Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Bende 2 Aydır Samsung C3303 Champ Kullanıyorum 500k Oyun Sorununu Hallettim Ama Tüm Denediğim Oyunlara Java Geçersiz Hatası Verio Aranızda Oyun Yükleyebilen Varsa Oyun Linki Yada Nasıl Yüklediğini Söyleyebilirmi Aciill
  • Ben Scorpion_tr 'nin verdiği linkten sorunu ilettim, sonuca ulaşacağımızı pek sanmıyorum ama denemeye değer.

@qweewq123 bir önceki sayfada oyunları paylaştım, link hala çalışıyor mu bilmiyorum iş yerinden kontrol edemiyorum, ordan indirmeyi deneyin.
  • Radyo ile ilgili olarak yazdığım yazıya cevap geldi, çok hızlılar, ama telefonu servise gönderin demekten başka bir çözüm yok. Cevap aşağıda:
    -----------------------------------------------------------------------------
    Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
    Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-C3303K model cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi
    için yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics,
    Telpa, Başarı, Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics
    tarafından getirilmektedir ve 2 yıl garanti kapsamındadır. Bir arızası olduğunda
    Samsung Servis Merkezi,Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından
    bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından
    getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi belirtmek isteriz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden
    ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
    ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri

Bu sayfadaki bilgiler bütün ihtiyaçlarıma cevap veriyor.
    Katılıyorum54321
    Katılmıyorum

* Bu e-postaya lütfen cevap vermeyiniz. Bu e-posta sadece
    sistemden gönderilen mesajlar için oluşturulmuştur.
    * Eğer bu cevabın yeterli olmadığını düşünüyorsanız, lütfen buraya tıklayın.
    * Başka bir ürünle ilgili sorunuz için lütfen burayı tıklayın.

Samsung GT-C3303K (CHAMP) model telefonda radyo uygulaması ilk başlatıldığı anda gelen radyo sesi, 1 sn içinde boğuk bir hal alıyor ve radyonun (kanal farketmeksizin) ses kalitesi çok düşüyor.
    Çeşitli forum ve çevrelerde bu problemin tüm kullanıcılarda yer aldığı görülmektedir.
    Konu ile ilgili yazılım ya da benzeri destek ile sorunun çözülmesini temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.

• Aynı cevap banada geldi , ektede yetkili servislerin adresleri var o kadar

sanırım bu sorunu daha fazla dillendirirsek bir çözüm bulabiliriz.

https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/mail/MailQuestionProduct.jsp?SITE_ID=45

bu adrese sorunu bildirmeyenler mail atsın , ne kadar çok mail atarsak o kadar çabuk çözülür
  • S:a Klimt Kardeş Senin Verdiğin Linkteki Oyunları İndirip Nerdeyse 60 tanesini denedim hepsinde indirilen java geçersiz hatası alıyorum :S
  • Ben de az önce mesaj attım. Farklı bir yaklaşım denedim. Cevap atarlarsa buradan bildiririm.
  • Sinir bozucu bir durumu hala aşamadılar.. Bugün kandil ve ben bir mesajı en fazla 20 kişiye gönderebiliyorum... Tek seferde bütün rehbere göndermek bu kadar mı zor (!) kim uğraşacak o kadar numarayla..pifff...

Kandiliniz Mübarek Olsun.
  • Mesajıma cevap verdiler fakat yine elimize bir şey geçmedi. Attığım mesaj ve gelen cevap aşağıda. Bir de teknik servisler falan var.

