Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar1968

quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnGErD

Arkadaşlar illa samsungun wireless adaptörünümü almam lazım çok para o ya 150 lira civarıydı 6 ay önce falan daha uygun çözüm yokmu farklı uyumlu marka wireless adaptörü bildiğiniz =(

veya bu kısayoldaki de çalışıyor, chipseti Samsung'un kullandığı ile aynı diye okomuştum.
    http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

ben dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html bu ürünü tv ye bagladıgımda hata verıyor calstırmıyor...nasıl calstrabılırız yontemı nasıl bılgınız varsa paylasırmısınız fromla saygılar...

Nasıl bir hata mesajı çıkıyor. Gerekli ayarları yaptınızmı network sayfasında. Kablosuz seçimi ve şifresi anlamında soruyorum.

slm..
    gereklı ayarlar derken bı ayar yapmadım dark wifi aparatını tv ye takınca otomatık calısması gerekmıyrmu ve ekranda kendı kablosuz modemımı gormem gerekmıyormu?
    ben dark ı takıtıgım zamn dırek hata verıyor cıhazla uyusmadı gıbı bır hata verıyor...ve ekran gıdıyor bukdar!!! usb wifi tv ye takılıyken yapmam gereken bı ayar varmı ve bu ayarları nerden yapa bılırım ve nasıl bir ayar olcak ?..hata resmını ceke bılırsem burdan yayınlarım...
    teskkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

quote:

Orijinalden alıntı: shakss

quote:

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..

arkadaşlar bende c750 panel sahibiyim fakat bu tv yi sadece film izlemek için kullanıyordum düne kadar. dün ani bir kararla gündelik kullanmaya karar verdim. normal sıradan bi uydu antenim var. sd yayınlar çok kötü. sürümüm 3006 ve bugün dsmart "maxi paket HD" siparişi verdim. içinde 3d tv de varmış. sormak istediğim bir kac soru var. sd yayının kotu veya dalgalı olması uydu cihazındanmıdır? 3d test tv yi actım. 3d tusuna basarak aktif ettim ama 2d den 3d ye ceviri yapıyor. kanaldamı sorun var yoksa ben mi ayarlayamadım. normalde HDD takılıyken 3d yi aktif ettigim zaman bana 3 secenek sunuyordu ama sd yayında secenek sunmadan 2d den 3d ye ceviriyor. normali bumudur? teşekkürler.

arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim. sd yayınları iyi izleyemiyorum.

Sd yayınlarda ilk önce bakacağınız şey aradaki bağlantıdır.Tv ye nasıl bağlı .Scart ise uydu alıcınızdan RGB seçeneğini seçmeniz lâzım ancak ucuz scart kabloları bunu desteklemez.Bu bakımdan önce bağlantınızın nasıl olduğu hakkında bilgi vermeniz gerek.
    Uydu dan gelen 3D yayınlarda tvist otomatik olarak 3d ye geçmez.Sizin tvnin 3d menüsünden side by side seçeneğini seçmeniz gerekir.

hapurga bilgin için teşekkür ederim. evet suanki kullandıgım uydu cihazı sıradan bi cihaz, scart kablosuda sıradan bir kablo. işte bilmedigim için sorunmus gibi algılıyorum. yarın dsmart baglanacak tekrar aynı goruntuyu alırsam sana sorarım yada gelen yetkili arkadaslar bilgi sahibiyse onlar hallederler. tesekkurler. surumum 3006.2 bu surumde kalmalımıyım yoksa değiştirmelimiyim?

• slm 2004 yazılımını arkadaşların tavsiyesi üzerine deneme amaçlı yükledim 1 gün kullandım yazılım sd yayınlarında kötü 3011 e tekrar dönüş yaptım 3011 sd ve hd yayınlarında başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderr -- 10 Kasım 2011; 18:23:12 >
  • 3006.2 - 3011 den kotumu iyimi. kimisi iyi kimisi kötü diyor. sd hd 3d olarak kullanırsak hangisi tercih edilebiliniir?
  • quote:

3006.2 - 3011 den kotumu iyimi. kimisi iyi kimisi kötü diyor. sd hd 3d olarak kullanırsak hangisi tercih edilebiliniir?

