Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhnyldrm1903

arkadaslar oncelıkle herkese slm:)
    bnm sorunumtv ım 5 dakkada bı kapanıyo ayrıca ınternet tusuna basıncada tv kıtlenıyo kalıyo napmam lazım lutfen yardımlarınızı beklıyorum.....

exit tusuna basıp yaklasık 15-20 saniye kadar bekle. reset atacaktır tv'in. resetten sonra bakalım gene yapacakmı onu bir dene eger olmazsa topiğin içinde 0000.zip diye bir firmware mevcut onu indirip birde o sekilde guncelleriz
  • ilgin için teşekkür ederim yeni yazılımı yükleyince düzeldi
  • 0000 diye bir yazılım varmış ilk yazılım nerde bulabilirim c 750 için teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanli

0000 diye bir yazılım varmış ilk yazılım nerde bulabilirim c 750 için teşekürler

http://resim.donanimhaber.com/m_52655898/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55115445
    bu başlığı oku butun soruların cevabı var.
  • tamm okurum...
  • slm benm sorularıma cevap verıcek kımse yok galıba yardımcı olmıycakmısınz sızde de böle bı sorun yok galıba ben 3006 yazılımına gecerken tv sadece acılıp kapandı buncan öncekı 3005 yazılımını atarken tv ulke ve saat ıstemıstı 3006 yazılımında böle bısey ıstemedı acaba yazılımdamı bı sorun var ne dersınz bılen bır kısı olarak erdos kardesmın bı cevabı varmı bu konu hakkında yardmlarınız ıcın şımdıden saolun.benı yanlıs anlamayın tv den memnunu ama böle bı sorun benm canımı sıktı yanlısım varsa duzeltın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrabato

slm benm sorularıma cevap verıcek kımse yok galıba yardımcı olmıycakmısınz sızde de böle bı sorun yok galıba ben 3006 yazılımına gecerken tv sadece acılıp kapandı buncan öncekı 3005 yazılımını atarken tv ulke ve saat ıstemıstı 3006 yazılımında böle bısey ıstemedı acaba yazılımdamı bı sorun var ne dersınz bılen bır kısı olarak erdos kardesmın bı cevabı varmı bu konu hakkında yardmlarınız ıcın şımdıden saolun.benı yanlıs anlamayın tv den memnunu ama böle bı sorun benm canımı sıktı yanlısım varsa duzeltın.

normalde sormaması lazım zaten.resetleyip actığında her şey normal yolla olmuş demektir..3006 dan memnun değilsen gölgelenme cok var dıyorsan 2004 dene..nasıl yapıldığını anlatan başlığı bır önceki mesajımda yazdım.orada bılgıler mevcut.kolay gelsın.
  • YARDIM!!! arkadşlar daha öncede sormuştum heralde araya kaynadı cevap alamadım lütfen cevaplarınızı bekliyorum. ben tv de sürekli olarak motionplus kapalı olarak izliyorum soaptan dolayı sizde benim gib kapatıyor musunuz yoksa başka ayar ile sürekli açık mı kalıyor. birde eğer kapalı tutuyorsak neden 200 hz tvaldık (3d hariç) sürüm 3005 ve memnunum
    birde geçenlerde bir film indirdim (mkv dual) türkçe ses dosyası dolby digital ancak ses 3 saniyede bir gidip geliyor. bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. diğer filmlerdede bir sorun yok daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? kodeclerden kaynaklanıyor heralde. sürüm yükseltsem sorun biter mi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirens -- 10 Ocak 2012; 12:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirens

YARDIM!!! arkadşlar daha öncede sormuştum heralde araya kaynadı cevap alamadım lütfen cevaplarınızı bekliyorum. ben tv de sürekli olarak motionplus kapalı olarak izliyorum soaptan dolayı sizde benim gib kapatıyor musunuz yoksa başka ayar ile sürekli açık mı kalıyor. birde eğer kapalı tutuyorsak neden 200 hz tvaldık (3d hariç) sürüm 3005 ve memnunum
    birde geçenlerde bir film indirdim (mkv dual) türkçe ses dosyası dolby digital ancak ses 3 saniyede bir gidip geliyor. bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. diğer filmlerdede bir sorun yok daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? kodeclerden kaynaklanıyor heralde. sürüm yükseltsem sorun biter mi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

bulanıklığı azaltma 10
    tıtreme azaltma da 01
    bu ayarda dene cok ıyı sonuç veriyor bende.
    ses de sadece bu fılımde sıkıntı var dığerlerinde yoksa sorun yapmana gerek yok,başka sıteden tekrar indir mutlaka bır sıkıntısı vardır fılmın seslerinin,pc de kodekler daha sık guncelendiğinden sorun cıkmıyor olabılır.bır dığer seçenekte 3006 yı kur tv ye zaten artık geri dönmek mumkün...kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: sirens

