Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehberde falan yukarı aşağı kaydırmalara birkaç gün içinde alışırsınız, dokunmatik ekran çok iyi... Kaydır çek kayıyor kendisi
  • Champ is The Champion Of Capua :) Benden size fikir olsun diye bir kaç resim.

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

Samsung C3303 CHAMP

• üsttekinin açıklaması :

en soldaki champ
    onun sağındaki pembe GenoA
    nokya yı bilmiyorum
    sonuncu ayfon zaten
  • ve gene benn acaba firmware güncellemeleri , yeni sürümleri oluyormu bi kaç yere baktım software ile ilgili bişiler buldumda tam çözemedim olayı bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrc10

ve gene benn acaba firmware güncellemeleri , yeni sürümleri oluyormu bi kaç yere baktım software ile ilgili bişiler buldumda tam çözemedim olayı bilgisi olan varmı ?

Samsung Kies ile bağlayıp yazılım güncelleme yaptırmayı denedim, bu model yazılım güncelleme desteklemiyor dedi.
  • aldım sonunda walla telefon gerçekten şık ve pratik daha incelicem müzik player fln. gayet hoşuma gitti şimdilik.

birde rehberde gruplarda kişi ekleyemiyorum girdi yok yazıyor nasıl yapabilirim ?? ve kutudan pc ye bağlamam için usb kablo çıkmadı sizde varmıydı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 13 Ocak 2011; 17:48:01 >
  • quote:

aldım sonunda walla telefon gerçekten şık ve pratik daha incelicem müzik player fln. gayet hoşuma gitti şimdilik.

birde rehberde gruplarda kişi ekleyemiyorum girdi yok yazıyor nasıl yapabilirim ?? ve kutudan pc ye bağlamam için usb kablo çıkmadı sizde varmıydı ??

Ana ekranda alttan rehbere tıkla, sonra üstten gruplara tıkla, herhangi bir gruba tıkla (İş, Aile vs.) Üye yok yazan yerde en altta Ekle yazıyor, oradan ekleyebilirsin.
    Kablo kutu içeriğinde yok, ayrı alınıyor. Mini USB sanırım.

• quote:

aldım sonunda walla

hele şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

aldım sonunda walla telefon gerçekten şık ve pratik daha incelicem müzik player fln. gayet hoşuma gitti şimdilik.

Ana ekranda alttan rehbere tıkla, sonra üstten gruplara tıkla, herhangi bir gruba tıkla (İş, Aile vs.) Üye yok yazan yerde en altta Ekle yazıyor, oradan ekleyebilirsin.
    Kablo kutu içeriğinde yok, ayrı alınıyor. Mini USB sanırım.

zaten orda sorun oluyordu eklemiyordu ama hallettim sim karttaki rehberi tele kopyalamam lazımmış ondan sonra ekleyebildim
    bu kablo olayı olmamış ama samsung a yakıştıramadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 13 Ocak 2011; 21:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samils

quote:

aldım sonunda walla

hele şükür

geç oldu ama oldu be walla almakla çook ii etmişim diyorum bide ufak tefek bişi ya genelde kızlar ilgi gösterir ufak olsun fln filan şimdi anlıyorum onları

• Bu telefonu alıpta memnun kalmayan olmaması gerçekten güzel :) Miniminnacık ama her işi görüyor maşşalah.
    5Mp fotoğrafları zumladı ama 9Mp desteklemedi hayırlısı :)
  • birşey sorucam mj ımı yazıyorum göndere basıyorum alıcı alıcı fln yazıyo ordan rehbere tıklıyorum ama bul seçeneği yok. mesela z harfiyle başlayan arkimemi göndericem illaki en alta kaydırmam gerekiyor e haliyle baya bi uğraşıyorsunuz çözümünü veya alternatif bişey bilen varsa paylaşabilirmi.
  • quote:

birşey sorucam mj ımı yazıyorum göndere basıyorum alıcı alıcı fln yazıyo ordan rehbere tıklıyorum ama bul seçeneği yok. mesela z harfiyle başlayan arkimemi göndericem illaki en alta kaydırmam gerekiyor e haliyle baya bi uğraşıyorsunuz çözümünü veya alternatif bişey bilen varsa paylaşabilirmi.