Şu anda 3D için en iyi yazılım 2004 ,SD/HD içinse 3011. 3006 kalınacak yazılım değil. Downgrade işlemi çok basit. Bence kendiniz deneyin, beğendiyinizde kalın.
  • 3011 i indirebileceğimiz bir link varmı ?
  • quote:

quote:

3006.2 - 3011 den kotumu iyimi. kimisi iyi kimisi kötü diyor. sd hd 3d olarak kullanırsak hangisi tercih edilebiliniir?

Şu anda 3D için en iyi yazılım 2004 ,SD/HD içinse 3011. 3006 kalınacak yazılım değil. Downgrade işlemi çok basit. Bence kendiniz deneyin, beğendiyinizde kalın.

peki nasıl upload edecegiz. ben yukledim 3011 pc ye. onu usb atsam direk gorecekmi. yada tv nin download modu varmı. yardımcı olursan cok sevinirim. butun bu download işlemi bittikten sonra birinci sayfadaki ayarları tekrarmı yapmam lazım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

3011 i indirebileceğimiz bir link varmı ?

http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201110/20111014134203802/T-VALDEUC_3011.0.exe
  • quote:

quote:

quote:

peki nasıl upload edecegiz. ben yukledim 3011 pc ye. onu usb atsam direk gorecekmi. yada tv nin download modu varmı. yardımcı olursan cok sevinirim. butun bu download işlemi bittikten sonra birinci sayfadaki ayarları tekrarmı yapmam lazım. teşekkürler

İndirdiğin dosyayı PC'de açman lazım. Açtığında T-VALDEUC diye bir directory göreceksin. Onu ve altındakileri değiştirmeden olduğu gibi usb'ye atarsın. LCD TV'ye bu USB'yi bağladığın zaman sana "Media Player" ve "Software update" diye iki adet seçenek sunuyor. Software update'i seçiyorsun ve bekliyorsun. Bundan sonra birşey yapmana gerek yok. İşlem bitince TV kendini açıp-kapayacak. Sonra TV'yi ilk aldığında sorduğu soruların aynısını soruyor. Lisan,ülke,saat, ve program arama. Sonra açılıyor. Program aratmayı atlayabilirsin.

• İyi aksamlar

Benim sorum su;

Dlna uzerinden oynattigim filmlerde altyazi gormuyorum.
    Mkv merge ile gomuyorum bu seferde mkv yi gormuyorum
    ----------------------
    Ben wifi aparat olarak vonets kullaniyorum ama filmlerde takilma yapiyor

edit: altyazı ve mkv sorunumu

suradakı 2. ve 3. secenekle cozdum

http://forum.donanimhaber.com/m_41053576/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 11 Kasım 2011; 0:13:30 >
  • serdar1968 arkadaşıma bir noktada katılamıyorum...
    Bir önceki sayfada da uyardım; 3011'e sakın geçmeyin diye. 3009'dan 3011'e geçtiğim anda HD kanallardaki canlı renkler soldu, pastele döndü. Özel bir renk ayarı zaten yoktu, Standart'ta izliyordum...
    Sırf bu yüzden sıfırlama işlemi yaparak yeniden 3009.2'yi kurdum. SD yayınlarda ise 3011'de iyileştirme yapmışlar. Bunu Hapurga da yazmıştı. Doğrudur. Ama ben HD yoğunluklu seyrettiğim için kesinlikle 3009.2 diyorum. Daha iyi versiyonlar için beklemede kalmak lazım.
  • Şimdi de üç sorum olacak. Biraz uzun gelebilir. Cevaplayacak olan arkadaşlar şimdiden sağolsunlar.

1) Servis menüsüne girip herşeyi şöyle bir gözden geçirdim. Bir-iki yeri değiştirip değiştirmediğimde şüpheye düştüm. Option < Factory Reset < Type sekmesinin karşısında 40A2UF0C yazıyor değil mi? Bir de aynı pencerenin en altındaki Front Color'ın karşısında T-C-BLK yazıyor değil mi? 46C750 tv'de bu ikisinin karşısında yazana bakıp beni uyarabilirseniz çok sevinirim. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirim.

