Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

yaklaşık 1 sene önce, c8000 de kullanmak üzere aldığım adaptörün satışına ebay de yeniden başlanmış. ucuz adaptör almak isteyen arkadaşların bilgisine.
    c750 ile c8000'in yazılımı aynı olduğu için sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. (hatta c650 de). alacaksanız, gittigidiyorcular toplamadan acele edin derim

Nasıl Kullanılıyor acaba detaylı anlatabilirmisiniz

• slm arkadaşlar benim tv de bir sorunum var 2 3 gündür yapıyor bu sorunu tv acıldıktan 2 3 dk sonra ekranda pırpır şeklinde titremelr oluyor güc ayarından yüksek yapınca düzeliyor sonra yine yapmaya başlıyor bu neden olbilir yazılımları tekrar yükledim fabrika ayarlarına geri döndüm ama olmadı tv:46C750 BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞAN VARMI yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybor34

slm arkadaşlar benim tv de bir sorunum var 2 3 gündür yapıyor bu sorunu tv acıldıktan 2 3 dk sonra ekranda pırpır şeklinde titremelr oluyor güc ayarından yüksek yapınca düzeliyor sonra yine yapmaya başlıyor bu neden olbilir yazılımları tekrar yükledim fabrika ayarlarına geri döndüm ama olmadı tv:46C750 BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞAN VARMI yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin

pc de veya dışardan takacağın her hangı bır cıhazdada yapıyormu,eğer aynı sorun devam edıyorsa servısıne başvur,bakalım onlar ne dıyecek.bu arada kablolarınıda denemeyı unutma,aklıma gelenler bunlar.
  • evet yapıyor tv ye takılı herşeyi cıkartıyorum ama yine aynı sorun var ısınınca geciyor. tv acildiktan bir 5dk sonra başlıyor pır pır etmeye. Servise haber ettim bekliyorum bakalım onlar ne diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaybor34 -- 17 Nisan 2012; 20:39:44 >
  • geçmiş olsun umarım en kısa surede duzelir..
  • erdos dostum, konu doyma noktasına geldi...
    Yine de arada sırada kontrol ediyorum.
    Minik mesajlarla canlı tutmak iyi olur.
    Dönüşünü görmek güzeldi.
    Geçen gün Teknosa'da D6500 serisini gördüm. Tv'ye full browser koymuşlar.
    Aynı bilgisayardan girer gibi internete girilebiliyor.
    Bizim televizyonun interneti ise göstermelik. Led'lere kıyasla tek önemli eksiği bu bence.
    İsteseler yazılımla buna da koyarlar. Umarım o eksiği gideren bir sürüm çıkar.

Ve bir soru:
    Tv'nin kumandası biraz dandik malum. Alıcısı güçlü değil. Tuşları bir süre sonra bozulabilir.
    Bozulursa yenisini, hatta metal kaplama olanını filan nereden bulabiliriz?
    Her kimin bu konuda bilgisi varsa ve yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

erdos dostum, konu doyma noktasına geldi...
    Yine de arada sırada kontrol ediyorum.
    Minik mesajlarla canlı tutmak iyi olur.
    Dönüşünü görmek güzeldi.
    Geçen gün Teknosa'da D6500 serisini gördüm. Tv'ye full browser koymuşlar.
    Aynı bilgisayardan girer gibi internete girilebiliyor.
    Bizim televizyonun interneti ise göstermelik. Led'lere kıyasla tek önemli eksiği bu bence.
    İsteseler yazılımla buna da koyarlar. Umarım o eksiği gideren bir sürüm çıkar.

Ve bir soru:
    Tv'nin kumandası biraz dandik malum. Alıcısı güçlü değil. Tuşları bir süre sonra bozulabilir.
    Bozulursa yenisini, hatta metal kaplama olanını filan nereden bulabiliriz?
    Her kimin bu konuda bilgisi varsa ve yazarsa sevinirim.

