Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer başlığa yazmıştım buraya da yazayım

uzun süredir c750 serisi uyumlu SSG 2100 AB gözlükler yurt içi piyasada bulunmuyor sizlerin de dikkatini çekmiştir, nereye baksak stoklar 0.
    yurt içinde bu gözlükleri temin edebileceğimiz bir yer bilen var mı? e-bay'den bir kez ağzımız yandı başka bir siparişte , şimdi yoğurdu üfleyip yiyoruz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxartiu

diğer başlığa yazmıştım buraya da yazayım

uzun süredir c750 serisi uyumlu SSG 2100 AB gözlükler yurt içi piyasada bulunmuyor sizlerin de dikkatini çekmiştir, nereye baksak stoklar 0.
    yurt içinde bu gözlükleri temin edebileceğimiz bir yer bilen var mı? e-bay'den bir kez ağzımız yandı başka bir siparişte , şimdi yoğurdu üfleyip yiyoruz ..

Aynen.Ben de arıyorum.Hatta ikinci el bulabilsem o daha iyi olacak
  • Merhabalar; Ben 5-6 ay önce samsung 46c750 tv aldım ve ilave oalrak ta 3 tane gözlük aldım. ancak iki tanesini hiç kullanmadım faturaları dahil duruyor. garanatisi devam ediyor. ayıptır söylemesi tanesini KDV hariç 95 dolara almıştım.Marka modeli aşağıda yazıyor. Sadece denemek amacıyla bir kere kullanmışlığım var. İnceleyin görüşelim. Fiyat olarak makul bir şeyler yapabilirim. Elimde boşta duyor ve iki adet.
    Hoşçakalın.

Gözlük resmi linki :
    www.ezcool.com.tr
    Ezcool 3D Eyes 3 Boyutlu Gözlük
    http://www.ezcool.com.tr/urun.asp?id=25

Şuanki fiyat aralıkları için linler:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/2ac4ceee758a3738a5e109e76066b34b/EZCOOL-SAM1-3D-Eyes-3-Boyutlu-Gozluk-(Samsung-3D-Tv-Icin)

Uygun bir şey yaparaım. inceleyin görüşelim
    mail adresim: dgokdemir@gmail.com

EZCOOL SAM1 ( SAMSUNG Televizyonlar İçin ) 3 Boyutlu) 3D TV Gözlükleri : Ezcool-Sam1, $ 95.00 $

• Merhabalar; Ben 5-6 ay önce samsung 46c750 tv aldım ve ilave oalrak ta 3 tane gözlük aldım. ancak iki tanesini hiç kullanmadım faturaları dahil duruyor. garanatisi devam ediyor. ayıptır söylemesi tanesini KDV hariç 95 dolara almıştım.Marka modeli aşağıda yazıyor. Sadece denemek amacıyla bir kere kullanmışlığım var. İnceleyin görüşelim. Fiyat olarak makul bir şeyler yapabilirim. Elimde boşta duyor ve iki adet.
    Hoşçakalın.

Gözlük resmi linki :
    www.ezcool.com.tr
    Ezcool 3D Eyes 3 Boyutlu Gözlük
    http://www.ezcool.com.tr/urun.asp?id=25

Şuanki fiyat aralıkları için linler:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/2ac4ceee758a3738a5e109e76066b34b/EZCOOL-SAM1-3D-Eyes-3-Boyutlu-Gozluk-(Samsung-3D-Tv-Icin)

Uygun bir şey yaparaım. inceleyin görüşelim
    mail adresim: dgokdemir@gmail.com

EZCOOL SAM1 ( SAMSUNG Televizyonlar İçin ) 3 Boyutlu) 3D TV Gözlükleri : Ezcool-Sam1, $ 95.00 $

• quote:

Orijinalden alıntı: gio82

ACİLLLL YARDIMMMM............................. arkadaşlar lütfen sesimi duyan yok muuu

Samsung 46C750 modelini kullanıyorum bu başlık altında epey yazılı paylaşımı okudum.Benim problemimle ilgli birşey göremedim hiç.