2) Bu sabah saatlerine kadar Teledünya'dan SinemaTV'nin HD olan ve olmayan beş kanalını problemsiz izliyordum. (5-6 aydır ücretsiz veriyorlardı. Herhalde promosyon olarak). Sabahtan beri, artık o kanallara basınca CI Menüsü adlı büyük siyah bir tablo karşıma çıkıyor. Altında da şöyle yazıyor:
    Hata mesajı
    Erişim yok (1)

Bu mesajlar acaba tamamen Teledünya merkezden benim yayını kestiklerinden midir, yoksa başka bir sebepten mi?
    Çünkü bir gece önce şöyle bir şey yapmıştım. Plug&Play menüsündeki Genel Arayüz < CI Menüsü < Ayarlar < Dil < Otomatik Moda Değiştir sekmesinde, Etkinleştir ve Devre Dışı Bırak diye iki seçenek var. Onlardan Devre Dışı Bırak'ı seçmiştim. Ama film kanalları gece yarısına kadar yine de çalışmıştı. Orası Tv'nin üzerinde takılı olan (benimkisi Neotion) Conax modülü denetliyor anladığım kadarıyla. Bahsettiğim CI Menüsü uyarısını alınca tekrar Etkinleştir'e geçtim. Değişen bir şey olmadı.

3) Sıfırlama yapıp 3009.2 no'lu versiyona geçtikten sonra, Görüntü modunu Standart'a getirip izlesem de, açılış-kapanış'tan sonra Tv kendiliğinden Dinamik moda geçiyor. Sebebi ne olabilir? Nasıl sabitlerim?

• arkadaslar

tum fw lerın toplandıgı bır yer varmı acaba

mesela

0000
    2004
    3006
    3006.2
    3009.2
    3011

sorumun cevabı:

http://wiki.samygo.tv/index.php5/Old_%26_Good_Firmwares

edit linkte eski fw ler yok

bana 2004 link verebılırmı acaba?

tesekkurler

----------------------------------

2004 LINK :)

http://www.mediafire.com/?c7f2of9ea8yiq81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 11 Kasım 2011; 18:28:18 >

• merhabalar. arkdaslar dsmart hd aldım. şimdi sürümüm 3011 ve standart modda gayet guzel izliyorum. sunu sormak istiyorum. forumun ilk basında verilmiş ayarları yaptıgım zaman cok cansız izleniyor bu ayar sadece film izlemek için yapılmıs bir ayar mı. ve tavsiye edeceginiz bir surum yada ayar varmı. teşekkürler
  • quote:

merhabalar. arkdaslar dsmart hd aldım. şimdi sürümüm 3011 ve standart modda gayet guzel izliyorum. sunu sormak istiyorum. forumun ilk basında verilmiş ayarları yaptıgım zaman cok cansız izleniyor bu ayar sadece film izlemek için yapılmıs bir ayar mı. ve tavsiye edeceginiz bir surum yada ayar varmı. teşekkürler

Ben kendi ayarlarımı yazayım, bakalım sizde beğenecekmisiniz
    Mode Standart
    Backlight 14
    Contrast 100
    Brightness 45
    Sharpness 20
    Colour 51
    Tint G51/R49

Advanced Settings
    Black Tone Darknest
    Dynamic Contrast High
    Shadow detail 0
    Gamma 1
    Extern Pattern Off
    RGB Only Off
    Colour Space Auto
    White Balance (Ayrı liste olarak en altta)
    10p white Balance Off
    Flesh Tone 0
    Edge Anhancement Off

Picture Options
    Colur Tone Warm1
    Size Screen fit
    Screen Mode 16:09
    Digital Noise Auto
    MPEG Noise Filter Auto
    HDMI Black Level Low
    Film Mode Auto2
    Motion Plus Clear
    Auto Protection Time 2 hours

White Balance
    R-offset 26
    G-Offset 24
    B-Offset 25
    R-Gain 15
    G-Gain 28
    B-Gain 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 11 Kasım 2011; 19:05:04 >

• 2004 yukluyorum

0000 ı yukledıgımde ıngılızce oldu bundada olursa nereden duzeltebılırım.

