Widget'lar ana ekrandaki 4'e bölünmüş menüler. Ayarlara girip sayıları 7'ye kadar çıkarılabiliyor. Esasen hepsi, sağ alt kısımda yer alan menü tuşuna tıklamadan kolayca ıvız zıvır özelliklere ulaşmayı sağlıyorlar. Ben 7'sini de kullanıyorum. Not defteri, en çok aradığım numaralar falan hepsini Widget'lara döşedim :) Öbür soruna bir şey diyemeceğim.
Ayarlara girip ekran ayarlarında widget'lara girip düzeltebilirsin onu. Muhtemelen 2. sayfada "hiçbiri" seçilmiştir. Ben telefonu ilk açtığımda 4 sayfa da doluydu ve 2. sayfada takvim yer alıyordu. Hiçbiri yerine herhangi bir şey koyarsan düzelir.
mesaj yazarken 160 karakterin geçtiğini mesaj oluştur dediğimizde gelen ekranın üst kısmında solda SMS sağda ise 1/12 diye bişey yazar , burdaki 1/12 yazısı 12 sms nin birincisini yazdığınızı gösterir 160 karakteri geçtiğinizde bu yazı 2/12 olarak değişecektir. 320 karakteri geçince 3/12 diye devam edecektir.....
Benimde size bir sorum var arkadaşlar. Önceki sayfalarda bahsedilen radyoyu ilk açılışında sesin net gelmesi ve 1 2 saniye sonra sesin bulanıklaşması sorunu bendede var bu soruna bir çözüm bulabilen oldumu aceba ??
quote:
Orijinalden alıntı: Esayar07
mesaj yazarken 160 karakterin geçtiğini mesaj oluştur dediğimizde gelen ekranın üst kısmında solda SMS sağda ise 1/12 diye bişey yazar , burdaki 1/12 yazısı 12 sms nin birincisini yazdığınızı gösterir 160 karakteri geçtiğinizde bu yazı 2/12 olarak değişecektir. 320 karakteri geçince 3/12 diye devam edecektir.....
Benimde size bir sorum var arkadaşlar. Önceki sayfalarda bahsedilen radyoyu ilk açılışında sesin net gelmesi ve 1 2 saniye sonra sesin bulanıklaşması sorunu bendede var bu soruna bir çözüm bulabilen oldumu aceba ??
Bende de var :) Radyo dinleyen arkadaşlar için gerçekten sinir bozucu olmalı. Belki Firmware vs, ile düzeltilebilir. Varmıdır acaba yabancı forumlarda çözümü?
Aynen benim radyo da öyle, yazılımsal bir durum sanırım, radyo dinleyesi gelmiyor insanın. Yazılım güncellemesi yoktu ama son zamanlarda KIES'e bağlamadım.
yazılım güncellemesi çıkarsa bu başlık altında bilgilendirirseniz sevinirim
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben mp3 çalar olarak kullanmak istiyorum makinayı. Acaba 8gb lık microsd kart alsam bu kartı telefon üzerinde efektif olarak kullanabilir miyim? Samsung e250de sanırım 100 şarkıyı geçemiyorduk. 4 liste oluşturabiliyor ve her listeye 20-25 şarkı yükleyebiliyorduk. Bunda da olay böylemi müzik çaların kapasitesi, yoksa liste sayısı veya şarkı adedinde sınır yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: recklessandaring
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben mp3 çalar olarak kullanmak istiyorum makinayı. Acaba 8gb lık microsd kart alsam bu kartı telefon üzerinde efektif olarak kullanabilir miyim? Samsung e250de sanırım 100 şarkıyı geçemiyorduk. 4 liste oluşturabiliyor ve her listeye 20-25 şarkı yükleyebiliyorduk. Bunda da olay böylemi müzik çaların kapasitesi, yoksa liste sayısı veya şarkı adedinde sınır yok mu?
8GB kartı rahat kullanırsın eşimde aynı model var ve 8GB kart ile 5 aydır sorunsuz kullanıyor
Cevap için çok teşekkürler.. :) 200-300 şarkı atsam telefonun müzik çalarında listelerken sorun yaşamam o zaman.
1600 şarkı var listemde ve sorun yok
quote:
Cevap için çok teşekkürler.. :) 200-300 şarkı atsam telefonun müzik çalarında listelerken sorun yaşamam o zaman.
Artık gönül rahatlığıyla bu telefonu alabilirim :) Çok sağolun..
Al tabiki.. Ben o kadar memnunum ki artık iPhone'larla kıyaslamaya başladım 10da1 fiyatına
Herkese bu güzel telefonu tavsiye ediyorum, herşeyiyle eksiksiz bir telefon.
quote:
Artık gönül rahatlığıyla bu telefonu alabilirim :) Çok sağolun..
