Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panelin ile PS3 "hand-shake" yapamamış görünmektedir ve genelde olası bir sorundur bu durum!

1-önce PS3 ü bir başka TV ye bağlama imkanın varmıdır? veya Monitöre v.s??
    Hz değerini 60 seçiyorsun!!

2-Her iki cihazıda(Panel ve PS3) elektrikten kes ve resetle!!!

3-HDMI kabloyu tak her iki uca

4-önce paneli aç,kumanda dan ilgili portu seç ve mavi ekran gelsin(yada sende ne geliyorsa)

5-şayet panel PS3 ile bağlantıda port seçiyorsa,bütün HDMI portları tek tek dene!!!ancak bu işlemi yaparken
    paneli OFF yap!! sonra tekrar açıp ilgili portu seçiyorsun

6-daha sonrada PS3 açıyorsun

bu durumda görüntünün mutlaka gelmesi gerekiyor,ayrıca PS3 e varsa elinde bir "DVD"Film bunu tak ilk etapta(720x576)

BD/DVD Seetings;

Cinema Conversion;Auto
    DVD Upscaler;NORMAL
    BD/DVD OUTPUT;Auto
    BD 1080P/24 hz;Auto
    BD/DVD Dynamic Range;Auto

DISPLAY SETTINGS

Video Output Settings HDMI;Manual(Need 576p 720p & 1080i highlighted and
    for DVD media try 1080i which gives the best DVD picture!!)>> sen buradan ilk etapta 576p seç!! daha sonra değiştirirsin
    Cross Colour Filter;OFF
    RGB Full Range;Limited
    Super White HDMI;ON

+

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: YeHoVaN

ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMDAN SAMSUNG LEC750 SERİSİ 3D LCD TV ALDIM ŞİMDİ PS3 UM GELDİ BAĞLIYORUM FAKAT SİNYAL YOK UYARISI ALIYORUM.....
    "SİNYAL YOK: BAĞLI CİHAZLARIN ÇIKIŞ GÜCÜNÜ VE KABLO BAĞLANTILARINI KONTROL EDİN" DİYOR
    PS3 E RESET ATTIM GİRİŞLERİ DEĞİŞTİRDİM FAKAT OLMUYOR SAMSUNG SERVİSİNİ ARADIM PS3 UN COZUNURLUK AYARINI DÜŞRÜN DİYOR SADECE GERİZEKLALIR ZATEN RESETLİYORUM MAKİNAYI COZUNURLUK AYARI KALMAMMIS OLMASI GEREKİYOR

LÜTFEN BU GECE ÇALIŞSIN ŞU ALET BİLEN BİRİ CEVAPLARSA SEVİNİRİM

adım adım denemen lazım. Öncelikle tv'nin tüm girişlerinin çalıştığından emin ol. Ps3ü harici cihazlarla dene.
    Ayrıca PS3 bağlantısını ne şekilde yapıyorsun? PS3'ü aynı şekilde eski tv'nde hangi cozunurlukte sorunsuz kullanabiliyordun?
    Daha fazla bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca PS3'ten ziyade tv'yi de fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin.
    Yazılımdan başka her iki cihazın donanımsal olarak sorunsuz olduğuna emin misin?...

Şu an sadece laptopumu bağlayabiliyorum ondada görüntü alamıyorum 1. 2. 3. HDMI girişlerinin hepsinde denedim ama laptopdan zaten bazen sorun olabiliyordu ondan emin olamıyorum sadece su tv yi resetleme olayını deneyemedim onuda bilmiyorum nasıl yapabiliim?
    onceki tv LG neredeyse ilk çıkan LCD tv lerinden abimin tv siydi oda ankarada ben su an gantepdeyim yani onu sorma imkanım yok ama sanki max cozunurluk diye biliyorum ps3 bağlantısını HDMI ile yapıyorum baktım kablo üstünde herhangi bir yazı yok yani marka model filan
    ANYNET i açınca PS3 olarak goruyor PS3 MENU PS3 INFO gibi menuler kumandadan TOOLS tusuna basınca gorebiliyorum bunalrı yani kablonun sorunsuz oldugunu sanıyorum cunku anynette goruyor ps3 e en az 20 kere resetledim

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Panelin ile PS3 "hand-shake" yapamamış görünmektedir ve genelde olası bir sorundur bu durum!

