Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatss

2 gün önce c750'nin kurulumunu yaptırdım ve ilk testimi lg nin uçaklı 3d demosu ve ps3 oyunlarıyla yaptım..

3d görüntüde uçağın kanadının gözümün önünden geçtiğini gördüm. Ps3'te game mod açık istediğim oyun performansını kesinlikle yakaladım. Fps oyunları da dahil. Online oyunlarda deneme şansım olmadı. İyi olmadığı söyleniyor ama pekte umrumda değil. Bu arada game mode kapalıyken fps oyunlarında ciddi bir input lag var ama pesle fifa da sadece replay ve yakın planlarda hissettim. Çoğu insanın anlayamayacağını düşünüyorum.

Dün de mediamarktta 40c750 yi diğer panellerle karşılaştırma fırsatı buldum. Yanında 1 sharp birde sony vardı. Modellerini hatırlamıyorum. Sharp biraz daha akıcı gibi görünse de 40c750 daha gerçeğe yakın renklere sahipti. Sony her anlamda daha gerideydi c750 den. 1 metre ileride lg 42w5500 ü gördüm. Kesinlikle 40c750 daha iyiydi. Ama 3d görüntüde lgler hakikatten iyiler...

Bu arada 2000 tl ye aldığım tv nin avrupa bilişimde fiyatı 2666 olmuş-Nakit-. Altın gibi değerlendi valla bizim tv.

İyi forumlar.

1.Bahsettiğin LG demosunun linki war mı?

2.Tv'de oyun moduna gelince, ben acık ya da kapalı hic bir fark hissetmiyorum. Ancak XBOX oyunları rahatsız etmese de çok dikkat edildiğinde goruntunun ara ara milisaniyelik takıldıgı belli oluyor. Yani tam olarak akıcı değil.

quote:

Bu arada 2000 tl ye aldığım tv nin avrupa bilişimde fiyatı 2666 olmuş-Nakit-. Altın gibi değerlendi valla bizim tv.
    dolar yüzünden

• serdar1968 arkadaşımızın şu tespitine aynen katılıyorum:
    3009 versiyonu SD yayınlarda önceki versiyonlardan (örn. 3006'dan) kesinlikle daha iyi.
    Ben 3009'a geçtiğim anda bunu bariz olarak farketmiştim.
    Ama 3D filmlerde 3006'dan kesinlikle daha kötü!
    Haliyle insan iki arada kalıyor. Tercih sizin. Şahsen 3D'li bir görüntüyü ayda bir kez seyreden biri olarak benim tercihim 3009.

Bu arada serdar1968'e bir şey sormak istiyorum:
    Yukarıda verdiğin mega upload sitesinde yer alan 0000.zip adlı 107 mb.lık dosyayı indirip usb'ye açıyor, sonra tv'ye takıyor, sonra da exe'ye mi tıklıyoruz? İşlem bitince tv'nin versiyonu 0000'a geri mi dönmüş oluyor? Daha sonra istediğimiz versiyonun dosyasını yüklüyoruz değil mi? Nasıl yaptığını anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

2 gün önce c750'nin kurulumunu yaptırdım ve ilk testimi lg nin uçaklı 3d demosu ve ps3 oyunlarıyla yaptım..

3d görüntüde uçağın kanadının gözümün önünden geçtiğini gördüm. Ps3'te game mod açık istediğim oyun performansını kesinlikle yakaladım. Fps oyunları da dahil. Online oyunlarda deneme şansım olmadı. İyi olmadığı söyleniyor ama pekte umrumda değil. Bu arada game mode kapalıyken fps oyunlarında ciddi bir input lag var ama pesle fifa da sadece replay ve yakın planlarda hissettim. Çoğu insanın anlayamayacağını düşünüyorum.

