Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar1968

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

@hakemay
    ya işte direk alakalı degil kabloyla da usa için uretilmiş tv ise hz degisir mi diye şeyettim :))

@serdar1968
    abi şu ses sistemi nasıldır sence?

1 - dartyde su an eve yakın,
    999ytl
    JBL SCS 200.5 ve Amfi oalrak Harmankordon AV 142
    takım halinde.

sence nasıl? kendime alırken toplama ve üst düzey bir şey dusunuyorum, ama abime VEstel AV3000den sonra her türlü iyi gelir kardesime gibi geliyor.

2- bu arada AV3000 nin Hoparlorlerini baglayabilecegim iyi bir amfi mi alsam? bu nasıl fikir?

http://urun.gittigidiyor.com/VESTEL-AV-3000-DVD-DIVX-PLAYER_W0QQidZZ43843478
    özellikleri yazıyor orda, bu hoparlörler şimdili idare edecek bir amfi mi alsam acaba?

Pazartesi Darty'ye ve Media Markt'a gideceğim. İstersen senin için incelerim, dinlerim. Harman Kardon aşık olduğum bir marka ancak beğendiğim üst serileri biraz pahalı olduğu için hep ben ONKYO'lara bakıyorum. Kötü olacağını sanmam.

burdaki dartyde kurlu degildi, ( bakırkoy)

buralarda mediamarkt var mı bilmiyorum, buyuklugune gore de degisiyordur aslında buyuk mm nerde acaba,

bu arada AVR 142 neleri yapamıyor da fiyat bu akdar uygun acaba merak ettim. yani yeni nesil kodlamaları mı cozmuyor acaba,

bir de diger fikir nasıl?

bu hoparlorlerin watt degerleri filan mı onemli, uyumlu iyi bir amfi alsam? uyumlu derken neye dikkat etmek lazım ki :/ ilerde degistrirr hoparlorleri kardesim.

• quote:

quote:

quote:

@hakemay
    ya işte direk alakalı degil kabloyla da usa için uretilmiş tv ise hz degisir mi diye şeyettim :))

@serdar1968

999ytl
    takım halinde.

sence nasıl? kendime alırken toplama ve üst düzey bir şey dusunuyorum, ama abime VEstel AV3000den sonra her türlü iyi gelir kardesime gibi geliyor.

2- bu arada AV3000 nin Hoparlorlerini baglayabilecegim iyi bir amfi mi alsam? bu nasıl fikir?

özellikleri yazıyor orda, bu hoparlörler şimdili idare edecek bir amfi mi alsam acaba?

Pazartesi Darty'ye ve Media Markt'a gideceğim. İstersen senin için incelerim, dinlerim. Harman Kardon aşık olduğum bir marka ancak beğendiğim üst serileri biraz pahalı olduğu için hep ben ONKYO'lara bakıyorum. Kötü olacağını sanmam.

buralarda mediamarkt var mı bilmiyorum, buyuklugune gore de degisiyordur aslında buyuk mm nerde acaba,

bu arada AVR 142 neleri yapamıyor da fiyat bu akdar uygun acaba merak ettim. yani yeni nesil kodlamaları mı cozmuyor acaba,

bu hoparlorlerin watt degerleri filan mı onemli, uyumlu iyi bir amfi alsam? uyumlu derken neye dikkat etmek lazım ki :/ ilerde degistrirr hoparlorleri kardesim.

AVR 142 güzel bir ürüne benziyor. 3IN+1OUT HDMI'ı var. Bu biraz az ama zaten HDMI'ları TV'ye gireceğini kabul edelim, çok önemli değil. Tüm sana gerekli ses codec'lerini çözüyor. 3 optik girişi (2 Arka+1 ön) var ki bu çok çok iyi. Birini TV için kullanacağını kabul edersek, diğerlerini Digiturk ve/veya HD harici bir receiver için kullanabilirsin, bu sayede Dolby-D veya DTS sesleri çözebileceksin demektir. Televizyonun benim açımdan en sıkıcı problemini ortadan kaldırabileceksin.THD değerleri %,07 gibi çok iyi bir değer. 8 ohmluk höperlörlerin herbirini 40W sürekli sürebiliyor. Ev için ideal. Bu fiyata kaçırma derim. Ben bile satın alıp, höperlerleri kardeşime verip, anfiyi kendime alayımmı diye düşünmeye başladım.

