Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim, ama şunu hatırlatmak isterim; Champ'de rehbere girip önce mesaj atacağın kişinin kaydına ulaşıp sonra kayıt üzerinden mesaj göndermeyi denerseniz daha pratik olur yani başlangıcınız Rehber olmalı.
    Bunun dışında aklınızın takıldığı birşey varsa sorun cevaplamakdan mutluluk duyarım. Ayrıca 220 liraya böyle bir cihaz yok

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

@DnR

İçim rahatladı hocam teşekkürler çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Rica ederim, ama şunu hatırlatmak isterim; Champ'de rehbere girip önce mesaj atacağın kişinin kaydına ulaşıp sonra kayıt üzerinden mesaj göndermeyi denerseniz daha pratik olur yani başlangıcınız Rehber olmalı.
    Bunun dışında aklınızın takıldığı birşey varsa sorun cevaplamakdan mutluluk duyarım. Ayrıca 220 liraya böyle bir cihaz yok

quote:

@DnR

İçim rahatladı hocam teşekkürler çok sağolun.

O halde sizin başınızı çok ağrıtacağım

Hocam şu an için tam karar vermiş değilim annem geçtiğimiz haftalarda T310 aldı onu inceledim dokunmatiği resmen rezalet geldi bana. Genel itibariyle güzel ama çok yavan. Ben kişiselleştirmeyi çok seviyorum herşey elimin altında olsun telefon bana özel olsun istiyorum ve söylediğim gibi genel kullanma amacım mesajlaşmak günlük 250-300 sms tüketen biriyim buna dayanabilir mi yada şarjı ortalama ne kadar gider ? 5800 malum 1 gün zor gidiyor, toplam 1.5 saat müzik ve bu kadar mesaja. Eminim ki champ daha fazla gider ancak ortalama olarak ne kadar ? Aslında sıfır telefon almak istiyorum hep ikinci el hep ikinci el sıktı biraz, telefonu alıyorsun sonra yok arızası bakımı bilmem neyi derken alıp başını gidiyor.
    Şu 3200 monteye falan baktım ancak tam karar veremedim. Yarın büyük ihtimalle Ankara Ankamall'de ki elecktro world'e gidip elime alıp inceleyeceğim ve son kararımı verip paramı denkleştirip alacağım.Peki siz forum müdavimlerinin bana bir önerisi bir alternatifi varsa bunu öğrenmek isterim inanın ki çok makbule geçer. Zaten öğrenciyiz harçlıklardan kırpa kırpa ucu ucuna para biriktiriyoruz o da çar çur olmasın. Ancak hala kararsızım bu paraya ikinci el daha iyi bir telefon alabilir miyim diye. Bir yanda sıfır olmasının avantajı var vs. vs. işin içinden çıkamadım vallahi
    Düzeltme: Kelime eksikliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 14 Ocak 2011; 23:55:38 >

• @orhan6894, Telefonun şarj konusunda seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum ama 250-300 mesajda maşallah derler adama
    Ben ekran ışığını 1 e kadar indirdim, dokunmaya duyarlı titreşimi kapattım,zil seslerinide kıstım oldukça uzun süre dayanıyor bana,yani dayandı :) daha 2 kere şarj ettim :) Ben mesajlaşmam ama günde 3 saat konuşurum garanti. T310 hakkında yorum yapamam benim bildiğim tek T310 var oda SE T310 ki ben o zaman liseden mezun olalı 1 yıl olmuştu :)
  • quote:

@orhan6894, Telefonun şarj konusunda seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum ama 250-300 mesajda maşallah derler adama
    Ben ekran ışığını 1 e kadar indirdim, dokunmaya duyarlı titreşimi kapattım,zil seslerinide kıstım oldukça uzun süre dayanıyor bana,yani dayandı :) daha 2 kere şarj ettim :) Ben mesajlaşmam ama günde 3 saat konuşurum garanti. T310 hakkında yorum yapamam benim bildiğim tek T310 var oda SE T310 ki ben o zaman liseden mezun olalı 1 yıl olmuştu :)

Hayır siz beni yanlış anladınız T310 derken LG'den bahsettim.
    Bende bazen şaşıp kalıyorum nasıl bu kadar mesaj çekiyorum diye ama başımda dır dır susmayan bir kız arkadaşım var elimiz mahkum yazıyoruz
    Günlük 3 saat konuşma hiç az bir kullanım değil, buna rağmen aldığınızdan beri 2 kez şarj etmeniz olayı tam anlamıyla ifade etmiş.
    Telefonu inceleyince kafamda yeri daha iyi oturacak sanırım. Ama alana kadar araştırmaya devam.