Aynen ledlerle birlikte gelen metal dokunmatik olanların ben de hastasıyım

• saol franko.arada bende bakıyorum mesaj atan olursa yınede anladığımız kadarıyla yardım etmek için.
    konu açınca ınsan nedense boyle bır gorev ediniyor pıskolojık heralde,sanki devlet bu işi takıp et ,etmezsen ayıp olur demiş gibi

4 gun once bu kadar ımkansızlıklar içinde ıkncı el epson tw 9000 projeksıyon aldım.cok az kulanılmışdı 12 saat kadar.bu aralar onunla ılgılenıyorum,tv oldu out

şimdi kafaya taktım artık orjınal bluray ıso ları ındırıp gerçek 3d filim izlemeyi.
    bunu ya pc de yapacam yada ıso ları oynatan madıplayerlar cıkmış onlardan bırını alıcam.şimdi pc de bunu nasıl çalıştırırım onu araştırıyorum.ekran kartım ati 5750 ve 1-4 desteklemediğinden yapamıyorum.
    bakalım bır caresını bulucam.
    yanlız tv den halla oldukca memnunum eline hıc bır led su dökemez bence..belkı full ledler bır adım öne gecebılır.bu tv eskıyene kadar kulanırım cok başarılı bır urun.
    kumandasınıda kafama takmıyorum.ilerde bozulursa yenısını alırız artık...arada goruşelim ,soğutmayalım yüzük kardeşliğini belkı pc de ıso oynatma ile ilgılı goruşmelerde yardımcı olabılırsın. kal sağlıcakla.
    sevgılı blur konuyu takıp etmen ve harkese yardımcı olmaya calışmanı buyuk bır memnunıyetle takıp ediyorum.sende kendıne ıyı bak. iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

saol franko.arada bende bakıyorum mesaj atan olursa yınede anladığımız kadarıyla yardım etmek için.
    konu açınca ınsan nedense boyle bır gorev ediniyor pıskolojık heralde,sanki devlet bu işi takıp et ,etmezsen ayıp olur demiş gibi

4 gun once bu kadar ımkansızlıklar içinde ıkncı el epson tw 9000 projeksıyon aldım.cok az kulanılmışdı 12 saat kadar.bu aralar onunla ılgılenıyorum,tv oldu out

şimdi kafaya taktım artık orjınal bluray ıso ları ındırıp gerçek 3d filim izlemeyi.
    bunu ya pc de yapacam yada ıso ları oynatan madıplayerlar cıkmış onlardan bırını alıcam.şimdi pc de bunu nasıl çalıştırırım onu araştırıyorum.ekran kartım ati 5750 ve 1-4 desteklemediğinden yapamıyorum.
    yanlız tv den halla oldukca memnunum eline hıc bır led su dökemez bence..belkı full ledler bır adım öne gecebılır.bu tv eskıyene kadar kulanırım cok başarılı bır urun.
    kumandasınıda kafama takmıyorum.ilerde bozulursa yenısını alırız artık...arada goruşelim ,soğutmayalım yüzük kardeşliğini belkı pc de ıso oynatma ile ilgılı goruşmelerde yardımcı olabılırsın. kal sağlıcakla.
    sevgılı blur konuyu takıp etmen ve harkese yardımcı olmaya calışmanı buyuk bır memnunıyetle takıp ediyorum.sende kendıne ıyı bak. iyi akşamlar.

BS player'ı denediniz mi? PC için bu yazılımı tavsiye ederim. Media Player olarakta FreeAgent Theater+'ı. Elimdeki tüm Bluray SBS isoları açıyor. Sadece menulere ulaşamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

BS player'ı denediniz mi? PC için bu yazılımı tavsiye ederim. Media Player olarakta FreeAgent Theater+'ı. Elimdeki tüm Bluray SBS isoları açıyor. Sadece menulere ulaşamıyorsun.

Menülere ulaşmayı başaranı var mı?! Normal BR disk takıp izlemek gibi menülerde dolaşma işlemini yapamazsak o BR keyfi yarım kalır

Ben şimdili 1080p ve orj. BR'ler peşindeyim. Gerçe dizilerden izlemee vakit de kalmıyor Şu diziler sezonu kapatsalar da artık film keyfimize geri dönsek

Erdos: Mesaj yazmış olduğum tüm konuların takipçisiyim, bırakmam Sen de sağol...

