Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • franko bende dsmartın hd kutusunu kullanmaktayım. malum ulkede 2 hd kanal dısında tum hd ler ucretlidir. ben suan hd maxi paket kullanmaktayım yaklasık 20 hd kanal mevcut. memnunum. tavsiye ederim
  • shakss teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Arkadaşlar babama C650 aldım, C750 piyasada kalmadığı için. İnternette tek bir yerde vardı ve son birkaç taneden birini sanırım ben aldım.
    Babamların yeni taşındığı binanın tepesinde çanak varmış, evin bütün odalarına kutu koymuşlar, yayın geliyor. Televizyonun anten girişini duvardaki kutudan gelen (pasolu-iğneli) anten çıkışına bağladım önce. TV kanal araması yaptırdım; ne "kablo"dan ne "dış anten"den tek bir kanal dahi bulamadı. Öncelikle bu normal midir? Ben uydu işlerinden anlamam da.
    Sonra babamların tüplü tv'den kalma markasını bilmediğim analog bir uydu alıcısı vardı. Duvardan gelen anteni bu sefer uydu alıcısına taktım. Oradan da scart'la Tv'ye çıkış yaptım. Analog uydu yayınlarını sorunsuz gösterdi. Tabi uydu alıcının kumandasını kullanıyoruz. (Sanırım Conax modül meselesi, uydu alıcıyı entegre etme işine yaramıyor).
    Şimdi size sorum şu: Analog uydu alıcısı haliyle HD yayınları gösteremez. Bana fiyatı uygun bir HD alıcı markası önerir misiniz? Dediğim gibi kendi evimde uydum yok, uydu işlerinden anlamıyorum. Bina yeni; Teledünya/Kablo Tv daha gelmemiş. Çatıdaki çanak ne verirse onu göreceğiz. Ama Receiver eski bir şey. Siz ne tavsiye ederseniz (pahalı olmasın) gidip onu alacağım.

hocam C650 hala var mı pıyaasada yaw? c750 bıtelı bıle cok olmustu, teshır veya rework olmasın, hangı sıtede var?

• Bu arada, alalimbakalim.com'dan (Göktuğ Bilgisayar, Ankara) alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Bana gelen 32 inch C650'nin orijinal yan çerçeve naylonları sıyrılmış yerine sonradan naylon yapıştırılmıştı. Kutu açılmıştı, köpükte kırık vardı.

Bir daha bulamam korkusuyla ben geri göndermeyip kabul ettim. Tv'de (çerçeve dışında) çizik bulunmadığı, ölü pixel olmadığı için...

Ama firma yetkilisinin (Ali bey), sipariş öncesi iki kez yaptığım telefon görüşmesinde; "bizde müşteriden geri dönmüş, tamir edilmiş, kutusu açılmış mal olmaz, kesinlikle memnun kalacaksınız" sözüne itimat edip, başka da hiçbir yerde satılmadığını bildiğimden gözümü karartıp sipariş verdim. Her verdikleri söz böyleyse diye, naçizane uyarıda bulunayım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 26 Ocak 2012; 21:41:13 >

• slm arkdaslar bendeki bu Samsung 46 C750 cihazın standby da elektrik tüketimi nekadardır...cünkü elektrik faturam arttı :((((
    aylık ortalama nekadar standbyda elektrık yer..bılen arkdaslar yardımcı olursa sevınnırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

slm arkdaslar bendeki bu Samsung 46 C750 cihazın standby da elektrik tüketimi nekadardır...cünkü elektrik faturam arttı :((((
    aylık ortalama nekadar standbyda elektrık yer..bılen arkdaslar yardımcı olursa sevınnırım...

<1w/h standb-by da iken elektrik faturanı etkilemez televizyon.

Elektrik faturan ne kadar arttı? Normal kullanımda televizyonun çekeceği 5TL'yi geçmez ayda.
  • bu arada bızım tv yıne stoklarda 2200 den avrupa bılısımde ))
    URetimden kalkmamısmıydı bu??

ah bı 55 inchi olsaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 26 Ocak 2012; 4:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

slm arkdaslar bendeki bu Samsung 46 C750 cihazın standby da elektrik tüketimi nekadardır...cünkü elektrik faturam arttı :((((

Elektrik faturan ne kadar arttı? Normal kullanımda televizyonun çekeceği 5TL'yi geçmez ayda.

slm 5 tl diyorsun ama 55-60 tl arasında fatura gelirdi bana tv den sonra 80tl den asagı dusmuyor...yada tv acıkken cok elektrık harcıyor ama onuda ayarlrda en ekonomık olarak kullanıyorum...mantıklı bı acıklama bulamadım neden oluyor...

