Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim şuana kadar gözlemlediğim en ucuz fiyat 211 bimekste. acaba electro worlde fln ne kadar bilen varmı (internet üzerinden almicam mağaza olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 9 Ocak 2011; 21:51:51 >
  • telefonculara baktınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samils

telefonculara baktınmı

yok yarın sorucam bikaç yere ama bimekste 211 se telefoncuların bu fiyattan aşağı satacağını zannetmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 10 Ocak 2011; 0:37:44 >
  • media markt ,electro world, darty mağazalarında ne kadar olduğuyla ilgili bilginiz varsa yazabilirmisiniz.
  • Bende geçen gün aldım. Gayet memnunum, hiç bi sıkıntı yok. Şarjını bitirmeye uğraşıyorum :)
  • @Samils bilgilendirme icin tesekkurler.
    trkcll hattimla ebuddy kurdum champima sorunsuz bir şekilde calisiyor,bu forumu bile takip edebiliyorsun,iyiki kalemi var cok kolaylastiriyor :) gerci waveimden firsat kalmiyor champla nete girmeye ama yine de sarj falan biterse kurtarici :)
  • Dün bir yerde misafirlikteydik, 5800 vardı, Champ'ı görünce inanamadılar 'aaa ne kadar ince' nidaları arasında elden ele dolaştı, ama olay özelliklere gelince Champ masum masum oturdu kenarda:) 5800'a bir film yüklemişler görüntü çok net ve akıcı, ses de öyle, şaşırdım biraz, ben de birkaç klip yüklemiştim saniyede 15 kare gösterebildiği için akıcılık eksik oluyor ama fena da değil:) Tabi sonuçta o makinanın fiyatı bunun 2 katı, normal. Ama yine de keşke biraz daha kastırıp Star WiFi alsa mıydım diyorum kendi kendime...

@samils bendeki siyah renk...
  • @mrc10, Bimeks web sitesinde KDV'yi komple kırptığı için herhangi bir yerde daha ucuza bulunduğunu sanmıyorum.
  • Arkadaşlar bu arada müzik arşivime girdim, 52 karakter desteklenmediği için tüm dosyalar görüntülenemiyor gibi bir uyarı çıktı. Bağladım telefonu bilgisayara, doayalara baktım tek tek ama hiçbirinin harfa sayısı 52 değil, olamaz da 52 çok fazla. Ben yine de kısalttım isimlerini, ama hala aynı uyarı çıkıyor. (1 kere çıkıyor bu uyarı) Sonra aklıma geldi mp3'lere albüm kapağı resimleri eklemiştim, onlar gizli (sistem) dosyası olarak mp3 ile birlikte kopyalanıyor sanırım, ve isimleri uzun kodlar halinde oluyor. Onları mı görüyor acaba telefon.

Bir de 4 ya da 8 GB kart kullanan var mı? 2 yetmedi, almayı düşünüyorum ama telefon kasar mı, telefoncu olmaz kasar dedi vermedi en başta, ama telefonun 8GB desteklediği yazıyor her yerde.
  • Bir de aklınızda bulunsun şebeke modu varsayılan olarak 4 mod seçili, siz onu 900/1800 yapın, az da olsa enerji tasarrufudur.
  • Ben de bir şey sormuştum daha önce: Bu telefonu alanlar söyleyebilir mi ellerindeki telefonlar hangi ülkenin malı? Çin malı mı satılıyor Champ'ler?
  • şebeke modu nerede :S

klasörlerin içindeki müzikler 52 karakter olabilirmi? değilse müziğin ayrıntılarındakiler 52 yi geçiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: canned

@mrc10, Bimeks web sitesinde KDV'yi komple kırptığı için herhangi bir yerde daha ucuza bulunduğunu sanmıyorum.

evt haklısın bana bimeks yolu gözüktü o zaman
  • quote:

Ben de bir şey sormuştum daha önce: Bu telefonu alanlar söyleyebilir mi ellerindeki telefonlar hangi ülkenin malı? Çin malı mı satılıyor Champ'ler?

"Made in China By Samsung" yazıyor kasanın içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samils

şebeke modu nerede :S

klasörlerin içindeki müzikler 52 karakter olabilirmi? değilse müziğin ayrıntılarındakiler 52 yi geçiyordur

Menü -> Ayarlar -> Şebeke yolundan bulabilirsin.

Klasörün içindeki toplam karakter sayısı olabilir mi? 127 şarkı var, her biri 20 karakter olsa 127x20=2.540 karakter yapar :) Böyle olduğunu sanmıyorum çünkü uyarıya rağmen tüm şarkıları görüyorum klasörde. Ayrıntı ya da ID Tag bilgileri (albüm bilgileri, resmi vs) ile ilgili sanırım, bir ara ID Tag'leri silip deneyeceğim.
  • Nihayet geldi telefonum bugün. İlk izlenimimi yazıyorum başkalarına fikir olsun diye. İleride başka şeyler de yazarım.
    Tasarım ve elde duruşu çok hoş. Zaten mağazaya gidip incelemiştim sipariş vermeden önce ama menüleri görememiştim.
    İlk kez Samsung ve dokunmatik kullandığım için henüz alışabilmiş değilim. Tuşlara basması zor değil fakat menüleri sağa sola ve özellikle yukarı aşağı sürüklemek bir hayli zor geldi bana. Radyosunun kulaklık olmadan da dinlenebiliyor oluşu çok hoş. Ancak iki hoparlörü olmasına karşın ses aşağıdaki hoparlörden hissedilir oranda daha az geliyor. Menüleri çok güzel ve beklemediğim sayıda bir sürü ıvır zıvır özellik var :) Sözlük mükemmel. İlk izlenimim gayet olumlu yani.

