Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: franko

Sakın 3011 yüklemeyin!
    HD yayınlar berbat şekilde bozuldu. Capcanlı görüntüler pastele döndü.
    Ne halt yediğini bilmiyor bu Samsung.
    Bıktık yani.

ya ben yanıldım sanmıstım ben de,
    3011 e gectım HD ler pastele dondu keskınlık azaldı bariz.

EDiT: reset amtadı mhenuz. atarsam hangı ayarlar gıdecek teledunya kanalları filan da m ıgidecek?

bu arada reset nası latılıyo eski sayfalarda kayboldum arıyorum su an

. Yeni firmware atıldığında yapılması önerilen sıfırlama işlemi: Diğer bir ifadeyle, Fabrika Ayarları’na geri dönmek için Tv açıkken uzaktan kumandanın Exit tuşuna yaklaşık 10-15 saniye basılı tutu

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

quote:

quote:

Sakın 3011 yüklemeyin!
    HD yayınlar berbat şekilde bozuldu. Capcanlı görüntüler pastele döndü.
    Ne halt yediğini bilmiyor bu Samsung.
    Bıktık yani.

ya ben yanıldım sanmıstım ben de,
    3011 e gectım HD ler pastele dondu keskınlık azaldı bariz.

EDiT: reset amtadı mhenuz. atarsam hangı ayarlar gıdecek teledunya kanalları filan da m ıgidecek?

bu arada reset nası latılıyo eski sayfalarda kayboldum arıyorum su an

. Yeni firmware atıldığında yapılması önerilen sıfırlama işlemi: Diğer bir ifadeyle, Fabrika Ayarları’na geri dönmek için Tv açıkken uzaktan kumandanın Exit tuşuna yaklaşık 10-15 saniye basılı tutu

çok acemiysen kurcalama tv le ilgili herşey fabraika ayarına doner..
    3011 hd ve sd de cidden kötü..bilgi edinip 3006 veya altı olan sürümlere donun 3006 dan sonra bi sapıtma olayı var..

• 3011 e gectim hd yi sevmedim, reseti attım, şimdi teledünyta kanallarını tarıyo yeniden. bekliyorum.
    @kerimcem
    gercekten kötü mü? nasıl bir fark var?

yanlıs hatırlamıyorsam @serdar1968 3011i SD ve HD oalrak begenmişti
  • quote:

3011 e gectim hd yi sevmedim, reseti attım, şimdi teledünyta kanallarını tarıyo yeniden. bekliyorum.
    @kerimcem
    gercekten kötü mü? nasıl bir fark var?

yanlıs hatırlamıyorsam @serdar1968 3011i SD ve HD oalrak begenmişti

3011 i beğenen pek rastgelmedim serdar arkadaşın kendi yorumudur resmen bi effect veriyo suratlar herşey daha bulanık 0 lama firmaresiyle bayya bi test yaptım sürümlerle 3006.2 de karar kıldım ..ayrıca bi çok yerde yabancı forumlarda 3011 den nasıl kurtulurum diye konular var..bence 3011 i yuklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2011; 16:27:52 >

• Ne diyebilirim. Demekki benim zevkim size uymuyor. Ben C750'de 2004 kullanıyorum. C650'de de 3011. 3011'den de çok memnunum. Yaptığım tüm testlerde 2004 dışında tüm testlerde en süşük renk+ contrast hata oranını verdi. Nedense benim okuduğum sitelerde de 2004-3006-3009-3011 için benim ölçtüğüm değerleri vermiş diğer arkadaşlar. Bu tamamen sana göre bana göre bir durum. Ancak 3006 yerine bari dönecekseniz 2004'e dönün. Buda son yazım, bir daha da donanım haberde tek cümle yazmayacağım. Sevgiyle kalın.
  • Daha önce sakın 3011 yüklemeyin! diye uyarmıştım. Hapurga da HD yayınlardaki soluklaşmanın sebeplerini yazdı. Sıfırlama işlemi yapıp 3009.2'ye geri döndüm. HD yayınlarda en iyisi 3009.2'dir. 2004 ve 3006'dan da iyidir. SD yayınlar için bir şey demiyorum. Çokça SD seyreden biriyseniz, yazılanları okuyup birini (2004, 3006, 3011) seçin.

