Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

C750 ile birlikte D7000 veya D8000 tvsi kendi evinde olan veya arkadaş ya da akrabasında olan birisi aramızda var mı?
  • yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar...
  • mutlu yıllar :)

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 1 Ocak 2012; 0:47:52 >
  • hayırlı seneler herkese,..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123
    Arkadaşlar ,

C750 ile birlikte D7000 veya D8000 tvsi kendi evinde olan veya arkadaş ya da akrabasında olan birisi aramızda var mı?

Arkadaşlar ,

1 adet C serisi kızılötesi gözlük , 1 adet D serisi tv (7000 veya 8000 olursa daha kolay) , 1 adet de tarif edeceğim basit testi yapıp sonuçlarını yazacak kadar crosstalk olayını dikkatle gözlemleyecek birisi lazım. Biraz, 1 nal bulup geriye 3 nal bir de at kaldı diyen kişi gibi oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

quote:

Orijinalden alıntı: groll

1-m2ts filmler tv de gözükmüyor nasıl izleyebiliriz ?

2-samsung wave telefonu tv ye usb den bağladığımızda gene tv algılamıyor ?

1-kieste filimlerin uzantısını degiştir derim. (filimi kiese attıgın zaman otomatik zaten uyumlu hale getiriryor ;)
    2-normalde cep telefonunu tv'e bagladıgında harıcı hdd olarak gormesi gerekir...ben telefonumu öyle kullanıyorum 16GB sd kartım var filimleri kieste cevirerek üzerine atıyorum ve ordan izliyorum....androitten yükliycegin bi programla direkte tvden cep telefonuna baglanmasını anlatırım sana o cok teferuatlı kablosuz modem lazım tv ne wıfı aparat lazım acılımı cok geniş :)))

evet ben blueraylarin uzantısnı mkv yapıyorum görüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ocak 2012; 14:55:52 >

• makul fiyattan temiz, çiziksiz ve az kullanılmış c750 gözlük arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

makul fiyattan temiz, çiziksiz ve az kullanılmış c750 gözlük arıyorum

E-bayda 30 ile 60 $ arasında değişiyor

Veya burada
    http://www.gozluk3d.com/samsung-3d-tv-televizyon-gozlugu-3d-active-aktif-shutter-gozluk-satis-fiyat-628-436-580-490--u#Urun_Aciklamasi
    adresinde bulunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

quote:

makul fiyattan temiz, çiziksiz ve az kullanılmış c750 gözlük arıyorum

E-bayda 30 ile 60 $ arasında değişiyor
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=SSG-2200AR

Veya burada
    http://www.gozluk3d.com/samsung-3d-tv-televizyon-gozlugu-3d-active-aktif-shutter-gozluk-satis-fiyat-628-436-580-490--u#Urun_Aciklamasi
    adresinde bulunabilir

Linkini verdiğin gözlükler C serisine ait değil. C serisi daha pahalı ve piyasada artık yoklar.

Ebayden de aradım ancak kargo ile birlikte neredeyse piyasa fiyatına geliyor, değmez...

• Yanlışın var, onlar C serisine ait
    SSG-2200AR
    serisi C serisi, ben 43$ almıştım markası samsung değil idi ama samsunglarla uyumlu bir modeldi

ama 87$ satılanlar orjinal samsung, Bu benim aldığım değil (benim aldığım artık satmıyor) ama bu da samsung

Kargo ücreti yok. free shipping

• quote:

Yanlışın var, onlar C serisine ait
    SSG-2200AR
    serisi C serisi, ben 43$ almıştım markası samsung değil idi ama samsunglarla uyumlu bir modeldi
    http://www.ebay.com/itm/NEW-3D-Active-Shutter-TV-Glasses-Samsung-SSG-2200A-/130562463402?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e662116aa

ama 87$ satılanlar orjinal samsung, Bu benim aldığım değil (benim aldığım artık satmıyor) ama bu da samsung
    http://www.ebay.com/itm/Samsung-Rechargable-3D-TV-Glasses-SSG-2200AR-/140537870072?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b8b5b6f8

