Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevenhill77

quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

merhaba
    ya bendede canımı sıkan bişeyler oldu telefonda nedei nedir acaba dokunmatik ekran arada donuyor kilitleniyor telefon hiç birşey çalışmıyor
    dünden beridir böyle olmaya başladı sonra kendi kendine düzeliyor sizlerde böyle oluyormu ekranda kilitlenme olayı

Son yüklediğiniz bir programdan olabilir. Format atın düzelir. Önce yedek almayı unutmayın

formatladım aynı programları geri yükledim bakalım şimdilik takılma yok para boşa gitti diye korktum birden ama düzelirse çok iyi telefon ama kilitlenme donma olursa pilde patlarsa para gitti çöpe

• sayaga kullanıcısına yanıt
    hocam ben gri aldım arkası gri ön yüzü beyaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Teşk ederim.

• Arkadaşlar cihaza yazılım güncellemesi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Arkadaşlar merhaba,ben bu telefonu eşime hediye olarak almak istiyorum.Ama renk konusunda kafam karışık biraz mesela ben pembe renk istiyorum bu renkte fiyat farkı var mı?Birde gümüş renklide ekran tarafı beyaz mı siyah mı farklı sitelerde farklı renkler görüyorum kafam biraz karıştı da.Sizin aldığınız telefonların renkleri nedir?

Benim cihaz dark-grey,eşiniz içinse bence pembe alın

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Arkadaşlar merhaba,ben bu telefonu eşime hediye olarak almak istiyorum.Ama renk konusunda kafam karışık biraz mesela ben pembe renk istiyorum bu renkte fiyat farkı var mı?Birde gümüş renklide ekran tarafı beyaz mı siyah mı farklı sitelerde farklı renkler görüyorum kafam biraz karıştı da.Sizin aldığınız telefonların renkleri nedir?

tşk ediyorum.bende pembe rengi almak istiyorum ancak hepsi burada ya baktığımda pembe renk için fiyat 2000 tl görünüyor diğerleri için 1409 tl acaba bir yanlışlık mı var anlayamadım?

• arkadaşlar sizler telefonları nereden hangi siteden aldınız?

• quote:

arkadaşlar sizler telefonları nereden hangi siteden aldınız?

Hepsiburada dan ceppaket adlı satıcıdan aldım,delta garantili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

tşk ediyorum.bende pembe rengi almak istiyorum ancak hepsi burada ya baktığımda pembe renk için fiyat 2000 tl görünüyor diğerleri için 1409 tl acaba bir yanlışlık mı var anlayamadım?

Bende 4 gün önce hepsiburada dan,aldım pembe 100 tl pahalıydı,fiyatlar günlük değişiyor sık sık kontrol edin

• sayaga kullanıcısına yanıt
    hepsi burada satıcısı ritzy garantili

• bu son sayfalarda yazılanlar epey kafamı karıştırdı.

şimdi internete hılı erişim var mı yok mu?

ois olmayınca foto çekimi neredeyse imkansız olmaz mı?

e foto kötü internet kötüyse ne işe yarar tasarımı?

şöyle ortalama insana hitap eden ortalama ve elzem özellikte telefon yapsalar olmuyor...
  • OIS zaten bircok telefon modelinde yok, ancak ust duzey telefonlarda var... Bence kamerasi gayet iyi ve yeterli... Vadafone kullaniyorum ve 4G baglaniyor, tabii ki belli mahallerde 3G ye gecebilir... O da olsun, bu da olsun, ama busu da cok iyi degil diyenlere samsungun S7 edge modelini tavsiye ederim...

• Telefonda OIS yok ama fotoğraf çekimi fiyatına göre iyi. Mükemmel çekim için amiral gemisi model alınmalı. İnternet yavaş değil, en azından bende öyle bir durum yok. Yavaş diyenlerin interneti, modemi, yada telefon ayarlarında sorun olabilir. Herşeyi süper olan bir telefon henüz yapılmadı. Note7 çok iyi bir cihazdı, çok pahalı satılmasına rağmen insanlar aldı ve telefon patladı. Asus Zenfone 3 Deluxe modeli gerçekten çok güzel bir telefon ama sanırım Türkiye ye gelmeyecek.

Bu telefon fiyatının telefonu. Güzel olan şey ısınma, donma, kasma tamamen tarih olmuş artık. İşlemci, kapasite, Ram, büyük ve kaliteli ekran, batarya ömrü, tasarım, uygun fiyat gibi birçok avantajı var telefonun.
  • güncellemeyi yapan varmı ?

• cevaplar için teşekkürler.

j7 prime ile c7 arasında kaldım.

j7 prime fiyat avantajı var.

bilemiyorum...
  • Guncellemeyi yaptim, volte (Voice over LTE:4g internet protokolünü kullanarak ses video ve veri transferi ) ve guvenlik iyilestirmesi diyor ama bende daha once ram bosalttigimda 1.5gb olurken simdi 1,9gb oluyor... sanirim hafizayi telefon daha iyi kullanmaya basladi.Gorunurde bariz bir degisiklik yok ama telefonu guncel tutmakta yarar var.J7 prime ben de dusunmustum ama C7 yi tercih ettim... Daha once de dedim, bir suredir yaptigim degerlendirmelerle c7 1500tl ye kadar alinabilecek en iyi telefon diyebilirim. Hatta ust duzey telefonlardan cok da eksigi olmayan bir model. Halen kararsiz kalanlara tavsiye ederim, pisman olmazlar...

• mikselina M kullanıcısına yanıt
    Hocam j7 prime ı bir aydan fazladır kullanıyorum. 4.5 g bağlantısı, şarjı, cep te kibar durması ve garanti konusunda kafanızı ağrıtmaz. İki cihaz arasında kamera ve donanım olarak çok da fark yok. C7 ekran kalitesi olarak daha üstün. Ancak kullannan arkadaşlar birkaç küçük problemle karşılaşmışlar ama format ile düzelmiş gözüküyor. J7 de şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Eski note 2 telefonumun çekmediği metro altında bile çok rahat internete bağlandım. Çekiş gücü gayet iyi. Hangisini almak nasip olursa şimdiden hayırlı olsun.. ☺

• C7 yi güncellemeyi indirip kurarken hata veriyor.

• dün yeni bir güncelleme yaması geldi kurdunuzmu c7 ye ama dikkat etmedim ne değişti
  • C7 ye uygun cam koruma internet uzerinden nerden alabilriz arkadaşlar.Telefonculardan baktiklarim tam oturmadı.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.