Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ekran içi toz birikmesi oluşuyor mu acaba?
  • bana sesi çok düşük geliyor.gürültülü ortamlarda arandığım zaman neredeyse milleti susturup ondan sonra telefonun çalıp çalmadığını kontrol etmem lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_6635986/tm.htm
    farukkk arkadaş burada 5 yıl önce bazı çözüm yolları yazmış ama doğal olarak ki 5 yıl öncesine ait samsunglar için... pm attım ama bakalım ne diyecek.

bu arada samsung'un genel problemi galiba ses.başka hiçbir marka sahiplerinin ses yükseltme arayışlarına girdiğini görmedim hiç

• 2 ay oldu herhangi bir toz birikmesi yok...

quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

cevaplar için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

2 ay oldu herhangi bir toz birikmesi yok...

quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

cevaplar için teşekkür ederim.

teşekkür ederim kardeş.ben bundan vazgeçtim samsung c3530 aldım.
  • quote:

Fotoğraf bakarken (yan ekran modunda yani tam ekran) alttaki 3 ikon hiç kaybolmuyor (Zum/Slayt/Ayrıntılar) Yani sadece resim bakamıyorum illa altta 3 ikon oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: deryacık
    Fotoğrafın üzerine bir kere tıklarsan tam ekran olur. Bir kere daha tıklarsan küçük izleme ve 3 ikon görünür.
    quote:

Evet onu biliyorum, benim dediğim o 3 ikonun hiç kaybolmadığı, ekranda sadece fotoğraf görmek istiyorum bakarken ama öyle bir seçeneğimiz yok.

Evet haklısın. Telefon dahilinde maalesef öyle bir seçenek sunulmamış.

• bende 1 aydır kullanıyorum çok memnunum telefondan.günde ortalama 1 saat konuşurum ve en az 20 msj atarım bu şekilde 5-6 gün gidiyor şarjı.dokunmatiği çok iyi ve hızlı.kısayollar çok kullanışlı menüye girmenize gerek kalmıyor.şuana kadar sadece kamerasından memnun kalmadım.bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bana göre
  • Ben telefonu çok az kullandığım ve yatarken kapattığım için şarjı 3 hafta gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labirent

bana sesi çok düşük geliyor.gürültülü ortamlarda arandığım zaman neredeyse milleti susturup ondan sonra telefonun çalıp çalmadığını kontrol etmem lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_6635986/tm.htm
    farukkk arkadaş burada 5 yıl önce bazı çözüm yolları yazmış ama doğal olarak ki 5 yıl öncesine ait samsunglar için... pm attım ama bakalım ne diyecek.

bu arada samsung'un genel problemi galiba ses.başka hiçbir marka sahiplerinin ses yükseltme arayışlarına girdiğini görmedim hiç

Evet tahmin ettiğim gibi bana mp3 editleme programlarını kullanmamı önerdi.ama benim derdim sadece mp3'lerle değil,midi ve wav dosyaları için de çözüm gerek.
    Benim merakımı çeken asıl şu:

*#0206*8378#

bunu tuşlayınca bir menü açılıyor ve oradan yapılacak ayarlarla ses yükseltmesi sağlanıyor.ama bunun champ'lar için kullanımı nasıl olacak bilmiyorum.telefon yeni olduğu için yabancı forumlarda da bu işlem hakkında bilgi henüz yok.

• Ben baktım telefona gayet hoş gözüküyo. tam da istediğim gibi bi telefon ama bi şeyi merak ediyorum ve benim için önemli
    bazı dokunmatik telefonlar tırnak okumuyo sadece deri temasında hareket ettirebiliyosn. Bu da öyle değil di mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBT3

Ben baktım telefona gayet hoş gözüküyo. tam da istediğim gibi bi telefon ama bi şeyi merak ediyorum ve benim için önemli
    bazı dokunmatik telefonlar tırnak okumuyo sadece deri temasında hareket ettirebiliyosn. Bu da öyle değil di mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim

Bahsettiğiniz olay I-Phone vs. gibi üst seviye makinalarda kullanılan Kapasitif dokunmatik ekranlarda oluyor, çok daha hassas ve akıllı bir dokunmatik sistemi, parmaklarınızdaki statik elektrikle çalışıyor bu yüzden eldiven vs. ile kontrol edilemiyor gibi bir handikapı var diye biliyorum. Ancak piyasadaki çoğu giriş ve ortalama üründe rezistif ekran teknolojisi kullanılıyor, bu da iki ekran katmanı arasındaki boşluğun sizin basmanız ile kapanması ve buradaki temas sonucu o noktaya bastığınızı algılaması üzerine, bunu herhangi bir cisimle yapabilirsiniz, tırnak da olur, Samsung Champ rezistif ekrana sahip. Yanlışım varsa düzeltilsin.

