Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hong Kong Samsung 'a galaxy c7 ekran kalitesini sordum birde cihaz turkiyeye gelirmi diye sordum ..... cevabi asagida :-/

SorunuzGeleneksel galaksi c7 ekran kalitesi gorilla glass4 ?????
    Cihaz türkiye future ????...
    Daha fazlası

Geri bildirim
    Şu dil olarak değiştir: İngilizceSorunuzGeleneksel galaksi c7 ekran kalitesi gorilla glass4 ?????
    Cihaz türkiye future ????
    Danışman cevap
    Lütfen bu mesajı cevaplamayın
    Samsung Hong Kong ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
    E-postanıza gelince, Galaxy C7'in ekran kalitesine sahip olmasını istediğinizi görürüz. Samsung ürününü desteklediğiniz için ve Samsung Hong Kong Müşteri Hizmetlerine ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Sorunuza göre, LCD tipi Galaxy C7, FHD Super AMOLED, boyut 5.7 ve resloution 1920 x 1080'dir.

Daha fazla yardım almak için lütfen aşağıdaki web sitemizi ziyaretiniz için bize çekinmeyin.

Size başka herhangi bir konuda yardım sağlayabilirsek, +852 36984698 (Hong Kong) ya da e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Samsung Hong Kong'dan beklediğiniz efsanevi hizmetlerle sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.
    Müşteri Destek Takımımız, geri beslemeyi sever! Bu sayfanın altındaki anketi tamamlayarak bu yanıt hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın.
    Saygılarımla,
    Samsung Electronics H.K. Limited Şirketi
    Müşteri Hizmet Temsilcilerimiz Pazartesiden Cumaya, Pazartesi'den 09: 00-08: 00 saatleri arasında Hong Kong Saati'nde, 09:00 - 18:00 Hong Kong Saati, Cumartesi, Pazar ve Resmi Tatiller.
    E-posta doğrudan bağlantısına:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 800mhz band olayi kisaca soyle karsilastirdim

GalaxyS7 ve S7 edge sebeke ag bilgileri

Multi-SIM
    Tek SIM
    Sim Boyutu
    Nano SIM
    Sim Kart Yuvası
    SIM 1 + MicroSD
    Infra
    2G GSM, 3G WCDMA, 3G TD-SCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
    2G GSM
    GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
    3G UMTS
    B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900)
    3G TD-SCDMA
    B34(2010), B39(1880)

4G FDD LTE
    B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B18(800), B19(800), B20(800), B25(1900), B26(800), B28(700)

4G TDD LTE
    B38(2600), B39(1900), B40(2300), B41(2500)

Galaxy C7 sebeke ag bilgileri

Multi-SIM
    Dual-SIM
    SIM size
    Nano-SIM (4FF)
    Type of SIM Slot
    SIM 1 + Hybrid (SIM or MicroSD)
    Infra
    2G GSM, 2G CDMA, 3G WCDMA, 3G CDMA, 3G TD-SCDMA, 4G FDD LTE, 4G TDD LTE
    2G GSM
    GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
    2G CDMA
    CDMA800
    3G WCDMA
    B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900)
    3G CDMA
    BC0(800)
    3G TD-SCDMA
    B34(2010), B39(1880)

4G FDD LTE
    B1(2100), B3(1800), B7(2600), B8(900)

4G TDD LTE
    B38(2600), B39(1900), B40(2300), B41(2500)

Arkadaslar yukardada goruldugu uzere galaxy c7 nin 4G FDD LTE. yazan kisminda 700-ve 800 mhz bandinin olmadigini goruyoruz yani buna soyle diyebiliriz eger telinizi surekli otomatik ag degilde 4g de kullaniyor iseniz kirsal kesimlerde daglik engebeli arazilerde genelde sehir dislarina cikildiginda oralarda yaygin olan 800 mhz bandina 4g de oldugu icin gecis yapamayacaksiniz ve teliniz cekmeyecek ama. Otomatik sebekede kullanir iseniz teliniz nerde ne hangi band var ise ona gore cekim kalitesi saglayacak goruntulu konusma iside zanedersem yazilim ile alakali ileride belki turkiye ye gelirse cihaz yazilimla duzeltirler diye umuyorum yanlisim varsa duzeltelim ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yabanci_esk -- 2 Aralık 2016; 11:55:33 >

• Telefonu kullanan arkadaşların görüşleri hala aynı mı acaba veya bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?

• Şehir merkezlerinde 4g bağlanma konusunda sıkıntı yok.Çift hatlı kullanıyorum,avea ve turkcell,her ikisinde de bağlanıyor.Kırsalda 800 bandından dolayı 4gye bağlanamayibilir.Bence tek eksiği hat üzerinden görüntülü konuşma desteği olmamaması.