1-önce PS3 ü bir başka TV ye bağlama imkanın varmıdır? veya Monitöre v.s??
    Hz değerini 60 seçiyorsun!!

2-Her iki cihazıda(Panel ve PS3) elektrikten kes ve resetle!!!

3-HDMI kabloyu tak her iki uca

4-önce paneli aç,kumanda dan ilgili portu seç ve mavi ekran gelsin(yada sende ne geliyorsa)

5-şayet panel PS3 ile bağlantıda port seçiyorsa,bütün HDMI portları tek tek dene!!!ancak bu işlemi yaparken

6-daha sonrada PS3 açıyorsun

bu durumda görüntünün mutlaka gelmesi gerekiyor,ayrıca PS3 e varsa elinde bir "DVD"Film bunu tak ilk etapta(720x576)

BD/DVD Seetings;

Cinema Conversion;Auto
    DVD Upscaler;NORMAL
    BD/DVD OUTPUT;Auto
    BD 1080P/24 hz;Auto
    BD/DVD Dynamic Range;Auto

DISPLAY SETTINGS

Video Output Settings HDMI;Manual(Need 576p 720p & 1080i highlighted and
    for DVD media try 1080i which gives the best DVD picture!!)>> sen buradan ilk etapta 576p seç!! daha sonra değiştirirsin
    Cross Colour Filter;OFF
    RGB Full Range;Limited
    Super White HDMI;ON

+

1 başka tv ye baglama imkanım yok antepe yeni geldim ne arkadas ne baskası anca komsular onalara bu saatte gitsem kovarlar herhalde

2 elektrikten kesip nasıl resetleyebilirim ps3 u bilmiyorum ayrı bir tuşu yok ama tv oluyorsa deneyebilirim nasıl olabilir? RESET?

3 siyah ekran geliyor ve o uyarı dahil SİNYAL YOK vs vs.

4 hangi porta baglarsam zaten ANYNET + (HDMI-CEC) menusunde o gorunuyor aktif bağlantılardada çıkıyor PS3 ama goruntu ye gelince sinyal aranıyor kısa bir süre sonra SİNYAL YOK uyarısı geliyor

BURADA DEDİĞİNİ anlayamadım Paneli OFF yap diyorsun ama kapanmıyorki yada nasıl OFF yaparım

diğer ayarlardada benim tv de mi yok nedir BD/ DVD settings gibi bir secenek bulamadım menunun hiçbiryerinde tv yeni hala cozemedimmi nedir halbuki basit menusu var her yerinede girdim ayrıca benm tv turkce resim modu filanmıdır bahsettiğin?

• ya şu olay için yardımcı olan arkadaşlardan biri tel numarasını versin arayayımda sorayım şunu delirmek üzereyim Pls

@blur
    @albani

• Bi allahın kulu cevap verebilir mi? Bu tv ye nasıl reset atarım?
  • Herkese teşekkürler Ne demişler kendi çözümünü kendin BUL !
  • quote:

Herkese teşekkürler Ne demişler kendi çözümünü kendin BUL !

bende ps3 ve c750 kullanıyorum.ilk ps3 bende bağladığımda sinyal yok demişti.
    sonra netten araştırdım.ps3 kapalı iken 5sn kadar on/off a basılı tutup ps3 reset atıyor.(2 kere bip sesi geliyor).
    sonra tv ps3 ü algılıyor.ve görüntü geliyor.bende bu şekılde çalışmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burusuk35

quote:

bende ps3 ve c750 kullanıyorum.ilk ps3 bende bağladığımda sinyal yok demişti.
    sonra netten araştırdım.ps3 kapalı iken 5sn kadar on/off a basılı tutup ps3 reset atıyor.(2 kere bip sesi geliyor).
    sonra tv ps3 ü algılıyor.ve görüntü geliyor.bende bu şekılde çalışmıştı.

