Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide şunlara bakarmısınızhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1103/115083/samsung-3303k-silver.aspx ,,,,,,,, http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/113252/samsung-c3303k-black.aspx ,,,,,,,,, http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/115513/samsung-c3303k-silver.aspx

silver olanında 3G var black de yok demiş ??? ben 3G hiçbi modelinde yok diye biliyorum . bide verdiğim linklerden birindekinin fiyatı daha pahalı?? hello kity nin fiyatı da daha yüksek . walla kafam durdu şimdi bunların özellikleri ayrı ayrı mı acaba ? bu bimeks her modelden de satıyor mu ? bi pasta nasıl böyle kabarabilir ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi (espirimi dikkate almayın lütfen xD )

• hello kiti özel seri olduğu için pahalı . ürün öz. yanlışlık olabiliyor mesela bi ara bi yerde ses kayıt yok diye gördüm bu telefon için . yani hiç bi modelinde 3 g yok
  • Dün saat 20.00 de aldım telefonu şuana kadar baya kullandım. Bir SE hastası olarak bu telefonun fazlası yok ama eksiğide yok! İş yerinde arkadaşarda IPhone S3 Nokia N97 falan var.. Yan yana koyduk Champ serçe gibi kaldı ama hızı desen IPhone kafa tutar ;) Kutudan çıkan kulaklıkların Kulak İçi olmasını beklerdim bu küçük bir hayal kırıklığıydı ama neyseki benim kulaklıklarım var :) o kadar kurcaladım radyo dinledim vs fabrika şarjından sadece 1 çizgi düştü. Bu arada henüz hafıza kartı alamadım o yüzden sadece radyo ile yetiniyorum,kısmet olursa 8 Gb kart takıcam.
    Evet ben baya araştırdım LG nin aynı fiyatta bir modeli var arada kaldım hatta LG nin ekranı daha doygun renklere sahipti fakat Champ is the Champion of Capua!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Dün saat 20.00 de aldım telefonu şuana kadar baya kullandım. Bir SE hastası olarak bu telefonun fazlası yok ama eksiğide yok! İş yerinde arkadaşarda IPhone S3 Nokia N97 falan var.. Yan yana koyduk Champ serçe gibi kaldı ama hızı desen IPhone kafa tutar ;) Kutudan çıkan kulaklıkların Kulak İçi olmasını beklerdim bu küçük bir hayal kırıklığıydı ama neyseki benim kulaklıklarım var :) o kadar kurcaladım radyo dinledim vs fabrika şarjından sadece 1 çizgi düştü. Bu arada henüz hafıza kartı alamadım o yüzden sadece radyo ile yetiniyorum,kısmet olursa 8 Gb kart takıcam.
    Evet ben baya araştırdım LG nin aynı fiyatta bir modeli var arada kaldım hatta LG nin ekranı daha doygun renklere sahipti fakat Champ is the Champion of Capua!

champ is the champion of capua bi zahmet bide şu qwerty olayınada baksan sendede mi yok

• qwerty klavye yok ama ekrana harf yazma var :) sarji 6gun gidiyor,iş hattim icin kullaniyorum(ikinci hattim icin) cok memnunum.ne ararsaniz var ben bu fiyata bu kadar ozellik beklemiyordum kamera 1,3 ama benim 2mp lik kamerasi olan telefo
    mumdan cok daha guzel cekiyor.tavsiye ederim.
  • Qwerty klavye olmadığını biliyordum, hoş olsada 2.4" ekranda aBEST olurdu zannımca :)
    Çok canımı sıkan bir durum var;
    "İsminizi ve cep numaranızı biraz önce aradığınız kişiye göndermek istermisiniz?...."
    Diye bir not çıkıyor her aramamın sonunda bunu kapatmamın bir yolu yokmu????
    Avea lıyım diyemi başıma geliyor bunlar :))

Edit: sanırım çözdüm o.O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 7 Ocak 2011; 22:55:43 >
  • benim qwerty ısrarım pratiklik açısından .telefonla en çok yaptığım işlev mjlaşmak .doğal olarak bana en kolay gelen şekilde olmasını istiyorum ki buda qwerty le mümkün teknosa bimeks gibi mağazalarda da telefonlarda hat olmadığı için mj rehber fln gibi özelliklere bakamadım champ lerde açılmıyo hat gerekli diyo. ama fiyatına ve sınıfına göre özelliklerinin üstün olduğu ortada. alcaz bakcaz artık
  • ne gerekliymiş açılıyor hatsız !

qwerty o ekrana olmas ...