• quote:

Hayır bende böyle bir sorun yok. Kulaklıkdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
    quote:

Arkadaşlar bir sorunum var: Telefon tuş kilidindeyken kulaklığını taktığımda en son aradığım numarayı otomatik olarak arıyor ve engel olamıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Acil bir durum. Kontrol edip geri dönüş yaparsanız ona göre derhal geri iade edicem telefonu çünkü başka bir iki canımı sıkan şey de yaşadım.

Olabilir ama öyle canım sıkıldı ki hiç farklı kulaklık denemedim bile. Hepsiburada'ya bildirdim, iade formu göndermelerini bekliyorum. Yarın akşama kadar gönderirlerse direkt yollayacağım telefonu.
  • @DnR şu rehberden mj a geçme olayı iyi oldu

@orhan6895 arkadaşm telin şarjıyla ilgili hiçbi sıkıntın olmasın alınca şaşırıcaksın öyle söyliyim. bendede 5800 vardı satıp ipod aldım champ ide sırf mj laşma ve konuşma olayı için aldm. telefon gayet güzel ama tabikide 5800 ın qwerty ve dokunmatiğiyle kıyaslanamaz ki kıyaslamakta gereksiz ikisininde fiyatı belli bu noktada champ en iyi seçenek gibi duruyo. ben memnunum şimdilik zaten alışıyorsun zamanla. ama genede şu mj olayı beni hafiften zorluyo gibi belkide bana öyle geliyo tam alışamadığımdan dolayı . tabiki burdaki yorumları dikkate al ama bence sadece yazılanları okumakla olmuyo kendim gidip incelicem demişsin ne demek istedimi anlarsın belkide sen gayet süper 5800 dan daha hızlı yazıyorum fln diceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mrc10

birşey sorucam mj ımı yazıyorum göndere basıyorum alıcı alıcı fln yazıyo ordan rehbere tıklıyorum ama bul seçeneği yok. mesela z harfiyle başlayan arkimemi göndericem illaki en alta kaydırmam gerekiyor e haliyle baya bi uğraşıyorsunuz çözümünü veya alternatif bişey bilen varsa paylaşabilirmi.

evet bul seçeneğenin olmadığını şimdi ben de farkettim tek bir seçenek var: Çoklu

Çoklu'ya tıklarsan orda Bul var, oradan ismi ekleyip mesajını gönderebilirsin. Biliyorum çoklu birden çok kişiye göndermek için, ama 1 kişi de seçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canned

quote:

Hayır bende böyle bir sorun yok. Kulaklıkdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
    quote:

Arkadaşlar bir sorunum var: Telefon tuş kilidindeyken kulaklığını taktığımda en son aradığım numarayı otomatik olarak arıyor ve engel olamıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Acil bir durum. Kontrol edip geri dönüş yaparsanız ona göre derhal geri iade edicem telefonu çünkü başka bir iki canımı sıkan şey de yaşadım.

Olabilir ama öyle canım sıkıldı ki hiç farklı kulaklık denemedim bile. Hepsiburada'ya bildirdim, iade formu göndermelerini bekliyorum. Yarın akşama kadar gönderirlerse direkt yollayacağım telefonu.

Evet bende de öyle bir sorun yok, aksine kulaklık kaliteli göründü bana, sesi de gayet iyi, kulaklık süngeri taktım basları da güzel oldu. Şimdi kulaklığın kablosunun üstündeki arama tuşuna basılı tutarak taktım kulaklığı telefona aynı şey oldu, sanırım senin sorunun da bu, o düğme takılı kalmış, ya da içten bi hata var, temas ediyor, otomatikman son aranan kişiyi arıyor. Açıklamasını yapıp geri gönderirsen değiştirirler diye düşünüyorum.

