Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyonun son güncellestirmesi nedir ?harici harddiske atıp güncelleme yapabiliyormuyuz ve bu codec sorunları güncellemeyle çözülürmü ?
  • Arkadaşlar c6000 lerde all share varmı ? Yapan arkadaşım varmı , İnternetten indirdiğim mkv uzantılı filmleri usb ortamında taşımak la uğraşmak istemiyorum eğer böyle bir özelliği varsa ,görüntü kalitesi düşermi mkv lerde allshare den izleyince ? araştırdım ama pek birşey bulamadım ,yapan arkadaşım yada konuyla ilgilisi olan arkadaşoım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

Arkadaşlar c6000 lerde all share varmı ? Yapan arkadaşım varmı , İnternetten indirdiğim mkv uzantılı filmleri usb ortamında taşımak la uğraşmak istemiyorum eğer böyle bir özelliği varsa ,görüntü kalitesi düşermi mkv lerde allshare den izleyince ? araştırdım ama pek birşey bulamadım ,yapan arkadaşım yada konuyla ilgilisi olan arkadaşoım varmı ?

Evet var. Aramizda kullananlarda var. Bu prg. pc de olmasi ve tv nin pc nin bagli oldugu modeme bagli olmasi yeterli. İzlemek istediginiz videoyu bu prg icerisine atip tvden izleyebilirsiniz.
  • teşekkür ederim cevabın için ,peki bir bluray filmi usb den izlemek ile paylaşımdan izlemek arasında kalite farkı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

teşekkür ederim cevabın için ,peki bir bluray filmi usb den izlemek ile paylaşımdan izlemek arasında kalite farkı nasıl ?

Bu konuda aktarim hiz gereklerini konusmustuk..

Usb nin sagladigi okuma hizi fazlasi ile yeterli..

Ag uzerinden modemle alakali olabilir.. Kablolu kablosuz durumda max veri hizina bakabilirsiniz...
  • 2010 haziranda almıştım maaşallah devam canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

2010 haziranda almıştım maaşallah devam canavar gibi

Aynen bizde.. Tek bir sorun, tek bir eksiklik yasamadik.. MasAllahi var.. Tv konusunda samsung diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 23 Şubat 2012; 17:37:28 >
  • 1 yıldır da ben kullanıyorum maşallah hiç bir problemim olmadı ama internet tv olmaması beni çok düşündürüyor

youtube felan girmesi süper olurdu yazılımla yapılabilecek birşey yokmu acaba ?
  • nas yani networke bagli hdd alsak bu tv den izlenirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

1 yıldır da ben kullanıyorum maşallah hiç bir problemim olmadı ama internet tv olmaması beni çok düşündürüyor

Yazilim ile olabilir mi bilmiyorum. Zamaninda konusulmustu burada, yaptim oldu diyenler oldu :))

Ben denemedim hic...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

nas yani networke bagli hdd alsak bu tv den izlenirmi acaba

Network'a bagli hdd nedir?

Nasil satin alinir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

1 yıldır da ben kullanıyorum maşallah hiç bir problemim olmadı ama internet tv olmaması beni çok düşündürüyor

Yazilim ile olabilir mi bilmiyorum. Zamaninda konusulmustu burada, yaptim oldu diyenler oldu :))

Ben denemedim hic...

yaptım oldu diyenler kim acaba ? danışalım bir
  • Merhaba,
    Ben de 1 yıl önce C6530 modelini almıştım.Şuan HD olarak da izliyorum. Özellikle HD yayınları en net şekilde izleyebilmek için , ayarların nasıl olması gerekir.Mesela netlik,arka ışık v.s.Bu ayarlı ayarlayıp en iyi görüntü kalitesini hangi ayarlarla alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdal

Merhaba,
    Ben de 1 yıl önce C6530 modelini almıştım.Şuan HD olarak da izliyorum. Özellikle HD yayınları en net şekilde izleyebilmek için , ayarların nasıl olması gerekir.Mesela netlik,arka ışık v.s.Bu ayarlı ayarlayıp en iyi görüntü kalitesini hangi ayarlarla alabilirim?

Merhabalar,

İlk sayfa konu basliginin oldugu yazida memnun oldugum ayarlari yazmistim.

Genel olarak bu ayarlara yakin kullaniyoruz..