Vestel'le iligili hoperlor güçlerini buldum ama frekans filtre değerlerini bulamadım. Ancak istediğin sonucu iyi bir anfi ile bile alabileceğini sanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Resmen cok biliyor gibi birde update'de gelen yenilikleri samsung bile soylemiyor yazmisiniz.. Oysaki birazcik arastirsaniz sayfalarindada, burada da yaziyor ne icin update yapildigi.. Herkes sizin gibi gozu kapali update yapmiyor demek ki degil mi?

Siz bilmiyorsaniz ayri bir durum ama bilmediginiz konuda bari insanlari yonlendirmekten vazgecin..

tamamen yanılıyorsun..samsung sabaha kadar bişeyler anlatsın,ben gördüklerime inanırım. görüntü bozuluyorsa,samsung en ıyısı bu dedi diye kendimizi kandırmaya mı çalışalım..
    bızde mantık olarak yenı cıkan gunceleme (artık bu kelime günümüzde yükselen fiyatların yerinide alıyor ) daha ıyıdır hatalar düzeltilmiştir dıye sabredemeden atlayan kişilerdeniz.
    ama yanıldık coğu kez..
    bırde sizden ricam daha dikkatli ve kırmadan yazmanız..

Erdos kardeş

Ben 3D filmlere ulaşamadığımdan HDD de sadece 3D nin demoları var.Genelde starhd-Kanald hd-atvhd ve show u SD izliyorum.Sen bana hangi versiyonu tavsiye edersin?

Genelde çoğunluk 3009-2 diyor! Ama bensenden duymak istiyorum.Veya versiyonların ikisinide kullanmış birinden duymak isterim.

3009 da 3D ler çokmu kötü?
    3006 da SD - HD yayınlar 3009 dan çokmu farklı?

Bu arada HDD de 3009-2 versiyon var ama TV bu dosyayı göremedi. Neden acaba ?
    HDD değilde USB ye mi atmam lazım acaba?

bana göre kesınlıkle 3006 derim.sd yayım ne kadar kötü olabilir,veya hd yayın ne kadar fark eder,anlamak cok zor olur.
    ama 3d filimlerde bariz gölgelenme oluyorsa tabıkı 3006 da kalsın ısterim..öyle herkesin anlatığı gıbı ben sd ve hd yayınlarda abartılacak fark görmedim.
    usb yoluyla yuklemeleri yaptım bu güne kadar daha ufak olduğundan kapsamı daha cabuk ve sorunsuz görür tv...kolay gelsin.

Denemediğiniz firmaware için nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz, şaşkınlık içindeyim. Eğer konu 3006 ise, kesinlikle kalınacak bir firmware değildir. Yoğun 3D seyredenler için 2004, HD-SD yayını seyredenler için 3009.2 en iyi firmware'dir bana göre.
    Birde mesela benim tespit ettiğim, C750 3006'da tanımadığı USB hub'ı 3009'da tanıdı.

serdar kardeşim.denemediğimi nerden cıkardın merak ettim.bugune kadar cıkmış butun guncelemelere balıklama atlamış biriyim..lutfen ıyı araştırıp oyle yazın ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

@hakemay

@serdar1968

999ytl
    takım halinde.

AVR 142 güzel bir ürüne benziyor. 3IN+1OUT HDMI'ı var. Bu biraz az ama zaten HDMI'ları TV'ye gireceğini kabul edelim, çok önemli değil. Tüm sana gerekli ses codec'lerini çözüyor. 3 optik girişi (2 Arka+1 ön) var ki bu çok çok iyi. Birini TV için kullanacağını kabul edersek, diğerlerini Digiturk ve/veya HD harici bir receiver için kullanabilirsin, bu sayede Dolby-D veya DTS sesleri çözebileceksin demektir. Televizyonun benim açımdan en sıkıcı problemini ortadan kaldırabileceksin.THD değerleri %,07 gibi çok iyi bir değer. 8 ohmluk höperlörlerin herbirini 40W sürekli sürebiliyor. Ev için ideal. Bu fiyata kaçırma derim. Ben bile satın alıp, höperlerleri kardeşime verip, anfiyi kendime alayımmı diye düşünmeye başladım.

