Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @gimmeluck pttyi arasan iyi olur sanırım adreste bulamamıslar geri donmus beklemede.
  • Merhabalar, iki tane altyazı dosyasını ekleyip, hangisini seçersek onunla izleme imkanı varmı. Genelde Hem türkçe hem de ingilizce altyazı dosyasını ekleyince hiçbirini görmüyor. Bu durumda birisini mecburen siliyorum. Altyazı dosyası isimlendirmesini bu anlamda nasıl yapıyorsunuz. Tekrar belirtmek istiyorum. Tek altyazı dosyasını filmin olduğu klasöre koyunca problem yok. Ancak iki altyazı dosyasını aynı klasöre koyunca olmuyor. Ustalardan bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin

Altyazı dosyası isimlendirmesini bu anlamda nasıl yapıyorsunuz.

Birinci altyazı dosyasını filmle aynı yap, ikincinin sonuna sadece 1 ekle, üçüncü varsa 2 ekle gibi
  • Arkadaş'lar ps3 te 3D oyun oynarken daha çok ışıklı ortamlarda gölgelenmeler olur.Sorunun kaynağı ne olabilir acaba?
    Teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiha -- 4 Kasım 2011; 15:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

quote:

Orijinalden alıntı: alaattin

Altyazı dosyası isimlendirmesini bu anlamda nasıl yapıyorsunuz.

Birinci altyazı dosyasını filmle aynı yap, ikincinin sonuna sadece 1 ekle, üçüncü varsa 2 ekle gibi

Dostum bir örnek vereyim.

Filmin Adı : Thor.2011.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.avi
    Türkçe Altyazının Adı : Thor.2011.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.sub
    İngilizce Altyazının Adı : Thor.2011.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS1.sub

Dediğin gibi yaptım. Ancak sadece Türkçe altyazıyı gösteriyor. İngilizce altyazıyı nasıl film izlerken seçebileceğim. Buna bir açıklık getirir misin. Türkçe veya İngilizce hangi altyazının gösterileceğini nasıl seçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderr

3009 dan yükseltim özellikle star tv ve euro star da denedim baris fark var 3011 daha iyi yükledikten sonra resetledim

Merhaba

Ben Samsung un destek bölümünde C750 için 3011 falan bulamadım.

Yoksa LED ler için çıkan yazılımımı 3011 e yükseltiyorsunuz.

Anlatömak istediğim C750 için 3011 değil en son 3009-2 görünüyor.

Acaba yükseltsek sıkıntı olurmu?
  • sıkıntı olmaz c8000 yazılımı onu kullanıyoruz c750 şuan sayfasında yok aynı yazılımı kullanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderr -- 4 Kasım 2011; 22:43:34 >
  • "Yazılım yükseltme" teklifi iki gündür ekranda pencere açılarak görünmeye başladı. Ve 3011'e yükselttim...
    Bu arada, herkese hayırlı bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 5 Kasım 2011; 7:21:02 >
  • Herkese iyi bayramlar.3011 yazılımını deneme fırsatı buldum. Genel olarak SD yayınlar çok başarılı şu ana kadar yayınlanan firmwareler içindekiler en iyisi,hatta dışarıdan bilmeyen birisine seyrettirseniz HD yayınla yüksek bitrate yayın yapan normal SD kanal arasında pek fark görenediğini söyler.Ancak HD yayınlar bana göre biraz soft olmuş.Görüntü sanki biraz flu gibi ben dana keskin görüntülüleri tercih ediyorum.Netlik ayarlarıda pek işe yaramıyor bir türlü istediğim görüntüyü ayarlıyamadım.Tv yayınlarında alttan geçen küçük yazılar bu sürümde gayet başarılı hiç bozulma yok.3D yayınlarda pek gelişme yok (3006 ya göre) Bu durumda forumdaki arkadaşların görüşleride dikkate alınırsa SD yayınlar için 3011 HD yayınlar ve 3d yayınlar için 3006 veya 2004 sürümlerini kullanmak mantıklı görünüyor
  • Sakın 3011 yüklemeyin!
    HD yayınlar berbat şekilde bozuldu. Capcanlı görüntüler pastele döndü.
    Ne halt yediğini bilmiyor bu Samsung.
    Bıktık yani.
  • Arkadaşlar selam,

46c750 sahibiyim size 2 sorum olacak:

1. ps3 ten pes 2011 oynuyorum genel olarak memnunum bugüne kadar oyun modunu hiç denemedim denesem oyunu oynarken bu bana nasıl bir artı sağlar? oyun modu tam olarak ne işe yarıyor?

2. aynı zamanda televizyonum internete bağlı ve herhangi bir resetleme falan yapmadan internet üzerinden 3009 dan 3011 e yükselttim doğru yapmışmıyım yapmam gereken başka birşey varmıydı?
  • bende 32c650 var burada verilen 0000 versiyonuna sıfırlayan yazılımı çektim usb 500 gb hardiske attım ve yazılımı 0000 a düşürdüm buraya kadar herşey normal sonra 2004 yazılımını usb diske attım fakat tv usb diski gförmüyor internetten son sürüm yükleyim diyorum nete girmemede izin vermiyor allah aşkına yardım edin 0000 vesiyona düşürdükten sonra tv usb diski görmüyor nete de bağlanmıyor ne olur yardım edin arkadaşlar yazılımı nasıl değiştireceğim
  • LE46C750R2KXXU