Daha sonra (Tv stand by konumda iken; kumandadan info < menu < mute < power’a sırasıyla basarak servis menüsüne girin. Control > Sub Option menüsünden OTN SUPPORT ---> ON'u kapatıp OFF yapın. Aksi takdirde, eğer 7/24 internete bağlıysanız, her 24 saatte bir 3011 için yazılım güncelleme uyarısı gelecektir. Ne zaman HD ve SD bakımından en iyi versiyon çıkarsa, (3012 mi olur, 3013 mü olur) OTN (Over the network)'ü yeniden ON yaparsınız. Usb'ye gerek kalmadan online olarak güncellersiniz.
  • quote:

Daha önce sakın 3011 yüklemeyin! diye uyarmıştım. Hapurga da HD yayınlardaki soluklaşmanın sebeplerini yazdı. Sıfırlama işlemi yapıp 3009.2'ye geri döndüm. HD yayınlarda en iyisi 3009.2'dir. 2004 ve 3006'dan da iyidir. SD yayınlar için bir şey demiyorum. Çokça SD seyreden biriyseniz, yazılanları okuyup birini (2004, 3006, 3011) seçin.

Daha sonra (Tv stand by konumda iken; kumandadan info < menu < mute < power’a sırasıyla basarak servis menüsüne girin. Control > Sub Option menüsünden OTN SUPPORT ---> ON'u kapatıp OFF yapın. Aksi takdirde, eğer 7/24 internete bağlıysanız, her 24 saatte bir 3011 için yazılım güncelleme uyarısı gelecektir. Ne zaman HD ve SD bakımından en iyi versiyon çıkarsa, (3012 mi olur, 3013 mü olur) OTN (Over the network)'ü yeniden ON yaparsınız. Usb'ye gerek kalmadan online olarak güncellersiniz.

katılıyorum..serdar abi alınmına gerek yok herkezin görürşü farklı olabilir saygı duyman lazım..3011 iki defa kurudm her dafasında bulanık bi görüntü verdiği ap açık ortada ailem bile farketti..donanımın farklıdır belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

Ne diyebilirim. Demekki benim zevkim size uymuyor. Ben C750'de 2004 kullanıyorum. C650'de de 3011. 3011'den de çok memnunum. Yaptığım tüm testlerde 2004 dışında tüm testlerde en süşük renk+ contrast hata oranını verdi. Nedense benim okuduğum sitelerde de 2004-3006-3009-3011 için benim ölçtüğüm değerleri vermiş diğer arkadaşlar. Bu tamamen sana göre bana göre bir durum. Ancak 3006 yerine bari dönecekseniz 2004'e dönün. Buda son yazım, bir daha da donanım haberde tek cümle yazmayacağım. Sevgiyle kalın.

hocam, kesip atma lütfen. Forum işte, herkes yazıyor istediğini.ben de 3011 yükledim ve gayet memnunum. Bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim lütfen...
  • 3009 dan 3011 e gecıcem. usb gormedı dosyayı ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar ,

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız?
    http://forum.donanimhaber.com/m_52254279/tm.htm

başlığında bazı arkadaşlarımız sağolsunlar tvlerinde flash belleğe kayıt (PVR) için kullandıkları marka ve modelleri yazıyorlar. Sadece hız testini geçen bellekleri değil , geçmeyenler de belirtiliyorlar.

Sizlerde ricam daha önceleri kullanmış olduğuz flash belleklerin marka-model-kapasite bilgilerini bu başlığa yazmanız. En azından forumda ilk defa bu kadar çok sayıda flash bellek markası test edilmiş oldu. İlerde kaynak olabilecek bir başlık olur.