Vestel'le iligili hoperlor güçlerini buldum ama frekans filtre değerlerini bulamadım. Ancak istediğin sonucu iyi bir anfi ile bile alabileceğini sanmıyorum.

dostum teşekkürler bilgiler için,

peki AVR142de ne yok? yani üst modellerden ayıran ne var? (ev sinema topikleri cok agir işliyor da)

mesela DTS true hd vsvs diye bilimum yeni kodlama türleri var, bunalrdan çözemedigi var mı? yani laptoptan blueray ISO calıstırdıgımda cözemeyecegi birşey?

NOT: optik out var laptopta, ama zaten hdmi da iş görür sanırım, laptoptan gelen hmdi'ı AVR ye takıcamIN , ordan da outla TV ye cıkıcam, ve sonuc oalrak AVR görüntüye dokunmadan iletecek, Ses ise AVRde kalacak)
    Dogru mudur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Resmen cok biliyor gibi birde update'de gelen yenilikleri samsung bile soylemiyor yazmisiniz.. Oysaki birazcik arastirsaniz sayfalarindada, burada da yaziyor ne icin update yapildigi.. Herkes sizin gibi gozu kapali update yapmiyor demek ki degil mi?

Siz bilmiyorsaniz ayri bir durum ama bilmediginiz konuda bari insanlari yonlendirmekten vazgecin..

tamamen yanılıyorsun..samsung sabaha kadar bişeyler anlatsın,ben gördüklerime inanırım. görüntü bozuluyorsa,samsung en ıyısı bu dedi diye kendimizi kandırmaya mı çalışalım..
    bızde mantık olarak yenı cıkan gunceleme (artık bu kelime günümüzde yükselen fiyatların yerinide alıyor ) daha ıyıdır hatalar düzeltilmiştir dıye sabredemeden atlayan kişilerdeniz.
    ama yanıldık coğu kez..
    bırde sizden ricam daha dikkatli ve kırmadan yazmanız..

Erdos kardeş

Ben 3D filmlere ulaşamadığımdan HDD de sadece 3D nin demoları var.Genelde starhd-Kanald hd-atvhd ve show u SD izliyorum.Sen bana hangi versiyonu tavsiye edersin?

Genelde çoğunluk 3009-2 diyor! Ama bensenden duymak istiyorum.Veya versiyonların ikisinide kullanmış birinden duymak isterim.

3009 da 3D ler çokmu kötü?
    3006 da SD - HD yayınlar 3009 dan çokmu farklı?

Bu arada HDD de 3009-2 versiyon var ama TV bu dosyayı göremedi. Neden acaba ?
    HDD değilde USB ye mi atmam lazım acaba?

bana göre kesınlıkle 3006 derim.sd yayım ne kadar kötü olabilir,veya hd yayın ne kadar fark eder,anlamak cok zor olur.
    ama 3d filimlerde bariz gölgelenme oluyorsa tabıkı 3006 da kalsın ısterim..öyle herkesin anlatığı gıbı ben sd ve hd yayınlarda abartılacak fark görmedim.
    usb yoluyla yuklemeleri yaptım bu güne kadar daha ufak olduğundan kapsamı daha cabuk ve sorunsuz görür tv...kolay gelsin.

Denemediğiniz firmaware için nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz, şaşkınlık içindeyim. Eğer konu 3006 ise, kesinlikle kalınacak bir firmware değildir. Yoğun 3D seyredenler için 2004, HD-SD yayını seyredenler için 3009.2 en iyi firmware'dir bana göre.
    Birde mesela benim tespit ettiğim, C750 3006'da tanımadığı USB hub'ı 3009'da tanıdı.

serdar kardeşim.denemediğimi nerden cıkardın merak ettim.bugune kadar cıkmış butun guncelemelere balıklama atlamış biriyim..lutfen ıyı araştırıp oyle yazın ..

Peki ben hatalıyım diyelim...3009.2'den nasıl downgrade yaptınız. Çünkü 0000 firmware'i kullanmadığınızı söylediniz. Bu versiyondan downgrade yapmanın başka türlü bir çözümünü bulan yok şu ana kadar ?????????? Bence uzatmayalım konuyu....