Bu tv mi yanlıslıkla dukkan modunda almısım bu tekrardan ev moduna gecırmem ıcın ne yapmalıyım? fabrıka ayarlarını tekrardan sıfırlasam ve ev moduna tekradan ayarlıya bılırmıyım?
    korkum dıl turkce sılınırmı bı kac kere yapıldıktan sonra sılınıyormus bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...
    cunku : dinamik moddan; standart veya dogal moda alıyorum bıraz zamn gectıkten sonra tekrardan otomatık dınamık moda gecıyor :( kafayı yıycem...
    ve en ıyı net gorunum ayarları nedır acıklayıcı verılerle yazarsanız sevınırım şimdıden ılgınıze tesekkur ederım ...ellerınıze saglık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

LE46C750R2KXXU

Bu tv mi yanlıslıkla dukkan modunda almısım bu tekrardan ev moduna gecırmem ıcın ne yapmalıyım? fabrıka ayarlarını tekrardan sıfırlasam ve ev moduna tekradan ayarlıya bılırmıyım?
    korkum dıl turkce sılınırmı bı kac kere yapıldıktan sonra sılınıyormus bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...
    cunku : dinamik moddan; standart veya dogal moda alıyorum bıraz zamn gectıkten sonra tekrardan otomatık dınamık moda gecıyor :( kafayı yıycem...
    ve en ıyı net gorunum ayarları nedır acıklayıcı verılerle yazarsanız sevınırım şimdıden ılgınıze tesekkur ederım ...ellerınıze saglık...

exıt tuşuna 15-25 saniye basarak ev moduna geçebilirsin. dil silinmez. standarda ayarladıysan dinamik moda otomatik olarak geçmez, yalnız her kaynak için bu ayarları yeniden ayarlamak gerekebilir. mesela recevier için hdmı 1 kaynağı için standart seçerseniz ps3 bağlı hdmı2 ye geçince görüntü modunu yine standart olarak yada neyi istiyorsanız ona ayarlamanız gerekebilir. ben doğalda kullanıyorum. renk 40 kontrast 100 parlaklık 45 netlik 20 motion plus netleştir, siyah modu kapalı, dinamik kontrast kapalı, renk doğal gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

Arkadaşlar selam,

46c750 sahibiyim size 2 sorum olacak:

1. ps3 ten pes 2011 oynuyorum genel olarak memnunum bugüne kadar oyun modunu hiç denemedim denesem oyunu oynarken bu bana nasıl bir artı sağlar? oyun modu tam olarak ne işe yarıyor?

2. aynı zamanda televizyonum internete bağlı ve herhangi bir resetleme falan yapmadan internet üzerinden 3009 dan 3011 e yükselttim doğru yapmışmıyım yapmam gereken başka birşey varmıydı?

oyun modu lagı azaltan, oyuncular için olmazsa olmaz bir moddur. görüntü kalitesini düşürdüğü için multiplyer oynamıyorsan bu moda girmene gerek yok. multiplayer için oyun modu olmazsa olmaz. yeni yazılım yükledikten sonra reset atmayı öneriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Herkese iyi bayramlar.3011 yazılımını deneme fırsatı buldum. Genel olarak SD yayınlar çok başarılı şu ana kadar yayınlanan firmwareler içindekiler en iyisi,hatta dışarıdan bilmeyen birisine seyrettirseniz HD yayınla yüksek bitrate yayın yapan normal SD kanal arasında pek fark görenediğini söyler.Ancak HD yayınlar bana göre biraz soft olmuş.Görüntü sanki biraz flu gibi ben dana keskin görüntülüleri tercih ediyorum.Netlik ayarlarıda pek işe yaramıyor bir türlü istediğim görüntüyü ayarlıyamadım.Tv yayınlarında alttan geçen küçük yazılar bu sürümde gayet başarılı hiç bozulma yok.3D yayınlarda pek gelişme yok (3006 ya göre) Bu durumda forumdaki arkadaşların görüşleride dikkate alınırsa SD yayınlar için 3011 HD yayınlar ve 3d yayınlar için 3006 veya 2004 sürümlerini kullanmak mantıklı görünüyor

tam isabet olmuş hapurga...

Herkese hayırlı bayramlar dilerim......

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

Sakın 3011 yüklemeyin!
    HD yayınlar berbat şekilde bozuldu. Capcanlı görüntüler pastele döndü.
    Ne halt yediğini bilmiyor bu Samsung.
    Bıktık yani.

hemen geri dönüş yap franko ..ıyı bayramlar.
  • erdos geri dönüş yapacağım ama, yukarıda sıfırlama yapan bir arkadaş (atabeylerr) tv'nin usb'yi görmediğini yazmış. Korkuyorum başıma bir iş gelir diye...
    Ayrıca ender123'ün aşağıdaki linkte verdiği eski samsung versiyonlarından 3006'nın linki çalışmıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52655898/mpage_1/f_/key_3006%2Cversiyonu//tm.htm#54090962
    Senin bildiğin sağlam, güvenilir bir 3006.2 nolu versiyonun download linki varsa verebilir misin?
    Bulamazsam yine 3009.2'ye döneceğim.
    Hayırlı bayramlar.
  • arkadaşlar samsung yazılımlarında hep hata aramayın uydu cihazlarınızdada hata olabilir onlara bakıyormusunuz benim uydu cihazım sürekli yazılım çıkarttığı için zaman zaman yazılımları berbat bu arada uydu ismi vermiyecem reklama girer herkese hayırlı bayramlar
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.