• beyler ben alalı 10 gün oldu sarı 2 gün gidiyor hızlı sarj özelligini kullanmadan 2,5 saate sarj ediyorum su an memnunum telefondan 3g 4g 4,5g si falan heps iiyi zaten bence 4g kullanmayın ürünüm evo arantili umarım sıkınıtı cıkmaz demekten baska b şey gelmiyor elimden 1500 tl ye daha iyisini alamazsınız samsunga güvenerek aldım bakalım görücez sizede tavsie diyorum gold renk aldım ucuz diye ama bence gayet sık duruyor

• arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum şebeke sorunu çekmeyen ya da başka türlü sorunu olmadan alan ve kullanan varsa nereden hangi ithalatçıdan aldığını mümkünse aldığı linki atabilirlermi böylece daha güvenli alabilcem gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xperiat55

C7 ye uygun cam koruma internet uzerinden nerden alabilriz arkadaşlar.Telefonculardan baktiklarim tam oturmadı.

Ben aliexperessden sipariş verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: TohumAvcısı

arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum şebeke sorunu çekmeyen ya da başka türlü sorunu olmadan alan ve kullanan varsa nereden hangi ithalatçıdan aldığını mümkünse aldığı linki atabilirlermi böylece daha güvenli alabilcem gibi geliyor

Note 4 kullanıyordum bariz şebeke problemi vardı,şuan c7 kullanıyorum kesinlikle şebeke problemi yok çok güzel çekiyor,ben hepsi buradadan ceppaket adlı satıcıdan aldım,delta garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaycakir53

Telefonu kullanan arkadaşların görüşleri hala aynı mı acaba veya bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?

Beş gündür kullanıyorum çok tereddüt ederek aldım,çok şükür bu sorun yaşamadım

• Telefonun hem şebeke çekimi hemde internet çekimi ile ilgili küçük bir test yaptım.

Şebeke çekimi 101 db şiddetinde sabit kaldı, hiç bir kesilme düşme azalma olmadı.Buda cihazın şebeke çekiminde hiçbir sorun olmadığı anlamına geliyor.

İnternet çekimi içinse modeme 3-4 mt mesafede, modemin yanında ve modeme 10-12 mt mesafede denedim, aynı şekilde sinyal şiddetinin mesafeye göre belli limitler içinde dalgalandığını gördüm. Bu da aynı şekilde cihazın internet çekiminde bir sorun olmadığını gösteriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Telefonun hem şebeke çekimi hemde internet çekimi ile ilgili küçük bir test yaptım.

Şebeke çekimi 101 db şiddetinde sabit kaldı, hiç bir kesilme düşme azalma olmadı.Buda cihazın şebeke çekiminde hiçbir sorun olmadığı anlamına geliyor.

İnternet çekimi içinse modeme 3-4 mt mesafede, modemin yanında ve modeme 10-12 mt mesafede denedim, aynı şekilde sinyal şiddetinin mesafeye göre belli limitler içinde dalgalandığını gördüm. Bu da aynı şekilde cihazın internet çekiminde bir sorun olmadığını gösteriyor..

Paylaşım için teşekürler

• C7 mi yoksa Mate 8 mi desem ?
    Birine hediye alacağım. Büyük ekran seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

C7 mi yoksa Mate 8 mi desem ?
    Birine hediye alacağım. Büyük ekran seviyor.

Daha buyuk ekran isteyene sony xperia z ultra tavsiye ederim
    Sony Mobile (Türkiye)
    Sony Android Akıllı Telefonlar - Sony Mobile (Türkiye)
    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z-ultra/features/#display

• Galaxy C7 sar degeri

SAR Değeri (Baş)

0.349 W/kg (10g)

SAR Değeri (Vücut)

1.390 W/kg (10g)

• arkadaslar bende alcagım bu telefondan cift hatlımı onerırsınız yoksa tek hatlımı suan nerde ucuz acaba :)
  • Bu telefon zaten cift hatli istersen tek hattin yerine hafiza karti takiyosun o sana kalmis en ucuzu sitelere gore degisiyor hepsi kafasina gore fiyat yazio kendin arastir derim hepsi burada,n11,gittigidiyor,sahibinden,incehesap,istanbulbilisim,boyle yerlerde bak birde fiyat karsilastir enuygun veya akakce gibi sitelerden arastir dolara bagli galiba yukseltiyolar bu siralar almak mantikli degil gibi cihazin pembesine 2000 lira yazan var :) kim alcaksa onu

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    tek hatlısı var mı ki ben yok diye biliyorum ama

• TohumAvcısı T kullanıcısına yanıt
    Şuan için tek hatlı versiyonu bulunmamakta

• arkadaşlar tel super donanım uyumu super 4 gb snapdragonda çoşuyor
    tel değil uçak bağlanma ses gelen giden hepsi de çok iyi alan pişman olursa şaşarımmmm

• telefonda gmail rehberi kullanıyorum ama aramalarda isim gözükmüyor. bu sorunu daha önce yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.