Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aldım telefonu, kapalı şu an şarj ediyorum. Tema bulabileceğimiz kaynak var mı acaba ?

Az önce telefonu kurcalarken kamerasına da bakayım dedim, bakmaz olaydım. Ekranın ortasında birbirine paralel iki çizgi peydah oldu, gitmiyorlar şimdi. . . Telefonu kapadım açtım değişen bir şey yok. Şimdi yolla garantiye bekle babam bekle.

//Tamamdır değişim yapıldı telefonuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 30 Mayıs 2011; 14:12:13 >
  • N86 var ama sade kullanışlu böyle bir telefon arıyordum.

Cumartesi hepsiburada.com dan sipariş vericem bakalım ne zaman gelirse artık
  • C3303İ modelinde telefon normal konumdayken ekrandaki renkler garip bir hal alıyor. Eski LCD'lerde olan siyah parlaması gibi. Sanki 3 boyutlu bir görüntüye 3D gözlüksüz bakıyormuş gibi. Umarım anlatabilmişimdir. Ancak çok ilginç olan telefonu yan tutunca renkler olması gerektiği gibi görünüyor. Bu bir donanım sorunu mudur? Yoksa tüm modellerde durum böyle midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

Bende aldım bu modelden teknosadan 229 liraya piyasada 199 lirayada bulabilirsiniz

ilk izlenimlerim radyosunda rds yok kayıtlı kanallar arasında dolaşmak çok zahmetli kulaklık pek iyi değil idare eder.

genel anlamda güzel telefon ufak tefek dokunmatik :)

ses çıkışları tatminkar radyosu kulaklık olmadan açılabiliyor..alarm sesine radyo atanabiliyor..

kamera 1,3 sadece iş görür pek kaliteli değil.. Şarjını çok merak ediyorum..

3 farklı titreşim tipi ilk defa gördüm :)

dokunmatik sizin parmak basıncına göre ayarlanabiliyor..

sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım..

Soru: Bugün aldım kardeşime ama internete girince şebeke hatası diyor ne yapmam gerekiyor?? acil yardım edebilirmisin

• Bu telefonda opera mini çalışıyor mu ? Çalışmıyorsa hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Bu telefonda opera mini çalışıyor mu ? Çalışmıyorsa hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ?

Çalışıyo
  • Kardeşlerim ben bu telefonu 10 aydır kullanıyorum.Bi kaç sorunla karşılaştım.Onlar;

1-Bazen kendi kendine telefonu kapatıp açıyor.

2-Ekranda toz sıkışıklığı var herhalde.Silemiyorum.Telefonun ekranını kararıp siyah yapınca ekranda tozlar beliriyor.Malesef halen silmeyi beceremedim.

3-Fm radyo sesi kaliteli değil.Ancak bazı samsung telefonlarında kulaksıksız radyo çalışmıyor.Benim kardeşimde Samsung E-2550 Monte Slider var.Onda ise kulaklık olmadan radyo çalışmıyor.Müzik arka planda çalmıyor ve şarj simgesi yanıp söndüğünde internete girmiyor.Ancak c3303k telefonunda hepsinin tersi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayasir -- 4 Eylül 2011; 18:20:44 >

• Samsung C3303 en uygun alabilceğim yer neresidir?
  • beyler tema bulan var mı bu modele göre ?
  • Bu telefona sahibim. Samsung studio telefonu görmüyor ama studio'yu çalıştırmadan bağlandığımda MTP aygıtı olarak görüyor pc. Kies'de internete bağlanma kalktığı için Studio kullanıyorum. İnternete başka türlü bağlanmam mümkün mü?
  • bu telefonun çıkma board unu nerede kaça bulabilirim acaba? maalesef board u tamir edilemez durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfdag -- 21 Eylül 2011; 23:00:15 >
  • S.a kardeşler ben sd adapter aldım 3 liraya oraya takıyoum pc'den atıyorum ancak siz kablo ile isterseniz benmi samsung kies ile bir sorunum vardı hic ugrasmadın bunu yaptım süper :)
  • vatanda indirimde alimmi diye düşünüyorum bir şey sormak istiyrum hafıza kartı mikro sd mi olması lazım elimde bir mikro sd kart var buna uyarmı yoksa bu kartlar arasında farklı olanlar varmı.birde usb kablosu cıkıyormu içinden.
  • Kutudan USB kablo çıkmıyor ve evet, micro sd kart kullanacaksınız.
  • bazı mesajlarda kapanıp açıldığından bahsedilmiş,sık karşılaşılan bir sorunmu?birde bu kapanma avea hatlı arkadaşlardamı oluyor..eski bir tecrübeme göre soruyorumda..bende almayı düşünüyorum ama ufak tefekte olsa belli sorunlardan bahsedilmiş..230tl ye özellik aramıyorum ama olan özelliklerin sorunsuz olmasını bekliyorum..ne dersiniz alayımmı?

aslında star wifi alcak imkanımda var ama wifi ile o ekranda net deneyimi ne kadar işe yarayacak ve aslında champ modelininde dış görünüşü çok hoşuma gitti..karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

bazı mesajlarda kapanıp açıldığından bahsedilmiş,sık karşılaşılan bir sorunmu?birde bu kapanma avea hatlı arkadaşlardamı oluyor..eski bir tecrübeme göre soruyorumda..bende almayı düşünüyorum ama ufak tefekte olsa belli sorunlardan bahsedilmiş..230tl ye özellik aramıyorum ama olan özelliklerin sorunsuz olmasını bekliyorum..ne dersiniz alayımmı?

aslında star wifi alcak imkanımda var ama wifi ile o ekranda net deneyimi ne kadar işe yarayacak ve aslında champ modelininde dış görünüşü çok hoşuma gitti..karar veremedim

hocam champ mi star wifi mi dersen herseye ragmen star wifi derim yani wifi yinede cok isine yarar kasa olarakta ozellik olarakta daha iyi bir cihaz ayrica ekrani nette gezmek icin hic is gormeyecek kadarda kotu degil
  • cevap için sağol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 3 Ekim 2011; 20:39:23 >
  • Ben Avea hatla aylardır kullanıyorum, daha hiçbir şekilde ben kapatmadığım ve şarjı bitmediği sürece telefonum kendi kendine kapanmadı.
  • sağol dostum..sanırım alıcam bunu
  • arkadaşlar bnde de samsung champ çok memnunum ama müzik çalar'a girdiğim zaman güncelleniyor diyo reset atıyo ama müzik çalar açılmıyo bunun sebebini bilen brisi varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.