Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kendine kapanıp duruyor, kulaklığı takınca son arananı arıyor kendi kendine, konuşurken kesiliyor kapanıp açılıyor (reset atıyor) saçmaladı 1 haftada. Garantiye gönderecem. Ama fiyatına göre özellikleri çok iyi. 5800ın dokunmatik hassasiyetiyle aynı! fiyat 200 lira.
  • @pckopat_6, İnternetten aldıysanız ve 7 gün dolmadıysa koşulsuz iade hakkınız var. Aksi halde de ilk 30 gün içinde arızalanan mal ayıplı ürün kapsamına girer. Servis ürünün ayıplı olduğunu kabul ederse para iadesi ya da ürün değişimi yapılabilir.
  • arkadaşlar ben bu telefonu kullanıyorum . hattım avea 0.facebook.com sorunsuz girerken diğer sitelere giremıyorum . bunun nedeni köntorum olmadığı için mi yoksa başka bir ayarı mı var? cevap bklıyrm
  • İyi günler arkadaşlar , radyoda ses bozulması olay bende de var , çözümü yok mu bunun ? :( güncelleme falan yok mu , bilgi sahibi olan varsa , çözen varsa yazsın lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdemirhan90 -- 5 Mart 2011; 16:45:02 >
  • Bende alarm sorunu var, sabah saat 8e 9a falan kuruyorum alarm bazı günler çalıyo bazı günler çalmıyo.. Günlerden hepsini işaretlememe rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 5 Mart 2011; 17:31:20 >
  •  Samsung C3303 CHAMP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Bende alarm sorunu var, sabah saat 8e 9a falan kuruyorum alarm bazı günler çalıyo bazı günler çalmıyo.. Günlerden hepsini işaretlememe rağmen

Her Gün seçeneğini işaretlediğinze emin olun
  • Arkadaşlar bu telefonla lg t300 arasında kaldım ikisinden birini bu hafta almak istiyorum ama ikiside aşağı yukarı aynı özelliklerde olmakla beraber sonuçta azda olsa farklılıkları olan cihazlar..
    Bu telefonla ilgili radyo sorunundan bahsediliyor acaba o sorun nedir çözümü varmı şarjı ne kadar gidiyor öbür telefonla kıyaslarsak nasıl sizce bilenler söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar bu telefonla lg t300 arasında kaldım ikisinden birini bu hafta almak istiyorum ama ikiside aşağı yukarı aynı özelliklerde olmakla beraber sonuçta azda olsa farklılıkları olan cihazlar..
    Bu telefonla ilgili radyo sorunundan bahsediliyor acaba o sorun nedir çözümü varmı şarjı ne kadar gidiyor öbür telefonla kıyaslarsak nasıl sizce bilenler söylerse sevinirim

LG kullanmadım bilmiyorum, ama benim de gördüğüm kadarıyla özellikler hemen hemen aynı. Detaylara bakmak lazım.

Radyo olayını açıklayayım, radyoyu ilk açtığınız anda sesi normal (net) geliyor, 1 sn sonra kalitesi düşüyor, sanki eski bir radyodan dinlermiş gibi, radyo kanalı parazitlenmiyor, aynı netlikte çekmeye devam ediyor ama kalite düşüyor, CD'den dinlerken sanki birden Plak'tan dinliyor gibi. (Gerçi plakların da doğallığı tartışılmaz o ayrı konu da) Sonuçta radyo dinleme hevesini kaçırıyor. Çözümü şimdilik yok, yazılım güncellemesi yok, açıkçası bakmıyorum da artık, Kies hoşuma gitmedi, kurmadım tekrar...

Şarjı; ben her akşam 1 saat görüşme yapıyorum (bluetooth kulaklıkla, yani bluetooth sürekli açık), onun dışında işten dönerken film vs. izliyor müzik dinliyorum 1 saat kadar, sabahları da yarım saat müzik dinliyorum, 3 GÜN gidiyor rahat...

• quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

Arkadaşlar bu telefonla lg t300 arasında kaldım ikisinden birini bu hafta almak istiyorum ama ikiside aşağı yukarı aynı özelliklerde olmakla beraber sonuçta azda olsa farklılıkları olan cihazlar..

LG kullanmadım bilmiyorum, ama benim de gördüğüm kadarıyla özellikler hemen hemen aynı. Detaylara bakmak lazım.

Radyo olayını açıklayayım, radyoyu ilk açtığınız anda sesi normal (net) geliyor, 1 sn sonra kalitesi düşüyor, sanki eski bir radyodan dinlermiş gibi, radyo kanalı parazitlenmiyor, aynı netlikte çekmeye devam ediyor ama kalite düşüyor, CD'den dinlerken sanki birden Plak'tan dinliyor gibi. (Gerçi plakların da doğallığı tartışılmaz o ayrı konu da) Sonuçta radyo dinleme hevesini kaçırıyor. Çözümü şimdilik yok, yazılım güncellemesi yok, açıkçası bakmıyorum da artık, Kies hoşuma gitmedi, kurmadım tekrar...