Evet bunlar C serisi icin haklısın. Orjinal Samsung arıyorum. Ama fiyatından da anlaşılacağı üzere çok yüksek yurtdışı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Arkadaşlar Nokia Symbian^3 cihazı olanlar için yakında güzel bir program geliyor: Gemote.www.gemote.org
    .
    Adamlar telefonunuz ile Samsung C/D serisi TV'nizi Wireless üzerinden kontrol edebileceğiniz bir kumanda programı yapmış. Şu anda Meego, Linux, Windows işletim sistemli cihazlar için çalışıyor. Symbian^3 cihazlar için olan versiyonu 2012 başında geliyormuş. Test versiyonu için 2012 başı söyleniyor. Yeni versiyonda full Q klavye desteği de olacakmış.
    .
    Android ve iOS'ta benzer uygulamalar vardı, Symbian için de geliyor yakında...
    .
    Youtube üzerinde bir video ararken kumanda üzerinden SMS yazar gibi zorlanmayacağız artık. Gelişme olunca buradan duyururum...

bu dedeğin olay zatan androitte var okdar beklemene gerek yok...androit marketi karıstıran daha bir cok faydasını görcegi program bulabilir...

• quote:

quote:

Yanlışın var, onlar C serisine ait
    SSG-2200AR

Evet bunlar C serisi icin haklısın. Orjinal Samsung arıyorum. Ama fiyatından da anlaşılacağı üzere çok yüksek yurtdışı için.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-3d-Vision-Gozluk-Ssg-2100ab__isp1894234

gözlük arayanlar buraya baksın derim..ucuz ve guvenlır bı satıcı ben burdan aldım..pazarlıkta yapa bılırısnız... ;)

• quote:

Arkadaşlar ,

Bende 46c750,kuzenimde 40d8000 var.3d de aynı kaynaktan aynı filmi seyrettim bir fark yok açıkçası ikisi arasında.Yanlız normla görüntüde d8000 daha başarılı.
  • Sayın Groll ,

D8000 de, C serisi gözlük ve D serisi gözlük ile filmi aynı anda izleyip değerlendirme yapmanız mümkün olur mu?

C serisi kızıl ötesi , D serisi bluethooth kullanıyor aynı anda nasıl D8000 de çalışır diye düşünmeyin , yöntemini anlatabilirim. D serisi de kızılötesi gözlüğü destekliyor.

Samsung, bluethooth gözlüklerin bağlantı kopması gibi bazı sorunlara çözüm olduğunu iddia ediyordu. Acaba görüntü kalitesi , crosstalk, aydınlık-karanlık- renk bozulması gibi açılardan bir gelişme var mı , bunları gözlemelemeniz mümkün olur mu?
  • quote:

Sayın Groll ,

D8000 de, C serisi gözlük ve D serisi gözlük ile filmi aynı anda izleyip değerlendirme yapmanız mümkün olur mu?

C serisi kızıl ötesi , D serisi bluethooth kullanıyor aynı anda nasıl D8000 de çalışır diye düşünmeyin , yöntemini anlatabilirim. D serisi de kızılötesi gözlüğü destekliyor.

Samsung, bluethooth gözlüklerin bağlantı kopması gibi bazı sorunlara çözüm olduğunu iddia ediyordu. Acaba görüntü kalitesi , crosstalk, aydınlık-karanlık- renk bozulması gibi açılardan bir gelişme var mı , bunları gözlemelemeniz mümkün olur mu?

Aynı anda imkanım yok.Benim tv istanbulda d8000 ise çorluda malesef.Ancak aynı kaynaktan aynı 3d yi izledim arada bariz fark yok.Yanyana olsa belki farkedilir ancak bariz fark olsa farkederdim mutlaka.Bu arada altyazı eklediğim 3d kaynaklarda altyazı önce çıkmadığı için görüntüyle birbirine girip gözü yoruyor.Bunun bir çaresi varmıdır acep ? c750 dede d8000 dede aynı durum mevcut ve menüde altyazı derinlik ayarı gibi bir bölüm yok sanırım.Altyazılı 3d izlemek işkence

Diğer hd yayında d8000 daha iyi.Siyahlardada daha iyi.Ancak bariz fark yok görünürde.sd için birşey söylemiyorum zira hem boyut hemde kaynaklar farklı.Eğer sorarsan ikisinide kurcalamış biri olarak ben gene c750 yi tercih ederim.Ben 2190 a 46c750 aldım.Kuzenim 3300 e 40d8000 aldı.Hem yarı oranında fazla bir fiyata daha küçük bir panel aldı.Benim 46c750 den sonra 40d8000 oyuncak gibi geldi açıkçası.D8000 genel olarak daha iyi resim üretsede izleme zevki açısından büyük ekran herzaman iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

quote:

