Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar1968 cevabın için teşekkür ederim. noyançelebi, aradığın linkler şu sayfada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_52655898/mpage_1/f_/key_3006%2Cversiyonu//tm.htm#54090962

Benim 2. soruya Hapurga, Ender, Erdos, Serdar gibi üstadlar başta olmak üzere tecrübeli bir arkadşımız cevap yazabilir mi? CI Menüsü uyarısı neyin nesidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 13 Kasım 2011; 7:11:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

arkadaslar

tum fw lerın toplandıgı bır yer varmı acaba

mesela

0000
    2004
    3006
    3006.2
    3009.2
    3011

sorumun cevabı:

edit linkte eski fw ler yok

bana 2004 link verebılırmı acaba?

tesekkurler

----------------------------------

2004 LINK :)

süper ya..bırkaç mesajın da aynen böyle...kendin soruyor kendin cözüyorsun,harikasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

serdar1968 cevabın için teşekkür ederim. noyançelebi, aradığın linkler şu sayfada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_52655898/mpage_1/f_/key_3006%2Cversiyonu//tm.htm#54090962

Benim 2. soruya Hapurga veya ender başta olmak üzere tecrübeli bir arkadşımız cevap yazabilir mi? CI Menüsü uyarısı neyin nesidir?

Bizi beğenmiyonmu :D

• Kanal listesini USB'ye göndrmek istediğimde USB bulunamadı uyarısı veriyor oysa usb takılı ve filmleri görüp izleyebiliyorum. Ama iş kanal listesini atmaya gelince USB aygıt bulunamadı diyor. Firmwire güncelledim yine işe yaramadı ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

arkadaslar

tum fw lerın toplandıgı bır yer varmı acaba

mesela

0000
    2004
    3006
    3006.2
    3009.2
    3011

sorumun cevabı:

edit linkte eski fw ler yok

bana 2004 link verebılırmı acaba?

tesekkurler

----------------------------------

2004 LINK :)

süper ya..bırkaç mesajın da aynen böyle...kendin soruyor kendin cözüyorsun,harikasın..

Tesekkur ederim :)

Aklima soru gelince sorarim ama cavabinida arastiririm. :)

• Arkadaşlar şuanda en stabil çalışan versiyon hangisi.Uzun zamandır takip edemedim de.2004 kullanıyorum ben şuanda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 12 Kasım 2011; 13:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

quote:

Orijinalden alıntı: franko

serdar1968 cevabın için teşekkür ederim. noyançelebi, aradığın linkler şu sayfada:

Benim 2. soruya Hapurga veya ender başta olmak üzere tecrübeli bir arkadşımız cevap yazabilir mi? CI Menüsü uyarısı neyin nesidir?

Bizi beğenmiyonmu :D

güzellll franko bende alındım bak şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar şuanda en stabil çalışan versiyon hangisi.Uzun zamandır takip edemedim de.2004 kullanıyorum ben şuanda .

artık ıstediğin versiyonu dene beğenmezsen geri dön....ama 2004 kal derim.
  • Bende 2004 u cok begendin acikcasi 3de de cok farketti gercekten.
    Ozellikle lg nin su top ziplatan videosunsa ve son durak 4 te farki gordum
  • 2004 yazılımının bende en iyisi olduğuna katılıyorum. +1
  • Beyler aranızda harici dvd veya bluray player bağlayıp, deneyen oldumu? Ben bu konuyu çok merak ediyorum ve denemek istiyorum.
  • Erdos ve Serdar...
    Mesajı değiştirdim. Tv'nin orasını burasını kurcalama konusunda Hapurga ile Ender'i daha tecrübeli gördüğümden önce onların adını yazmıştım. Ama gerekli düzeltmeyi yaptım şimdi. Kusuruma bakmayınız.
  • Keşke pasif gözlük kullanabilsek şu alette, o ne rahat bir olaymış, aklı gidiyor insanın bu active shutter gözlüklerden
    duvara atasım geliyor 30 dakika sonra
  • @serdar1968
    3011 in sd iyi olduğundan eminmisin resmen çamur bi goruntu verdide pastelimsi ve bulanık tamam hd iyi de sd nin kötü olduğu bi çok yerde dile getirilmiş ben 1016 dondum bi ara 2004 dende iyi 2004 e iyi bakın goruntu net olsada karanlıkımsı bi goruntu var ortam daha karanlık resmen..
    bütün yazılımların birbirinden farkı sd/hd açısından en iyiyi bulmak deveyi hendek atlatmak gibi ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Kasım 2011; 13:56:55 >
  • peki siz şimdik bu firmwarelere geçerken kullanıcı ayarları da siliniyor mu
    öyleyse hayatta uğraşmam firmle filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

@serdar1968
    3011 in sd iyi olduğundan eminmisin resmen çamur bi goruntu verdide pastelimsi ve bulanık tamam hd iyi de sd nin kötü olduğu bi çok yerde dile getirilmiş ben 1016 dondum bi ara 2004 dende iyi 2004 e iyi bakın goruntu net olsada karanlıkımsı bi goruntu var ortam daha karanlık resmen..
    bütün yazılımların birbirinden farkı sd/hd açısından en iyiyi bulmak deveyi hendek atlatmak gibi ::)

