Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canned

Güle güle kullanın. Evet, tuşlar aydınlatmasız.

tşk ederim hızlı cevabın için :):)
    bu paralara alınabilecek bi telefon. daha once nokia 5800da kullanmıştım dokunmatıgınde aralarında fark goremedım sankı. hatta bunda bıraz daha ıyı geldi desem abartmış olmam umarım. tavsiye ederim beyazını aldım birde e71 beyazım vardı cok şık oldular.
    bu arada bende e71ımın data kablosu vardı demın pcye bağladım. lafın kısası telefonu data kabloyla pc baglayıca sarj olmaya başlıyor. bence bu durum pilin ömrü için sıkıntılı.bundan sonra data kablosuyla pek işlem yapmamayı düşünüyorum pilimin uzun ömürlü olması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk-haydut

quote:

Güle güle kullanın. Evet, tuşlar aydınlatmasız.

tşk ederim hızlı cevabın için :):)
    bu paralara alınabilecek bi telefon. daha once nokia 5800da kullanmıştım dokunmatıgınde aralarında fark goremedım sankı. hatta bunda bıraz daha ıyı geldi desem abartmış olmam umarım. tavsiye ederim beyazını aldım birde e71 beyazım vardı cok şık oldular.
    bu arada bende e71ımın data kablosu vardı demın pcye bağladım. lafın kısası telefonu data kabloyla pc baglayıca sarj olmaya başlıyor. bence bu durum pilin ömrü için sıkıntılı.bundan sonra data kablosuyla pek işlem yapmamayı düşünüyorum pilimin uzun ömürlü olması için.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar; HepsiBurada'dan ısmarladığım 8 Gb Bigboy hafiza kartım geldi bugün. Biraz önce 7Gb büyüklüğünde 2600 tane müzik dosyasını içine attım ve telefona taktım. Müzik kütüphanesini güncellemek bir süre aldı, ama güncelledikden sonra gerçekten ağırlaşma yok... bayan bir arkadaşımın 80Gb Pirket şeklinde olanlardan :) Ipod u ile aynı hızda şarkı değiştiriyor (karışık modda).
    Takılma yok,ses deseniz berrak ve kulaklıkları çatlatacak kadar güçlü.. Öntanımlı ekolayzırlar gerçekten başarılı ben Wide kullanıcam.. İyiki almışım bu telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: samils

quote:

Arkadaslar bugun bu cihazi ankara eryaman kc alisveris merkezindeki tekzende indirimli 119 tl ye gordum.telefonum oldugu halde benim bile alasim geldi:-)zaten stok sınırı vardi bugün tükenmistir sanirim

Yok daha neler . belli bir miktar alışverişten sonra olmasın o

yoo gayette satış fiyatı idi sadece o tekzen magzasına özel bi indirimdi kac tane stok vardı onuda bilmiyorumama sonucta yakalayanlar için süper fırsattı yani

Bende reklamını bilboard da gördüm nerde var tekzen diye düşünüyordum bulsam kesin alırdım ihtiyaç vardı tarif edebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bugun bu cihazi ankara eryaman kc alisveris merkezindeki tekzende indirimli 119 tl ye gordum.telefonum oldugu halde benim bile alasim geldi:-)zaten stok sınırı vardi bugün tükenmistir sanirim

Yok daha neler . belli bir miktar alışverişten sonra olmasın o

yoo gayette satış fiyatı idi sadece o tekzen magzasına özel bi indirimdi kac tane stok vardı onuda bilmiyorumama sonucta yakalayanlar için süper fırsattı yani

Bende reklamını bilboard da gördüm nerde var tekzen diye düşünüyordum bulsam kesin alırdım ihtiyaç vardı tarif edebilir misin

Alıntıları Göster
    Bilboardlardaki Tekzen reklamlarında fiyat 119 tl evet ama yan tarafta küçük bi şekilde ''HER 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE'' yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_
    Bilboardlardaki Tekzen reklamlarında fiyat 119 tl evet ama yan tarafta küçük bi şekilde ''HER 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE'' yazıyo

Hadi ya:-)bende ozellikle sadece kc tekzene ozel fiyat yazmislar falan diye bisartlari yok sandim tabi yanimda buyutecim olmadigindan o yaziyida gormedim:-)
  • quote:

quote:

Hadi ya:-)bende ozellikle sadece kc tekzene ozel fiyat yazmislar falan diye bisartlari yok sandim tabi yanimda buyutecim olmadigindan o yaziyida gormedim:-)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size bir soru sorabilir miyim; ekrana her dokunduğunuzda ufak bir titreşim oluyor mu? Ben bu özelliği açtım ama sadece PIN girerken, mesaj yazarken bir de oyunlarda oluyor. Menüde gezerken olmuyor. Hatta bugün hiçbir yerde olmamaya başladı, reset attım oluyordu, sonra kendi kendine yine bu özellik devreden çıktı (ama ayarlarda aktif görünüyor) Sizde nasıl?

• quote:

quote:

demiştim dimi

@klimt
    ben kendim kapattım onu şarjı çok yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

quote:

demiştim dimi

@klimt
    ben kendim kapattım onu şarjı çok yiyor

Alıntıları Göster
    Mesaj okurken ses kısma tuşuna basarsanız font küçülüyor, daha şık oluyor, telefonu kapatana kadar o ayar öyle kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

Mesaj okurken ses kısma tuşuna basarsanız font küçülüyor, daha şık oluyor, telefonu kapatana kadar o ayar öyle kalıyor.

Alıntıları Göster
    Benim şampiyon..