ilk gelince 3 diş bırakıp 16 saat şarj ettim
    ertesi gün full bluetooth açıktı full oyun oynadım akşam yatarken baktım 1 diş düşmüş
    sadece face -msj arama desem 1 hafta gider (:

klavuzda 1 haftadan uzun şarj etme diyor

Edit : t9 kullan

kulaklık öneriniz varmı arkadaşlar yeni kulaklık alcam buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 8 Ocak 2011; 0:04:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samils

ne gerekliymiş açılıyor hatsız !

qwerty o ekrana olmas ...

ilk gelince 3 diş bırakıp 16 saat şarj ettim
    ertesi gün full bluetooth açıktı full oyun oynadım akşam yatarken baktım 1 diş düşmüş
    sadece face -msj arama desem 1 hafta gider (:

klavuzda 1 haftadan uzun şarj etme diyor

Edit : t9 kullan

kulaklık öneriniz varmı arkadaşlar yeni kulaklık alcam buna

mağazalarda telefonlara hat takmıyorlar , o yüzden mj yazma ve rehbere girme kişiler fln inceleyemedm champ de dedim. asıl sana

• Akşam sipariş verdim sonunda Champ'de karar kılıp. Hadi hayırlı olsun bana :) Pzt'si gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canned

Akşam sipariş verdim sonunda Champ'de karar kılıp. Hadi hayırlı olsun bana :) Pzt'si gelir inşallah.

hayırlı olsun yorumlarını bekliyoruz artık
  • Hayırlı olsun şimdiden, arkadaşlar sayesinde monte,genoa,star,Iphone,N97 envai çeşit telefon denedim.. Gönül isterdi Vivaz alabilmek ama eldeki imkanlar dahilinde Champ çok iyi bir seçim,eminim sende pişman olmicaksın.

quote:

Akşam sipariş verdim sonunda Champ'de karar kılıp. Hadi hayırlı olsun bana :) Pzt'si gelir inşallah.
  • bişey kafama takıldı sormadan edemicem şu arkadaki sevimli görünürlü kediyi istemiyorum ben duvar kağıdını değiştirebiliyoruz dimi çünkü şuana kadar gördüğüm bütün tel inceleme videoları fln aynıydı kedi arkada . sonuçta herkes kedi sevmeyebilir
  • Tabiki degisiyor,hatta zedge.nette duvar kagitlarida var.
    Birde cektiginiz resmin uzerine bi kez tiklayinca yan donup tam ekran oluyor ben tesadufen buldum,kisiye ozel melodi ve resim atama da var heleki sozluk cok guzel ana ekrana en cok aradiginiz 4 kisiyi ve en sık kullandiginiz uygulamalari koyabiliyorsunuz 4 ana ekrani var.Ben 200 liraya alo diyim mesaj atiyim goruntusude guzel olsun cok yer kaplamasin diye vitrinden begenip almistim icinden neler cikti :)
  • tmm son sorumu soruyorum artık biliyorum bıktınız sorularımdan ama olsun
    lg t300 le champ arasında kaldım fiyatları aynı sayılır. arayüz ve dış görünüşü dışında özellikleri aynı. 1.3 kamera ,mp3 fln filan(araştırdığım kadarıyla). dış görünüş olarak tabikide champ.ama arayüz ,geçişler, homescreen bana lg de biraz daha iyi gözüktü. lg de bide qwerty var bunuda ekliyim
    sanırım champ alıcam ama genede 2 sinide eline almış incelemiş bi fikir sahibi olmuş olanlar yazabilirlermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc10 -- 9 Ocak 2011; 13:16:45 >
  • Dediğim gibi LG nin ekran renkleri daha doygun ama sadece bu kadar :) Menu hızı geçişi kullanım kolaylığını 2 telefonuda yan yana getirerek denedim. Sol elimde LG sağ elimde Champ (Cevahir Teknosada bunu istemek kolay olmadı).. LG menü geçişlerinde sıkıntı çekmiyor ama kayan menüler estetik değil,elbette champ bu konularda RoadRunner gibi :) Mesaj yazmayı deneyebilirdiniz ben denedim şöyleki; telefonun NOT DEFTERİ bölümünde yazabiliyorsunuz ve Champ gerçekten iyi :)
    0.facebook'da sorun çekmiyorum ancak m.facebook'da bir miktar ağırlaşma oluyor henüz sadece Nimbuzz'u kurdum fakat onuda deneme fırsatım olmadı.
    Al artık pişman olmazsın

quote:

Orijinalden alıntı: mrc10

tmm son sorumu soruyorum artık biliyorum bıktınız sorularımdan ama olsun
    lg t300 le champ arasında kaldım fiyatları aynı sayılır. arayüz ve dış görünüşü dışında özellikleri aynı. 1.3 kamera ,mp3 fln filan(araştırdığım kadarıyla). dış görünüş olarak tabikide champ.ama arayüz ,geçişler, homescreen bana lg de biraz daha iyi gözüktü. lg de bide qwerty var bunuda ekliyim
    sanırım champ alıcam ama genede 2 sinide eline almış incelemiş bi fikir sahibi olmuş olanlar yazabilirlermi ?