İyi günler,

Türkiye çapındaki mağazalarda sattığınız Samsung Champ (GT-C3303K) model cep telefonlarınızın HEPSİNİN radyosunda problem var. Ses, sadece radyo ilk açıldığında net gelirken ikinci saniyeden itibaren boğuklaşıyor. Bu konuda başka mailler de aldığınızı biliyorum. Aynı modelin kullanıcıları olarak bir araya geldik ve hepimizin aynı problemi yaşadığını fark ettik. Dahası, bu benim aynı model ikinci telefonum ve her ikisini de Samsung garantisi altında farklı mağazalardan aldım. Dolayısıyla söylediğiniz gibi telefonlarımızı incelemeniz üzere servislerinize yollamamıza LÜZUM YOK. Elinize aldığınız herhangi bir Samsung Champ telefonuna kulaklık takıp, radyoyu açıp incelerseniz sorunumuzu anlayabilirsiniz. Bizim ihtiyacımız olan, bir an önce gerekli ve basit bir YAZILIM güncellemesiyle bunu halletmeniz. Aksi halde daha fazla kullanıcı tıpkı benim yaptığım gibi telefonlarını iade edip paralarını geri talep etmeye başlayacaktır. İyi çalışmalar...

----------------------------------------------------------------------

Cihazlarımızda sabit bir arıza tespiti bulunmamaktadır.

GT-C3303K model cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için
    yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

• bence ortak bir mail hazırlayıp hem samsung türkiyeye hemde yurt dışındaki merkezleri neresi ise oraya yollayalım birlikte. ancak bu şekilde bir çözüme ulaşacaz sanırım .
    bireysel maillere verilen cevaplar hep aynı sanırım maillere bu işlerden anlamayan birisi cevap veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweewq123

S:a Klimt Kardeş Senin Verdiğin Linkteki Oyunları İndirip Nerdeyse 60 tanesini denedim hepsinde indirilen java geçersiz hatası alıyorum :S

Ben birçoğunu oynayabiliyorum, 500kb üstündeki bazı oyunlar kasıyor, bazısı hata veriyor ama 500kb altındaki çoğu oyun çalıştı. Ama bunları tek tek kurmak denemek telefonu şişiriyor, bazı oyun ve uygulamalar (Asphalt 4 örneği gibi) kurulduğu halde Oyunlar menüsünde görünmüyor.

Ayarlar menüsünde Bellek başlığı altında Bellek Durumu'na girerseniz orada Oyunların ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz. Tüm oyunları silseniz dahi orada hala yer kaplayan birşeylerin olduğunu göreceksiniz. Ben birkaç defa eprom reset attım, bunun sonucunda bile orada birkaç kb yer kaplayan data oluyor. Bunun nedenini bilmiyorum.

Neyse, sonuçta oyun/uygulama vs. denerken arada bir resetleyip telefonu rahatlatmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa çalışan uygulamalar bile zorluk çıkarıyor, hafıza az geliyor vs.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

Fotoğraf bakarken (yan ekran modunda yani tam ekran) alttaki 3 ikon hiç kaybolmuyor (Zum/Slayt/Ayrıntılar) Yani sadece resim bakamıyorum illa altta 3 ikon oluyor.

Fotoğrafın üzerine bir kere tıklarsan tam ekran olur. Bir kere daha tıklarsan küçük izleme ve 3 ikon görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryacık

quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

Fotoğraf bakarken (yan ekran modunda yani tam ekran) alttaki 3 ikon hiç kaybolmuyor (Zum/Slayt/Ayrıntılar) Yani sadece resim bakamıyorum illa altta 3 ikon oluyor.

Fotoğrafın üzerine bir kere tıklarsan tam ekran olur. Bir kere daha tıklarsan küçük izleme ve 3 ikon görünür.