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 27 Ocak 2011; 22:06:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arızalı telefonumu iade ettim, paramı geri aldım. Şimdi aynı telefonu yeniden almaya hazırlanıyorum. İnşallah yine bir sorun yaşamam.
  • quote:

Arızalı telefonumu iade ettim, paramı geri aldım. Şimdi aynı telefonu yeniden almaya hazırlanıyorum. İnşallah yine bir sorun yaşamam.

Alıntıları Göster
    Kamera hakkında çok olumsuz yorum yapılmış. Bakılmayacak kadar kötü mü?

Telefon sahiplerinden biri fotoğraf örneği koyabilir mi?

Bir önceki sayfada birkaç tane telefon fotoğrafı var. Onlar c3303le mi çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımlı İşsiz

Kamera hakkında çok olumsuz yorum yapılmış. Bakılmayacak kadar kötü mü?

Telefon sahiplerinden biri fotoğraf örneği koyabilir mi?

Bir önceki sayfada birkaç tane telefon fotoğrafı var. Onlar c3303le mi çekildi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Data kablosunu kendim aldım pc ye taktım çalıştı hallettim işimi ve söktüm . sonraki denememde çalışmadı laptopu resetledim açılırken gördü

şimdi ise ne yapsam görmüyor varmı yardım edebilecek?

•  Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

quote:

Arkadaşlar Data kablosunu kendim aldım pc ye taktım çalıştı hallettim işimi ve söktüm . sonraki denememde çalışmadı laptopu resetledim açılırken gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 31 Ocak 2011; 22:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

quote:

Alıntıları Göster
    Samsung C3303h Hello Kitty

Bende yukarıdaki telefonun siparişini verdim az önce.

Fotoğraf kalitesi bence çok iyi. Sonuçta tek işi fotoğraf çekmek değil bu makinenin. Üst düzey birşey beklememek lazım.

Okuduğum yorumlarda öyle bi anlatılmışki, sanki hiç işe yaramıyor kamerası.

Fotoğraflar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 diş bile fazla

tamamen kendin doldur aynı şeyleri yap 1 diş düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: givenchy10

mrb ark.lar bnmde hafıza kartıyla ilgili bi'sıkıntım var,yardımcı olursanız çok sevinirim.teli yeni aldık ve ilk işim sim ve daha önce kullanmakta olduğum hafıza kartını takmak oldu ancak kartı okumadı,aslında okudu ama ben dosyalarımı göremiyorum.okudu dedim çünkü kartı çıkarınca hfz kartı çıkarıldı diyor ama menüdeki dosyaya veya ayarladaki bellek/hfz kartı kısmına girdiğimde bnm kartı göremiyorum! acaba ilk başta kartı biçimlendirmem mi gerekiyor,eğer öyleyse çok saçma! ve kullanma kılavuzunda şöyle yazıyordu;kartı taktığınız zmn ekranda hfz kartı simgesi çıkar diye,ben taktığımda bu simgeyi göremedim,bilen ark lar cvplarlarsa sevinirim.bu ilk msjım ama eminim ki son msjım olmayacak çünkü zmnla daha çoook sorular sorucam gibime geliyor

Hafıza kartını daha önce taktığınız cihazın sistem dosyaları duruyorsa Champ'ın kendi yerleştireceği sistem dosyaları ile çakışıyor olabilir, hafıza kartının içindeki müzik, video gibi kişisel bilgilerinizi bilgisayarınıza alıp, kartınızı yine bilgisayara bağlı bir kart okuyucuda FAT32 formatında biçimlendirin. Sonra biçimlendirdiğiniz kartı telefona takın (görecektir ve kendi sistem klasör ve dosyalarını yaratacaktır).

Bundan sonra kişisel dosyalarınızı tekrar Champ'ın yarattığı müzik, resim, video gibi klasörlerin içine kopyalayabilirsiniz.

Not: Telefon 52 karakterden fazla isme sahip dosyaları görmez.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben de hafıza kartımı taktığımda telefon açılmıyordu. Kilitlenip kalıyordu karşılama ekranında. İçindeki dosyaları temizleyip toparlayınca düzeldi.
  • quote:

Ben de hafıza kartımı taktığımda telefon açılmıyordu. Kilitlenip kalıyordu karşılama ekranında. İçindeki dosyaları temizleyip toparlayınca düzeldi.

Alıntıları Göster
    Bugün Vatan'dan ikinci Champ'imi almış bulunuyorum. İnşallah bu seferki sağlam çıkar. Yalnız arada geçen sürede kullanmayı unutmuşum ve tuş seslerinin, uyarı seslerinin falan nereden kapatıldığını bulamıyorum. Biri yardım edebilir mi kılavuzda da bulamadım.
  • quote:

Bugün Vatan'dan ikinci Champ'imi almış bulunuyorum. İnşallah bu seferki sağlam çıkar. Yalnız arada geçen sürede kullanmayı unutmuşum ve tuş seslerinin, uyarı seslerinin falan nereden kapatıldığını bulamıyorum. Biri yardım edebilir mi kılavuzda da bulamadım.

Alıntıları Göster
    Yeğenime hediye olarak almayı düşünüyorum.
    Beyaz olanımı yoksa Hello Kitty modelinimi alsam karar veremedim.
    Tekipteyim

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @givenchy10, tamam sağ ol buldum. uyarı sesi derken tuş kilidinden çıkarkenki sesten bahsetmiştim. tuş seslerini kapayınca o da gitti zaten ayrıca bir ayarı yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.