SORUNUM : HDMI portlarında ki "Sinyal Yok....Bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantılarını kontrol edin veya kaynak seçimini kontrol edin. " hata uyarısını almaktayım digiturk hd ve d-smart plus uydu alıcılarım ,ps3 ve sony 3D bluray donanımlarına sahibim daha 2 güne kadar bu cihazların hepsini 4 farklı HDMI portunda kullanıyordum.Ancak anlamadığım bir sebepten dolayı 2 gündür HDMI portlarından hicbir cihazımı kullanamıyorum geçici çözüm olarak scart girişlerinden tv izleyebiliyorum fakat HD yayınlardaki görüntü kaybını anlatmamam gerek yoktur.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım veya bunun sebebini bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olur mu .Denediğim çözüm yöntemleri HDMI kablolarımı değiştirdim sorun çözülmedi,ayrıca bu HDMI kablolarımı diğer LCD TVlerimde denedim sorunsuz çalışıyor ve diğer cihazlarda kullandığım kabloları 46C750 ye bağladığımda yine sinyal yok uyarısı almaktayım.Firmware değişikliği soruna çare olur mu diye onu da denedim yine bir çare bulamadım.Sonuç olarak HDMI portlarını kullanarak cihaza görüntü aktaramıyorum bu portların yanmış veya arızalanmış olma ihtimali nedir siz sevgili arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum ,ilgilenen herkese sonsuz teşekkürlerrrr

benzer soryn benim 40 c650 de de var.dreambox 800 hd se kullanıyorum.servisi çağırdım anakart arızalı imiş.bekliyoruz.

• slm ıyı geceler arkadaslar ben bu gun yada yarın dıgıturk hd alıcam kullanan arkdalara bı sorum var hd ve 3d de dıgıtur nasıl bı performans verıyor ve ben normal paket alıp bırde spor paketı de dagıl.bu spor paketnde 3d maclar varmı göruntusu nasıl bızım bu usb den ızledıgım gıbımı daha ıyımı bı fark varmı.bunu öğrenmek ıstıyorum ve bu spor paketnde maclar süreklı 3d oluyomu sadece hafta sonlarımı oluyor bıldıgım kadarlıyla sky3d olarak verıyor macları bu macların anlatımı turkçemı yabancı dılmı sorularım sıze tuhaf gelebılır ama ısın aslını öğrenmek ıstıyorum sonadan ugelıgı ıptal ettrmek zorunda kalmayım yardım cı olursanız sevınırım memnun olanlar vardr elbet şımdıden tskler cevaplarınızı beklıycem iyi geceler herkeze.ve erdos113 arkadasımızn bu konuda kesn bır bılgısı vardr dıye dusunuyorm bende tv mı artık gunluk kullanmak ıstıyorum ve artık macları avrupa maclarını 3d ızlemek ıstıyorum erdos arkadasım senınde fıkrını almak ısterm smdıden tşklr.
  • bu arada ben dıgıturk dedm ama lıg maclarını almıycam sadece spor paketını alıcam spor paketınde neler var 3d varmı.bunuda duzeltmek ısdedm
  • slm.dıgıturk kulanıyorum ama lıg tv uyeliğim var.spor paketi yok bende.o yuzden 3d maçlar varmı bılmıyorum..kalıtesı nasıl dersen daha once 3d fb-gs maçı vermışti dıgıturk.cekimleri kötüydü ama kalıtesi bıldığın 3d ...
    bır kaç kez de 3d tenis izlemiştim,cok güzeldi..dıgıturk muşteri hızmetlerini arayıp detaylı bılgı almanı tavsıye ederim.3d maç yayınları varmı varsa haftada kaç maç gibi.....kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 4 Aralık 2011; 2:03:26 >
  • hdmı kablo herbiden işe çok yarıyor girişin çok olması avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

