Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: franko

erdos geri dönüş yapacağım ama, yukarıda sıfırlama yapan bir arkadaş (atabeylerr) tv'nin usb'yi görmediğini yazmış. Korkuyorum başıma bir iş gelir diye...
    Ayrıca ender123'ün aşağıdaki linkte verdiği eski samsung versiyonlarından 3006'nın linki çalışmıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52655898/mpage_1/f_/key_3006%2Cversiyonu//tm.htm#54090962
    Senin bildiğin sağlam, güvenilir bir 3006.2 nolu versiyonun download linki varsa verebilir misin?
    Bulamazsam yine 3009.2'ye döneceğim.
    Hayırlı bayramlar.

kardeş flaş diskle oldu ya hallettim sonunda şimdi diski görüyor allaha şükür 650 de deneyim dedim sorun olursa 750 yapmam dedim ama 750 yi hiçbir sorun olmadan 0000 yazılıma düşürüp 2004 yazılımına yüksettim şimdi 3d için en iyi yazılım 2004 mü 3006 mı söylermisiniz 3006 ya geçmeme gerek varmı

• 3d içın 2004 en iyisi ama 3006 da intternet widget desteği daha fazla ayrıca media codec desteği daha iyi 3d görüntüde diğer sürümlere göre daha iyi
  • Arkadaşlar ,

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Erdos113 arkadaşımız da PM atmıştı 3006 yazılımı linki bozuk diye , Franko arkadaşımız da şikayetçi ama şimdi yine denedim ve link bende çalışıyor. Sizlerin DNS leri mi izin vermiyor?

C650 başlığında yazmıştım C750de de benzer ayar olması gerek. Eğer tv sürekli güncel yazılım var diye sizi taciz ediyorsa onu da servis menüsünden iptal edebilirsiniz.

Config >>> Sub Option >>> OTN SUPPORT : OFF

Bilgi için:

OTA = Over The Air (Hava üzerinden yazılım güncelleme , yayın kanalı içinde güncelleme datası gelmesi gibi veya bazı cep telefonlarının şebeke üzerinden , uydu alıcıların uydudan güncelleme yapması gibi) . Yazılım güncelleme menüsünde var ama ülkemizde çalışmıyor belki başka ülkelerde Karasal dijital yayın üzerinden veya uydudan güncelleme yapılıyor olabilir. Olmasa Samsung boş yere menüye bunu koymaz.

OTN = Over The Network (internet üzerinden yazılım güncelleme)

• quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

http://www.fileserve.com/file/gcAS8xt

3006.2 linki

teşekkürler hapurga.ilk sayfaya koyayım bunu.isteyen ordan bulur ındırır..
    franko sanada iyi bayramlar..sıkıntı olacağını sanmıyorum geri yuklemede..kolay gelsin.
  • Hapurga verdiğin link için teşekkürler.
    ender123, DNS uyarısı için teşekkürler.
    ender'in dediğini dikkate alarak DNS ayarlarını değiştirince olay düzeldi.
    Gerek Samsung yazılımlarını download işlemleri için, gerekse "girilemeyen" bütün sitelere giriş için,
    bilgisayarınızda minik bir ayar yapmanız yeterli:

Denetim Masası/Control Panel'den, LAN veya Wireless bağlantınızı gösteren ikona sağ tıklayın.
    Özellikler/Properties'e girince açılan pencerenin ortasındaki 6-7 satırlık menüde,
    Internet Protocol (TCP/IP)'nin üstüne gelin. Ve tekrar Özellikler'e tıklayın.
    "DNS server adresini otomatik algılama" seçeniğinin altındaki,
    "Aşağıdaki DNS server adreslerini kullan" (Use the following DNS server addresses)'a tıklayın.
    İlk satıra 8. 8. 8. 8. ikinci satıra 8. 8. 4. 4. yazın ve OK.'leyip çıkın.
    Olay tamamdır.
    Böylece Proxy paylaşımı yapan "TOR Browser" gibi IE dışında bir tarayıcı
    arayışına girmeye de gerek kalmayacaktır.