Evet onu biliyorum, benim dediğim o 3 ikonun hiç kaybolmadığı, ekranda sadece fotoğraf görmek istiyorum bakarken ama öyle bir seçeneğimiz yok.
  • ben de aldım bugün bir tane...

bu microsd kablosu telefonun neresine takılıyor ayıptır sorması?..

bir de kişilere fotoğraf atanabiliyor mu?
    vesikalık boş imajlar var favorilerde...
  • kişilere resim atayabiliyorsun evet ama micro sd kablosu nedir onu anlamadım anlasam cevap vermek isterdim , kart telefonun arkasındaki kapağı çıkarınca sağ üst köşeye yandan takılıyor eğer onu soruyorsan
  • dosyaları bilgisayardan almak için kullanacağımız kablo...henüz almadım onu. bir usb adaptörü ile microsd karta atmak daha akıllıca olur gibime geliyor eğer dosyalar direk çalışacaksa...

forumda gündeme gelen detaylarla ilişkili olarak 4-5 saatlik tecrübem ardından edindiğim izlenimlerimi ben de aktarayım.

eşime almıştım. annem hemen kendine de bir tane al dedi:)

radyo dinlerken her güç seviyesinde hoparlorlerin ikisinden de ses geliyor. 1-2 sn. sonra ses düzeyinde azalma olmadı. ses kalitesi radyo frekansına ve yayına göre değişiyor. kulaklığı takınca kalite artıyor. problem yaşayan arkadaşlar bir de kulaklık ile ve en güçlü yayın yapan bir radyo frekansında deneme yapabilirler eğer denemedilerse...

henüz mp3 yükleyemediğim için test edemedim.

kulaklık sanki stereo değil gibi geldi ilk başta. sonra laptoba takıp mp3 dinledim. kulaklığın ses kalitesi çok iyi. bir kaç saatin ardından ergonomik nedenlerle kulağa rahatsızlık verir mi bilmem.

• Bu telefon beni gerçekten çok şaşırtıyor kulanıpta memnun kalanlar daha çok şaşırtıyor.2.4 inç dokunmatik ekran nasıl kullanışlı olabilirki ben iphondan sonra wave 525 kullanıyorum şuan ve çoğu zaman ekran küçük geliyor parmak hareketlerimin kısıtlandığını hissediyorum.c3303e 210 tl verene kadar 300 tlye corby almak çok çok daha mantıklı bence hem wifide olmuş olur bu telefonu samsung hangi akla hizmet üretmiş hala şaşkınım.
  • İçinde iPhone kelimesi geçen Samsung Champ eleştirilerine cevap vermek abes oluyor ama son kez kendi adıma söylüyorum ki bir telefondan temel özellikler(arama, mesaj yazma) dışında bir şey beklemeyen, ancak bu kadar basit ve temel olmasının yanında eski moda, ucuz ya da çirkin gözükmeyen, dokunmatik oluşuyla göze de hitap eden, fiyatı uygun bir telefon arayanlara yönelik Champ. Corby veya başka bir modele 50-100 lira ödeyip daha fazla özelliklisi alınabilir elbet. Ancak kimse bu telefondan dahasını beklemediği için gayet memnun. En azından ben öyleyim. Hatta stereo MP3 çalları, sözlüğü, kamerası falan da bonus gibi geliyor bana.
  • elmalarla armutları karşılaştırıp teknoloji uzmanıyım diye dolaşan çok var malesef...

bir arkadaş dedi,
    ya champ alacağına şu tlf. alsaydın falan. bir de ilave başka alternatifler de sıralıyor...
    kaç para dedim o cihaz. 700 tl. imiş...

210 tl. dolaylarında fiyatı olan ve bu cihaza rakip olabilecek bir başka cihaz öneren varsa söylesin.

%50 pahalı bir cihazın eh bi zahmet 2-3 artısı olsun yani...
  • Cihazı alanlara kullananlara bir laf etmedim zaten hattime düşmez herkesin kendi hayatı kendi telefonu banane. Sadece telefonu alıcaklara bu bit kadar ekranlı şeyi alıcağınıza 100 tl fazla verin corby star falan alın yıllarca rahat rahat kullanın diye öneride bulundum.Gereksiz savunmaya ve saldırıya geçmeniz anlamsız.
  • Arkadaşlar radyo sorunu hakkında bir gelişme varmı , yabancı forumları takip edenler bizleride bilgilendirebilirmi ?
    frimware bulsakda denesek hiç güncelleme gelmemişmi telefona
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.