Sayın Groll ,

Aynı anda imkanım yok.Benim tv istanbulda d8000 ise çorluda malesef.Ancak aynı kaynaktan aynı 3d yi izledim arada bariz fark yok.Yanyana olsa belki farkedilir ancak bariz fark olsa farkederdim mutlaka.Bu arada altyazı eklediğim 3d kaynaklarda altyazı önce çıkmadığı için görüntüyle birbirine girip gözü yoruyor.Bunun bir çaresi varmıdır acep ? c750 dede d8000 dede aynı durum mevcut ve menüde altyazı derinlik ayarı gibi bir bölüm yok sanırım.Altyazılı 3d izlemek işkence

Diğer hd yayında d8000 daha iyi.Siyahlardada daha iyi.Ancak bariz fark yok görünürde.sd için birşey söylemiyorum zira hem boyut hemde kaynaklar farklı.Eğer sorarsan ikisinide kurcalamış biri olarak ben gene c750 yi tercih ederim.Ben 2190 a 46c750 aldım.Kuzenim 3300 e 40d8000 aldı.Hem yarı oranında fazla bir fiyata daha küçük bir panel aldı.Benim 46c750 den sonra 40d8000 oyuncak gibi geldi açıkçası.D8000 genel olarak daha iyi resim üretsede izleme zevki açısından büyük ekran herzaman iyidir.

aklın yolu bir

• quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Arkadaşlar Nokia Symbian^3 cihazı olanlar için yakında güzel bir program geliyor: Gemote.www.gemote.org
    .
    Adamlar telefonunuz ile Samsung C/D serisi TV'nizi Wireless üzerinden kontrol edebileceğiniz bir kumanda programı yapmış. Şu anda Meego, Linux, Windows işletim sistemli cihazlar için çalışıyor. Symbian^3 cihazlar için olan versiyonu 2012 başında geliyormuş. Test versiyonu için 2012 başı söyleniyor. Yeni versiyonda full Q klavye desteği de olacakmış.
    .
    Android ve iOS'ta benzer uygulamalar vardı, Symbian için de geliyor yakında...
    .
    Youtube üzerinde bir video ararken kumanda üzerinden SMS yazar gibi zorlanmayacağız artık. Gelişme olunca buradan duyururum...

bu dedeğin olay zatan androitte var okdar beklemene gerek yok...androit marketi karıstıran daha bir cok faydasını görcegi program bulabilir...

yazdıklarımı okumadığın belli. Android için olduğunu biliyorum. Ben Nokia Symbian cihazlardan bahsediyordum...

• slm herkeze.ben ps3 pes 2010 oyunu ounarken dıkkat ettm de arkadakı seyırcıler de kararma oluyor analog sag sol yaparken oluyor ve bu kasma galıba.ama oyun modunu acıyorum böle bı sorun yok.dıger oyunlardada aynı sekılde arka pılan da kararmalar oluyor god of warda da aynı sorun.3b oynarkende böle bı sorun yok mesela call of duty black ops oynarken 3b.de sorun yok oyun modu acık yada kapalı farketmıyor acaba ps3 cun.oyunları 720 p dıyemı yapıyo böle.benm arkadasmda d6000 aldı.benm kıyaslama gıbı bı ıddam yok ama d6000 3b sını daha ıyı buldm.neden dıyceksınz cunku aynı fılımı bende kınde ızledm gölgelenmeler hala devam edıyor ama d6000 de gölge namına bırsey görmedm buda benım mıdemı bulandırdı.arabalar fılımını ızlerken 3b ayarı yapıyorum ön tarafda gölegelnmeyı azaltıyorum bu sefer aka pılan da gölgelenme oluyor nefret edıyorum böle oldumu nasıl bı ayarı var bunun böle o kadar para verdık.bır bıldıgınz varsa söleyon gözlukten olabılr dıyın yada fılımden dıyın bısey dıyın ama ayarla olmadı bu ıs her fılımde ayarmı yapıcam ben.3b de göruntu duzeltme dıyorum ama hala gölgelenme var.ve sızlerde ssg 2200 ar gözluk ve bu tv nın ıcınden cıkan gözlukle kıyaslaması aynımı bı fark varmı arada hangı gözluk daha ıyı.yoksa benm tv de mı arza var yada 3006 yazılımı ıyı degılmı nasıl bı önerınız var dınlıyorum sızı.

• arkadaslar oncelıkle herkese slm:)
    bnm sorunumtv ım 5 dakkada bı kapanıyo ayrıca ınternet tusuna basıncada tv kıtlenıyo kalıyo napmam lazım lutfen yardımlarınızı beklıyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.