Yalnız 1 GB Micro SD hafıza kartı takmama rağmen kartı görmedi nedense. Kart uyumlu olmadığında uyarı veriyor mu yoksa direkt görmüyor mu? Bir de bu kalibrasyon ne işe yarıyor? Dört hedefe tıkladım, ayarlandı dedi bu neyin ayarı?

• basınç gibi birşey (: sana göre ayarlıyor yani

hayırlı olsun
  • quote:

Nihayet geldi telefonum bugün. İlk izlenimimi yazıyorum başkalarına fikir olsun diye. İleride başka şeyler de yazarım.
    Tasarım ve elde duruşu çok hoş. Zaten mağazaya gidip incelemiştim sipariş vermeden önce ama menüleri görememiştim.
    İlk kez Samsung ve dokunmatik kullandığım için henüz alışabilmiş değilim. Tuşlara basması zor değil fakat menüleri sağa sola ve özellikle yukarı aşağı sürüklemek bir hayli zor geldi bana. Radyosunun kulaklık olmadan da dinlenebiliyor oluşu çok hoş. Ancak iki hoparlörü olmasına karşın ses aşağıdaki hoparlörden hissedilir oranda daha az geliyor. Menüleri çok güzel ve beklemediğim sayıda bir sürü ıvır zıvır özellik var :) Sözlük mükemmel. İlk izlenimim gayet olumlu yani.

Yalnız 1 GB Micro SD hafıza kartı takmama rağmen kartı görmedi nedense. Kart uyumlu olmadığında uyarı veriyor mu yoksa direkt görmüyor mu? Bir de bu kalibrasyon ne işe yarıyor? Dört hedefe tıkladım, ayarlandı dedi bu neyin ayarı?

hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan kalibrasyon ayarı dokunmatiğiyle alakalı bir ayar ekranda herhangi bi yere bastığında tam o noktayı algılaması için gerekiyor. şu yukarı aşağı sürükleme olayını açarmısın mesela rehberde fln isimleri geçerkenki durumumu kasdediyorsun ?

• Teşekkürler arkadaşlar.
    @mrc10, Evet, rehber ve diğer alt alta bolca seçeneğin olduğu menülerde aşağı yukarı gitmekte epey zorlandım. Çok nazik bastırıyorum sanırım parmağımı algılamıyor. Sabahtan beri biraz daha iyiye gittim ama. Bu arada şu hoparlör işini elinde telefon olanlar kontrol edebilir mi acaba? Sizin de üstteki hoparlör alttakine göre daha gür mü ses çıkarıyor yoksa benimkinde mi sorun var? Kaliteli MP3 atıp onu deniycem birazdan, bakalım nasıl olacak.

@Hoparlör işini çözdüm. Sesi belli bir sevideyken üst taraf daha çok ses veriyor. Sesi artırınca iki taraf eşitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 11 Ocak 2011; 20:36:11 >
  • Dokunmatik 4 köşe noktasından kalibre ediliyor, telefona o koordinatları bastığın noktaları tanımlıyorsun, o senin bastığın noktaları referans alıp tüm ekranı ona göre koordinatlandırıyor. mrc10 nikli arkadaşın dediği gibi ekrandaki menülere doğru basabilmen için (tam üstüne) kalibre ediyorsun, varsayılan kalsa da kalibrasyonu gayet iyi, pek farketmiyor. Ama birçok yerde okuduğum basınç kuvvetine göre ayarlanıyor falan diye birşey yok.

Bu arada müzik çalara dosya eklemek büyük dert. Ben telefona dinlemek istediğim parçaları Yerli - Yabancı - Trance - Klasik klasörler şeklinde atıyorum. Müzik çalara klasör ekleyemiyorsunuz, tek tek şarkı eklemek gerekiyor, 4 klasör (ort. 240 şarkı) içinden 1 klasör için (Yerli:60 şarkı) tek tek şarkı seçmek ölüm, bunu her bir çalma listesi için yapmak zorundasınız, yoksa şarkıları karışık dinliyorsanız sorun değil.

@canned, hoparlör işi bende öyle değil, en kısık seste de, en yüksek seste de iki hoparlörden de eşit ses geliyor. Yüklediğin MP3 ile alakalı olabilir mi? Başka şarkıda dene, bir de EQ ayarını değiştirip dene.

Sonuç olarak arkadaşlar benim kafamda telefonu satmak & takas etmek gibi fikirler şekillendi, bir Nokia mı alsam diyorum, XpressMusic serilerinden düşünüyorum. Dün nişanlımın D900 telefonu için dönüştürdüğümüz Süt Kardeşler mp4'ünü bluetoothdan aktardım, benim Champ oynatmadı, D900 babalar gibi oynatıyordu, görüntü kalitesi de çok iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.