• Arkadaşlar illa samsungun wireless adaptörünümü almam lazım çok para o ya 150 lira civarıydı 6 ay önce falan daha uygun çözüm yokmu farklı uyumlu marka wireless adaptörü bildiğiniz =(
  • Bayramda evde olduğum ve zamanım da olduğu için uzun uzun 3011 versiyonunu defalarca değişik ortamlarda denedim. Digitürk Diximax HD (305 kanalı), Digitürk HD film kanalları, İZ TV 3d belgesel, Teledünya HD/SD, Avatar 3d Bluray Rip ve birkaç 3d ve HD bluray filmle. Kesinlikle bu yazılımdan aldığım sonuç çok çok iyi. 2004 ten 3D olarak 3006'dan da HD olarak çok daha iyi sonuç verdi. Sadece yazılımı kurduktan sonra tüm ayarların resetlenmesi gerekiyor. Ondan sonra yeni firmware sorunsuz çalışıyor. Özellikle parlaklık ve contrast sonuçları çok iyi. Bende siyah ekranda çıkan arka bulutları (ghosting) tamamen ortadan kaldırdı. Açıkcası ilk defa Samsung, tüm görüntü seçeneklerini en iyi sekilde içinde toplayan bir sürüm yapmış diyebilirim.
    Şu HDMI'dan alınan sesleri Optik'e direkt olarak verebilen bir sürümde çıkartsalar tam 5 5 olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnGErD

Arkadaşlar illa samsungun wireless adaptörünümü almam lazım çok para o ya 150 lira civarıydı 6 ay önce falan daha uygun çözüm yokmu farklı uyumlu marka wireless adaptörü bildiğiniz =(

http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-Samsung-WIS09ABGN-LinkStick-USB-2-0-Wireless-LAN-Adapter-Dongle-/140629483530?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20be2ba00a

• quote:

Arkadaşlar illa samsungun wireless adaptörünümü almam lazım çok para o ya 150 lira civarıydı 6 ay önce falan daha uygun çözüm yokmu farklı uyumlu marka wireless adaptörü bildiğiniz =(

veya bu kısayoldaki de çalışıyor, chipseti Samsung'un kullandığı ile aynı diye okomuştum.
    http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 9 Kasım 2011; 18:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar1968

Bayramda evde olduğum ve zamanım da olduğu için uzun uzun 3011 versiyonunu defalarca değişik ortamlarda denedim. Digitürk Diximax HD (305 kanalı), Digitürk HD film kanalları, İZ TV 3d belgesel, Teledünya HD/SD, Avatar 3d Bluray Rip ve birkaç 3d ve HD bluray filmle. Kesinlikle bu yazılımdan aldığım sonuç çok çok iyi. 2004 ten 3D olarak 3006'dan da HD olarak çok daha iyi sonuç verdi. Sadece yazılımı kurduktan sonra tüm ayarların resetlenmesi gerekiyor. Ondan sonra yeni firmware sorunsuz çalışıyor. Özellikle parlaklık ve contrast sonuçları çok iyi. Bende siyah ekranda çıkan arka bulutları (ghosting) tamamen ortadan kaldırdı. Açıkcası ilk defa Samsung, tüm görüntü seçeneklerini en iyi sekilde içinde toplayan bir sürüm yapmış diyebilirim.
    Şu HDMI'dan alınan sesleri Optik'e direkt olarak verebilen bir sürümde çıkartsalar tam 5 5 olacaktı.

Yabancı bir siteden aldığım beyaz, kırmızı, yeşil, mavi için % Crosstalk karşılaştırması (düşük olan değer daha iyi):

REV : B K Y M
    1001: 23 33 22 13

2004: 19 24 17 12
    3000: 19 24 17 11

3005: 22 28 19 12
    3006: 22 28 19 12 (Explore 3D uygulaması için gerekli min. sürüm)
    3007: 21 28 19 12
    3008: 22 28 19 12
    3009: 22 28 19 11
    3010: 22 28 19 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 10 Kasım 2011; 12:17:22 >

• herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..

arkadaşlar bende c750 panel sahibiyim fakat bu tv yi sadece film izlemek için kullanıyordum düne kadar. dün ani bir kararla gündelik kullanmaya karar verdim. normal sıradan bi uydu antenim var. sd yayınlar çok kötü. sürümüm 3006 ve bugün dsmart "maxi paket HD" siparişi verdim. içinde 3d tv de varmış. sormak istediğim bir kac soru var. sd yayının kotu veya dalgalı olması uydu cihazındanmıdır? 3d test tv yi actım. 3d tusuna basarak aktif ettim ama 2d den 3d ye ceviri yapıyor. kanaldamı sorun var yoksa ben mi ayarlayamadım. normalde HDD takılıyken 3d yi aktif ettigim zaman bana 3 secenek sunuyordu ama sd yayında secenek sunmadan 2d den 3d ye ceviriyor. normali bumudur? teşekkürler.
  • Menü'den otomatik yazılım güncellemeyi kapatacağımız yeri bir türlü bulamadım.
    Yukarıda ender123 Servis Menüsünden şu şekilde iptal edileceğini yamıştı:

Fakat servis menüsü neredeydi, oraya nasıl giriyorduk? Bir yardımcı olur musunuz?