YARDIM!!! arkadşlar daha öncede sormuştum heralde araya kaynadı cevap alamadım lütfen cevaplarınızı bekliyorum. ben tv de sürekli olarak motionplus kapalı olarak izliyorum soaptan dolayı sizde benim gib kapatıyor musunuz yoksa başka ayar ile sürekli açık mı kalıyor. birde eğer kapalı tutuyorsak neden 200 hz tvaldık (3d hariç) sürüm 3005 ve memnunum

bulanıklığı azaltma 10
    tıtreme azaltma da 01
    bu ayarda dene cok ıyı sonuç veriyor bende.
    ses de sadece bu fılımde sıkıntı var dığerlerinde yoksa sorun yapmana gerek yok,başka sıteden tekrar indir mutlaka bır sıkıntısı vardır fılmın seslerinin,pc de kodekler daha sık guncelendiğinden sorun cıkmıyor olabılır.bır dığer seçenekte 3006 yı kur tv ye zaten artık geri dönmek mumkün...kolay gelsin

teşekkürler kardeş verdiğin değerleri deneyeceğim sonucu yazarım sağol

• Arkadaşlar babama C650 aldım, C750 piyasada kalmadığı için. İnternette tek bir yerde vardı ve son birkaç taneden birini sanırım ben aldım.
    Babamların yeni taşındığı binanın tepesinde çanak varmış, evin bütün odalarına kutu koymuşlar, yayın geliyor. Televizyonun anten girişini duvardaki kutudan gelen (pasolu-iğneli) anten çıkışına bağladım önce. TV kanal araması yaptırdım; ne "kablo"dan ne "dış anten"den tek bir kanal dahi bulamadı. Öncelikle bu normal midir? Ben uydu işlerinden anlamam da.
    Sonra babamların tüplü tv'den kalma markasını bilmediğim analog bir uydu alıcısı vardı. Duvardan gelen anteni bu sefer uydu alıcısına taktım. Oradan da scart'la Tv'ye çıkış yaptım. Analog uydu yayınlarını sorunsuz gösterdi. Tabi uydu alıcının kumandasını kullanıyoruz. (Sanırım Conax modül meselesi, uydu alıcıyı entegre etme işine yaramıyor).
    Şimdi size sorum şu: Analog uydu alıcısı haliyle HD yayınları gösteremez. Bana fiyatı uygun bir HD alıcı markası önerir misiniz? Dediğim gibi kendi evimde uydum yok, uydu işlerinden anlamıyorum. Bina yeni; Teledünya/Kablo Tv daha gelmemiş. Çatıdaki çanak ne verirse onu göreceğiz. Ama Receiver eski bir şey. Siz ne tavsiye ederseniz (pahalı olmasın) gidip onu alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

Arkadaşlar babama C650 aldım, C750 piyasada kalmadığı için. İnternette tek bir yerde vardı ve son birkaç taneden birini sanırım ben aldım.
    Babamların yeni taşındığı binanın tepesinde çanak varmış, evin bütün odalarına kutu koymuşlar, yayın geliyor. Televizyonun anten girişini duvardaki kutudan gelen (pasolu-iğneli) anten çıkışına bağladım önce. TV kanal araması yaptırdım; ne "kablo"dan ne "dış anten"den tek bir kanal dahi bulamadı. Öncelikle bu normal midir? Ben uydu işlerinden anlamam da.
    Sonra babamların tüplü tv'den kalma markasını bilmediğim analog bir uydu alıcısı vardı. Duvardan gelen anteni bu sefer uydu alıcısına taktım. Oradan da scart'la Tv'ye çıkış yaptım. Analog uydu yayınlarını sorunsuz gösterdi. Tabi uydu alıcının kumandasını kullanıyoruz. (Sanırım Conax modül meselesi, uydu alıcıyı entegre etme işine yaramıyor).
    Şimdi size sorum şu: Analog uydu alıcısı haliyle HD yayınları gösteremez. Bana fiyatı uygun bir HD alıcı markası önerir misiniz? Dediğim gibi kendi evimde uydum yok, uydu işlerinden anlamıyorum. Bina yeni; Teledünya/Kablo Tv daha gelmemiş. Çatıdaki çanak ne verirse onu göreceğiz. Ama Receiver eski bir şey. Siz ne tavsiye ederseniz (pahalı olmasın) gidip onu alacağım.

franko kardeşim.tvbu olayını bır araştır istersen.canak derdi yok ınternet varsa bır modem verıyorlar hd yayında ızleyebılıyormuşsun.tam bılgım yok ama araştır ıstersen.bır suru ozeliği var kaydet ızle dondur devam et gibi...ıyı akşamlar.

• Beyler Tv'de bluray ya da dvd playerden izlediğim filmi 24p olarak izleyebilmek için yapmam gereken bir ayar var mıdır?
  • erdos dostum tavsien için teşekkür ederim. Malesef internet yok babamın evinde. Almaya da yanaşmaz.
    Sadece HD receiver aldırabilirim.

Diğer sorularıma cevap bekliyorum. Senden ve herkesten...
  • o zaman benım kulandığım dıgıturk hd plus cıhazını tavsıye edeyım sana.bıraz pahalıdır ama cok guzel ozelıkleri var.aynı anda 2 kanal kayıt yapabılıyor.ızlerken geri alma durdurma,hd kanalarıyla oldukca guzel bır platform.

• buna da bakabilirsin. forumda kullanan arkadaşlar genelde memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

http://www.stokburada.com/Next-Minix-Full-HD-Uydu-Alicisi-cift-Kumandali-_106030.html#0
    buna da bakabilirsin. forumda kullanan arkadaşlar genelde memnun

kısaca göz attım teknolojı ne kadar ılerlemiş.kuçucuk bır alet henmde hd.kaydetme ozelıklerı,durdurma devam etirme geri alma,cok ıyı...ulusal kanalar hd yayınını alıyorsa cok ıyı bır seçenek.
  • evet, card sharing ve mkv desteği de cabası. ben de mi alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 11 Ocak 2012; 23:24:26 >
  • erdos sağol kardeş motion ayarları gayet güzel oldu.
  • Erdos ve agtr teşekkür ederim. Ürün çok güzel gerçekten. Biraz pahalı gerçi. Daha büyük bir kutu olup aynı işi (yaklaşık olarak) gören daha ucuz bir alet yoktur sanırım. Varsa haberimiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 12 Ocak 2012; 3:38:36 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.