• abi hemen ekliyim diger 2 alternatifi,
    ikisi de teshir ürünü,

HKTS-9 - 650 ytl MMde. tabi buna bir de avr almak lazım.
    DENON DHT-1311 - 999 ytl MMde.

ne dersin? sürem cok kısıtlı oldugundannn )))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@hakemay

@serdar1968

999ytl
    takım halinde.

dostum teşekkürler bilgiler için,

peki AVR142de ne yok? yani üst modellerden ayıran ne var? (ev sinema topikleri cok agir işliyor da)

mesela DTS true hd vsvs diye bilimum yeni kodlama türleri var, bunalrdan çözemedigi var mı? yani laptoptan blueray ISO calıstırdıgımda cözemeyecegi birşey?

NOT: optik out var laptopta, ama zaten hdmi da iş görür sanırım, laptoptan gelen hmdi'ı AVR ye takıcamIN , ordan da outla TV ye cıkıcam, ve sonuc oalrak AVR görüntüye dokunmadan iletecek, Ses ise AVRde kalacak)
    Dogru mudur?

Bağlantın doğru. Ben kedi kullandığım cihazlara göre bağlantıyı yazmıştım.

Dolby Pro Logic II , Dolby Digital , DTS bunlar olanlar.
    DTS-HD, DTS-HD Master Audio, DTS-ES6.1 Discrete & Matrix, DTS Neo ve DTS 96/24TM, THX bunlarda olmayanlar (sanırım) katalog bilgisinden aldım.

• anladım, o zaman alacagım laptoptaki optik cıkısın sadece passthrough degil aynı zamanda pcm stereo olarak da sesi verebiliyor mu ona bakiyim, blueray ıso saadece DTS hd filan iceriyorsa, pc çözer, en azından ses duyarız prologic2 ile yapay oalrak da olsa 5,1 ))))

boyle yuakrdaki cumle gibi kafamdaki hikayeyi bilere yazıyorum yanıldıgım bir nokta olabilir mi diye.

peki yukardaki teşhir alternatifler sizce nasıl?
  • quote:

Kusura bakmayın ama asıl siz ukalalık tasladığınız konu ile ilgili en küçük bir bilgi bile bilmiyorsunuz. Samsung'un kaç kere güncelleştirme yapıp, sonra bunu sayfasından kaldırdığını biliyormusunuz mesela. 2010 yılı sonunda kadar İngiltere sayfasında firmware'lerde olan değişikliler tek tek yazılırken, diğer ülke sitelerine bunları koymadığını biliyormusunuz. 2011 yılında burdaki bilgileride kaldırdığını biliyormusunuz. Her 10 kişiden 9'unun (bunlara bende dahilim), yeni yazılımlarla 3D'nin çok daha kötüleştiğini, eskiden manual'de yapılabilen görüntünün 3D seyrederken üst üste oturtulabilme seçeneğinin 2004 sonrası yazılımlarda birden bire kaldırıldığını biliyormusunuz. Lütfen bildiğiniz konularda ahkam kesin. Yazı tarzınız terbiye sınırlarını bile zorluyor. Lütfen bizim gayet saygıyla birbirimize destek olduğumuz bu kısma bir daha uğramayın.

sn. serdar.burda kı yazınızdan bır alıntı yapıyorum....<Lütfen bizim gayet saygıyla birbirimize destek olduğumuz bu kısma >
    şimdi benimle zıt düşmeye calışmanı anlayamıyorum.yazılarımı lütfen iyi okuyun ve yazdıklarınızın doğru olmadığını göreceksiniz.şu an benim kulandığım versiyon 3009 dur. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Şu firmware 0000.zip dosyasını baska bir sunucuya yukleyebilecek var mı? bulundugu siteyi acamıyorum.