• Telefonu geri yolladım bakalım ne olacak.
  • İşte size birkaç oyun, bazıları çalışmayabilir, hepsini deneme fırsatım olmadı.

Java Dokunmatik Oyunlar 240x320
  • quote:

@DnR şu rehberden mj a geçme olayı iyi oldu

@orhan6895 arkadaşm telin şarjıyla ilgili hiçbi sıkıntın olmasın alınca şaşırıcaksın öyle söyliyim. bendede 5800 vardı satıp ipod aldım champ ide sırf mj laşma ve konuşma olayı için aldm. telefon gayet güzel ama tabikide 5800 ın qwerty ve dokunmatiğiyle kıyaslanamaz ki kıyaslamakta gereksiz ikisininde fiyatı belli bu noktada champ en iyi seçenek gibi duruyo. ben memnunum şimdilik zaten alışıyorsun zamanla. ama genede şu mj olayı beni hafiften zorluyo gibi belkide bana öyle geliyo tam alışamadığımdan dolayı . tabiki burdaki yorumları dikkate al ama bence sadece yazılanları okumakla olmuyo kendim gidip incelicem demişsin ne demek istedimi anlarsın belkide sen gayet süper 5800 dan daha hızlı yazıyorum fln diceksin

'4'
    Siz 5800'da q klavye kullandığınız için yadırgamış olabilirsiniz ancak ben hep t9 ile kullanırım. En kısa sürede inceleyeceğim telefonu ona göre karar verip alacağım.

• quote:

quote:

@DnR şu rehberden mj a geçme olayı iyi oldu

'4'
    Siz 5800'da q klavye kullandığınız için yadırgamış olabilirsiniz ancak ben hep t9 ile kullanırım. En kısa sürede inceleyeceğim telefonu ona göre karar verip alacağım.

4 müş pardon haklısın alıştığımdan dolayı ama champ de sarmaya başladı beni yavaş yavaş kesinlikle tüm arkadaşlara öneriyorum bende baya kararsızdım almadan önce ama gerçekten paranın karşılığını fazlasıyla veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 16 Ocak 2011; 2:48:35 >

• Arkadaslar bugun bu cihazi ankara eryaman kc alisveris merkezindeki tekzende indirimli 119 tl ye gordum.telefonum oldugu halde benim bile alasim geldi:-)zaten stok sınırı vardi bugün tükenmistir sanirim
  • 100 liradan fazla indirim yapılmış keşke alsaymışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Arkadaslar bugun bu cihazi ankara eryaman kc alisveris merkezindeki tekzende indirimli 119 tl ye gordum.telefonum oldugu halde benim bile alasim geldi:-)zaten stok sınırı vardi bugün tükenmistir sanirim

Yok daha neler . belli bir miktar alışverişten sonra olmasın o
  • arkadaşlar bu telden bende alıcam ama beyaz almayı dusunuyorum. başka tellerde beyaz rengı bulmak sıkıntılı oluyor. acaba bundada beyaz bulmakta sıkıntı cekermiyim. beyaz reng bulmakta sıkıntı yaşayan oldumu aranzda
  • Telefonumu düşürmeme sebeb olan o kızı kesicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: samils

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Arkadaslar bugun bu cihazi ankara eryaman kc alisveris merkezindeki tekzende indirimli 119 tl ye gordum.telefonum oldugu halde benim bile alasim geldi:-)zaten stok sınırı vardi bugün tükenmistir sanirim

Yok daha neler . belli bir miktar alışverişten sonra olmasın o

yoo gayette satış fiyatı idi sadece o tekzen magzasına özel bi indirimdi kac tane stok vardı onuda bilmiyorumama sonucta yakalayanlar için süper fırsattı yani

• arkadaşlar bugun itibariyle bende beyaz olarak almış bulunmaktayım. yalnız bi sorum olucak bu ekranın altındakı yes no ve geri tuslarında ışıklı aydınlatma yokmu. benımkınde yok gıbıde merak ettım
  • Güle güle kullanın. Evet, tuşlar aydınlatmasız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.