Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: groll

quote:

Sayın Groll ,

2004 , 3006, 3009 ve 3011 yazılımlarını sırayla yükleyip kendiniz karar verin. Her arkadaşımızda farklı uydu alıcı olabilir. Ayrıca aynı marka uydu alıcıların görüntüleri kendi yazılımlarına göre farklılık gösterebiliyor. Tvnin mod, kontrast, parlaklık, renk gibi görüntü ayarları da farklı olunca ve yazılımı test etmek için izlenen kanallar farklı olabileceği için her arkadaşımız farklı sonuç alabilir. Kısacası tüm arkadaşlarımızın yorumları kendi sistemlerine göre doğrudur. Sizin sisteminizde de en doğru kararı siz verebilirsiniz.

Yazılım testini sağlıklı yapabilmek için uydu alıcıdan 10 tane farklı kanalın yayınını usb bellek veya harddiske kaydedin. Sonra her yeni yazılımda uydu alıcıdan bu kayıtları oynatın ve en iyisine karar verin. Gün içinde bile kanalların görüntü kalitesi (bant genişliği demiyorum) değişebilir. Kayıt yapmak ve bu kaydı oynatamak en güvenilir ve değişmez test yöntemi olacaktır

Sağol kardeşim deneme yanılma en iyi yöntem sanırım.

quote:

arkadaslar benim alt yazılar kare kare cıkıyor bunun ince ayarı varmı? mozaik gibi sanki..

Altyazı ayarlarına baktınızmı tools--->altyazı ayarları bölümünden ?

oyle bir ayar goremedim groll tolls a basınca cıkmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrabato

slm herkeze bende 3005.1 yuklu bu aralar tv ye zaman ayıramadım bende 3006 yuklemek ıstıyorm.gerçı 3005 de iyi herangı bı sorun yasamadm.ama 3006 yapayım bende bu yazılımınn hepsınde de ıyı oldugu sölenıyor burda.sız dıger yazılımı gerıye nasıl yukluyorsunz ben onu anlamadm.banada 3006 yazılımın lın kını yoolarsanız çok sevinirim.burda var ama şımdı nerde aramam gerek ılgınız ıcın tşkrler.

arakadaşım o kişiye gore değişiyo ve kullandığın donanıma gore mesala 3009 ozellikle hd de bana .ok ii geldi 3006 danda keskin bi goruntu var sd olarakta 3006 sanki daha ii gibi yani biraz ortam karışık 3009 a berbat diyende var kişisel olarak berbat bulmadım kişiye ozel yani..
    bana sorunlu gelen yazılımlar 3010 ve 3011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Kasım 2011; 18:57:42 >
  • quote:

oyle bir ayar goremedim groll tolls a basınca cıkmıyor..

Altyazı menüsü çıkmıyorsa altyazıyı görmüyor demektir.Filmle altyazının adı aynı olmak zorunda harfi harfine.
  • suna dikkat ettim 3D film seyrederken ayarlara girip goruntuyu duzelt dedigimde,duzeltme oluyor gercekten
  • erdos dostum, ender'in verdiği linkteki camı kırılan şahıstan pil kapağını alabilmişsindir umarım. Üzüldüm senin adına. Neyseki telafisi olamayacak bir şey değil. Olmadı siyah renk elektrikçi bandıyla tutturursun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 1 Aralık 2011; 11:08:56 >
  • SD yayında 3006 diyorum....
  • arkadaşlar bende 3011 sürümünü yükledim ama hiç memnun kalmadım tekrar 3009.2 ye dönmek istiyorum fakat 0000nolu vesiyonu indirdim harici belleke de attım fakat televizyon yüklenecek yeni sürüm yok diyor, yükleme yapmıyor.Bunun ince bir ayrıntısı yada daha önce yapmam gereken bir şey varmı lütfen bilen brisi nasıl yapılacağını açıklarmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

2004 yukluyorum

0000 ı yukledıgımde ıngılızce oldu bundada olursa nereden duzeltebılırım.

edit:

tr secenegı cıktı ulke olarak ıngıltere ve ırlanda vardı ıngıltere sectım. kanal arıyor su an

arkadaşım şu işi nasıl yaptın ayrıntılarıyla bir açıklarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

erdos dostum, ender'in verdiği linkteki camı kırılan şahıstan pil kapağını alabilmişsindir umarım. Üzüldüm senin adına. Neyseki telafisi olamayacak bir şey değil. Olmadı siyah renk elektrikçi bandıyla tutturursun artık.