+1

ayrıca kimler denedi? bu yazılımdan sonra istediğimiz firmware'ye direkt terfi edebiliyoruz değil mi sorunsuz olarak?...
  • quote:

quote:

Kusura bakmayın ama asıl siz ukalalık tasladığınız konu ile ilgili en küçük bir bilgi bile bilmiyorsunuz. Samsung'un kaç kere güncelleştirme yapıp, sonra bunu sayfasından kaldırdığını biliyormusunuz mesela. 2010 yılı sonunda kadar İngiltere sayfasında firmware'lerde olan değişikliler tek tek yazılırken, diğer ülke sitelerine bunları koymadığını biliyormusunuz. 2011 yılında burdaki bilgileride kaldırdığını biliyormusunuz. Her 10 kişiden 9'unun (bunlara bende dahilim), yeni yazılımlarla 3D'nin çok daha kötüleştiğini, eskiden manual'de yapılabilen görüntünün 3D seyrederken üst üste oturtulabilme seçeneğinin 2004 sonrası yazılımlarda birden bire kaldırıldığını biliyormusunuz. Lütfen bildiğiniz konularda ahkam kesin. Yazı tarzınız terbiye sınırlarını bile zorluyor. Lütfen bizim gayet saygıyla birbirimize destek olduğumuz bu kısma bir daha uğramayın.

sn. serdar.burda kı yazınızdan bır alıntı yapıyorum....<Lütfen bizim gayet saygıyla birbirimize destek olduğumuz bu kısma >
    şimdi benimle zıt düşmeye calışmanı anlayamıyorum.yazılarımı lütfen iyi okuyun ve yazdıklarınızın doğru olmadığını göreceksiniz.şu an benim kulandığım versiyon 3009 dur. kolay gelsin.

Yok müdür, sizinle zıt düşmek kesinlikle istemem, sonuçta çok saygılı bir kişi oldunuzu her yazışmanızda görüyorum...Haklısınız kaba olmuş yazdıklarım...Kusura bakmayın...Bazen meslek alışkanlığı biraz şüpheci oluyorum...Bu yazışmalar olmadı kabul edelim, rica ederim...Saygılar...

• Selamlar. Yaklaşık 10 aydan beri 46c750 kullanıcısıyım. Cihaz gerçekten parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. Evimde bulunan wireless modemden lan olarak tv ye bağladım internet için. Bilgisayarımda yüklü olan bir filme sağ tıklayıp "burada oynat" seçeneğinden 46c750 diye seçiyorum ve kablosuz olarak filmi izleyebiliyorum.
    Peki bu tv için üretilen wi-fi adaptör başka ne işe yarıyor onu merak ettim kolay gelsin.
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum... bildiğiniz gibi 3D için kırmızı2 modu daha az crosstalk lu sonuç veriyor. ben hdd mden 3D film açıyorum, tools tan standart görüntü ayarını film yapıyorum, tv yi kapatıp açınca yine 3D film yada herhangi bir film açınca ayarın yeniden standart olduğunu görüyorum. bunu hep film olarak bırakmak mümkün mü?
  • quote:

quote:

quote:

Yok müdür, sizinle zıt düşmek kesinlikle istemem, sonuçta çok saygılı bir kişi oldunuzu her yazışmanızda görüyorum...Haklısınız kaba olmuş yazdıklarım...Kusura bakmayın...Bazen meslek alışkanlığı biraz şüpheci oluyorum...Bu yazışmalar olmadı kabul edelim, rica ederim...Saygılar...

saygılar benden de sıze olsun,sevgılı kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirens

Selamlar. Yaklaşık 10 aydan beri 46c750 kullanıcısıyım. Cihaz gerçekten parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. Evimde bulunan wireless modemden lan olarak tv ye bağladım internet için. Bilgisayarımda yüklü olan bir filme sağ tıklayıp "burada oynat" seçeneğinden 46c750 diye seçiyorum ve kablosuz olarak filmi izleyebiliyorum.
    Peki bu tv için üretilen wi-fi adaptör başka ne işe yarıyor onu merak ettim kolay gelsin.

Ben wireless adaptörden samsung share manager ile dün film açmak istedim ama 720p ve 1080p filmlerde 10-15 sn de bir donuyor ve ara belleğe alıp tekrar devam ediyor, yani film akıp gitmiyor. Neden acaba?
  • Arkadaşlar ,

http://3dvision-blog.com/2d-to-3d-realtime-video-conversion-script-for-avisynth-v0-3/

başlığında bir script gördüm. Bunun yardımı ile tvdeki her türlü videoyu tvde 3 boyutlu olarak izlemeniz mümkün olabilir. Yapmanız gerekenler :

1.http://3dvision-blog.com/wp-content/files/2d-to-3d-video-conversion-scripts.zip dosyaları indirin.
    2. Avisynth_258.exe programını kurun.
    3. 2d-to-3d-03b.avs dosyasına çift tıklayın , notdefteri ile açılacaktır.
    4.