• Klimt'in dediği doğru. Daha hassas olduğu için kapasitif ekran artık çoğu telefonda tercih ediliyor ancak Champ'in ekranı resistif. Zaten Stylus sağlayan telefonların neredeyse hepsi resistif ekranlı.
  • 2. telefon olarak almayı düşünüyorum ucuz kullanışlı ve çirkin gözükmeyen (nene telfonu gibi gözükmeyen yani )

Forumu da okuduktan sonra kararım kesinleşti forumu okumadan almamak da lazım teşekkürler fd kullanıcıları.
  • arkadaşlar bu telefondan arkadaşıma almayı düşünüyorumda acaba dokunmatiği nasıl? bastırararkmı algılıyor yoksa dokunarakmı? Ayrıca kullananlar ve sorun yaşayanlar varmı? Ve son olarak en ucuz nerde bulabilirim bunu sıfır alacağım.
  • Bugün aldım siyahını, siyahı da simsiyahmış güzel görünüyor. 220 lira 12 taksit öde öde bitmez

Dokunmatiği basitçe söylemek gerekirse "bastırıklı" ama şimdiye kadar gördüklerimin arasında en iyisi.

Çok küçük kullanışlı bir telefon, şarjı da epey uzun gidecek gibi görünüyor. Küçük derken cidden küçük kibrit kutusu kadar desem yeridir.

Ekran kısayolları çok iyi mesaj, müzik, radyo, rehbere kayıtlı kişileri, vs. ekrana kısayol atayabiliyoruz.

Çok fazla özelliğini keşfedemedim ama görüntü olarak çok süper görünüyor. 3 kelimeyle siyah, küçük, kullanışlı.

Bana kalırsa bir telefonda mutlaka olması gerekli bütün özellikleri var ancak telefondan beklentisi çok yüksek olan arkadaşların alması gereken telefon değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziiiiz

Bugün aldım siyahını, siyahı da simsiyahmış güzel görünüyor. 220 lira 12 taksit öde öde bitmez

Dokunmatiği basitçe söylemek gerekirse "bastırıklı" ama şimdiye kadar gördüklerimin arasında en iyisi.

Çok küçük kullanışlı bir telefon, şarjı da epey uzun gidecek gibi görünüyor. Küçük derken cidden küçük kibrit kutusu kadar desem yeridir.

Ekran kısayolları çok iyi mesaj, müzik, radyo, rehbere kayıtlı kişileri, vs. ekrana kısayol atayabiliyoruz.

Çok fazla özelliğini keşfedemedim ama görüntü olarak çok süper görünüyor. 3 kelimeyle siyah, küçük, kullanışlı.

Bana kalırsa bir telefonda mutlaka olması gerekli bütün özellikleri var ancak telefondan beklentisi çok yüksek olan arkadaşların alması gereken telefon değil.

tabiki 1.000 TL lik telefonlarla karşılaştırma yapmamak lazım. Fakat fiyatına göre güzel bi telefona benziyor.

• arkadaşalr bu telefonların format kodu nedir acaba.
  • yeni firmware çıktımı arkadaşlar radyo sorunu çözebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

arkadaşalr bu telefonların format kodu nedir acaba.

Eeprom Full Reset Kodu:

*2767*3855#

Dikkat: Tüm bilgileriniz silinir, hafıza kartına telefon defteri, mesajlar, notlar gibi bilgilerinizin yedeğini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 12 Nisan 2011; 9:35:38 >
  • Bu telefonun i versiyonu var bende. Dokunmatik ekran titreşimi için bir menü veya ayar koymamışlar. Nasıl çözeriz?
  • Bende almak istiyorum bu telefondan ama karsızım, mesaj yazması nasıl rahatmı acaba tşkler,,,
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.