Edit: Sonradan yerini buldum. Size de lazım olabilir diye yazayım:
    Tv stand by konumda iken; info < menu < mute < power’a sırasıyla basılıyormuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 10 Kasım 2011; 12:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Menü'den otomatik yazılım güncellemeyi kapatacağımız yeri bir türlü bulamadım.
    Yukarıda ender123 Servis Menüsünden şu şekilde iptal edileceğini yamıştı:

Fakat servis menüsü neredeydi, oraya nasıl giriyorduk? Bir yardımcı olur musunuz?

TV kapalı iken sıra ile, info, menu, mute, power tuşlarına basıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

LE46C750R2KXXU

Bu tv mi yanlıslıkla dukkan modunda almısım bu tekrardan ev moduna gecırmem ıcın ne yapmalıyım? fabrıka ayarlarını tekrardan sıfırlasam ve ev moduna tekradan ayarlıya bılırmıyım?
    korkum dıl turkce sılınırmı bı kac kere yapıldıktan sonra sılınıyormus bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...
    cunku : dinamik moddan; standart veya dogal moda alıyorum bıraz zamn gectıkten sonra tekrardan otomatık dınamık moda gecıyor :( kafayı yıycem...
    ve en ıyı net gorunum ayarları nedır acıklayıcı verılerle yazarsanız sevınırım şimdıden ılgınıze tesekkur ederım ...ellerınıze saglık...

exıt tuşuna 15-25 saniye basarak ev moduna geçebilirsin. dil silinmez. standarda ayarladıysan dinamik moda otomatik olarak geçmez, yalnız her kaynak için bu ayarları yeniden ayarlamak gerekebilir. mesela recevier için hdmı 1 kaynağı için standart seçerseniz ps3 bağlı hdmı2 ye geçince görüntü modunu yine standart olarak yada neyi istiyorsanız ona ayarlamanız gerekebilir. ben doğalda kullanıyorum. renk 40 kontrast 100 parlaklık 45 netlik 20 motion plus netleştir, siyah modu kapalı, dinamik kontrast kapalı, renk doğal gibi.

slm verdıgın bılgı ıcn teskkurler..
    ama soyle bi sorunum daha var exıt tuşuna bastım ama karşıma degişik kutucuklar cıkıyor...yanlıs yapmamak icın işlemi yapmadım..rica etsem fabrika ayarlarına gecmem ve ev moduna alamam için acıklayıcı adımları anlatırmısın :( bu arada bende yuklu versıyonu neden 3004 dıyor bunu yukseltmem gerekırmı gercı boyle goruntusu super ama kafaya takılmıyor deyil yükseltmem ıyı olurmu şu anda bıldıgım kadarıyla en ıyı versıyonu 3009 yada hangısı daha ıyı...tesekkurler emegınıze..

• quote:

quote:

veya bu kısayoldaki de çalışıyor, chipseti Samsung'un kullandığı ile aynı diye okomuştum.
    http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

ben dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html bu ürünü tv ye bagladıgımda hata verıyor calstırmıyor...nasıl calstrabılırız yontemı nasıl bılgınız varsa paylasırmısınız fromla saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: shakss

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..

arkadaşlar bende c750 panel sahibiyim fakat bu tv yi sadece film izlemek için kullanıyordum düne kadar. dün ani bir kararla gündelik kullanmaya karar verdim. normal sıradan bi uydu antenim var. sd yayınlar çok kötü. sürümüm 3006 ve bugün dsmart "maxi paket HD" siparişi verdim. içinde 3d tv de varmış. sormak istediğim bir kac soru var. sd yayının kotu veya dalgalı olması uydu cihazındanmıdır? 3d test tv yi actım. 3d tusuna basarak aktif ettim ama 2d den 3d ye ceviri yapıyor. kanaldamı sorun var yoksa ben mi ayarlayamadım. normalde HDD takılıyken 3d yi aktif ettigim zaman bana 3 secenek sunuyordu ama sd yayında secenek sunmadan 2d den 3d ye ceviriyor. normali bumudur? teşekkürler.

arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim. sd yayınları iyi izleyemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

ben dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html bu ürünü tv ye bagladıgımda hata verıyor calstırmıyor...nasıl calstrabılırız yontemı nasıl bılgınız varsa paylasırmısınız fromla saygılar...