Teşekkürler

• ben 750 gb lık bır hdd yı 700-50 dıye boldum 50 ye tvden format attırdım
  • quote:

Ne diyebilirim. Demekki benim zevkim size uymuyor. Ben C750'de 2004 kullanıyorum. C650'de de 3011. 3011'den de çok memnunum. Yaptığım tüm testlerde 2004 dışında tüm testlerde en süşük renk+ contrast hata oranını verdi. Nedense benim okuduğum sitelerde de 2004-3006-3009-3011 için benim ölçtüğüm değerleri vermiş diğer arkadaşlar. Bu tamamen sana göre bana göre bir durum. Ancak 3006 yerine bari dönecekseniz 2004'e dönün. Buda son yazım, bir daha da donanım haberde tek cümle yazmayacağım. Sevgiyle kalın.

dostum yapma yaw, nedeni bir birikim de olsa baska bisiy de olsa takılalım gel suraya :))

bu arada ben yorumumum reset atmadan yaopmıstım. reseti attim aynı ısık kosullarında yarın bakmak lazım.

ya bir de az once Atlanta hdbox aldım geldim, teledunya da var karsılastırma sonucu HD de fark goremedım.
    SD de ise atlanta bkirazcık daha keskin ama basarılı bir keskinlik degil bu, teleduynanınki birazcık daha net geldi goruntu.

Bu arada evin kapısındaki yerden TEledunyadan gelen ekip, diger odalara da dagıtım yaptı teledunyayı, bunun ıcı nkullandıkları diseq benzeri bir parcadan 40 ytl aldılar benden , bu normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Daha önce sakın 3011 yüklemeyin! diye uyarmıştım. Hapurga da HD yayınlardaki soluklaşmanın sebeplerini yazdı. Sıfırlama işlemi yapıp 3009.2'ye geri döndüm. HD yayınlarda en iyisi 3009.2'dir. 2004 ve 3006'dan da iyidir. SD yayınlar için bir şey demiyorum. Çokça SD seyreden biriyseniz, yazılanları okuyup birini (2004, 3006, 3011) seçin.

katılıyorum..serdar abi alınmına gerek yok herkezin görürşü farklı olabilir saygı duyman lazım..3011 iki defa kurudm her dafasında bulanık bi görüntü verdiği ap açık ortada ailem bile farketti..donanımın farklıdır belki..

bugün samsungda çalışan arkadaşımında goruşunu aldım 3009 u onerdi oda aldım 4-5 saattir test ediyorum evet goruntu daha keskin sd de ii iyice yalama yaptım 3011 de oda hissetmiş geri almış 3009 a firmware yükleme sayfasına gelmediği için test beta gibi bişey sadece netten geliyo dedi bide plazmanın serisinde gorunuyo dedi..zaten kişisel olarak 3010 dan itibaran yamukluk sezmeye başlamıştım.....

• quote:

quote:

dostum yapma yaw, nedeni bir birikim de olsa baska bisiy de olsa takılalım gel suraya :))

bu arada ben yorumumum reset atmadan yaopmıstım. reseti attim aynı ısık kosullarında yarın bakmak lazım.

ya bir de az once Atlanta hdbox aldım geldim, teledunya da var karsılastırma sonucu HD de fark goremedım.
    SD de ise atlanta bkirazcık daha keskin ama basarılı bir keskinlik degil bu, teleduynanınki birazcık daha net geldi goruntu.

Bu arada evin kapısındaki yerden TEledunyadan gelen ekip, diger odalara da dagıtım yaptı teledunyayı, bunun ıcı nkullandıkları diseq benzeri bir parcadan 40 ytl aldılar benden , bu normal midir?

Sağolun arkadaşlar, burdan ve özelden yazan herkese teşekkürler. Peki biraz daha takılalım bakalım :D

Bende de reset atmadan önce 3011'in görüntüsü çok bulanıktı. Zaten bunu daha önceki mesajlarımda da yazmıştım.

