Bir kaç gündür telefon bakıyorum. İphone5 kullanıyorum ve artık işimi görmüyor. Mail + whatsapp + sosyal medya kullanımı için telefon bakıyorum. F/P oranı yüksek ve max 1200-1300 TL bandında bir telefon araştırdım ve karşıma C5 Pro çıktı.
Özellikleri başarılı j7 Prime'a göre. Fakat garanti sistemi ve knox 0 olmayışı kafamı karıştırıyor.
Üretimle alakalı bir problem yok ise ben her hangi bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum garantilik. Hayatım boyunca da garanti kapsamında değişim yaptığım sayılıdır.
Sizce İthalatçı Garantili buz mavisi bir C5Pro nasıldır, iş görür mü ve nereden almamı önerirsiniz?
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
C5 Pro ve Tüm ''C'' serisini önermiyorum. 4.5G de çekim problemi var. Bazen çince yazılar çıkabiliyor. Benim gibi stabilite ve kompakt telefon hastaları için sıkıntılı. Garanti zaten yok gibi birşey ama en azından HB ve GG Gibi sitelerden kasko yaptırırsan 1 sene rahat edersin.
Gezegen gsm den aldım 4,5 g sorunsuz çince zerre yazı yok bilip bilmeden konuşa çok olur kardeşim. al 2 yıl delta garantili kullan efsane telefon.