46C750 kalmamış diyen arkadaş Bimeks'e baktı mı acaba?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/115306/samsung-46c750-117-ekran-3d-lcd-tv.aspx#dealers

dostum baktim tabi ki, ama sadece teshir var dediler aradim heryeri.
    boyle eski bi mdoelin teshiri cok uzun surelidir diye istemedim. :(
  • tskrlr erdos kardesm dıgıturku bu gun baglamaya gelıcekler bu bılgı benm ıcın önemlıydı.uye oldugum yerden gereken bılgıyı aldım zaten spor paketınde 3d maclar var ama aradabır oluyormus haftada bır kere falan ama bu ntv spor macları 3d olarak verıyormus ben bu sky3d görmustm dıgıturde bu kanal acaba spor pakedndemı onu ögrenıcektm dıgıturde 3d de ful ızlemek ıcın plus pakedı almak gerekıyormus ama hd kutu almak yeterlı cıft ekran çıkıyor dedıler eger tv bunları 3d yapıyorsa plus pakete gecmene gerek yok dedı benı dusunduler bır yandan da hd kanallarda guzel olur artık tv yı gunluk kullanmak ıstıyorum.bır senedır sadece usb den fılım ızlıyorum bıraz tv yı yorayım kı arza yaparsa allah korusun tabı hıc yoktan garantısı varken bozulsun ıkı sene ıcınde bı sorun yapmasaa zaten bı sorun çıkmaz kolay kolay tsklr erdos kardesm herkeze bır bılgı vermek ıstedm bende arastırmadan almam 40c750 den gercekten cok memnunum herkeze ıyı gunler dılerım.
  • selamlar .... samsung c750 46' kullanıyorum bazı mkv filimler truehd 7.1 sesle kodeklenmiş .... ses alamıyorum '' desteklemeyen ses kodegi'' diyiyor . sorunu yaşayan yada çözen varmı... saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicixx

selamlar .... samsung c750 46' kullanıyorum bazı mkv filimler truehd 7.1 sesle kodeklenmiş .... ses alamıyorum '' desteklemeyen ses kodegi'' diyiyor . sorunu yaşayan yada çözen varmı... saygılar

o ses kodeğinı desteklemıyor malesef..dts veya d.d olmalı veya 2 kanal ses.o filimlere turkçe ses ekle ızle veya kendı dılınde ses bulabılırsen netde ındır yukle fılme..
  • haklısınız çözüm elbette bu olmalı fakat ..sineme sistemim var tv den optik çıkış alıyorum SONY STR DE 930 avr de 5.1 var .. sorunm trueHD 7.1 galiba 6 kanala sesi veremicekmiyim güncelleme yaptım az önce 3009 dada aynı belki dedim kodek felan gelmiştir ama ..... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicixx

haklısınız çözüm elbette bu olmalı fakat ..sineme sistemim var tv den optik çıkış alıyorum SONY STR DE 930 avr de 5.1 var .. sorunm trueHD 7.1 galiba 6 kanala sesi veremicekmiyim güncelleme yaptım az önce 3009 dada aynı belki dedim kodek felan gelmiştir ama ..... :(