Ben aynısını 25 kere denedim olmuyor kardeşim olmuyor hay ben boyle teknolojik tv ye.....
    ya arkadaş 4 yıllık LG LCD ye baglayınca calısıyor bunda nasıl calısmaz anlayamıyorum...
    çıkan tüm teknolojiler normalde eskileri kapsayarak devam eder
    ama bu?
    neyse yakında atarım herhalde
    zaten karanlık goruntu var deli ediyor beni......!

• quote:

kız gibi trip yapmana gerek yok birader forum içinde nasıl reset yapacagın soylenmiş. yani napalım senin foruma girdigini hissedip hemen sana cevapmı yazalım? işi gucu olan girememiştir. tribe gerek yok. forumu arastır reset orada yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakss

quote:

kız gibi trip yapmana gerek yok birader forum içinde nasıl reset yapacagın soylenmiş. yani napalım senin foruma girdigini hissedip hemen sana cevapmı yazalım? işi gucu olan girememiştir. tribe gerek yok. forumu arastır reset orada yazıyor

• PVR özelliği ile ilgili yaşadığım USB memory beğenmeme problemine çözüm buldum. Belki sizlerde ilgilenirsiniz diye burda iletiyorum.Elimde televizyonun tek beğendiği 4gb'lık hafızanın image'ini USB Image Tool programı ile aldım. Daha sonra bunu aynı yazılımla elimde bulunan diğer 4GB'lik hafıza kartlarına yazdırdım. Sonuçta televizyon izlediğim kananlı sorunsuz olarak bu kartlara kaydetti ve okudu, programı izlerken dondurdum ve devam ettirdim. Herhangi bir sorun oluşmadı. İlgilenen olursa 4share sitesine 4GB'lık (:D) image dosyasını ekleyebilirim. İmage almak için kullandığım yazılımı kısa yolundan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 18 Şubat 2012; 20:59:39 >

• Çok iyi bir çözüm. Ama boş bir usb'nin mi image'ini alıyorsun orasını anlayamadım. Program dosyasının indirme linkini buraya yazarsan sevinirim.
  • Sayın Serdar1968 ,

Çok önemli bir özellik bulmuşsunuz, paylaştığınız için teşekkürler.

4gblık dosyayı 7zip programı ile 7z formatında sıkıştırmayı deneyin belki dosya boyutu 10-20 mb kadar düşük olabilir.

Yeni Usb Bellek Aldığınızda Bu İşlemi Yapmak Faydalı Olabilir (15 Ekim 2011)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53673923/tm.htm

başlığında bu programın kullanımını anlatmıştım.

8gblık usb harddisk alanı ayrılıp bu partition tvde formatlatılıp sonra imajı çıkartılıp bir şekilde usb belleğe yüklenebilir mi? Usb bellekleri harddisk gibi gösteren programlar (bootable format) var. Belki bunlar kullanılarak bir işlem yapılabilir.

www.osforensics.com
    OSForensics - Write an image to USB Drives
    http://www.osforensics.com/tools/write-usb-images.html

ImageUSB v1.1.1008 (439 KB)
    link :http://www.osforensics.com/downloads/imageusb.zip

------------------------------

ImageUSB programı ile elde ettğim birkaç sonuç

Bende 8gb kapasiteli aynı marka model 3 tane usb bellek var.

1. Sürekli kullanılan ve pcde veya uydu alıcıda formatlanmış bellek
    2. Sadece Cyristal Disk Mark ile hız testi yapılmış bellek
    3. Hiç kullanılmamış bellek

2. belleğe dosya kurtarma programı (recovery) ile bakılınca içinde sadece Cyristal Disk Mark'ın test dosyaları silinmiş olarak bulunuyor. Bu 2. flash belleğin imajını ImageUSB programı ile alıp 1. flash belleğe kopyalayınca aynı Cyristal Disk Mark'ın test dosyaları silinmiş olsa bile kurtarılabiliyor.

2. belleğin imaj dosyası 8 gb yer kaplıyor. Winrar ile sıkıştırınca 11mb , 7zip programı ile sıkıştırınca 2 mb yer kaplıyor. Winzip 4 gb üzeri dosyaları sıkıştırmadığı için hata verip sıkıştırma yapmıyor.