Bende Digiturk Plus var. Recever'ı Pace marka. Ekranda her ikisini yanyana PIP ile vurduğumda çoğu kanalda seninde dediğin gibi Teledünya SD kanalları daha iyi. Özellikle Star'da maç seyrederken bu çok iyi anlaşılabiliyor. Bu arada PIP'i denemedi isen tavsiye ederim.

4/1'in fiyatı piyasada 10TL, 8/1'in 35 TL. Kaç girişli diseq taktılar. Benden 4/1 için 15 TL almışlardı.

• quote:

quote:

quote:

bugün samsungda çalışan arkadaşımında goruşunu aldım 3009 u onerdi oda aldım 4-5 saattir test ediyorum evet goruntu daha keskin sd de ii iyice yalama yaptım 3011 de oda hissetmiş geri almış 3009 a firmware yükleme sayfasına gelmediği için test beta gibi bişey sadece netten geliyo dedi bide plazmanın serisinde gorunuyo dedi..zaten kişisel olarak 3010 dan itibaran yamukluk sezmeye başlamıştım.....

Hakikaten senin bu samsungdaki arkadaşının birşeyden anladığını sanmıyorum. Hergün farklı bişiy öneriyor :D:D:D Yarın aslında en iyisi 3011'miş derse hiç şaşırmam. :D:D:D:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakikaten senin bu samsungdaki arkadaşının birşeyden anladığını sanmıyorum. Hergün farklı bişiy öneriyor :D:D:D Yarın aslında en iyisi 3011'miş derse hiç şaşırmam. :D:D:D:D

yooo firmwareyi ilk defa sordum zaten 3009 yükleme taraftarı değildim sen yalnış anlammışssın bi renk ayarları aldım onuda tv yi ilk aldığım zamanlarda yazdım sanada zaten dinamik kontarstı yüksek, contast değeri 100 le yapay goruntu almaktan kurtuldun bu ayarları kullanıp çok bilgiyim diyosan bana göre sende pek bilgili değilsin bu ayarların yapay curucuna goruntu verdiğini orta seviyeler bile bilir ve hiç bi forumda tavsiye edilmez arkadaşıma laf yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2011; 3:22:22 >

• Teleunya dagiticisi dediginz nadil birsey arkadalar.
    Ben zmannda evin tefrisatini yaptirirken her odaya yerdn hat cektirirken td nin eve girdigi noktaya,spartmanlarin girisine koyduklari sinyal guclendiricilerden kurdurmustum 8 vcikusi ar v her odad ayni seviyede goruntu var.bu satpyede cam kartimi istedigim odada kullanabiliyorum
  • Evet arkadaşlar, 3009 yazılımını kullanırken 3011 yazılımını deneme amaçlı olarak yükledim. Yükleme sonrası resetleme işleminide yaptım. SD yayınların görüntüsünde bariz bir iyileşme hissetmedim. Ancak HD yayınlarda bariz bir geriye gidiş var. HD görüntü kalitesi kesinlikle iyi değil. Yazılım versiyon sıfırlama işleminden sonra tekrar 3009.2 ye geri döndüm. Eğer SD ve HD yayınların görüntü kalitesi önceliğiniz ise 3009 daha iyidir.
  • buradaki arkadasların sayesinde sıfırlama yaparak 2004 3006 ve 3011 i tek tek sırayla denedim. firmwaredenmidir yoksa dsmart in yayınındanmıdır hd kanallarda bi bulanıklık gördüm. dikkatli baktıgın zaman pixellerin cok rahatsız edici oldugunu hissettim. dsmart hd kullanıyorum receverim nextin receveri. sizdede boylemi arkadaslar yoksa ben bir yerde hatamı yapıyorum. teşekkürler
  • alt yazılardada bi karelenme söz konusu. bunun ince ayarı varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.