Dün de mediamarktta 40c750 yi diğer panellerle karşılaştırma fırsatı buldum. Yanında 1 sharp birde sony vardı. Modellerini hatırlamıyorum. Sharp biraz daha akıcı gibi görünse de 40c750 daha gerçeğe yakın renklere sahipti. Sony her anlamda daha gerideydi c750 den. 1 metre ileride lg 42w5500 ü gördüm. Kesinlikle 40c750 daha iyiydi. Ama 3d görüntüde lgler hakikatten iyiler...

İyi forumlar.

1.Bahsettiğin LG demosunun linki war mı?

2.Tv'de oyun moduna gelince, ben acık ya da kapalı hic bir fark hissetmiyorum. Ancak XBOX oyunları rahatsız etmese de çok dikkat edildiğinde goruntunun ara ara milisaniyelik takıldıgı belli oluyor. Yani tam olarak akıcı değil.

quote:

dolar yüzünden

@blur, demoyu kuruluma gelen arkadaşın usb'sinden izlediğim için link veremiyorum. İnternetten araştıracağım. Bulduğumda link atarım Yılların oyuncusuyumdur, oyun anlamında da gayet iyi 46c750, yalnız game mod açıkken daha akıcı olduğunu kesinlikle hissettim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 20 Ekim 2011; 16:19:30 >

• Şu firmware 0000.zip dosyasını baska bir sunucuya yukleyebilecek var mı? bulundugu siteyi acamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Resmen cok biliyor gibi birde update'de gelen yenilikleri samsung bile soylemiyor yazmisiniz.. Oysaki birazcik arastirsaniz sayfalarindada, burada da yaziyor ne icin update yapildigi.. Herkes sizin gibi gozu kapali update yapmiyor demek ki degil mi?

Siz bilmiyorsaniz ayri bir durum ama bilmediginiz konuda bari insanlari yonlendirmekten vazgecin..

tamamen yanılıyorsun..samsung sabaha kadar bişeyler anlatsın,ben gördüklerime inanırım. görüntü bozuluyorsa,samsung en ıyısı bu dedi diye kendimizi kandırmaya mı çalışalım..
    bızde mantık olarak yenı cıkan gunceleme (artık bu kelime günümüzde yükselen fiyatların yerinide alıyor ) daha ıyıdır hatalar düzeltilmiştir dıye sabredemeden atlayan kişilerdeniz.
    ama yanıldık coğu kez..
    bırde sizden ricam daha dikkatli ve kırmadan yazmanız..

• erdos selam... Bari senden cevap alayım. Versiyonu 0000'a döndürmenin yolu yukarıda yazdığım gibi mi?

Bir de şunu soracağım. Teledünya abonesiyim. Sinyal gücünü test için, herhangi bir tv kanalı açıkken Menü'den Otomatik Test > Sinyal Bilgileri kısmına girip bakıyoruz bildiğiniz gibi. Benim tv'de kanalların tamamına yakını 72-76 arasında değişiyor. Bir tek A Haber HD'de 81'i gördüm. Bu durum normal mi? Yoksa 90-100 arasını görmemiz gerekiyorsa, Teledünya servisini çağırayım...

Teledünya kullananlar tv'lerindeki sinyal gücünü kontrol edip buraya yazabilirler mi?
  • Erdos kardeş

Ben 3D filmlere ulaşamadığımdan HDD de sadece 3D nin demoları var.Genelde starhd-Kanald hd-atvhd ve show u SD izliyorum.Sen bana hangi versiyonu tavsiye edersin?

Genelde çoğunluk 3009-2 diyor! Ama bensenden duymak istiyorum.Veya versiyonların ikisinide kullanmış birinden duymak isterim.

3009 da 3D ler çokmu kötü?
    3006 da SD - HD yayınlar 3009 dan çokmu farklı?

Bu arada HDD de 3009-2 versiyon var ama TV bu dosyayı göremedi. Neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Resmen cok biliyor gibi birde update'de gelen yenilikleri samsung bile soylemiyor yazmisiniz.. Oysaki birazcik arastirsaniz sayfalarindada, burada da yaziyor ne icin update yapildigi.. Herkes sizin gibi gozu kapali update yapmiyor demek ki degil mi?