2. belleği güvenli veri silme (eraser) programı ile dosya kurtarılmayacak şekilde silip yeniden imaj alınca yine 8gb tuttu ama hiç sıkıştırılamadı. Winrar veya 7zip dosyası yine 8 gb civarı yer kapladı. Oysa ben silme programına tüm bellek alanına 0000 şeklinde boş bilgi yaz demiştim ama bu şekilde bellek kesinlikle ilk günkü gibi olmuyor. Kısacası Low level format gibi bir işlemi bu yöntemle yapamadım

3. belleğin , yani hiç kullanılmamış belleğin imajını alıp sıkıştırınca winrar ile 5.38mb (yazım hatası yok, megabyte) , 7 zip ile 1.08 mb yer kaplıyor.

----------------------------

ImageUSB programının 1.1.1006 versiyonu ile 2. belleğin imajını aldım , bu imaj dosyasının CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım.
    Bu imaj dosyasını 1. belleğe yazdırdım.
    Sonra 1. belleğin imajını bu yeni duruma göre aldırdım ve yine CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım.
    Malesef iki dosyayı kıyaslayınca aynı olmadı. Yani 1.1.1006 versiyonu aynı kopyayı başarılı şekilde diğer belleğe yazamadı.

---------------------------

ImageUSB programının 1.1.1006 versiyonu ile 2. belleğin imajını birkaç defa aldım ve hepsinin CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım. Birkaç farklı dosya çıktı. En sonunda doğru olduğunu düşündüğüm bir imaj çıkartabildim. Bunu yeniden 1. belleğe yazdırdım. Bunun da imajını alıp CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım. Bu sefer aynı değere ulaştım yani imaj çıkarma ve diğer belleğe birebir sorunsuz kopyalama işlemi başarılı oldu.

Sorun nerede bilemiyorum belki 1.1.1006 versiyonu hatalı idi. Eğer sizler de imaj çıkartacak olursanız illa ki birkaç defa yapıp CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplatın ve sorunsuz kopyalandığından emin olun.

• slm bende ps3 kullanuyorum ama böle bı sorunla karsılasmadm şımdı ıse akım koruyucu aldm çok faydalı mılyarlık tv nizi ve pc ps3.vs.koruyor ve kafam rahat. 79 tl.ye aldım.ps3 açarken tv kapalıyken otomatık açılıyor.sizlerde böle bırsey oluyormu bu akım koruyucuyu almdan önce böle bişey olmadı hıç.bu pirizi almakla çok ıyı ettm dıye dusunuyorum.herkeze tavsıye ederm bılırsınz elektrk kesılır ve bırden gelır sona tv buzdolabı pc ne varsa yakar gecer çok zarar olur yanlısım varsa duzeltn.artık tv yi ps3 pc güvenle kullanıyorum ucuzlarıda var arastırıp bakabılırsınz.
  • yaklaşık 1 sene önce, c8000 de kullanmak üzere aldığım adaptörün satışına ebay de yeniden başlanmış. ucuz adaptör almak isteyen arkadaşların bilgisine.
    c750 ile c8000'in yazılımı aynı olduğu için sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. (hatta c650 de). alacaksanız, gittigidiyorcular toplamadan acele edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Sayın Serdar1968 ,

Çok önemli bir özellik bulmuşsunuz, paylaştığınız için teşekkürler.

4gblık dosyayı 7zip programı ile 7z formatında sıkıştırmayı deneyin belki dosya boyutu 10-20 mb kadar düşük olabilir.

Yeni Usb Bellek Aldığınızda Bu İşlemi Yapmak Faydalı Olabilir (15 Ekim 2011)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53673923/tm.htm

başlığında bu programın kullanımını anlatmıştım.

8gblık usb harddisk alanı ayrılıp bu partition tvde formatlatılıp sonra imajı çıkartılıp bir şekilde usb belleğe yüklenebilir mi? Usb bellekleri harddisk gibi gösteren programlar (bootable format) var. Belki bunlar kullanılarak bir işlem yapılabilir.

http://www.osforensics.com/tools/write-usb-images.html
    ImageUSB v1.1.1008 (439 KB)
    link :http://www.osforensics.com/downloads/imageusb.zip

------------------------------

ImageUSB programı ile elde ettğim birkaç sonuç

Bende 8gb kapasiteli aynı marka model 3 tane usb bellek var.