Arkadaşlar bu arada hepinize bir sorum olacak. Bir yakınım, bendeki 46C750'nin 32" olanından istiyor. Daha büyük ebatta bir tv kesinlikle almayacak. Minik bir odası var, oraya koyacak. Bizim gibi işin hastası değil.

Gelgelelim piyasada 32C750 yok! İnternette arattım; istanbulbilisim'de "üretimden kalktı" kaydı koymuşlar. Biz bu 32" olanı (güvenilir olmak kaydıyla) şu saatten sonra nereden bulabiliriz acaba? İstanbul'da yaşayan arkadaşların kulağı daha deliktir...

Eğer onu bulamazsak, 32" ebadında C750'ye alternatif olarak ne önerirsiniz? Mesela 32D6500 serisini önerir misiniz? 3D, internet v.s., C750'de olan özellikleri aşağı yukarı taşıyan, aynı keyfi yaşatan ve 1500 TL. civarında olan 32" bir tv lazım. 32D6570 dukkan.com.tr'de 1700TL. Bir de bu serinin D6500 olanından D6570 olanına doğru çıkıldıkça fiyat düşüyor her nedense. Ben mi yanlış gördüm acaba? Resim işleme özellikleri farklı farklı. Hepsi de 400 Hz. olmalı. Öyle değil mi?

Mümkünse yardım istiyorum. Teşekkürler.

temenilerin için teşekkürler franko..arkadaşlardan bırı az once pm atmış göndereyim dedi bakalım yazışıyoruz.
    istanbuldayız ama mağzalara gitmıyoruz pek.en kesin arama yıne netde oluyor.bana sorarsan kesinlikle normal led aldırma.full led lerde pahalı en guzeli gene 32 lcd bakının 3d de ısrarlı değilse kolay bulunur.3d olsun dıyorsa lg nın lcd tv lerine bakın en son çare olarak..

• Ps3 ya da xbox360 kullanan arkadaslar ozel bir ayar yapiyorlar mi? Ben oyun modunu kullanmiyorum, ona ragmen sanki biraz ayar yapmam gerekiyormus gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcubaba

arkadaşlar bende 3011 sürümünü yükledim ama hiç memnun kalmadım tekrar 3009.2 ye dönmek istiyorum fakat 0000nolu vesiyonu indirdim harici belleke de attım fakat televizyon yüklenecek yeni sürüm yok diyor, yükleme yapmıyor.Bunun ince bir ayrıntısı yada daha önce yapmam gereken bir şey varmı lütfen bilen brisi nasıl yapılacağını açıklarmı.

0000.zip olarak yuklemişindir o dosyayı. zip ten cıkartıp bos bir usb bellege atıp yuklemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakss

quote:

Orijinalden alıntı: gurcubaba

arkadaşlar bende 3011 sürümünü yükledim ama hiç memnun kalmadım tekrar 3009.2 ye dönmek istiyorum fakat 0000nolu vesiyonu indirdim harici belleke de attım fakat televizyon yüklenecek yeni sürüm yok diyor, yükleme yapmıyor.Bunun ince bir ayrıntısı yada daha önce yapmam gereken bir şey varmı lütfen bilen brisi nasıl yapılacağını açıklarmı.

0000.zip olarak yuklemişindir o dosyayı. zip ten cıkartıp bos bir usb bellege atıp yuklemen lazım.

yaptım zaten o nu bilyorum da acaba farklı bir şey mi yapmam lazım .Boş bir bellek demişsin , boş olması önemli mi? Hayır bu konularda da acemi değilim daha önceleri bir çok kez yazılım yükselltim. Acaba yazılım downgrade ederken farklı bir yöntemmi var ...

• Hocam dun mailin geldi ama konuya pcden baktigimda yazini goremedim herhalde sildi dedim.simdi mobilden gordum.oncelikle kusura bakma

nirmalde 3011 vs indirdigimde cikan dosyayi flash diskte ac derdim ama flasdiske valuc..... (tam hatitlayamadim dosya ismini) Diye bir klasor acip acardi.

Ben 0000 i indirdigimde,surum direk zipten valuc.... olarak cikti onu flasha attim tv ye takyim ve yukseltti
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Ps3 ya da xbox360 kullanan arkadaslar ozel bir ayar yapiyorlar mi? Ben oyun modunu kullanmiyorum, ona ragmen sanki biraz ayar yapmam gerekiyormus gibi..