Siz bilmiyorsaniz ayri bir durum ama bilmediginiz konuda bari insanlari yonlendirmekten vazgecin..

tamamen yanılıyorsun..samsung sabaha kadar bişeyler anlatsın,ben gördüklerime inanırım. görüntü bozuluyorsa,samsung en ıyısı bu dedi diye kendimizi kandırmaya mı çalışalım..
    bızde mantık olarak yenı cıkan gunceleme (artık bu kelime günümüzde yükselen fiyatların yerinide alıyor ) daha ıyıdır hatalar düzeltilmiştir dıye sabredemeden atlayan kişilerdeniz.
    ama yanıldık coğu kez..

Erdos kardeş

Ben 3D filmlere ulaşamadığımdan HDD de sadece 3D nin demoları var.Genelde starhd-Kanald hd-atvhd ve show u SD izliyorum.Sen bana hangi versiyonu tavsiye edersin?

Genelde çoğunluk 3009-2 diyor! Ama bensenden duymak istiyorum.Veya versiyonların ikisinide kullanmış birinden duymak isterim.

HDD değilde USB ye mi atmam lazım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

quote:

ama yanıldık coğu kez..

Erdos kardeş

bana göre kesınlıkle 3006 derim.sd yayım ne kadar kötü olabilir,veya hd yayın ne kadar fark eder,anlamak cok zor olur.
    ama 3d filimlerde bariz gölgelenme oluyorsa tabıkı 3006 da kalsın ısterim..öyle herkesin anlatığı gıbı ben sd ve hd yayınlarda abartılacak fark görmedim.
    usb yoluyla yuklemeleri yaptım bu güne kadar daha ufak olduğundan kapsamı daha cabuk ve sorunsuz görür tv...kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

erdos selam... Bari senden cevap alayım. Versiyonu 0000'a döndürmenin yolu yukarıda yazdığım gibi mi?

Bir de şunu soracağım. Teledünya abonesiyim. Sinyal gücünü test için, herhangi bir tv kanalı açıkken Menü'den Otomatik Test > Sinyal Bilgileri kısmına girip bakıyoruz bildiğiniz gibi. Benim tv'de kanalların tamamına yakını 72-76 arasında değişiyor. Bir tek A Haber HD'de 81'i gördüm. Bu durum normal mi? Yoksa 90-100 arasını görmemiz gerekiyorsa, Teledünya servisini çağırayım...

Teledünya kullananlar tv'lerindeki sinyal gücünü kontrol edip buraya yazabilirler mi?

sevgili franko.ben denemedim henuz ama fırsat bulunca denıycem.bır yerlerde okumuştum nasıl yapıldığını bulunca burada yazarım.kendine ıyı bak.

• beyler kurulum için kutuyu actılar icindeki elektrik kablosu fişi 3lü USA tarzı galiba- çıktı.
    ve de bizim prize uyarlıyak aparat cıkmadı içinden,

bu nasıl olmaz içinde? avrupa için üretilmiyor mu bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler kurulum için kutuyu actılar icindeki elektrik kablosu fişi 3lü USA tarzı galiba- çıktı.

Paralel ithalat aldıysan o sekil cıkar, normaldir.
    Servisin yanında olması lazım ücret karşılığı alırsın.
  • quote:

quote:

beyler kurulum için kutuyu actılar icindeki elektrik kablosu fişi 3lü USA tarzı galiba- çıktı.

kuran adam cikti evden kendisi satınaldı taktı,

da fiş byle olunca bu tvler 100-200hz yerine
    120-240 hz olarak gidiyo olmasın diyeşeyettim ? ))
  • quote:

quote:

quote:

Kablonun Hz ile bi alakası olabilceğini sanmam.Ben senin yerinde olsam önüne aparat takıcağıma bi bilgisayarcıdan power kablo alır bağlardım,aynısı zaten...

Neyse hayırlı olsun Güle Güle kullan.