1. Sürekli kullanılan ve pcde veya uydu alıcıda formatlanmış bellek
    2. Sadece Cyristal Disk Mark ile hız testi yapılmış bellek
    3. Hiç kullanılmamış bellek

2. belleğe dosya kurtarma programı (recovery) ile bakılınca içinde sadece Cyristal Disk Mark'ın test dosyaları silinmiş olarak bulunuyor. Bu 2. flash belleğin imajını ImageUSB programı ile alıp 1. flash belleğe kopyalayınca aynı Cyristal Disk Mark'ın test dosyaları silinmiş olsa bile kurtarılabiliyor.

2. belleğin imaj dosyası 8 gb yer kaplıyor. Winrar ile sıkıştırınca 11mb , 7zip programı ile sıkıştırınca 2 mb yer kaplıyor. Winzip 4 gb üzeri dosyaları sıkıştırmadığı için hata verip sıkıştırma yapmıyor.

2. belleği güvenli veri silme (eraser) programı ile dosya kurtarılmayacak şekilde silip yeniden imaj alınca yine 8gb tuttu ama hiç sıkıştırılamadı. Winrar veya 7zip dosyası yine 8 gb civarı yer kapladı. Oysa ben silme programına tüm bellek alanına 0000 şeklinde boş bilgi yaz demiştim ama bu şekilde bellek kesinlikle ilk günkü gibi olmuyor. Kısacası Low level format gibi bir işlemi bu yöntemle yapamadım

3. belleğin , yani hiç kullanılmamış belleğin imajını alıp sıkıştırınca winrar ile 5.38mb (yazım hatası yok, megabyte) , 7 zip ile 1.08 mb yer kaplıyor.

----------------------------

ImageUSB programının 1.1.1006 versiyonu ile 2. belleğin imajını aldım , bu imaj dosyasının CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım.
    Bu imaj dosyasını 1. belleğe yazdırdım.
    Sonra 1. belleğin imajını bu yeni duruma göre aldırdım ve yine CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım.
    Malesef iki dosyayı kıyaslayınca aynı olmadı. Yani 1.1.1006 versiyonu aynı kopyayı başarılı şekilde diğer belleğe yazamadı.

---------------------------

ImageUSB programının 1.1.1006 versiyonu ile 2. belleğin imajını birkaç defa aldım ve hepsinin CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım. Birkaç farklı dosya çıktı. En sonunda doğru olduğunu düşündüğüm bir imaj çıkartabildim. Bunu yeniden 1. belleğe yazdırdım. Bunun da imajını alıp CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplattım. Bu sefer aynı değere ulaştım yani imaj çıkarma ve diğer belleğe birebir sorunsuz kopyalama işlemi başarılı oldu.

Sorun nerede bilemiyorum belki 1.1.1006 versiyonu hatalı idi. Eğer sizler de imaj çıkartacak olursanız illa ki birkaç defa yapıp CRC32 ve MD5 değerlerini hesaplatın ve sorunsuz kopyalandığından emin olun.

C750 elimdeki hafıza kartlarından sadece birini beğenmişti. Onun verdiğim yazılımla image'ini aldım. Daha sonra TV'ye tek tek USB hafızaları deneterek format atmasını sağladım. Sonrada bu TV'nin beğenmediği kartları verdiğim programla elimdeki image dosyasını restore ettim. (Direkt Fat32 formatlı hafıza kartları üzerine image atarsam sonuçlar çok olumlu olmadı ve bazı kartları 0,01 MB için beğenmedi. Ancak TV üzerinden belirttiğim yöntemle format atınca sorunsuz image'i üzerine yazdı. Hız programları ile denediğim ve yazma hızı 4,5 MB olan kartlar bile bu işlemle sorunsuz çalıştı, yani TV'nin timeshifting veya recording işlemlerinde sorunsuz kullandım). Hatta 4GB'lık ,mage dosyasını 8GB lık benim ölçümlerimde en hızlı çıkan karta attım (komik olan TV bu hafızayı beğenmemişti). 3D ve HD filimlerde denedim. Sonuç kusursuzdu.

