Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: metelevent81

Kesinlikle olmadığına inandım artık, c6000 serisinin kullanım kılavuzunda yazanları üzülerek paylaşıyorum...

DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL)
    x
    When a Digital Audio System is connected to the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack, decrease the volume of both the TV and the system. 5.1 CH (channel) audio is available when the TV is connected to an external device supporting 5.1 CH. When the receiver (home theatre) is set to on, you can hear sound output from the TV’s optical jack. When the
    TV is receiving a DTV signal, the TV will send 5.1 CH sound to the home theatre receiver. When the source is
    a digital component such as a DVD / Blu-ray player / cable box / STB (Set-Top-Box) satellite receiver and is
    connected to the TV via HDMI, only 2 CH audio will be heard from the home theatre receiver. If you want to
    hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite
    receiver directly to an amplifier or home theatre

Ben bir ara optik ten bağlantı yapmıştım. ama hemen vazgeçtim.
    çünkü bağlandıktan sonra ses arttırımı yapılmıyor.
    ama 3,5 çıkıştan bağlayınca ses arttırma-azaltma yapılabiliyor.
    tv nin sesini arttırıp azaltma benim için çok önemli. optikte bu yok.

Hocam bunun çözümü yok mu kesin. Bende ses sistemi almıştım optik ile bağladım televizyona. Televizyonun kumandasıyla sesi arttırdığımda televizyonun sesini arttırıyor ve hem ses sisteminden hemde tv den ayrı ayrı ses çıkıyor yankılanma yapıyor.

ben çözemediğim için tekrar kulaklık çıkışına bağlamıştım. uzun zamandır kulaklık çıkışından ses alıyorum. yani çözümü var mı bilmiyorum.
    aslında optik çıkışı biraz daha kullanışlı yapsalar daha iyi olurdu. ben iki ayrı ses sisteminde denedim. ikisinde de ses sorunu çıkmıştı.

• 46C6000 led tvmiz var, tv miz hem scart hemde hdmi den uydu alıcısına bağlı, tv mizi ilk açtığımızda direk scarttan görüntü vermeye başlıyor ben direk hdmi den görüntü başlasın istiyorum. ne yapabilirim. tşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iagcakaya

46C6000 led tvmiz var, tv miz hem scart hemde hdmi den uydu alıcısına bağlı, tv mizi ilk açtığımızda direk scarttan görüntü vermeye başlıyor ben direk hdmi den görüntü başlasın istiyorum. ne yapabilirim. tşk...

neden ikisini birden bağladınız?
  • Çünkü tv kumandadan açıldığında scarta bağlı olmazsa TV menüsünde açılıyor source seçme tuşuyla uydu alıcıdan hdmi bağlantıyı seçmek zorunda kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagcakaya -- 14 Ekim 2016; 11:28:07 >
  • ilginç bende öyle birşey olmuyor sadece hdmi bağlı onla da açılıyor.
    siz farklı hdmi portuna bağlamayı yada tvyi sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle olmadığına inandım artık, c6000 serisinin kullanım kılavuzunda yazanları üzülerek paylaşıyorum...

x
    When a Digital Audio System is connected to the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack, decrease the volume of both the TV and the system. 5.1 CH (channel) audio is available when the TV is connected to an external device supporting 5.1 CH. When the receiver (home theatre) is set to on, you can hear sound output from the TV’s optical jack. When the
    TV is receiving a DTV signal, the TV will send 5.1 CH sound to the home theatre receiver. When the source is
    a digital component such as a DVD / Blu-ray player / cable box / STB (Set-Top-Box) satellite receiver and is
    connected to the TV via HDMI, only 2 CH audio will be heard from the home theatre receiver. If you want to
    hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite

Hocam bunun çözümü yok mu kesin. Bende ses sistemi almıştım optik ile bağladım televizyona. Televizyonun kumandasıyla sesi arttırdığımda televizyonun sesini arttırıyor ve hem ses sisteminden hemde tv den ayrı ayrı ses çıkıyor yankılanma yapıyor.

ben çözemediğim için tekrar kulaklık çıkışına bağlamıştım. uzun zamandır kulaklık çıkışından ses alıyorum. yani çözümü var mı bilmiyorum.
    aslında optik çıkışı biraz daha kullanışlı yapsalar daha iyi olurdu. ben iki ayrı ses sisteminde denedim. ikisinde de ses sorunu çıkmıştı.

ben optik çıkış kullanıyorum. Sorun yok. Televizyonun ayarlarında hoparlör olarak harici hoparlörü seçiyorum. Televizyonun ses ayarları kapanıyor ve televizyondan ses çıkmıyor. Bu durumda televizyonun kumandasından ses açma kapama yaptığımda soundbar'ın sesi alçalıp yükseliyor. Yani ses için hem tv nin hem de soundbarın kumandasını kullanabiliyorum ve sadece soundbar dan ses geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoretti

quote:

quote:

quote:

quote:

x

ben optik çıkış kullanıyorum. Sorun yok. Televizyonun ayarlarında hoparlör olarak harici hoparlörü seçiyorum. Televizyonun ses ayarları kapanıyor ve televizyondan ses çıkmıyor. Bu durumda televizyonun kumandasından ses açma kapama yaptığımda soundbar'ın sesi alçalıp yükseliyor. Yani ses için hem tv nin hem de soundbarın kumandasını kullanabiliyorum ve sadece soundbar dan ses geliyor.

artık kulaklık çıkışını kullanıyorum. optik çıkışlı ses sistemlerini çalışmayınca iade etim.
    logitech z623 aldım. kulaklık çıkışına bağlayıp ses alıyorum. daha pratik oldu. herşeyi uydunun kumandasından (ses arttırma-azaltma) hallediyorum. hem iyi ki optik çıkış çalışmamış. o yüzden harika sesli logitech z623 aldım. yoksa bu sesten mahrum kalacakmıştım.

• Bu urunun ayagini kullanmayip, satmayi dusunen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C6000 serisi TV de kendi kendine kumanda olmadan ses açıp kapama vb modları çalışıyor. Kırmızı göz sürekli olarak kumanda komutu alır gibi yanıp sönüyor. Kumandadan pilleri vs çıkardım ama yine de aynı şeyi yapıyor.
    Kumanda alıcı ve dokunmatik kısmı değişim yapılabilir mi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranın (fotoda görüldüğü gibi) sol alt köşesinde kalem boyunda ölü piksel çıktı. Böyle bir olayla karşılaşan var mı acaba.
    Bu tv yi alıp hala kullanan var Mı yada😀

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.