Bir kod giriyormuşuz lcd ile ilglli şeyler çıkıyormuş napıcaz
  • Bu telefonu almak 250 Tl yi göz göre göre yakmak gibi özellikleri cok güzel dokunmatiği felan iyi ancak oyun yönünden uygulama yönünden 0
    nokia 2700 alın bu telefonu parçalamak ıstersınız yani.
  • Yıl olmuş 2012 hala nokia al diyenler var
  • beyler 150 tl ye sıfır champ buldum almamı onerırmısınız?

güzelmi bu telefon çok hosmuma gitti ufak boyutlu sarjı uzunda gıdıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppet_

beyler 150 tl ye sıfır champ buldum almamı onerırmısınız?

150 tl ye bedava beklemen hata bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

yarın gidip alıyorum hiç beklemıycem

ilk defa dokunmatik telefon kullanıcam umarım sorun yasamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

yarın gidip alıyorum hiç beklemıycem

ilk defa dokunmatik telefon kullanıcam umarım sorun yasamam

champ in dokunmatiginin sinifina gore gayet iyi oldugunu duymustum bence telefondan cok bisey beklemiyorsan bu fiyata sakin kacirma derim
  • Arkadaşlar herkes radyodaki malum sebepten şikayetçi. Bu sorun herkeste var, bu da demek oluyoki bu telefonda üretim hatası var. Sırf bu sebepten dolayı telefonu servise verip para iadesi alabiliriz. Ben önceden philips 768 kullanıyodum ondada bir üretim hatası vardı verdim servise paramı geri aldım. Ben gibi yüzlerce kişi parasını geri aldı. Ben telefonu bikaç gün içinde servise gönderip ücret iadesi talep edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Aralık 2011; 13:51:47 >
  • dene bakalım verirlerse bizde alalım
  • righteous@
    Keşke Bu Telefona Özel Temalar Olsa
  • arkadaslar bu telden anlayan varsa acil solesın lutfen arama yapamıyorum "yalnızca acil aramalar" diyo birini arayınca kimse de bana ulasamıyor lütfen yardımmm...
  • şebeke problemi yaşıyorsun birçok sebebi olabilir.
    -telefonun kayıtsız olabilir
    -hattın çekmiyor olabilir
    -sim kartın bozuk olabilir
    -imei çalınmış olabilir
    vs vs
    Başka bir sim kart tak dene yine çalışmazsa telefonu servise göndermen gerekebilir. google dan imei sorgulamayı arat imei numaranı sorgula senin tele mi kayıtlı yoksa başka bir dümenmi dönmüş bak
  • beyler telefonun internet sorununu hallettim,turkcell kullanan arkadaslara yardimci olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poppet_ -- 28 Aralık 2011; 19:26:37 >
  • bu telefona göre tema bulan avarmı acaba

ayrıca arama esnasında tuslara erisimi nasıl serbest yapacagız bilen varmı

bugün sarjını full ettim bakalım kaç gün gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poppet_ -- 29 Aralık 2011; 11:50:57 >
  • Ben champ c3303 k kullanıyorum. Yeni son firmaware varmı??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.