Tam telefonu alma arefesindeyken bunu öğrenmem kötü oldu.
    Bu telefonu ikinci hattım için ve sırf mesajlaşmak arada ise müzik dinlemek için almak istiyorum zaten hali hazırda kullandığım w880i ve 5800 var. W880i satıp üzerine ekleyip bunu almak istiyorum şimdilik ihtiyaçlarıma cevap verebilecek gibi duruyor ancak kafam karıştı şimdi bu yorumu okuyunca.

• Arkadaşlar bir sorunum var: Telefon tuş kilidindeyken kulaklığını taktığımda en son aradığım numarayı otomatik olarak arıyor ve engel olamıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Acil bir durum. Kontrol edip geri dönüş yaparsanız ona göre derhal geri iade edicem telefonu çünkü başka bir iki canımı sıkan şey de yaşadım.
  • hayır öyle birşey yok bende
  • Peki teşekkürler. Şimdi durum şu ki Salı günü Hepsiburada'dan gelen telefonumda küçük fakat can sıkıcı şeyler yaşıyorum.
    1.'si alt hoparlör, son sese getirmediğim sürece üsttekinden daha az ses veriyor.
    2.'si kulaklığı her takışımda son aranan numarayı otomatik olarak arıyor. Bu bir özellik değil anlaşılan ve sinir bozucu bir durum.
    3. Dokunmatik ekranın sağ alt kısmı aldığım günden beri dokunduğum zaman çok hafif biçimde içeri göçüyormuş gibi oluyor. Yani tam bir göçme değil bu. Ancak sanki tuşa basıyormuşum gibi bir his veriyor.

Bu sebeplerle az önce telefonda yaptığım tüm kişiselleştirmeleri silip fabrika ayarlarına döndürdüm. Her şeyi kutuya sokup kapattım. Yarın ilk işim telefonu kargoyla geri yollamak olacak. Eğer iade kabul ederlerse (ki sitesinde 8 gün içinde aldıklarını belirtmişler ve 7 gün içinde yollama hakkımız var diye biliyorum) paramı geri alıp kendime yeni bir tane alacağım. Açıkçası telefon çok hoşuma gitti fakat dediğim gibi bu sorunlarla bu telefonu daha fazla kullanmaya devam edemeyeceğim.

• kulaklığı yıpranmış benim ): sol tarafı oynarsam soldan gelmiyor ! başka kulaklık alıp kullanacağım bu kulaklık dursun.

ama kutuyu açmışsın iade almayabilirler
  • Valla müneccim değilim kutuyu açmadan içinde kırmızı mı var hissedeyim. :P Almazlarsa problem değil. Tüketici hakem heyeti yürüyerek yarım saat üzakta.
  • Alıcı/Rehber/Çoklu/Bul Çözümünüz budur arkadaşlar.
    quote:

quote:

birşey sorucam mj ımı yazıyorum göndere basıyorum alıcı alıcı fln yazıyo ordan rehbere tıklıyorum ama bul seçeneği yok. mesela z harfiyle başlayan arkimemi göndericem illaki en alta kaydırmam gerekiyor e haliyle baya bi uğraşıyorsunuz çözümünü veya alternatif bişey bilen varsa paylaşabilirmi.

Tam telefonu alma arefesindeyken bunu öğrenmem kötü oldu.
    Bu telefonu ikinci hattım için ve sırf mesajlaşmak arada ise müzik dinlemek için almak istiyorum zaten hali hazırda kullandığım w880i ve 5800 var. W880i satıp üzerine ekleyip bunu almak istiyorum şimdilik ihtiyaçlarıma cevap verebilecek gibi duruyor ancak kafam karıştı şimdi bu yorumu okuyunca.

Hayır bende böyle bir sorun yok. Kulaklıkdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
    quote:

Arkadaşlar bir sorunum var: Telefon tuş kilidindeyken kulaklığını taktığımda en son aradığım numarayı otomatik olarak arıyor ve engel olamıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Acil bir durum. Kontrol edip geri dönüş yaparsanız ona göre derhal geri iade edicem telefonu çünkü başka bir iki canımı sıkan şey de yaşadım.

• @DnR

İçim rahatladı hocam teşekkürler çok sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.