Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung c6000'i kurcaladim. All share cast ile ilgili bir bolum bulamadim. Bos yere Dongle almayalim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN SAHSEN MEMNUNUM COK HARIKA Bİ TV BU TUR TVLER 100 YILDA BIR GELIR
  • Arkadaşlar ben tvnin ayaklarını sökemedim. Arkadatuhaf bir vidayla bağlamışlar uygun bir alyan bulamadım. 10 tane alyan vardı 10uda mı uymaz arkadaş. Nasıl sökecem ben bu ayakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 13 Eylül 2013; 12:45:55 >
  • Vida bu yuvarlağa yakın birşey

S yazıyor

• Selamlar.
    Yaklasık 3 yıl once aldıgım 40c6000 den oldukça memnunum.
    Fakat son zamanlarda bi tane daha led tv ye ihtiyacım oldu.
    Gittim 40f6100 aldım. Ama maalesef 3 yıl once aldıgım 40c6000 deki netliği görüntüyü kesinlikle f6100 de bulamadım. O kadar ki tv'yi iade bile ettim.
    Kısacası şimdilerde 40c6000 'e yakın performansta bi tv arıyorum.
    Önerisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimShady

Elimde eski bir 5.1 ses sistemi var. Sarı, siyah ve yeşil 3 adet kablosu var bu ses sisteminin. UE40C6000 modeli, yazılım sürümü de T-MSX6DEUC-2001.0. Ses sitemini televizyona direkt olarak bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem nasıl bağlayacağım? Yoksa ayrı bir cihaz mı almam gerekiyor?

logitech z5500 ün ana kontrol panelini alın 2. el olarak yada playvision DTS5.1 satılıyor decoder

o 3 kabloyu ona bağlayıp , optik kablo ile TV , PS3 Xbox vs ağlantı kurarak muazzam ses kalitesine ulaşırsınız(Ev için en ideali olan).
  • Masaüstü bilgisayarları ile kablosuz internete bağlanmak için kullandığımız wi fi adaptörleri ile bu tv den internete bağlanabilir miyiz

• Merhaba arkadaşlar bende bir kaç aydır bir sorunla uğraşıyorum uydu alıcım tvme HDMI ile bağlı tvnin optik ses çıkışıda ses sistemine bağlı fakat ac3 yani 5 kanal ses anlamıyorum. Tvye bağlı USB diskden mkv izlerken herhangi bir sorun yok fakat uydudaki ac3 yayın yapan kanalların sesleri stereo olarak geliyor. Acaba bu tvnin HDMI girişleri sesi iki kanala mı düşürüp optiğe iletiyor. Yardımlarınızı için teşekkürler...

• metelevent81 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar, sorunun çözümü olmadığına dair bir sürü yazı okudum samsungun forumunda aşağıdaki gibi bir açıklama yapılmış.

- using the TV's internal digital tuners = 5.1 output
    - any other audio input into TV (including HDMI) = 2.0 output

Yani bu cihaza takılan tüm cihazların sesleri 2 kanala düşürülüp bu şekilde iletliliyor. fakat ayarlarda SPDIF çıkışında PCM dışında Dolby Digitalin pasif olması beni halen düşündürüyor.
  • metelevent81 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmadığına inandım artık, c6000 serisinin kullanım kılavuzunda yazanları üzülerek paylaşıyorum...

DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL)
    x
    When a Digital Audio System is connected to the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack, decrease the volume of both the TV and the system. 5.1 CH (channel) audio is available when the TV is connected to an external device supporting 5.1 CH. When the receiver (home theatre) is set to on, you can hear sound output from the TV’s optical jack. When the
    TV is receiving a DTV signal, the TV will send 5.1 CH sound to the home theatre receiver. When the source is
    a digital component such as a DVD / Blu-ray player / cable box / STB (Set-Top-Box) satellite receiver and is
    connected to the TV via HDMI, only 2 CH audio will be heard from the home theatre receiver. If you want to
    hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite
    receiver directly to an amplifier or home theatre

• quote:

Orijinalden alıntı: metelevent81

Kesinlikle olmadığına inandım artık, c6000 serisinin kullanım kılavuzunda yazanları üzülerek paylaşıyorum...

x
    When a Digital Audio System is connected to the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack, decrease the volume of both the TV and the system. 5.1 CH (channel) audio is available when the TV is connected to an external device supporting 5.1 CH. When the receiver (home theatre) is set to on, you can hear sound output from the TV’s optical jack. When the
    TV is receiving a DTV signal, the TV will send 5.1 CH sound to the home theatre receiver. When the source is
    a digital component such as a DVD / Blu-ray player / cable box / STB (Set-Top-Box) satellite receiver and is
    connected to the TV via HDMI, only 2 CH audio will be heard from the home theatre receiver. If you want to
    hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite

Ben bir ara optik ten bağlantı yapmıştım. ama hemen vazgeçtim.
    çünkü bağlandıktan sonra ses arttırımı yapılmıyor.
    ama 3,5 çıkıştan bağlayınca ses arttırma-azaltma yapılabiliyor.
    tv nin sesini arttırıp azaltma benim için çok önemli. optikte bu yok.