• quote:

quote:

quote:

slm 5 tl diyorsun ama 55-60 tl arasında fatura gelirdi bana tv den sonra 80tl den asagı dusmuyor...yada tv acıkken cok elektrık harcıyor ama onuda ayarlrda en ekonomık olarak kullanıyorum...mantıklı bı acıklama bulamadım neden oluyor...

Televizyondan olmadığından çok eminim! Tv ile birlikte yakın tarihte ısıtıcı filan aldınız mı?

• Televizyon saatte 130-140 watt civarında elektrik çekiyor. 3D seyretmezseniz 100-110'da seyredecektir. Daha önce 51 ekran tüplü tv'niz vardı ise, 50 watt civarında harcıyordunuz. Yani tüketimi "en az" ikiye katladınız. Lcd'de film seyretme keyfi nedeniyle, daha önce izlemeye ayırdığınız toplam vakti ikiye katlamış olmanız da muhtemel. Faturanıza ayda 15-20 TL. gibi fazladan bir rakam yansıyabilir, normaldir. Ama şöyle bir artısı da var; 46C750'nin bulunduğu odada fazladan ısı kaynağına pek gerek kalmaz. Kapı kapalıysa doğal olarak ısınırsınız.
  • quote:

Televizyon saatte 130-140 watt civarında elektrik çekiyor. 3D seyretmezseniz 100-110'da seyredecektir. Daha önce 51 ekran tüplü tv'niz vardı ise, 50 watt civarında harcıyordunuz. Yani tüketimi "en az" ikiye katladınız. Lcd'de film seyretme keyfi nedeniyle, daha önce izlemeye ayırdığınız toplam vakti ikiye katlamış olmanız da muhtemel. Faturanıza ayda 15-20 TL. gibi fazladan bir rakam yansıyabilir, normaldir. Ama şöyle bir artısı da var; 46C750'nin bulunduğu odada fazladan ısı kaynağına pek gerek kalmaz. Kapı kapalıysa doğal olarak ısınırsınız.

Cihazın saatteki elektrik tüketimi 165w. yani günde 10 SAAT (!) açık kaldığını hesap edersek aylık (30 gün) tüketim vergiler dahil 15 liradır.

Dediğim gibi abartı tüketim saati ve maksimum gücü göz önüne aldım. Bahsi geçen arkadaş için bu kadar olacağını zaten sanmıyorum :)

Ayrıca cihaz açıkken odayı ısıtması tamamen ütopya. Cihazın çalışırken ısı yaydığı doğrudur ancak oda 3-5 m2 kadar ufak değilse işe yaramaz.

Ancak kendini ısıtır. Ben 2.500wlık ısıtıcı kullanıyorum odanın ısısı ancak 6 derece farkediyor! Tvye sarılıp yatsan da nafile

• quote:

quote:

Televizyon saatte 130-140 watt civarında elektrik çekiyor. 3D seyretmezseniz 100-110'da seyredecektir. Daha önce 51 ekran tüplü tv'niz vardı ise, 50 watt civarında harcıyordunuz. Yani tüketimi "en az" ikiye katladınız. Lcd'de film seyretme keyfi nedeniyle, daha önce izlemeye ayırdığınız toplam vakti ikiye katlamış olmanız da muhtemel. Faturanıza ayda 15-20 TL. gibi fazladan bir rakam yansıyabilir, normaldir. Ama şöyle bir artısı da var; 46C750'nin bulunduğu odada fazladan ısı kaynağına pek gerek kalmaz. Kapı kapalıysa doğal olarak ısınırsınız.

Cihazın saatteki elektrik tüketimi 165w. yani günde 10 SAAT (!) açık kaldığını hesap edersek aylık (30 gün) tüketim vergiler dahil 15 liradır.

Dediğim gibi abartı tüketim saati ve maksimum gücü göz önüne aldım. Bahsi geçen arkadaş için bu kadar olacağını zaten sanmıyorum :)

Ayrıca cihaz açıkken odayı ısıtması tamamen ütopya. Cihazın çalışırken ısı yaydığı doğrudur ancak oda 3-5 m2 kadar ufak değilse işe yaramaz.