• quote:

quote:

quote:

Bende de aynısı olmuştu. serdis yanında getirdiği avrupa tip ile değiştirdi. Sonra ben markasına çok güvendiğim Belkin'in kablosu ile değiştirdim. Ancak değiştirirken herhangi bir ücret talet etmemişti.

• quote:

quote:

quote:

Merak etme enerji kablolarında bu şekilde bir sıkıntı yok. Bahsettiğin görüntü işleme veya haberleşme için kullanılan dengeli kablolar için geçerli, onunda işletim frekansları çok daha yüksek frekanslar için geçerli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

quote:

quote:

ama yanıldık coğu kez..

Erdos kardeş

bana göre kesınlıkle 3006 derim.sd yayım ne kadar kötü olabilir,veya hd yayın ne kadar fark eder,anlamak cok zor olur.
    ama 3d filimlerde bariz gölgelenme oluyorsa tabıkı 3006 da kalsın ısterim..öyle herkesin anlatığı gıbı ben sd ve hd yayınlarda abartılacak fark görmedim.
    usb yoluyla yuklemeleri yaptım bu güne kadar daha ufak olduğundan kapsamı daha cabuk ve sorunsuz görür tv...kolay gelsin.

Denemediğiniz firmaware için nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz, şaşkınlık içindeyim. Eğer konu 3006 ise, kesinlikle kalınacak bir firmware değildir. Yoğun 3D seyredenler için 2004, HD-SD yayını seyredenler için 3009.2 en iyi firmware'dir bana göre.
    Birde mesela benim tespit ettiğim, C750 3006'da tanımadığı USB hub'ı 3009'da tanıdı.

• @hakemay
    ya işte direk alakalı degil kabloyla da usa için uretilmiş tv ise hz degisir mi diye şeyettim :))

@serdar1968
    abi şu ses sistemi nasıldır sence?

1 - dartyde su an eve yakın,
    999ytl
    JBL SCS 200.5 ve Amfi oalrak Harmankordon AV 142
    takım halinde.

sence nasıl? kendime alırken toplama ve üst düzey bir şey dusunuyorum, ama abime VEstel AV3000den sonra her türlü iyi gelir kardesime gibi geliyor.

2- bu arada AV3000 nin Hoparlorlerini baglayabilecegim iyi bir amfi mi alsam? bu nasıl fikir?

urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/VESTEL-AV-3000-DVD-DIVX-PLAYER_W0QQidZZ43843478

özellikleri yazıyor orda, bu hoparlörler şimdili idare edecek bir amfi mi alsam acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

erdos selam... Bari senden cevap alayım. Versiyonu 0000'a döndürmenin yolu yukarıda yazdığım gibi mi?

Kusura bakma Tahran'daydım. Bu sabah döndüm. Evet aynen dediğin şekilde yaptım.
  • quote:

@hakemay
    ya işte direk alakalı degil kabloyla da usa için uretilmiş tv ise hz degisir mi diye şeyettim :))

@serdar1968
    abi şu ses sistemi nasıldır sence?

1 - dartyde su an eve yakın,
    999ytl
    JBL SCS 200.5 ve Amfi oalrak Harmankordon AV 142
    takım halinde.

sence nasıl? kendime alırken toplama ve üst düzey bir şey dusunuyorum, ama abime VEstel AV3000den sonra her türlü iyi gelir kardesime gibi geliyor.

2- bu arada AV3000 nin Hoparlorlerini baglayabilecegim iyi bir amfi mi alsam? bu nasıl fikir?

urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/VESTEL-AV-3000-DVD-DIVX-PLAYER_W0QQidZZ43843478

özellikleri yazıyor orda, bu hoparlörler şimdili idare edecek bir amfi mi alsam acaba?

Pazartesi Darty'ye ve Media Markt'a gideceğim. İstersen senin için incelerim, dinlerim. Harman Kardon aşık olduğum bir marka ancak beğendiğim üst serileri biraz pahalı olduğu için hep ben ONKYO'lara bakıyorum. Kötü olacağını sanmam.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.