Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degisiklik oldugunu duymustum ama budenli oldugunu nilmiyorfum hoxam tesekkurlee
  • Arkadaşlar FW'de geri dönüşü nasıl yapıyorsunuz.Bende şuanda 3006.2 versiyon var fakat bir önce kullandığım 2004 versiyonda HD yayın kalitesi sanki daha iyi gibiydi.
    Dönüş yapmak istiyorum.Downgrade işlemini nasıl yapıyoruz.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Fprumda 0000. Yazilimini bul. Pc basinda olmadigimdan yukleyemiyorum.
    Yazilimi usb ye at tv ye tak .sifirlansin.
    Ustune istedigin yazilimi at
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Fprumda 0000. Yazilimini bul. Pc basinda olmadigimdan yukleyemiyorum.

Anladım.Peki bu 0000 yazılımını atınca TV çalışmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

evet ing açılıyor panik yapma :)
    2004 ü
    beğeniyorum ama nedense karanlık bi goruntusu var gibi geliyo bana donunce bi bu yonden değerlendirirmisin benim için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2011; 1:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

evet ing açılıyor panik yapma :)
    2004 ü
    beğeniyorum ama nedense karanlık bi goruntusu var gibi geliyo bana donunce bi bu yonden değerlendirirmisin benim için?

Tabi yarın güncelleme işini yapıp sonucu buraya yazarım.Bu arada versiyon sıfırlamanın herhangi bir riski varmıdır ?

• 3011 e geçtim hata ettim Görüntü kumlandı resmen sd de.Yarın 3009.2 yi deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

3011 e geçtim hata ettim Görüntü kumlandı resmen sd de.Yarın 3009.2 yi deniyeceğim.

Tüm sayfaları okudum ve anladığım kadarıyla 3D yayında en iyisi 2004 ,SD yayında en iyisi 3006 , HD yayında ise en iyisi 3009 versiyon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Pc moduna nasil alindigi gecen gun aciklanmisti fakat ben tam olarak kavratamadim konuyu bir kez daha aciklamaniz mumkunmu acaba.

Ani ismi hdmi degilde pc olarakmi degistirecegiz

HDMI'dan bağlı olan PS3, Xbox, PC açıkken, Source'a basıp sonra Tools'a basıp "isim değiştir" deyip,
    'HDMI1/DVI: ---' noktasını 'HDMI1/DVI: PC' olarak değiştirin... Bağlantı noktası olarak da hep HDMI1/DVI seçilmiş. Ben bu şekilde seçtim.
    .
    Daha önceden Black Ops'da 10 kill zor yapıyordum, şimdi 15-20'lere çıkabiliyorum.

Tesekkurler birazdan deneyecegim. Buarada mw3 u begenmedim bops a geri donucem

bu şekliyle 200hz ozellıgı filan calısmıyor ama better input lag oluyor degıl mi?

pcden film izlerken bunu yapmaya gerek yok sanırım? acaba pesde kardesimle ( agdan degil) aynı tvden oynarken yapmaya gerek var mıdır? yani lag olsa ikimize de olur zaten :P sizce?

PS: bu arada 200 hz i 100 hz e indirme vb gibi bi ayar goremedim ben tvde, var mdıır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 25 Kasım 2011; 17:06:09 >

• arkadaslar kardesime aldıktan sonra şimdi de arkadaşım aynı tv yi istiyor ama Piyasada yok degil mi?

yine SD performansı iyi olan, 3D yi de tattırabilecek, daha pahalıysa LED olmasına gerek olmayan,
    46 ve ustu ne önerebilirsiniz bu tV yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

quote:

Pc moduna nasil alindigi gecen gun aciklanmisti fakat ben tam olarak kavratamadim konuyu bir kez daha aciklamaniz mumkunmu acaba.

Ani ismi hdmi degilde pc olarakmi degistirecegiz

HDMI'dan bağlı olan PS3, Xbox, PC açıkken, Source'a basıp sonra Tools'a basıp "isim değiştir" deyip,
    'HDMI1/DVI: ---' noktasını 'HDMI1/DVI: PC' olarak değiştirin... Bağlantı noktası olarak da hep HDMI1/DVI seçilmiş. Ben bu şekilde seçtim.
    .
    Daha önceden Black Ops'da 10 kill zor yapıyordum, şimdi 15-20'lere çıkabiliyorum.