Şarjı; ben her akşam 1 saat görüşme yapıyorum (bluetooth kulaklıkla, yani bluetooth sürekli açık), onun dışında işten dönerken film vs. izliyor müzik dinliyorum 1 saat kadar, sabahları da yarım saat müzik dinliyorum, 3 GÜN gidiyor rahat...

Radyo olayı sıkıntılıymış aslında işin doğrusu 3303 düşünmemdeki en büyük olay antensiz radyosunun çalışması olayı ama t300te varmı yokmu net bi bilgi bulamadım oda değil 3303te zaten radyo randımanlı değilse direk eleyip t300 almakta bi sakınca görmüyorum

• Lg nin ekran renkleri çok daha doygun, menü geçişleri yavaş, tepkisi ters, şahsi fikrim yakışıklı değil...
    Ama Champ soluk ekranlı, hızlı, yakışıklı bir telefon, şarjıda iyi gidiyor..
    Bende radyodan müzdariptim ama neyaptım? Hemen aldım 30 kiraya BigBoy 8Gb kart yaklaşık 1400 şarkı,yanınada Creative Ep-630 aldım 33 liraya indirimle. Şimdilerde değmeyin keyfime.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu telefonu ama tedirginim.Fazla bir beklentim yok müzik sms ve konuşurum sadece.Bu ihtiyaçlarımı sorunsuz karşılar mı ? Birde ekran boyutu 2.4 kullananlar bilgilendirirse küçük mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoLaN

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu telefonu ama tedirginim.Fazla bir beklentim yok müzik sms ve konuşurum sadece.Bu ihtiyaçlarımı sorunsuz karşılar mı ? Birde ekran boyutu 2.4 kullananlar bilgilendirirse küçük mü ?

Müzik: Müzik oynatıcı güzel, ses kalitesi kendi kulaklığıyla bile orta düzey bir dinleyici için tatmin edici. Albüm kapağı gösteriyor, müzik dinlerken telefonda diğer işlerinizi yapabiliyorsunuz. Radyo sesi biraz kalitesiz.

SMS: Mesaj yazma ekranında sanal tuşlar hemen tüm ekranı kapladığı için üst tarafta 2 satırlık bir alanda yazdığınız mesajı yazarken görüyorsunuz. Bunun dışında dokunmatik ekrana alışınca mesaj yazmak gayet kolay, Q klavye yok.

Konuşma: Konuşma sesi çok iyi, ben daha önce Sony Ericsson kullanıyordum, karşı tarfı duymakta güçlük çekiyordum, Champ ile bazen kısmak zorunda bile kalıyorum. Yalnız şöyle bir handikap farkettik geçenlerde; bu telefondan teyzeme de aldık, annem de kullanıyor, her ikisi de telefonla konuşurken cihazı yanaklarına yapıştırdığı için ses karşıya boğuk gidiyor, konuşurken makinanın alt kısmını biraz açık tutmak gerekiyor (normal olanı budur, ben doğal olarak böyle konuşuyorum zaten ama bazı kişiler yapıştırıyormuş:)) çünkü mikrofon deliği cihazın altında değil önünde!

Ekran Boyutu: Dokunmatik ve akıllı telefon modellerine baktığınıza en küçük boyutlu ekranlardan biri, ancak klasik bir tuşlu telefon düşünürsek büyük bir ekran. Ben dizi formatı çevirip atıyorum telefona, gayet güzel izleniyor, altyazılı bile... Ancak 320x240 (Champ ekran çözünürlüğü) büyüklüğüne getirirseniz (Tırtıksız net bir video için) cihaz sadece 15FPS oynatabiliyor, bu da akıcı bir görüntü değil, ama idare ediyor...

• beyler ben de bu telefondan almayı düşünüyorum.

1-bu kulaklık takınca son arananı arama olayı herkeste mi var?
    2-ekran çabuk çiziliyor mu?
    3-telefona kılıf bulabilirmiyiz?

yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Radyo olayını açıklayayım, radyoyu ilk açtığınız anda sesi normal (net) geliyor, 1 sn sonra kalitesi düşüyor, sanki eski bir radyodan dinlermiş gibi, radyo kanalı parazitlenmiyor, aynı netlikte çekmeye devam ediyor ama kalite düşüyor, CD'den dinlerken sanki birden Plak'tan dinliyor gibi.
    ...