Nasıl bir hata mesajı çıkıyor. Gerekli ayarları yaptınızmı network sayfasında. Kablosuz seçimi ve şifresi anlamında soruyorum.

• quote:

quote:

Yayının bulanık olmasının TV ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta 3006 yazılımı SD yayında iyi sonuçlar veren bir sürüm. 3011'e de geçseniz görüntü çok değişmeyecektir. Receiver ile TV'yi birbirine bağladığınız görüntü kanalı veya seçtiğiniz kablo doğru seçim olmayabilir. Sorununuzu daha detaylı anlatırsanız burda muhakkak bir arkadaş size bir çözüm yolu iletecektir. Ben genelde bu tip sorunların kaynağını hep kullandığım görüntüyü aktaran kablolar olarak kabul edip, bunları daha kalitelisi ile değiştirerek çözüyorum. Özellikle BELKIN marka kabloları bulabilirseniz şiddetle tavsiye ederim. Ses, haberleşme ve görüntü gibi özel kablolarda dünya kalite lideridir.

• quote:

quote:

Sd yayınlarda ilk önce bakacağınız şey aradaki bağlantıdır.Tv ye nasıl bağlı .Scart ise uydu alıcınızdan RGB seçeneğini seçmeniz lâzım ancak ucuz scart kabloları bunu desteklemez.Bu bakımdan önce bağlantınızın nasıl olduğu hakkında bilgi vermeniz gerek.
    Uydu dan gelen 3D yayınlarda tvist otomatik olarak 3d ye geçmez.Sizin tvnin 3d menüsünden side by side seçeneğini seçmeniz gerekir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

LE46C750R2KXXU

Bu tv mi yanlıslıkla dukkan modunda almısım bu tekrardan ev moduna gecırmem ıcın ne yapmalıyım? fabrıka ayarlarını tekrardan sıfırlasam ve ev moduna tekradan ayarlıya bılırmıyım?
    korkum dıl turkce sılınırmı bı kac kere yapıldıktan sonra sılınıyormus bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...
    cunku : dinamik moddan; standart veya dogal moda alıyorum bıraz zamn gectıkten sonra tekrardan otomatık dınamık moda gecıyor :( kafayı yıycem...
    ve en ıyı net gorunum ayarları nedır acıklayıcı verılerle yazarsanız sevınırım şimdıden ılgınıze tesekkur ederım ...ellerınıze saglık...

exıt tuşuna 15-25 saniye basarak ev moduna geçebilirsin. dil silinmez. standarda ayarladıysan dinamik moda otomatik olarak geçmez, yalnız her kaynak için bu ayarları yeniden ayarlamak gerekebilir. mesela recevier için hdmı 1 kaynağı için standart seçerseniz ps3 bağlı hdmı2 ye geçince görüntü modunu yine standart olarak yada neyi istiyorsanız ona ayarlamanız gerekebilir. ben doğalda kullanıyorum. renk 40 kontrast 100 parlaklık 45 netlik 20 motion plus netleştir, siyah modu kapalı, dinamik kontrast kapalı, renk doğal gibi.

slm verdıgın bılgı ıcn teskkurler..
    ama soyle bi sorunum daha var exıt tuşuna bastım ama karşıma degişik kutucuklar cıkıyor...yanlıs yapmamak icın işlemi yapmadım..rica etsem fabrika ayarlarına gecmem ve ev moduna alamam için acıklayıcı adımları anlatırmısın :( bu arada bende yuklu versıyonu neden 3004 dıyor bunu yukseltmem gerekırmı gercı boyle goruntusu super ama kafaya takılmıyor deyil yükseltmem ıyı olurmu şu anda bıldıgım kadarıyla en ıyı versıyonu 3009 yada hangısı daha ıyı...tesekkurler emegınıze..

Şu anda 3D için en iyi yazılım 2004 ,SD/HD içinse 3011.
    Exit tuşuna uzun bastığınız zaman solda çıkan onay kutucuğunu işaretleyeceksiniz. Televizyonunuz kapanacak. Siz tekrar açtığınızda televizyon ilk açılış ekranında başlıyarak, size, ülke,lisan, saat gibi bilgileri soracak. En sonunda da kanal arama yapacak. Korkmayın bu adımlarda yanlış yapsanız bile menuden tekrar istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.