Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 saat önce bu telefonu almış bulunmaktayım :)) Şuan için bi problem yok. Bahsedilen problemlerin hiç biriyle karşılaşmadım. Ne radyo konusunda nede reset atılma konusunda, ALLAH'a şükür. Tek sorunum internet ayarlarını nasıl yapıcam. Bilgisi olan cevap verebilirmi? Konuyu ayrıntılarıyla okumaya zamanım olmadığı için direk soruyorum kusura bakmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virulence

Yaklaşık 2 saat önce bu telefonu almış bulunmaktayım :)) Şuan için bi problem yok. Bahsedilen problemlerin hiç biriyle karşılaşmadım. Ne radyo konusunda nede reset atılma konusunda, ALLAH'a şükür. Tek sorunum internet ayarlarını nasıl yapıcam. Bilgisi olan cevap verebilirmi? Konuyu ayrıntılarıyla okumaya zamanım olmadığı için direk soruyorum kusura bakmayın..

Güle güle kullan, iyi seçim. Sim kartı takıp teli açtığında ayarlar yüklensinmi tarzı bi mesaj çıkması lazımdı çıkmadımı? Hangi operatördesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 12 Kasım 2011; 17:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Yaklaşık 2 saat önce bu telefonu almış bulunmaktayım :)) Şuan için bi problem yok. Bahsedilen problemlerin hiç biriyle karşılaşmadım. Ne radyo konusunda nede reset atılma konusunda, ALLAH'a şükür. Tek sorunum internet ayarlarını nasıl yapıcam. Bilgisi olan cevap verebilirmi? Konuyu ayrıntılarıyla okumaya zamanım olmadığı için direk soruyorum kusura bakmayın..

Güle güle kullan, iyi seçim. Sim kartı takıp teli açtığında ayarlar yüklensinmi tarzı bi mesaj çıkması lazımdı çıkmadımı? Hangi operatördesin?

Teşekkürler.
    Cıktı fakat ben ona hayır dedim yahu
    Turkcell hattım.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.
    Turkcell hattım.

Ayarlar - Uygulamalar - İnternet - İnternet Profilleri - Diğer - Oluştur - İsim belirle yazan yere TURKCELL-GPRS yaz - Ana sayfa url'si htttp://wap.samsungmobile.com.tr - Taşıyıcı ayarları > Gprs ayarları - Proxy > Açık - Adres > 212.252.234.168 - Bağlantı Noktası > 8080 - Dns'lere dokunma - Gprs ayarları - Erişim ismi > wap - kullanıcı kimliği > gprs - şifre > gprs - Kaydet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.
    Turkcell hattım.

Ayarlar - Uygulamalar - İnternet - İnternet Profilleri - Diğer - Oluştur - İsim belirle yazan yere TURKCELL-GPRS yaz - Ana sayfa url'si htttp://wap.samsungmobile.com.tr - Taşıyıcı ayarları > Gprs ayarları - Proxy > Açık - Adres > 212.252.234.168 - Bağlantı Noktası > 8080 - Dns'lere dokunma - Gprs ayarları - Erişim ismi > wap - kullanıcı kimliği > gprs - şifre > gprs - Kaydet.

Çok çok saol. Ellerine sağlık, yaptım oldu

• Önemli değil
  • quote:

radyoda nasıl problem yok bariz problemli tüm makinalar. yeni aldığın için tam farkedememiş olabilirsin . biraz kullandıkdan sonra anlarsın ses kalitesindeki kötülüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

quote:

radyoda nasıl problem yok bariz problemli tüm makinalar. yeni aldığın için tam farkedememiş olabilirsin . biraz kullandıkdan sonra anlarsın ses kalitesindeki kötülüğü

Evet az önce fark ettim. Radyoyu açtktan hemen 1-2 saniye sonra ses volümü düşüyor. Kalitesi değil sadece ses volümü düşüyor. Cok aşırı bi düşüş yok ama düşüyor yani. Dinlenmicek gibide değil şahsen..

• düşen sadece volume değil daha önce sonyericson w700 kullanıyordum onun radyosu bile çok daha kaliteli ses veriyor. şu anda hemde galaxy 551 kullanıyorum aradaki fark çok bariz.
  • quote:

düşen sadece volume değil daha önce sonyericson w700 kullanıyordum onun radyosu bile çok daha kaliteli ses veriyor. şu anda hemde galaxy 551 kullanıyorum aradaki fark çok bariz.

Ondan bahsetmemiştim. Cok kaliteli değil radyo sesi zaten. Fakat o 1-2 saniyeden sonra azalan tek şey bendeki volüme. Kalitesi demekki baştan beri öyle. Ama dinlenmicek gibide değil bence.
  • Birşey sorucam.. Net ayarlarını yaptıktan sonra netten takıldım falan youtube yada başka video sitelerindeki videolar neden izlenmiyor ?
  • Telefon yeterli özelliklere sahip değil de ondan
  • 210 a aldığım telefon 310 mu olmuş bana mı öyle geliyor :)))))
  • slm,

evet ben dün aldım hanıma hediye 320tl
    benimki champ GT-C3303i

ne farkı var normal 3303 ile ?

birde nereden buluruz beleş güzel oyunları ?
  • arkadaşlar telefona firmware atmayı başardım ama ortada düzgün bir firmware yok KJPJI2 attım arap firmwaresiymiş türkçe yok ingilizce . radyo sorunuda aynı bi değişme yok . şimdi KJPKC2 yi atıyorum bakıyım bundada türkçe yoksa avrupa frimware atıcam orjinal türkçe frimware de bulamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

210 a aldığım telefon 310 mu olmuş bana mı öyle geliyor :)))))

Hepsiburada.com'da 350 lira şuan :) Bu arada telefonumu satıyorum temiz sorunsuz 10 aylık, 14 ay garantisi var daha. pazarlıksız 230 lira. almak isteyenler pm atsın resimlerini falan göndereyim
  • Bu telefonu eşime aldım.Bu telefondakı bedava 1gb avea internetimi , laptopta wifi olarak kullanmak için program varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Bu telefonu eşime aldım.Bu telefondakı bedava 1gb avea internetimi , laptopta wifi olarak kullanmak için program varmı acaba?

wifi olarak değilde usb kabloyla kullanabilirsin sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Bu telefonu eşime aldım.Bu telefondakı bedava 1gb avea internetimi , laptopta wifi olarak kullanmak için program varmı acaba?

wifi olarak değilde usb kabloyla kullanabilirsin sanırım

direk usb kabloyu takınca pc de ınternete gırebılıyormuyuz yoksa extra birseyler yapmak mı gerekıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DnR

210 a aldığım telefon 310 mu olmuş bana mı öyle geliyor :)))))

Hepsiburada.com'da 350 lira şuan :) Bu arada telefonumu satıyorum temiz sorunsuz 10 aylık, 14 ay garantisi var daha. pazarlıksız 230 lira. almak isteyenler pm atsın resimlerini falan göndereyim

Telefon 200 TL'nin altına inmişti bir dönem bu yeni fiyatlandırma akıl alır gibi değil. Üstelik bu telefonun özellikleri bakımından maksimum 250 TL olması gerekiyor. Acaba gene olarak telefon fiyatları mı arttı pek takip etmiyorum epeydir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.