Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

Sorunu çözebildiniz mi?

Hocam fabrika ayarlarina geri getirir misiniz. Sms ve bazi sorunlarin cozumunu bu sekilde gectigini okumustum bi yerde

Hocam Allah razı olsun dediğin gibi ayarları sıfırlayıp verileri sildim sorun çözüldü .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

4g çalışıyor mu

Yorumlardan anladığım kadarıyla hattı avea olarak çalışmıyor,hattı turkcell olandarda çalışıyor

Ankara yenimahalle de oturuyorum. Acaba aveadan türkcell mı geçsem.4g servisi belki daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

Sorunu çözebildiniz mi?

Hocam fabrika ayarlarina geri getirir misiniz. Sms ve bazi sorunlarin cozumunu bu sekilde gectigini okumustum bi yerde

Hocam Allah razı olsun dediğin gibi ayarları sıfırlayıp verileri sildim sorun çözüldü .

Est hocam ne demek. Ben de bugun kargodan aldim. Yapmam gereken her hangi bir sey var mi. Ayar vs.. Gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhill77

quote:

Orijinalden alıntı: rainbowtrout

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhill77

Onlar sizin mesajları görüyor merak etmeyin. Telefonu gönderin içine de not yazın. Ama yine de illaki benim söylediklerim doğrudur deniyorum. Durumu iyi düşünün ve öyle karar verin

Hocam pazartesi n11 üzerinden telefonu mağazaya gönderdim değişim talebi ile, adam bugün aradı sözde stokta ürünün olmadığını bana değişim yerine iade talebi açmamı istedi. Ben n11 üzerinde stokta ürünlerin gözüktüğünü söyleyince de onlar eski şu anda stoğumuz yok vs dedi. Bana pek gerçekçi gelmedi açıkçası hala stokları gözüküyor, üstelik gold hariç diğer renkleri daha 2 gün önce falan gelmişti. Ürün değişimi için ne yapabilirim sizce.

İade talebi acın, zaten birkaç gün içerisinde paranız kartınıza yatar ve yeni siparişi verirsiniz

Hocam satıcı fiyatı arttırmış, bu sebeple değişim yerine iade istiyor gibi geldi bana. Birde telefonda şimdi para iadesi alın stoğumuza gelince tekrar sipariş geçebilirsiniz diyor, bende fiyat farkını söylüyorum şu anda aldığım fiyattan satılmadığını söylüyorum, dolar kuru nedeniyle böyle yapacak bişey yok diyor.

• C7 nin bir üst versiyonu olan C7 Pro ile ilgili haberler resmiyet kazanmıs durumda. Işlemci, grafik arabirimi, ön kamera (16 mp) ve bağlantı ile ilgili iyileştirmeler sözkonusu. Henüz piyasaya sürülmedi ama Samsung Türkiye tarafından resmi olarak Türkiyede satışa sunulabilir.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Sanırım fiyat 2000 tl olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

4g çalışıyor mu

Yorumlardan anladığım kadarıyla hattı avea olarak çalışmıyor,hattı turkcell olandarda çalışıyor

Ankara yenimahalle de oturuyorum. Acaba aveadan türkcell mı geçsem.4g servisi belki daha iyidir.

Uzun yıllar avea kullandım,yaklaşık 1 ay önce turkcelle geçtim arada dağlar kadar fark var,turkcell çok iyi çekiyor,8 gb internet paketli avea ya 49 tl fatura ödüyordum,şimdi aynı pakede 69 tl ödüyorum ama aradaki farka değer.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çooook seveceksin

• panzer_8888 P kullanıcısına yanıt
    Operatör sorunu ben de herşey mükemmelll

• quote:

Orijinalden alıntı: kiyali

Kesinlikle çooook seveceksin

İnşallah,şuan kargoda nasipse yarın alırım,dört gözle bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kiyali

Operatör sorunu ben de herşey mükemmelll

Turkcell mi kullanıyorsunuz

• Aliexpress den üç adet kılıf ve 2d ekran jelatini siparişi vermiş bulunmaktayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunu çözebildiniz mi?

Est hocam ne demek. Ben de bugun kargodan aldim. Yapmam gereken her hangi bir sey var mi. Ayar vs.. Gibi

İlginiz için teşekkür ederim. Şuan bi sıkıntı gözükmüyor.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    linkini atar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    ya bendede canımı sıkan bişeyler oldu telefonda nedei nedir acaba dokunmatik ekran arada donuyor kilitleniyor telefon hiç birşey çalışmıyor
    dünden beridir böyle olmaya başladı sonra kendi kendine düzeliyor sizlerde böyle oluyormu ekranda kilitlenme olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

merhaba
    ya bendede canımı sıkan bişeyler oldu telefonda nedei nedir acaba dokunmatik ekran arada donuyor kilitleniyor telefon hiç birşey çalışmıyor
    dünden beridir böyle olmaya başladı sonra kendi kendine düzeliyor sizlerde böyle oluyormu ekranda kilitlenme olayı

Son yüklediğiniz bir programdan olabilir. Format atın düzelir. Önce yedek almayı unutmayın

• zazaca Z kullanıcısına yanıt
    Bende bi sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_8888 -- 30 Kasım 2016; 17:13:45 >
  • 1.yuvada avea 4g yazıyor
    2. yuvada turkcell 3g yazıyor

• Dün akşam itibari ile c7 me kavuşmus bulunmaktayım,tasarımına bayıldım.

• Arkadaşlar merhaba,ben bu telefonu eşime hediye olarak almak istiyorum.Ama renk konusunda kafam karışık biraz mesela ben pembe renk istiyorum bu renkte fiyat farkı var mı?Birde gümüş renklide ekran tarafı beyaz mı siyah mı farklı sitelerde farklı renkler görüyorum kafam biraz karıştı da.Sizin aldığınız telefonların renkleri nedir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.