## 2D to 3D Realtime Video Conversion Avisynth script v0.3b
    ## Made by Anton Belev at 3D Vision Blog
    ##http://www.3dvision-blog.com
    ## Additionally extended by Martin Haverland at audiomh.de for quality resize
    ## and different output modes including interlaced format for use in non-3d specific

players e.g. windows media player.

## Open the video file for conversion, change the video file name
    video2d = DirectShowSource("******")

**** yazan yere video dosyasının adını yazın ve kaydedin. İki tırnak "" arasına yazmaya dikkat edin.
    Örnek :
    video2d = DirectShowSource("Deneme.avi")

5. Bu avs scripti videonun olduğu klasöre kopyalayın.
    6. Sağ tıklayıp PLAY yapın.
    7. Video SBS çeklinde windows media player 6.4 içinde açılacaktır. Media player classic üzerine yine bu avs scripti atarsanız açacaktır. Streoscopic player da AVS scriptleri açar.

Pc monitörü ve kırmızı-mavi gözlük ile deneme yaptım . Az biraz derinlik oluştu. Biraz işlemci gücü istiyor. Lütfen sizler deneyip sonuçlarını yazın

Not: Aynı klasör içindeki MT yazan dosyalar Multi-Threading ( çoklu işlemci dosyalarıdır). Derinlik verme ve SBS işlemi bilgisayarı biraz zorluyor önce normal şekilde deneyin sonra olmazsa MT olanları denersiniz. Öncelikle avi dosyası deneyin. Yine deneme aşamasında çözünürlük olarak 720p üstüne çıkmayın i mümkünse küçük dosyalrada deneme yapıp sonra büyük dosyalara geçin.

Avs script aslında çok güçlü bir programlama ara dili. Onun vasıtasıyla her türlü video işlemleri yapılabiliyor. Çok basit şekilde hazırlanan sciptler Virtualbud veya başka programlara paslanabiliyor. Bu şekilde aslında olmayan dosyaları diğer programda işlemek , değiştirmek, dönüştürmek mümkün.

Örnek :

ImageSource("Deneme.bmp",0,1499,fps=25.00)

yazıp notedefteri ile avs olarak kaydeder ve sağ tıklayıp oynatorsanız Deneme.bmp resminiz saniyede 25 kare olarak 1500 kare( 1499+1) yani 60 saniye boyunca sanki videoymuş gibi oynacaktır.

• arkadaşlar c8000 in sayfasında 3011 versionu bulunuyormuş. acaba deneyen varmı, varsa nasıldır? bende 2004 var, 3011 e geçmelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 28 Ekim 2011; 22:36:02 >
  • 3011 e gectim. 2004 e gore sd ve hd yayinlarda buyuk bi fark goremedim ama baya iyilestigini soyliyolar forumlarda. 3D de 2004 te crosstalk daha az gibi sanki. ama aksam tekrar test yapicam, aksamki test daha tutarli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

http://3dvision-blog.com/2d-to-3d-realtime-video-conversion-script-for-avisynth-v0-3/

başlığında bir script gördüm. Bunun yardımı ile tvdeki her türlü videoyu tvde 3 boyutlu olarak izlemeniz mümkün olabilir. Yapmanız gerekenler :

yazınızıokumadım henuz karısık gorunuyor da, :))

bu tvde 2d to 3d özelligi yok muydu ztn?

• Sayın gimmeluck ,

Evet tvde bu özellik var ama arkadaşlarımız çok etkili olmadığını yazmıştı. Belki daha iyi sonuç verebilir diye yazdım. Ayrıca C750den sonra ikinci tv alacak arkadaşlarımız veya tanıdıkları olabilir. Artık C750 piyasada çok az kaldı. Hani bazı tvlerde bu özellik alt seriye konmuyor , üst seride oluyor. Arada fiyat farkı bulunuyor . Bu tip durumlarda işine yarayabilir.

Masrafı yok, dönüşüm yapmadığı için beklemeye gerek yok. Sadece 3D tvsi olan arkadaşlarımız değil uygun monitörü olan arkadaşlarımız da faydalanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.