Hepsiburada'dan gümüş renklisini 2 gün önce aldım.Pilin içindeki fabrika şarjını bitirmeye çalışıyorum ki,ilk edilecek şarjı uzun tutarak şarj edicem.Pilden böyle daha çok verim alındığını duymuştum çünkü.2 gün içinde 48 saat telefon açık,ara ara radyo da açık ve şarj göstergesi 1 diş düştü sadece.
    Radyo konusunda bende bir problem yok.Ha şu var ama: anteni entegre olduğu için harici anten kadar verim alamıyorsunuz ki bu normal.Kulaklığı takınca rastlayacağınız radyo istasyonu sayısı,takmadığınızda rastlayacağınızdan daha fazla.ama ses konusunda bahsedilen kalite düşmesi bende yok.farkedememiş de olamam çünkü kulaklarım oldukça hassas.
    Benim aldığım Telpa garantili.Diğer ithalatçıların getirttiklerinde böyle bir sorun olabilir mi bilmiyorum.araştırmak gerek.

Şu an tek sıkıntım kılıf.Genoa'nın ve Montelerin kılıflarını denedim olmadı.Çözüm bulabilen varsa iyi olur valla.Olmadı,ağzındaki ipi çekince büzüşen para kesesi tarzında bişey yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labirent -- 16 Mart 2011; 22:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Labirent

quote:

quote:

Radyo olayını açıklayayım, radyoyu ilk açtığınız anda sesi normal (net) geliyor, 1 sn sonra kalitesi düşüyor, sanki eski bir radyodan dinlermiş gibi, radyo kanalı parazitlenmiyor, aynı netlikte çekmeye devam ediyor ama kalite düşüyor, CD'den dinlerken sanki birden Plak'tan dinliyor gibi.
    ...

Hepsiburada'dan gümüş renklisini 2 gün önce aldım.Pilin içindeki fabrika şarjını bitirmeye çalışıyorum ki,ilk edilecek şarjı uzun tutarak şarj edicem.Pilden böyle daha çok verim alındığını duymuştum çünkü.2 gün içinde 48 saat telefon açık,ara ara radyo da açık ve şarj göstergesi 1 diş düştü sadece.
    Radyo konusunda bende bir problem yok.Ha şu var ama: anteni entegre olduğu için harici anten kadar verim alamıyorsunuz ki bu normal.Kulaklığı takınca rastlayacağınız radyo istasyonu sayısı,takmadığınızda rastlayacağınızdan daha fazla.ama ses konusunda bahsedilen kalite düşmesi bende yok.farkedememiş de olamam çünkü kulaklarım oldukça hassas.
    Benim aldığım Telpa garantili.Diğer ithalatçıların getirttiklerinde böyle bir sorun olabilir mi bilmiyorum.araştırmak gerek.

Şu an tek sıkıntım kılıf.Genoa'nın ve Montelerin kılıflarını denedim olmadı.Çözüm bulabilen varsa iyi olur valla.Olmadı,ağzındaki ipi çekince büzüşen para kesesi tarzında bişey yapıcam.

hocam bu samsung c3303k c3303 ve c3303champ ne farkediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian
    hocam bu samsung c3303k c3303 ve c3303champ ne farkediyor?

cep telefonları hakkında kapsamlı bir site olan Gsm Arena'da bu telefon C3300K başlığı altında incelenmiş.Teknik özellikler sayfasının başında da bu telefonun "Samsung Libre" ve "Samsung C3303 Champ" olarak da bilindiğini söylemiş:

http://www.gsmarena.com/samsung_c3300k_champ-3346.php

tahminime göre pek bir fark yok.Ülkelere göre değişen bazı özelliklerin farklı olduğunu düşünüyorum sadece.Mesela dil paketi gibi

• Türkiye'ye sadece GT-C3303K modeli geldiği için modellere pek takılmaya gerek yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

beyler ben de bu telefondan almayı düşünüyorum.

1-bu kulaklık takınca son arananı arama olayı herkeste mi var?
    2-ekran çabuk çiziliyor mu?
    3-telefona kılıf bulabilirmiyiz?

yardımcı olursanız sevinirim.

1-kulaklık takınca son arananı arama olayı sadece bir arkadaşta olmuştu hatırladığım kadarı ile, benim kulaklıklarım oldukça iyi...
    2-telefonu alırken telefoncudan kılıf da istedim bunun kendi orjinal kılıfı var suni deri, üzerinde samsung yazıyor, çok kaliteli ancak telefonu hep bu kılıfta taşımama rağmen kılıfa sokup çıkardıkça kılcal çizikler oluştu, hatta ekranda bile... >Tozlara çare yok
    3-bkz. 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labirent

quote:

quote:

...

Radyonuzda problem yoksa şanslısınız, gerçi çok önemli bir durum değil ben bu sabah radyo dinleyerek geldim, ancak biraz boğuk oluyor ses, sanki mono... Kılıf da büyük telefoncularda bulunabilir. Direk Champ kılıfı diye isteyiniz. Benim telefonum da Telpa ancak radyosu birçok arkadaşınki gibi mono/boğuk dinleniyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.