Rice etsem benim buraya yazdığım ayarlarla tekrar denermisin. Ben SD/HD görüntüyü en iyi 3011'de aldım. Ancak çok fazla 3D seyrettiğim için 2004'te kaldım. Açıkcası 1016'yı denedim ama çok fazla incelememiştim. Siz şimdi yazınca bir ara tekrar denemeye karar verdim.
  • quote:

quote:

@serdar1968

Rice etsem benim buraya yazdığım ayarlarla tekrar denermisin. Ben SD/HD görüntüyü en iyi 3011'de aldım. Ancak çok fazla 3D seyrettiğim için 2004'te kaldım. Açıkcası 1016'yı denedim ama çok fazla incelememiştim. Siz şimdi yazınca bir ara tekrar denemeye karar verdim.

bende teknikerim bayyaa teste yoneldim 2004 güzel ama ozellikle dizilerdeyken(ii çekimlerde yani) bak karanlık bi görüntü sezicen 1016 cidden ii geldi bana yabancı forumlardada 3011 sd yayın kalitesini bozduğu için downredged diye konu açılmış hep bende 3011 i beğenmiyince kakıştım bu işlere 1016 2004 3011 3006 arası hep test yaptım 3011 sd yayınlarda pastel ve bulanık ozellikle showun cnn nin starın logosunda kabak gibi belli sen iyi diyince şaşırdım şahsen..

• @serdar1968 abimiz sen bu ayarları yabancı bi forumdanmı aldın kendi tecrübenmi inan denemek için aynen uyguladım sd yayın izliyomusn bilmiyorum cont.100 d.k =high oranda bu gerçek dışı bi göruntu sağlar resmen suratlar kırmızılar maviler ten renkleri patladı hocam 15-20 dk izledim resmen kabustu :) yapay...d.kont. yüksek ayarı hiç biyer yer onermez zaten ve 100 açık contrastın..samsundan çalışan arkadaşımdan aldığım ayarları yazayım bide ona bak istersen...
    Mode Standart
    Backlight 14
    Contrast 90
    Brightness 50
    Sharpness 30
    renk=45-50 gözüne göre
    renk alanı=auto
    basit ama standartı bulandırmıycak ayarlar isteyen deneyebilir.(diğer rakamlar standart default)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Kasım 2011; 18:00:32 >
  • quote:

@serdar1968 abimiz sen bu ayarları yabancı bi forumdanmı aldın kendi tecrübenmi inan denemek için aynen uyguladım sd yayın izliyomusn bilmiyorum cont.100 d.k =high oranda bu gerçek dışı bi göruntu sağlar resmen suratlar kırmızılar maviler ten renkleri patladı hocam 15-20 dk izledim resmen kabustu :) yapay...d.kont. yüksek ayarı hiç biyer yer onermez zaten ve 100 açık contrastın..samsundan çalışan arkadaşımdan aldığım ayarları yazayım bide ona bak istersen...
    Mode Standart
    Backlight 14
    Contrast 90
    Brightness 50
    Sharpness 30
    renk=45-50 gözüne göre
    renk alanı=auto
    basit ama standartı bulandırmıycak ayarlar isteyen deneyebilir.(diğer rakamlar standart default)

İlginç, haklısın aslında ama bende patlamadı. Ben Spide3Pro kalibrasyon cihazı ile PC üzerinden yaptım bu ayarları. Aşağıda cihazın sayfasını gönderiyorum. Sende meraklısın benim gibi, ilgini çekebilir.
    SpyderX
    SpyderX: Our Best Monitor Calibration Tool Ever | Datacolor
    http://spyder.datacolor.com/product-mc-s3pro.php

• quote:

quote:

@serdar1968 abimiz sen bu ayarları yabancı bi forumdanmı aldın kendi tecrübenmi inan denemek için aynen uyguladım sd yayın izliyomusn bilmiyorum cont.100 d.k =high oranda bu gerçek dışı bi göruntu sağlar resmen suratlar kırmızılar maviler ten renkleri patladı hocam 15-20 dk izledim resmen kabustu :) yapay...d.kont. yüksek ayarı hiç biyer yer onermez zaten ve 100 açık contrastın..samsundan çalışan arkadaşımdan aldığım ayarları yazayım bide ona bak istersen...
    Mode Standart
    Backlight 14
    Contrast 90
    Brightness 50
    Sharpness 30
    renk=45-50 gözüne göre
    renk alanı=auto

İlginç, haklısın aslında ama bende patlamadı. Ben Spide3Pro kalibrasyon cihazı ile PC üzerinden yaptım bu ayarları. Aşağıda cihazın sayfasını gönderiyorum. Sende meraklısın benim gibi, ilgini çekebilir.
    SpyderX
    SpyderX: Our Best Monitor Calibration Tool Ever | Datacolor
    http://spyder.datacolor.com/product-mc-s3pro.php

hocam sonuçta programlar insan beyni gibi çalışmaz okadar güvenme hiç bi programa :) d.kontarstı highde contarstı 100 de tavisye eden dünyada biyer gormedim:) ozellikke sd yayında yapay aşırı curcuna suratlar resmen turuncu pembemsi bi görüntü alırsın sen benim veridğim basit ayarı bi dene 0 layarak standardı bak herşey daha bi doğal görüncek beğenmedim dersen donersin tekrar..

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.