• quote:

Dediğim gibi LG nin ekran renkleri daha doygun ama sadece bu kadar :) Menu hızı geçişi kullanım kolaylığını 2 telefonuda yan yana getirerek denedim. Sol elimde LG sağ elimde Champ (Cevahir Teknosada bunu istemek kolay olmadı).. LG menü geçişlerinde sıkıntı çekmiyor ama kayan menüler estetik değil,elbette champ bu konularda RoadRunner gibi :) Mesaj yazmayı deneyebilirdiniz ben denedim şöyleki; telefonun NOT DEFTERİ bölümünde yazabiliyorsunuz ve Champ gerçekten iyi :)
    0.facebook'da sorun çekmiyorum ancak m.facebook'da bir miktar ağırlaşma oluyor henüz sadece Nimbuzz'u kurdum fakat onuda deneme fırsatım olmadı.
    Al artık pişman olmazsın

quote:

not defteri aklıma gelmemişti artık kararımı verdim champ bekle beni bebeğim bu arada teşekkür ederim .bende champ in üstünlüğü olan bi yorum yazmanı umuyodum ve öyle oldu soru işareti kalmadı kafamda artık

• @mrc10, DnR Teşekkürler. Ne yazık ki Hepsiburada'dan süper hızlı gönderiyle almak gibi bir hata yaptım, o yüzden daha kargoya bile veremediler. Bimeks'in sitesinden daha sonra aldığım ve normal hızda gözüken ürünse çoktan kargoya verildi. Allah razı olsun Hb'den. Hızıyla baş döndürüyor.
  • Champ is the Champion Of Capua
    Vaktiyle W810'unumu da bu kadar sevmiştim ve herkese önermiştim :)

quote:

quote:

Dediğim gibi LG nin ekran renkleri daha doygun ama sadece bu kadar :) Menu hızı geçişi kullanım kolaylığını 2 telefonuda yan yana getirerek denedim. Sol elimde LG sağ elimde Champ (Cevahir Teknosada bunu istemek kolay olmadı).. LG menü geçişlerinde sıkıntı çekmiyor ama kayan menüler estetik değil,elbette champ bu konularda RoadRunner gibi :) Mesaj yazmayı deneyebilirdiniz ben denedim şöyleki; telefonun NOT DEFTERİ bölümünde yazabiliyorsunuz ve Champ gerçekten iyi :)
    Al artık pişman olmazsın

quote:

not defteri aklıma gelmemişti artık kararımı verdim champ bekle beni bebeğim bu arada teşekkür ederim .bende champ in üstünlüğü olan bi yorum yazmanı umuyodum ve öyle oldu soru işareti kalmadı kafamda artık

HB bazen iyi bazen kötü; Fotoğraf makinası sipariş ettim ertesi gün getirdiler,sözlük sipariş ettim 7. gün getirdiler. Geç olsun kazasız olsun.

quote:

@mrc10, DnR Teşekkürler. Ne yazık ki Hepsiburada'dan süper hızlı gönderiyle almak gibi bir hata yaptım, o yüzden daha kargoya bile veremediler. Bimeks'in sitesinden daha sonra aldığım ve normal hızda gözüken ürünse çoktan kargoya verildi. Allah razı olsun Hb'den. Hızıyla baş döndürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Tabiki degisiyor,hatta zedge.nette duvar kagitlarida var.
    Birde cektiginiz resmin uzerine bi kez tiklayinca yan donup tam ekran oluyor ben tesadufen buldum,kisiye ozel melodi ve resim atama da var heleki sozluk cok guzel ana ekrana en cok aradiginiz 4 kisiyi ve en sık kullandiginiz uygulamalari koyabiliyorsunuz 4 ana ekrani var.Ben 200 liraya alo diyim mesaj atiyim goruntusude guzel olsun cok yer kaplamasin diye vitrinden begenip almistim icinden neler cikti :)

bende 4 değil 7 adet

onu widgetlerden değiştirebiliyorsunuz ..
    1. saat
    2. takvim
    3. 4 kişi
    4 . menüden 4 adet şey
    5 ses profilleri
    6.menüden 4 adet şey daha
    7. not ..

süper telefon arkadaşımda genoA var o 270 civarı ama geçişleri yavaş kasıyor ... bunda çok hızlı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.