Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım 40C6000'imden çok memnunum. Usb belleğime yüklediğim her türlü formatta filmi sorunsuz izledim. Fakat yeni aldığım harici harddisc ile (IOMEGA 3.5" 2TB CLOUD SERISI GIGABIT ETHERNET NETWORK DEPOLAMA) sorun yaşamaya başladım. Tv'yi ve harddisc'i ethernet kablosu ile ayrı ayrı router'a bağladım. Tv harddisc'i ve içindeki klasör ve dosyaları gayet güzel görüyor fakat birçok formatı tanımadığını söylüyor. Ama okuyamadığı aynı filmi usb belleğe attığımda gayet güzel oynatıyor. Kullanım kılavuzunda da birşey bulamadım. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı acaba?

B planı içinse link'te bulunan cihaz işe yarar mı?

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: canpamukcu

Merhabalar,

Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım 40C6000'imden çok memnunum. Usb belleğime yüklediğim her türlü formatta filmi sorunsuz izledim. Fakat yeni aldığım harici harddisc ile (IOMEGA 3.5" 2TB CLOUD SERISI GIGABIT ETHERNET NETWORK DEPOLAMA) sorun yaşamaya başladım. Tv'yi ve harddisc'i ethernet kablosu ile ayrı ayrı router'a bağladım. Tv harddisc'i ve içindeki klasör ve dosyaları gayet güzel görüyor fakat birçok formatı tanımadığını söylüyor. Ama okuyamadığı aynı filmi usb belleğe attığımda gayet güzel oynatıyor. Kullanım kılavuzunda da birşey bulamadım. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı acaba?

B planı içinse link'te bulunan cihaz işe yarar mı?

Şimdiden teşekkürler...

2tb olduğu için olabilir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner.r

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi
    Kapalı ve açık iki türlü denedim. Açıkçası bir çok kombinasyon denedim. Karanlık sahnelerdeki görüntülerin birbirine karışmasını engelleyemedim. Siz filmleri Usb'den mi seyrediyorsunuz?

usb hdd var bende 1TB. Ondan izliyorum.

Bu arada biraz araştırdıktan sonra bu sorunun ismini buldum: ghosting deniliyormuş. Ayarlarım sizin ayarlarınızla birebir aynı. Sorunu şu videodan seyredebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=GNpQtUyLIIY bu kadar abartı değil ama buna yakın bir sorun oluyor.

• bu samsung nasıl bı sırket ya anlamadım. sitesine bakıyorum bu modelı bulamıyorum. yazılım cıkmıs mı cıkmamıs mı anlayamadım yardım edermısınız yazılım hıc çıktımı bu urun ıcın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

bu samsung nasıl bı sırket ya anlamadım. sitesine bakıyorum bu modelı bulamıyorum. yazılım cıkmıs mı cıkmamıs mı anlayamadım yardım edermısınız yazılım hıc çıktımı bu urun ıcın ?

siz sitesine girip , destek bölümünden yazılım yeri olacaktır, orada tüm çıkmış samsung modelleri sergileniyor.

eğer c6000 kullanıyorsanız UE32 yada (40-42 şeklinde gider) bitişik halde UE326000RW şeklinde aratabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: nc39

bu samsung nasıl bı sırket ya anlamadım. sitesine bakıyorum bu modelı bulamıyorum. yazılım cıkmıs mı cıkmamıs mı anlayamadım yardım edermısınız yazılım hıc çıktımı bu urun ıcın ?

siz sitesine girip , destek bölümünden yazılım yeri olacaktır, orada tüm çıkmış samsung modelleri sergileniyor.

eğer c6000 kullanıyorsanız UE32 yada (40-42 şeklinde gider) bitişik halde UE326000RW şeklinde aratabilirsiniz.

ue46c6000rw modeli. sitesnde sadece 1 yazilim var oda saten bnmkiyle ayni demek cikartmamislar:s
  • bendeki yazılım ile de aynı

T-VAL6DEUC-1016.0
    Upgrade File(USB type)

şuan bunu kullanıyorum. En belirgin sorun olan DTS ses potlamasını çözmüş bulunuyor. Zaten pek eksiğimizde yoktu , idare ediyorum.

@http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46C6000RWXTK-downloads?isManualDownload=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 26 Mart 2012; 22:30:50 >
  • Arkadaslar tv kablo ile modeme bagli..

Bana sormadan guncellestirme yapmasi mumkun mu?
  • Çok hızlı sahnelerde görüntüler gölgeli ve kesilmeli gibi geliyor. Bunu hangi özelliklerle iptal edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Çok hızlı sahnelerde görüntüler gölgeli ve kesilmeli gibi geliyor. Bunu hangi özelliklerle iptal edebiliriz ?

Motion plus ve led motion plus kapali yapin

1. Sayfa ilk yazida kullandigim ayarlari deneyebilirsiniz.
  • Internet Tv özelliği yüklenebilse çok güzel olacak. Mesela National Geographic online izlenebiliyor onu direk televizyona linki yazarak izlesek tam süper olurdu.
  • pc bağlantısı en iyisi :)
  • arkadaşlar merhaba,

ben android telefonuma samsung remote yükledim,

televizyonum modeme ethernet kablosu ile bağlı, ama telefonla tv ye bağlanabilmem için ne gereklidir acaba ?
    wireless kit lazımmıdır illaki acaba ?
    yoksa bir çözüm varmıdır ?
  • Televizyonu internete bağladıysan aynı modem üzerinden telefonunun wirelessini aç.
    Sonra programı aç.
    Ama samsung remote benim tvdede olmadı.
    allshare ile video, resim ve müzik paylaşabiliyorum.
  • Tvnin alt tarafında çizgi şeklinde dalgalanma oluyor ise televizyonun demo moduna geçtiğini söylediler teknik servistekiler . eve gelip bir usb gibi birşey takarak o sorunu yokettiler :)
  • hocam ses sistemi sorununu bende yaşıyorum çözümü nasıl gerçekleştirdiniz yardımcı olursnız sevinirim
  • Televizyon açık veya kapalı hiç farketmiyor elektirik gidiyor ister 1 saat sonra gelsin ister 5 dk hemen tv kendi kendine açılıyor.Bu sorunu yaşayıp çözen veya neyden kaynaklandığını bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar 999 tl' ye alınır mı bu tv tavsiye ediyor musunuz? 46C6000R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 7 Temmuz 2012; 9:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs 2012 de yayınlanan güncellemede ne gibi farklar var güncelleme yapmaya değermi

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40C6000RWXTK-downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 14 Temmuz 2012; 14:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

Mayıs 2012 de yayınlanan güncellemede ne gibi farklar var güncelleme yapmaya değermi

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40C6000RWXTK-downloads

gözle görülür hiç bi degişiklik göremedim ben
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.