Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Free Download Apps & Games | Android iPhone Smartphone | Free Download Apps & Games | Appxv.com
    http://appxv.com

full ve tam surum android programlarini burdan indirebilirsiniz. Hatta iphone programlari da mevcut. Benim cok kullandigim bir site. Tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevenhill77 kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER eyvallah sağolasın deneriz artık bakalım
  • panzer_8888 P kullanıcısına yanıt
    4 g görünüyor ama operatörün çekerse görünüyor
    güngörende 4 g çekmiyordu H+ vardı ekranda kurtköyde 4g görünüyor yani operatörle alakalı yer değiştir çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhill77

Onlar sizin mesajları görüyor merak etmeyin. Telefonu gönderin içine de not yazın. Ama yine de illaki benim söylediklerim doğrudur deniyorum. Durumu iyi düşünün ve öyle karar verin

Hocam pazartesi n11 üzerinden telefonu mağazaya gönderdim değişim talebi ile, adam bugün aradı sözde stokta ürünün olmadığını bana değişim yerine iade talebi açmamı istedi. Ben n11 üzerinde stokta ürünlerin gözüktüğünü söyleyince de onlar eski şu anda stoğumuz yok vs dedi. Bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası hala stokları gözüküyor, üstelik gold hariç diğer renkleri daha 2 gün önce falan gelmişti. Ürün değişimi için ne yapabilirim sizce.

• zazaca Z kullanıcısına yanıt
    Dostum yanıtladığın için teşekkür ederim .turk telekom *124# kalan sorgulama yapıyorum .olmuyo mesaj yollamıyor hata veriyor .daha nasıl süprizlerle karşılaşacağımız meçhul

3g bir telefona 1400 lira paramı verdik yani? ,

telefonuda ne kadar sevmiştim hevesim kursağında kaldı ,iade edeyim mi diye kararsızlık yaşıyorum şimdi....

telefonluk birşey yok operatörle alakalı telefon 4g çekimi var ve çok hızlı
    Hocam sağolasın anladım da diyelim kırsal bir alanda köy falan belkide hiç çekmeyecek bu arada telefon turkiyede en çok kullanılan bant olan 800 bandını desteklemiyormuş ,siz bunları bilerek mı aldınız ? keşke bunları almadan araştırsaydım.

Hocam sağolasın anladım da diyelim kırsal bir alanda köy falan belkide hiç çekmeyecek bu arada telefon turkiyede en çok kullanılan bant olan 800 bandını desteklemiyormuş ,siz bunları bilerek mı aldınız ? keşke bunları almadan araştırsaydım.

• çekmiyor mu telefon, ilk defa böyle bir şikayet okudum bu konuda
  • Ya arkadaşlar kısa mesaj sms atamıyorum . *124# bakiye sorgulama aradığımda sorgulama yapmıyor . Benzer sorun yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

Ya arkadaşlar kısa mesaj sms atamıyorum . *124# bakiye sorgulama aradığımda sorgulama yapmıyor . Benzer sorun yaşayan var mı?

Sizin yaşadığınız sorunu hattım avea iken note 4 de bende yaşıyor idim ama sebebini bilmiyorum

• çince yazan yer sim bölümü sadece başka yerde görmedim

speed test ss'leri biri 3g biri 4g ile tekirdağ çerkezköy

• *124# bende çalışıyor hocam. Bi sıkıntı yok gibi

• AtalayD kullanıcısına yanıt
    4g çalışıyor mu

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi?

• quote:

Sorunu çözebildiniz mi?

Hocam fabrika ayarlarina geri getirir misiniz. Sms ve bazi sorunlarin cozumunu bu sekilde gectigini okumustum bi yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowtrout

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhill77

Onlar sizin mesajları görüyor merak etmeyin. Telefonu gönderin içine de not yazın. Ama yine de illaki benim söylediklerim doğrudur deniyorum. Durumu iyi düşünün ve öyle karar verin

Hocam pazartesi n11 üzerinden telefonu mağazaya gönderdim değişim talebi ile, adam bugün aradı sözde stokta ürünün olmadığını bana değişim yerine iade talebi açmamı istedi. Ben n11 üzerinde stokta ürünlerin gözüktüğünü söyleyince de onlar eski şu anda stoğumuz yok vs dedi. Bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası hala stokları gözüküyor, üstelik gold hariç diğer renkleri daha 2 gün önce falan gelmişti. Ürün değişimi için ne yapabilirim sizce.

İade talebi acın, zaten birkaç gün içerisinde paranız kartınıza yatar ve yeni siparişi verirsiniz

4g sorunsuz çalışıyor @panzer_8888

• quote:

Sorunu çözebildiniz mi?

Hattımı turkcelle taşıdım,note4 dü de sattım

• quote:

4g çalışıyor mu

Yorumlardan anladığım kadarıyla hattı avea olarak çalışmıyor,hattı turkcell olandarda çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.