Cok memnunum o hali ile..
  • merhaba donanım haber üyeleri ve c 6000 serisi samsung kullanıcıları.
    ben siteye yaklaşık 1 hafta önce üye oldum ve oldukça değerli bilgiler edindim.emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    ben yaklaşık 1 yıl önce samsung 46c6000 led tv almıştım ve oldukça memnundum.ancak son 1 aydır coluding,backlight bleeding,ekranda titreme,buğulanma ve ölü pixel gibi bir çok sorun ortaya çıktı.çok yavaş sahnelerde bile netliğin kaybolması oldukça can sıkıcı.
    samsung türkiye ile görüştüğümde resim testinin sonucuna göre hareket edileceği söylendi.ancak resim testi sabit bir görüntü ve sorunlar göze çarpmıyor.
    paralel ithalatçıdan aldığın için onlarla görüşme yaptım,onlarda servis yönlendireceklerini ancak herhangi bir sorun yoksa 40 tl ücret alacaklarını belirttiler.servis kaydı açtırdım ama hala servis gelmedi.
    konu ile ilgili bir kaç sorum olacak.
    1-kaç ölü pixel de tv değişiyor,
    2-buğulanma ve titreme gibi sorunlar yazılımla düzeltilebilirmi,
    3-bu tür sorunlar üretici hatasımıdır.
    yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akinci55

merhaba donanım haber üyeleri ve c 6000 serisi samsung kullanıcıları.
    ben siteye yaklaşık 1 hafta önce üye oldum ve oldukça değerli bilgiler edindim.emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    ben yaklaşık 1 yıl önce samsung 46c6000 led tv almıştım ve oldukça memnundum.ancak son 1 aydır coluding,backlight bleeding,ekranda titreme,buğulanma ve ölü pixel gibi bir çok sorun ortaya çıktı.çok yavaş sahnelerde bile netliğin kaybolması oldukça can sıkıcı.
    samsung türkiye ile görüştüğümde resim testinin sonucuna göre hareket edileceği söylendi.ancak resim testi sabit bir görüntü ve sorunlar göze çarpmıyor.
    paralel ithalatçıdan aldığın için onlarla görüşme yaptım,onlarda servis yönlendireceklerini ancak herhangi bir sorun yoksa 40 tl ücret alacaklarını belirttiler.servis kaydı açtırdım ama hala servis gelmedi.
    Bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlar gelene kadar ben biraz olsun cevap vereyim sorularınıza.
    1-En az 3 ölü pixel olması gerekiyor diye biliyorum
    2-Hayır ama bu sorunları görüntü ayarlarından azaltabilirsiniz. ilk sayfada ayarlar verilmiş istersen onları kullan bi.
    3-Bu tür tv'lerin biri birini tutmuyor. Aynı yerden aldığın aynı model iki tv de bile bulutlanma, ölü pixel gibi sorunlar olabilir, biraz nasip işi. Bir sorun olduğunda değiştirebilmek kişinin girişimlerine göre de değişebiliyor. Her şartı zorlamanız lazım.
    Siz önce ilk sayfadaki ayarları bir deneyin.

Bu sorular kapsamında arkadaşla müşterek bir sorunum var benim de: Karanlık sahnelerde özellikle yüz hatları birbirine karışıyor. Kaşlar aşağı yukarı oynuyor. Baş hareket ederken saçlar iz bırakarak hareket ediyor. Genel olarak nesneler bu şekilde sorun oluşturuyor. İlk sayfadaki ayarları kullanıp bu sorunla karşılaşan var mı? Filmleri en az 720p seyrediyorum.

• ilginiz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

Bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlar gelene kadar ben biraz olsun cevap vereyim sorularınıza.
    2-Hayır ama bu sorunları görüntü ayarlarından azaltabilirsiniz. ilk sayfada ayarlar verilmiş istersen onları kullan bi.
    3-Bu tür tv'lerin biri birini tutmuyor. Aynı yerden aldığın aynı model iki tv de bile bulutlanma, ölü pixel gibi sorunlar olabilir, biraz nasip işi. Bir sorun olduğunda değiştirebilmek kişinin girişimlerine göre de değişebiliyor. Her şartı zorlamanız lazım.

Bu sorular kapsamında arkadaşla müşterek bir sorunum var benim de: Karanlık sahnelerde özellikle yüz hatları birbirine karışıyor. Kaşlar aşağı yukarı oynuyor. Baş hareket ederken saçlar iz bırakarak hareket ediyor. Genel olarak nesneler bu şekilde sorun oluşturuyor. İlk sayfadaki ayarları kullanıp bu sorunla karşılaşan var mı? Filmleri en az 720p seyrediyorum.

İlk sayfadiki ayarlar bsna ait ve sorun yok. Bahsettiginiz sorunlari hic yasamadim su ana kadar..

Motion plus kapali durumda degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

quote:

İlk sayfadiki ayarlar bsna ait ve sorun yok. Bahsettiginiz sorunlari hic yasamadim su ana kadar..

Motion plus kapali durumda degil mi?

Kapalı ve açık iki türlü denedim. Açıkçası bir çok kombinasyon denedim. Karanlık sahnelerdeki görüntülerin birbirine karışmasını engelleyemedim. Siz filmleri Usb'den mi seyrediyorsunuz?

• quote:

Kapalı ve açık iki türlü denedim. Açıkçası bir çok kombinasyon denedim. Karanlık sahnelerdeki görüntülerin birbirine karışmasını engelleyemedim. Siz filmleri Usb'den mi seyrediyorsunuz?

usb hdd var bende 1TB. Ondan izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.