Şimdi dediğiniz şekilde 7zip ile sıkıştırmayı deneyeceğim. RAR ile sıkıştırdığımda boyut çok za değişmişti. Küçülme oranı %2 bile değildi. Belki 7zip daha başarılı çıkar.

Malesef dosya boyutu 7zip ile de 3,15GB oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 20 Şubat 2012; 23:44:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

Çok iyi bir çözüm. Ama boş bir usb'nin mi image'ini alıyorsun orasını anlayamadım. Program dosyasının indirme linkini buraya yazarsan sevinirim.

Kart aslında boş ama TV recording için kartı özel bir şekilde formatlıyor, onay dosyası ekliyor ve içine özel directory'ler açıyor. Bunun imageini alıp, diğer beğenmediyi kartlara yükliyoruz.

image almak için kullandığım yazılım bu.

• serdar1968 teşekkürler. Ben anladım ama birçok arkadaş eminim ki nasıl yapıldığını tam çözemeyecektir. Bilgisayardan iyi anlamak lazım. Zahmet olmazsa maddeler halinde detaylı şekilde işlemi anlatırsanız çok yararlı olur. Konu önemli konu. Televizyonun kör bir noktası işe yarar hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

PVR özelliği ile ilgili yaşadığım USB memory beğenmeme problemine çözüm buldum. Belki sizlerde ilgilenirsiniz diye burda iletiyorum.Elimde televizyonun tek beğendiği 4gb'lık hafızanın image'ini USB Image Tool programı ile aldım. Daha sonra bunu aynı yazılımla elimde bulunan diğer 4GB'lik hafıza kartlarına yazdırdım. Sonuçta televizyon izlediğim kananlı sorunsuz olarak bu kartlara kaydetti ve okudu, programı izlerken dondurdum ve devam ettirdim. Herhangi bir sorun oluşmadı. İlgilenen olursa 4share sitesine 4GB'lık (:D) image dosyasını ekleyebilirim. İmage almak için kullandığım yazılımıhttp://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/USB-Image-Tool.shtml kısa yolundan indirebilirsiniz.

Çok iyi düşünmüşsünüz tebrik ederim. Ancak her şeyden önce sormak istediğim daha basit ve daha önemli bir detay var.
    PVR özelliği sadece conax modül takılı olduğu vakit kullanılabilen bir özellik değil miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

PVR özelliği ile ilgili yaşadığım USB memory beğenmeme problemine çözüm buldum. Belki sizlerde ilgilenirsiniz diye burda iletiyorum.Elimde televizyonun tek beğendiği 4gb'lık hafızanın image'ini USB Image Tool programı ile aldım. Daha sonra bunu aynı yazılımla elimde bulunan diğer 4GB'lik hafıza kartlarına yazdırdım. Sonuçta televizyon izlediğim kananlı sorunsuz olarak bu kartlara kaydetti ve okudu, programı izlerken dondurdum ve devam ettirdim. Herhangi bir sorun oluşmadı. İlgilenen olursa 4share sitesine 4GB'lık (:D) image dosyasını ekleyebilirim. İmage almak için kullandığım yazılımıhttp://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/USB-Image-Tool.shtml kısa yolundan indirebilirsiniz.

Çok iyi düşünmüşsünüz tebrik ederim. Ancak her şeyden önce sormak istediğim daha basit ve daha önemli bir detay var.
    PVR özelliği sadece conax modül takılı olduğu vakit kullanılabilen bir özellik değil miydi?

C650 ve C750'de anten girişinden alınan analog veya digital yayınları (kablo TV veya Teledünya HD) zaman ayarlı kayıt edebiliyorsunuz veya yayını seyrederken durdurup devam ettirebiliyorsunuz. Ancak unutulmamalı ki aynı problem S2 tuner girişi olan D serisi LEDTV'lerde de vardı. Bu şekilde çevremdeki arkadaşların da kartlarını aktif hale getirdim. Onlar S2 tuner üzerinden de bu özelliği bu şekilde yaptığımız disklerle kullanabiliyorlar artık.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.