• dts decoder kullanırsanız c6000 serisinde tv menüsinde DTS ses seçeneğini görebilirsiniz. ben böyle mkv filmleri izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldie

Selamlar.
    Yaklasık 3 yıl once aldıgım 40c6000 den oldukça memnunum.
    Fakat son zamanlarda bi tane daha led tv ye ihtiyacım oldu.
    Gittim 40f6100 aldım. Ama maalesef 3 yıl once aldıgım 40c6000 deki netliği görüntüyü kesinlikle f6100 de bulamadım. O kadar ki tv'yi iade bile ettim.
    Kısacası şimdilerde 40c6000 'e yakın performansta bi tv arıyorum.
    Önerisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Saygılar..

cevap için geç oldu ama kusura bakma.
    ben de 46c6000 kullanıyorum. gerçekten bu tv lerin görüntüsü çok iyi.
    bu tv lere yakın görüntülü tv almak için samsung un 2500-5000 lira değerindeki tv lere bakmak gerekir.
    televizyon kapalıyken ekrana bak. pürüzsüz bir şekilde simsiyah bir ayna gibi görünüyorsa o tv nin görüntüsü iyidir.
    c6000 ler ultra parlak panel kullanıyorlar. bazen ben de araştırıyorum . ultra parlak panelli tv ler 2500-5000 lira (boyutuna göre) arası.

• Selamlar.

46c6000'lerde sesin, hem kulaklıktan hem de hoparlörden gelmesi mümkün müdür acaba? Örneğin yazılım yükseltmesi vs. ile?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Selamlar.

46c6000'lerde sesin, hem kulaklıktan hem de hoparlörden gelmesi mümkün müdür acaba? Örneğin yazılım yükseltmesi vs. ile?

Teşekkür ederim.

mümkün ama bu cihaza en son yazılım 2012 de çıktı. yenisini de çıkaracaklarını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 7 Eylül 2014; 13:07:31 >
  • Selamlar,

46c6000de kullanmak üzere filmler için yeni bir Harddisk alacağım. usb 3.0 bağlantısı olan harddisklerle deneyen oldu mu bağlantıda herhangi bir problem yaşar mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUST@F

Merhaba arkadaşlar bende Samsung 40c6000 kullanıcısı oldum. Bu ürüne Wireless adaptör takıp wireless adaptör ile dlna özelliğini kullanan varmı?

Diğer taraftan 40c650 forumunda Dark Kinamax High Power Wireless adaptörü bağlayarak wireless özelliğini kullanabilmişler. Bu televizyonda wireless kullanabilme imkanımız varmı?

konuyu hortlatacam ama
    arkadaşımda da 46c6000 tv var kablo ile wireless modeme bağladık tv yi
    samsung cep telefonundan screen mirroring yada allshare ile ekranı yansıtamıyormuyuz bu tv de samsung cep tlf hangi program yüklemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 18 Ekim 2015; 17:45:46 >
  • bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    samsung un son platformu Samsung Link...

Aynı wi-fi ağına hem telefon hem de televizyon bağlı olduğunda, telefondaki yerleşik video player dan da videoları televizyonda oynatabilirsiniz. Tabi bunun için ilk bağlantı denemesinde televizyondan da bağlantıya izin vermeniz gerekiyor. Hem note 4 hem de s3 ten bu şekilde videoları oynatıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_akbas -- 18 Ekim 2015; 23:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_akbas

samsung un son platformu Samsung Link...

Aynı wi-fi ağına hem telefon hem de televizyon bağlı olduğunda, telefondaki yerleşik video player dan da videoları televizyonda oynatabilirsiniz. Tabi bunun için ilk bağlantı denemesinde televizyondan da bağlantıya izin vermeniz gerekiyor. Hem note 4 hem de s3 ten bu şekilde videoları oynatıyoruz...

teşekkürler deneyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: metelevent81

x

Ben bir ara optik ten bağlantı yapmıştım. ama hemen vazgeçtim.
    çünkü bağlandıktan sonra ses arttırımı yapılmıyor.
    ama 3,5 çıkıştan bağlayınca ses arttırma-azaltma yapılabiliyor.
    tv nin sesini arttırıp azaltma benim için çok önemli. optikte bu yok.

Hocam bunun çözümü yok mu kesin. Bende ses sistemi almıştım optik ile bağladım televizyona. Televizyonun kumandasıyla sesi arttırdığımda televizyonun sesini arttırıyor ve hem ses sisteminden hemde tv den ayrı ayrı ses çıkıyor yankılanma yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.