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

saol franko.arada bende bakıyorum mesaj atan olursa yınede anladığımız kadarıyla yardım etmek için.

merhaba serdar. benım amacım artık sbs filim yerıne orjınal 3d filimler izlemek.o yuzden daha detaylı 3d filimler peşinde koşmaya başlıyorum.3d orjınal bluray ısolarını pc de çalıştırmak yenı bır oluşum olduğundan herkesde bu konuyu tam detaylı bilmiyor.artık araştırıp bulucaz yada hıç ugraşmadan yenı cıkan HIMEDIA HD900A Ve HD900B bunlardan bırını alıp oturacaz projeksıyon başına..acaba merak etiğim avr nınde 3d ozeliği olması gereklimi....?

• erdos işi büyütmüşsün sen
    Projeksiyonu ne yapacaksın? Perdeye yansıyan görüntü lcd ekranınındaki kadar net olmaz ki. Salonun da epey büyük herhalde.
    Mimleon ANA KONU'ya geri dönmüş kısa süre önce. Aranız iyi olsa bu 3D BR işini ona sor derdim.

Allah başka arıza göstermesin de; kumanda arızalanırsa (nedense öyle bir korku sardı beni )
    yenisini nereden bulacağımızı bilen varsa yazsın bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

erdos işi büyütmüşsün sen
    Projeksiyonu ne yapacaksın? Perdeye yansıyan görüntü lcd ekranınındaki kadar net olmaz ki. Salonun da epey büyük herhalde.
    Mimleon ANA KONU'ya geri dönmüş kısa süre önce. Aranız iyi olsa bu 3D BR işini ona sor derdim.

Allah başka arıza göstermesin de; kumanda arızalanırsa (nedense öyle bir korku sardı beni )
    yenisini nereden bulacağımızı bilen varsa yazsın bir zahmet.

evet franko buyutuk işi...projeksıyonun kontrans değeri 200,000 olduğundan cok detaylı goruntu alıyorsun tabıkı tv kadar vivit renkler yok ama oldukca tatmin edici bır görüntüsü var,ustelik krostalk sıfır denecek kadar az.bu konuyuda aşmış olduk

ıso lar hakkında mimleona soracağıma butun sıstemı elden cıkarırım daha ıyı,bana önce insan lazım,gerisi tefarruat. kolay gelsin.. ha bu arada arayı açmayalım franko

• quote:

ıso lar hakkında mimleona soracağıma butun sıstemı elden cıkarırım daha ıyı,bana önce insan lazım,gerisi teferruat

İrtibatı koparmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 19 Nisan 2012; 14:52:02 >
  • Beyler usb wireless adaptör konusunda bi gelişme yokmu ? İlla samsung un adaptörüne bayılıcaz mı dünya parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Beyler usb wireless adaptör konusunda bi gelişme yokmu ? İlla samsung un adaptörüne bayılıcaz mı dünya parayı.

dostum bu soruyu sorcagina konuyu bi incelemeni tavsiye ederim, bu soru cok fazla konusuldu. senin gibi 10-15 tane adam sordu sanirim bu soruyu, herkes boyle yazsa cöpluk olur bu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 28 Nisan 2012; 19:55:56 >
  • Cok ozur dileyerek, daha once yanıtlandıysa ama bulamadım.
    Ben sadece digiturk baglı kullanıyorum. Ama televizyonu power tusu dısında bir tusla acarsam (tv uzaktan kumandası)
    Kullanmadıgım kumlu tv baglantısı cıkıyor. Source'ları sony de oldugu gibi kapatabiliyor muyuz bu TV de onu merak ediyorum.
    Her seferinde kumlu baglı olmayan TV antenna ıle acılması sart mı bu aletin. Tesekkurler sımdıden
  • 46 c750 tv de youtube seyretmeye calıştım ama videoların çözünürlüğü hep düsük ve 3d videolar dada görüntüyü birleştiremedim . nasıl 3d film izliyebilirim youtube de
  • arkadaslar samsung d6500 3dled tv ye 2+1ses sistemini nasil bagliyoruz ?
  • pip olayını çözen varmı? hdmi1den yayını izlerken pip açtığımda hdmi2 kaynağından faydalanmak istiyorum fakat aktif değil...
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.