bendeki avr de dts hdma trua sesleri destekliyor ve ben bu fılımleri pc den projeksıyona aktararak ızleyebiliyorum..yanlız bu sesleri alabılmek için optık değil hdma kablo olmazsa olmazlardan dıye bılıyorum.tv de hdma cıkış olmadığından bu hd sesli filimleri oynatmamız şimdilik mumkün görünmüyor,ha ılerde bu sesler optık cıkışlada gönderilir hale gelirse sanırım tv yenı yazılımla bunu destekler ama bu da zor görünüyor..kolay gelsin.
  • bilgi için teşekkürler dostum ... ya buna takıldım bugün truehd kısa bir tanıtım filmi yakaladım bir yerden önce download sonra '' desteklemeyen sen dosyası'' sonrası ise bol bol kahve sigara .. takıldımmı takılıyorum işte sizde bilirsiniz bu durumları ... neyse DTS DD ye devam zaten truehd sık rastlamadıgım bir olay ... olmadı bir media oynatıcı ile gerek blurayİSO gerekse TRUEHD 7.1 olayını çözeriz artık ...ne dersiniz ? arz talep durumları .. kolay gelsin iyi forumlar ....saglıcakla kalınız ...
  • şimdi ben zaman zaman true hd sesli filimler indirip izliyorum..tabi projeksıyonda.tv de değil..sesin farkını anlamak için cok ıyı kulağınızın olması lazım.fark varmı var tabi ama inan filim izlerken bunu hısetmıyorsun bile..hele yanımızda filim izleyen hıc farketmıyor.sen kafayı takınca sesın farkını zaman zamanda olsa anlayabılıyorsun..ama oyle sd yayından hd yayına geçtiğimizdeki gibi ``vay be`` dedirtecek bır fark yok...
    medya oynatıcılarla bu sorun dediğin gibi cözülebilir,ben illaki true hd sesli 3d filim izliycem dersen bu mumkun olur...kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 5 Aralık 2011; 1:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio82

ACİLLLL YARDIMMMM............................. arkadaşlar lütfen sesimi duyan yok muuu

Samsung 46C750 modelini kullanıyorum bu başlık altında epey yazılı paylaşımı okudum.Benim problemimle ilgli birşey göremedim hiç.

SORUNUM : HDMI portlarında ki "Sinyal Yok....Bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantılarını kontrol edin veya kaynak seçimini kontrol edin. " hata uyarısını almaktayım digiturk hd ve d-smart plus uydu alıcılarım ,ps3 ve sony 3D bluray donanımlarına sahibim daha 2 güne kadar bu cihazların hepsini 4 farklı HDMI portunda kullanıyordum.Ancak anlamadığım bir sebepten dolayı 2 gündür HDMI portlarından hicbir cihazımı kullanamıyorum geçici çözüm olarak scart girişlerinden tv izleyebiliyorum fakat HD yayınlardaki görüntü kaybını anlatmamam gerek yoktur.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım veya bunun sebebini bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olur mu .Denediğim çözüm yöntemleri HDMI kablolarımı değiştirdim sorun çözülmedi,ayrıca bu HDMI kablolarımı diğer LCD TVlerimde denedim sorunsuz çalışıyor ve diğer cihazlarda kullandığım kabloları 46C750 ye bağladığımda yine sinyal yok uyarısı almaktayım.Firmware değişikliği soruna çare olur mu diye onu da denedim yine bir çare bulamadım.Sonuç olarak HDMI portlarını kullanarak cihaza görüntü aktaramıyorum bu portların yanmış veya arızalanmış olma ihtimali nedir siz sevgili arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum ,ilgilenen herkese sonsuz teşekkürlerrrr

tvnin elektrikle bağlantısını kes , bütün kabloları sök hdmi falan hepsi boş kalsın . 30 dk bekle. sonra usb hdmi girişleri boşken tvyi aç ,tv açıldıktan sonra istediğin bağlantıları yap görmesi lazım

yukarıdaki kısım, başlıkta yazan bölüm. bazıları da TV yi resetlemeyi önermiş (exit tuşuna 10-15 saniye basılı tutarak
    kolay gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/mpage_122/tm.htm

• arkadaşlar burası yeri deil ama lütfen yardım bende 2.5 inc samsung var evdeki digitürk humax hdide ve samsung c750de görüyorum ama laptoplarıma bağladımda görmüyor nasıl yapabiliim biçimlendirmede yaptım lütfen yardım...
  • 1-m2ts filmler tv de gözükmüyor nasıl izleyebiliriz ?

2-samsung wave telefonu tv ye usb den bağladığımızda gene tv algılamıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.