Bugün nişanlıma bu modelin beyaz rengini aldım, epeyde kurcaladım ve fiyatına göre çok kullanışlı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Alırken en büyük çekincelerimden birisi hafıza kartındaki yüksek megapixel ile çekilmiş fotoğrafları göstermez düşüncesiydi fakat 2, 3 ve 5mp ile çekilmiş tüm fotoğrafları sorunsuz gösterdi. Tabi video konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Konu içindede söylendiği gibi video formatlarını 15fps kaydına dönüştürerek kullanabilirsiniz, e tabi 20 fps gibi akıcı olmuyor maalesef. Hafıza kartını direkt dolu olarak takarsanız bir çok veriyi var olsada göstermeyebiliyor, kullanım klavuzundada yazdığı gibi hafıza kartını taktığınız an formatlayarak kullanırsanız bundan sonra attığınız tüm dosyaları sorunsuz görebilirsiniz, aksi halde dediğim sorunları yaşayabilirsiniz. Telefon 219 TL fiyatına düşmüş, aradaki 10 lirayıda data kablosuna yatırınca eski hesaba döndük tabi. Telefonun bence eksik yönleri, tuş takımında aydınlatma yok, Star wifi vb. java tabanlı modellerin aksine menü geçişlerindeki ikonlar vb. tıklamalarda titreşim olmuyor, sadece mesaj yada yazmak gereken alanlarda tuşlara bastıkça titreşimli geri bildirim oluyor. Aşağı yukarı kaydırmalarda diğer modellerde olduğu gibi hoş değil, hızlı hızlı kaydırma gibi bir seçeneğiniz yok maalesef yada bazı bölümlerde basılı tutup çekeyim dediğiniz anda bastığınız menüde ne varsa o aktif konuma geçiyor. Rehberde arama bölümü aktif değil, mesajlar bölümünde mesajı okuma bölümündeyken sil'e tıkladığınzı anda siliyor, yani sileyim mi? gibi bir onay seçeneği koymamışlar buda yanlışlıkla silme durumları oluşturuyor. Yazdıklarım bir çok kişi için eksi olarak algılanmayabilir fakat dokunmatik telefonlarda özellikle Samsung modellerinden birini kullandıysanız söylediğim eksiklikleri yaşamanız olası. Eksilerini görmezden gelip artılarına ve fiyatına bakacak olursak gerçekten alınabilir düzeyde bir telefon olmuş.
Bayanlar için güzel şeçim olabilir.Ama Bu telefondan fazla bişe beklemek mümkün degil
telefon daha yeni aldım. telefonla ilgili tema oyun vs. nerden bulabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: denizzz01
telefon daha yeni aldım. telefonla ilgili tema oyun vs. nerden bulabiliriz.
Tema yok ama 4. sayfanın başında bir link paylaştım, orada bayağı oyun var, birçoğu çalışıyor, ben hala hepsine bakamadım, arada canım sıkıldıkça kurup deniyorum. Bazıları güzel.
bende dün aldım bir tane champ GT-C3303K olanından ve 2Gb de kart alıp biçimlendirip içine müzik ve resim atarak telefonuma taktım müzikleri sorunsuz dinleyebiliyorum fakat resimleri açamıyorum desteklenmeyen biçim diye hata alıyorum bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?
Arkadaşlar normalde mesaj yazarken "0" tuşunun olduğu bölümden özel karakterler seçebiliyorduk, yalnız bugünden itibaren aynı tuştan sadece t9 aktif/pasif seçeneği ile 0 rakamını yazabiliyorsunuz, bunun nasıl düzeltilebileceğini bilenler var mı? Tamam belki format vb. şeylerle eski haline çevirebiliriz fakat bir ayarı olmalıki sürekli format gibi kötü bir seçeneğe mağruz kalmayalım. Bilenlerin yardımını rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Arkadaşlar normalde mesaj yazarken "0" tuşunun olduğu bölümden özel karakterler seçebiliyorduk, yalnız bugünden itibaren aynı tuştan sadece t9 aktif/pasif seçeneği ile 0 rakamını yazabiliyorsunuz, bunun nasıl düzeltilebileceğini bilenler var mı? Tamam belki format vb. şeylerle eski haline çevirebiliriz fakat bir ayarı olmalıki sürekli format gibi kötü bir seçeneğe mağruz kalmayalım. Bilenlerin yardımını rica ediyorum.
Kaydet'in yanıdaki yani ortadaki 'abc' tuşuna basarsan en altta sayısal ve sembol yazıyo oradan özel karakterleri kullanabilirsin. Sanırım sen yanlış hatırlıyosun, ''0'' tuşunun oldugu bölümden sadece T9'a müdahale edilebiliyo..