Tesekkurler birazdan deneyecegim. Buarada mw3 u begenmedim bops a geri donucem

bu şekliyle 200hz ozellıgı filan calısmıyor ama better input lag oluyor degıl mi?

pcden film izlerken bunu yapmaya gerek yok sanırım? acaba pesde kardesimle ( agdan degil) aynı tvden oynarken yapmaya gerek var mıdır? yani lag olsa ikimize de olur zaten :P sizce?

PS: bu arada 200 hz i 100 hz e indirme vb gibi bi ayar goremedim ben tvde, var mdıır?

Evde oynarken tabiki etkisi yok. Ağ ve Internet üzerinden oynarken bu fark hissedilir. Rakip sizi, sizden önce görecektir. 0 input lag istiyorsanız, tüplü televizyondan iyisi yok....
    .
    Kaynağı PC olarak göstermek normalde 74ms olan input lag'i 46ms'ye düşüyor,
    http://www.digitalversus.com/update-input-lag-samsung-c750-n16014.html
    .
    TV'miz her açıdan dört dörtlük gerçekten... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsG -- 25 Kasım 2011; 17:16:06 >

• quote:

.

hocam bu cumle ustune hemen 2. soruma cevap alsam?
  • quote:

quote:

.

d6000 onermem, full hd 3d gosteremiyor. d7000 yada gt30 dusunebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

quote:

.

d serisinden sadece d6000i inceleme şansım oldu. Daha önceden de yazöıştım zaten ama, bizim tv lerden sonra çok yavan geldi herşeyiyle gerçekten. Asla önermem ben de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

quote:

.

d serisinden sadece d6000i inceleme şansım oldu. Daha önceden de yazöıştım zaten ama, bizim tv lerden sonra çok yavan geldi herşeyiyle gerçekten. Asla önermem ben de...

d6xxx lerle ilgili 3D de cok ciddi bir sıkinti var. ayni kareyi bir goze full hd aktarirken digerine full hd aktaramiyo, bu yuzdende 3D kalitesi dusuyo ama d7000 de bu sorun yok. eger tasarim onemli degilse ben gt30 u tavsiye ederim. gercekten cok guzel bi panel. 65" inde bile 0,5 metreden pikselleri secemiyorken 60" d8000 de 1metrede piksellenmeler seciliyor adeta

• GT30
    hocam tam model adı ne?
  • baktım da,plazma, yok hocam tavsıye edecegim arkadas ilk 200 saat filan ilgilenemez,
    oyun oynamaz.

ama pc hdmı ile baglayabilir. SD izleyecek genelde, mkv de izler.
    LEDe o kadar para vermeyıp, 3d yi de tatsın diye 46c750 gibi bişiy alsam iyiydi.
  • Bana göre HD de en iyi yazılım 3009.2. Sakın 3011 e geçmeyin derim çünkü gerçekten görüntüde bir matlaşma oluyor ve canlılık gidiyor. Denedeiğim sürümler içinde en iyi SD ve HD performansı 3009.2 den aldım.
  • Televizyonun yanında gelen gözlüğün camının birisi kırıldı bu gözlüklerde tamir imkanı var mı?yenisine mi bakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcubaba

Bana göre HD de en iyi yazılım 3009.2. Sakın 3011 e geçmeyin derim çünkü gerçekten görüntüde bir matlaşma oluyor ve canlılık gidiyor. Denedeiğim sürümler içinde en iyi SD ve HD performansı 3009.2 den aldım.

3009 evet keskin bi goruntu veriyo ama 2d kalitesi vasat geldi bana nasıl desem şimdi yuvarlak bi vazo gör hd de 3006 da onun yuvarlakımsı olduğunu hatlarını daha ii hissediyon 3009 dan 3006 dondum tekrar 3006 nın renk tonlamalarıda daha ii değiştirmem gibime geliyoo...evet 3011 cidden kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Kasım 2011; 15:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.