Oyun modu, özellikle FPS tarzı multiplayer oyunlar için giriş gecikmesini (input lag) azaltmaya yarayan, bunu da gelişmiş görüntü seçeneklerini devre dışı bırakarak, görüntünün daha seri bir şekilde ekranda oluşmasını sağlayan bir moddur.
    .
    Ancak, test için ekipmanı olan değerli kullanıcılar sayesinde PC modunun, oyun moduna göre daha az gecikmeyi sağladığı tespit edilmiştir.
    .
    Eğer sıkı bir FPS oyuncusuysan PC modunu kullanmanı öneririm. 20msn'lik bir gecikme ölüm sebebidir bu oyunlarda. Yok, multiplayer oynamıyorsan seni fazla etkilemez, oyun modu hatta diğer modlarda da oynayabilirsin...
    .
    Sonuç olarak en az gecikme PC modunda.
    http://www.digitalversus.com/update-input-lag-samsung-c750-n16014.html

• Pc moduna nasil alindigi gecen gun aciklanmisti fakat ben tam olarak kavratamadim konuyu bir kez daha aciklamaniz mumkunmu acaba.

Ani ismi hdmi degilde pc olarakmi degistirecegiz
  • quote:

Pc moduna nasil alindigi gecen gun aciklanmisti fakat ben tam olarak kavratamadim konuyu bir kez daha aciklamaniz mumkunmu acaba.

HDMI'dan bağlı olan PS3, Xbox, PC açıkken, Source'a basıp sonra Tools'a basıp "isim değiştir" deyip,
    'HDMI1/DVI: ---' noktasını 'HDMI1/DVI: PC' olarak değiştirin... Bağlantı noktası olarak da hep HDMI1/DVI seçilmiş. Ben bu şekilde seçtim.
    .
    Daha önceden Black Ops'da 10 kill zor yapıyordum, şimdi 15-20'lere çıkabiliyorum.
  • dsmart kullanan bir arkadas bana yardımcı olabilirmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Pc moduna nasil alindigi gecen gun aciklanmisti fakat ben tam olarak kavratamadim konuyu bir kez daha aciklamaniz mumkunmu acaba.

HDMI'dan bağlı olan PS3, Xbox, PC açıkken, Source'a basıp sonra Tools'a basıp "isim değiştir" deyip,
    'HDMI1/DVI: ---' noktasını 'HDMI1/DVI: PC' olarak değiştirin... Bağlantı noktası olarak da hep HDMI1/DVI seçilmiş. Ben bu şekilde seçtim.
    .
    Daha önceden Black Ops'da 10 kill zor yapıyordum, şimdi 15-20'lere çıkabiliyorum.

Tesekkurler birazdan deneyecegim. Buarada mw3 u begenmedim bops a geri donucem

• Denedim. ve sonuc hayret verici gercekten soylendigi kadar varmis
  • quote:

Denedim. ve sonuc hayret verici gercekten soylendigi kadar varmis

Bir FPS manyağı olarak ben, neredeyse bu TV'yi aldığıma pişman olacaktım. İnternet'in altını üstüne getirdim bir hafta boyunca ve sonunda bu yöntemi buldum. Görüntü kalitesinden belki feragat ediyorsun ama gerçekten işe yarıyor...
    .
    Bu arada bahsi açılmışken takip etmişsindir heralde, biliyorsundur; Call of Duty serisinin 1. oyundan beri fanıyım. Ödüllü "Medal of Honour - Allied Assault" oyununu yapan Infinity Ward firmasının yapımcıları yapmıştır CoD1, CoD2, CoD4 MW, COD MW2 bölümlerini. CoD WaW, CoD Black Ops ise Treyarch firmasınındır. Activision ile anlaşamayan Infinity Ward'ın kilit ekibi, firmadan ayrılıp Respawn Entertainment isimli yeni bir şirket kurup EA ile anlaştılar. Dımdızlak kalan Infinity Ward MW3'ü tek başına yapamayacağı için Sledgehammer firması da işin içine katıldı. Sonuç olarak MW3 gibi bişey çıktı.
    .
    1. oyundan itibaren Infinity Ward'ın yeteneği getirdi oyunu buralara. Şimdi aynı ekip yeni bir oyun hazırlıyor, bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak;
    http://www.respawn.com/games/

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.