Ancak kendini ısıtır. Ben 2.500wlık ısıtıcı kullanıyorum odanın ısısı ancak 6 derece farkediyor! Tvye sarılıp yatsan da nafile

oda sıcak yaa televızyona sarılamama gerek yok :)) anladıgım kadarıyla 3D e fazla takıldıgım ıcın fatura artıyor gıbı gelıyor bana...cunku ne ısıtıcı aldım nede ekstra baska birsey işin sorunlu olanı bence 3D olsa gerek... :((

• Arkadaşlar ,

Bekleme konumunda B550 , 0.25 watt çekiyor. C, D serilerine de aynıdır. Bekleme modu çok tasarruflu. Keşke tvnin bir yerine saat bili koymak mümkün olsaydı da ( veya modern tip kondansatör pili olsaydı da) tvyi kapatınca saati sıfırlamasaydı.

-------------------------------------------------------------------------------

HDMI Kabloyu Değiştirdim ve Görüntü Kalitesi Arttı Diyen Var Mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_57089820/tm.htm

diye bir başlık açtım. Teknik değil pratik sonuçlarla ilgili . Eğer farklı hdmi kablo kullandıysanız sonuçları yazar mısınız? Yeni arkadaşlarımıza teknik izahatttan daha faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Bekleme konumunda B550 , 0.25 watt çekiyor. C, D serilerine de aynıdır. Bekleme modu çok tasarruflu. Keşke tvnin bir yerine saat bili koymak mümkün olsaydı da ( veya modern tip kondansatör pili olsaydı da) tvyi kapatınca saati sıfırlamasaydı.

Aynen ya al benden de o kadar. Bu sebeple bütün cihazlarımı bekleme konumunda kullanıyorum
  • sevgili arkadaslar bu tv goldda 2299 tl gorunuyor aradim ctesi tellerine ulasamadim ptesi tekrar arayacagim stoklarinda varmi diye. sizce bu fiyata bu tv alinirmi yoksa parada kastirip d serisi 7000 mi alsam ne dersiniz acil yardim onerileriniz bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

sevgili arkadaslar bu tv goldda 2299 tl gorunuyor aradim ctesi tellerine ulasamadim ptesi tekrar arayacagim stoklarinda varmi diye. sizce bu fiyata bu tv alinirmi yoksa parada kastirip d serisi 7000 mi alsam ne dersiniz acil yardim onerileriniz bekleniyor.

Hala satılıyorsa parasına bakma al derim
  • tskler ptesi arayacagim acikcasi tek korkum garanti olayi zira tvyi aldim olurda bir sorun olursa üretimide yok problem yasarmiyim diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

tskler ptesi arayacagim acikcasi tek korkum garanti olayi zira tvyi aldim olurda bir sorun olursa üretimide yok problem yasarmiyim diye korkuyorum

Yaşamazsın üretimi olmasa da servisler 5 seneye kadar teknik ve yedek parça desteği vermek zorundalar
  • 2317 tl ye 1gözlük 8 taksit aldım...ısrarla teşhir olup olmadığını sordum..onlar da ısrarla teşhir değil kapalı kutu olduğunu ilk benim açacağını söylediler..avrupa bilişim firma ismi...diyalog kurduğum kişi ibrahim bey..kargo görevlisinin dediği kapalı kutu..açılmamış..1 hafta sonra açacağım..(taşınma sebebiyle..)üzülmek istemiyorum..çünki alternatifim yok..ne yapmalıyım..?şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhagelmez

2317 tl ye 1gözlük 8 taksit aldım...ısrarla teşhir olup olmadığını sordum..onlar da ısrarla teşhir değil kapalı kutu olduğunu ilk benim açacağını söylediler..avrupa bilişim firma ismi...diyalog kurduğum kişi ibrahim bey..kargo görevlisinin dediği kapalı kutu..açılmamış..1 hafta sonra açacağım..(taşınma sebebiyle..)üzülmek istemiyorum..çünki alternatifim yok..ne yapmalıyım..?şimdiden teşekkür ederim..

hayırlı olsun. Kapalı kutu olduğundan süphe etmeyin zaten paralel ithalat urun olması sebebiyle fiyat da azıcık yüksekmiş.
    Ama doğru seçim yaptığınızdan şüpheniz olmasın
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.