edit:

tr secenegı cıktı ulke olarak ıngıltere ve ırlanda vardı ıngıltere sectım. kanal arıyor su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 11 Kasım 2011; 19:11:54 >
  • quote:

merhabalar. arkdaslar dsmart hd aldım. şimdi sürümüm 3011 ve standart modda gayet guzel izliyorum. sunu sormak istiyorum. forumun ilk basında verilmiş ayarları yaptıgım zaman cok cansız izleniyor bu ayar sadece film izlemek için yapılmıs bir ayar mı. ve tavsiye edeceginiz bir surum yada ayar varmı. teşekkürler

ben "yeni ayarlar" diye yazan ayarlari kullaniyorum. iki ayarida(bastaki ayar ve o ayar) didik didik inceledim ben. sayfadaki ayari yapinca beyazlar biraz pembemsi gorunuyor, clouding azaliyor, siyah kalitesi artiyor, siyahlardaki ve renklerdeki secicilik artiyor ama renklerdeki canlilik azaliyor. canlilik ayari asil olarak "renk tonu" ayarinda degisiyor, normal yaparsaniz canlilik baya artiyor ama gozleri daha cok yoruyor. mesela oda lambalarinin neden sari oldugunu hic dusundunuzmu? cunku beyaz isik gozleri yorar, beyaz isikta satilmaktarir ama sari isigi tavsiye ederler. tv dede aynen bunu goreum ben. uzun sure tv izleyecekseniz kirmizi2 daha uygun bana gore. ama yinede illa canlilik istiyorsaniz ozaman "yeni ayarlar" yazili ayari yapin ve "renk tonu" nu normal yapin

• 2004 u yukledim 3d de gercekten fark varmis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Şimdi de üç sorum olacak. Biraz uzun gelebilir. Cevaplayacak olan arkadaşlar şimdiden sağolsunlar.

1) Servis menüsüne girip herşeyi şöyle bir gözden geçirdim. Bir-iki yeri değiştirip değiştirmediğimde şüpheye düştüm. Option < Factory Reset < Type sekmesinin karşısında 40A2UF0C yazıyor değil mi? Bir de aynı pencerenin en altındaki Front Color'ın karşısında T-C-BLK yazıyor değil mi? 46C750 tv'de bu ikisinin karşısında yazana bakıp beni uyarabilirseniz çok sevinirim. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirim.

2) Bu sabah saatlerine kadar Teledünya'dan SinemaTV'nin HD olan ve olmayan beş kanalını problemsiz izliyordum. (5-6 aydır ücretsiz veriyorlardı. Herhalde promosyon olarak). Sabahtan beri, artık o kanallara basınca CI Menüsü adlı büyük siyah bir tablo karşıma çıkıyor. Altında da şöyle yazıyor:
    Hata mesajı
    Erişim yok (1)

Bu mesajlar acaba tamamen Teledünya merkezden benim yayını kestiklerinden midir, yoksa başka bir sebepten mi?
    Çünkü bir gece önce şöyle bir şey yapmıştım. Plug&Play menüsündeki Genel Arayüz < CI Menüsü < Ayarlar < Dil < Otomatik Moda Değiştir sekmesinde, Etkinleştir ve Devre Dışı Bırak diye iki seçenek var. Onlardan Devre Dışı Bırak'ı seçmiştim. Ama film kanalları gece yarısına kadar yine de çalışmıştı. Orası Tv'nin üzerinde takılı olan (benimkisi Neotion) Conax modülü denetliyor anladığım kadarıyla. Bahsettiğim CI Menüsü uyarısını alınca tekrar Etkinleştir'e geçtim. Değişen bir şey olmadı.

3) Sıfırlama yapıp 3009.2 no'lu versiyona geçtikten sonra, Görüntü modunu Standart'a getirip izlesem de, açılış-kapanış'tan sonra Tv kendiliğinden Dinamik moda geçiyor. Sebebi ne olabilir? Nasıl sabitlerim?

1- 46A2UF0C ve T-C-BLK yazıyor benin 46C750'de
    3- Exit tuşuna uzun basıp, resetlerseniz düzeliyor.

• uncharted oynayan var mı yada 3d si olan bi pes3 oyunu? mesela suan oyunun 3d modu yok ama normalde oyun 3d li. kumandadan ceviri yaptıgımda sanal 3d ye ceviriyor yani 2d den 3d ye. bu konuda bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.