Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler, en kısa zamanda bakıcam, sayfa 17 :))

bu arada arkadasşlar benim 46C750de,

sag alt kenara dogru 1 adet ayrık, 2 adet de bitişik halde, sıkışmış piksel var.
    sadece full siyah ekranda beyaz veya kırmızı gibiydi, cok yakından bakınca görebiliyorum.. nedense diger renklerde görünmüyor. haliyle film sırasında hiç hiç görünmüyor.
  • arkadaslar son yorumlarimi yapiyim versionlarla ilgili. bugun 3011 e gectim baya test ettim(ozellikle 3D) ve yeniden 2004 e dondum. sd yayinlarda 3011 birazcik daha iyi, ama en cok dikkatimi ceken sey motion handling bu versionda ciddi derecede dusmus! standarta ayarladigim halde nerdeyse hic takilma gormedim alttan gecen yazilar dahil... ancak 3D konusuna gelince ne yazikki 2004 hala daha iyi. 3011 de daha cok crosstalk var, ama asiri miktarda degil, 3009 a gore baya azalmis diyolar yinede. kisacasi 2D sizin icin onemliyse 3011 e kesin gecin, ama 3D daha onemliyse 2004 suanlik daha uygun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben 46c750 model televiyon aldım. Bugün servis menüsüne girdim. Yanlışıkla Type kısmında yazan yeri değiştirdim. Acaba sizlerden biri servis menüsüne girip ilk açılan ekranda sağ tarafta Model 46c750 yazan yerin üstünde 46xxxxx yazan Type bölümü var. Orada ne yazdığını buraya yazabilirseniz bende eski haline getireyim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu arada servis menüsü girişi için;
    TV Stand By konumda iken
    info,
    menu,
    mute,
    power,
    Sırasıyla basılacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erainy -- 30 Ekim 2011; 0:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

3011 e gectim. 2004 e gore sd ve hd yayinlarda buyuk bi fark goremedim ama baya iyilestigini soyliyolar forumlarda. 3D de 2004 te crosstalk daha az gibi sanki. ama aksam tekrar test yapicam, aksamki test daha tutarli olur

3d 3011 sürümde kesinlikle önceki versiyonlara göre çok iyi oldu. daha önce tüm ayarları denememe rağmen crosstalk sorunu vardı. şu anda 3d ayarlarında 3d optimum u -1 yapınca hiç pürüz kalmadı. 3d sorunu yaşayanlara 3011 e geçip tools-resim ayarı-3d deki 3d optimum u -1 yapmalarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themaster33

quote:

3011 e gectim. 2004 e gore sd ve hd yayinlarda buyuk bi fark goremedim ama baya iyilestigini soyliyolar forumlarda. 3D de 2004 te crosstalk daha az gibi sanki. ama aksam tekrar test yapicam, aksamki test daha tutarli olur

3d 3011 sürümde kesinlikle önceki versiyonlara göre çok iyi oldu. daha önce tüm ayarları denememe rağmen crosstalk sorunu vardı. şu anda 3d ayarlarında 3d optimum u -1 yapınca hiç pürüz kalmadı. 3d sorunu yaşayanlara 3011 e geçip tools-resim ayarı-3d deki 3d optimum u -1 yapmalarını tavsiye ederim.

bende şimdi 3008 den geçtim bu versiyona ,geçmeden test edeceğim görüntüleri inceledim bırkez daha ve crostalk sorunu aynen devam etiğini gördüm.halla düzelmemiş bu sorun bana göre..hd yayın veya sd yayın daha ıyı olmuş olabilir ama benim için onemli olan 3d görüntüdeki kalıtesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: themaster33

quote:

keske en son yazdigim uzun mesajida okusaydin... 3D 2004 daha iyi, ben optimumu filan ayarlamadim ama optimum 0 dayken 3D 2004 bariz daha iyiydi. avatarda hayaletin ekrandan baya disari ciktigi sahnede test ettim, 3011 de bi gozumu kapadigimda %40 civarinda diger goruntuyude gorurken 2004 te ayni sahnede bi gozumu kapadigimda diger goruntuyu %10 goruyodum. yani optimum 0 dayken 2004 baya iyiydi 3011 den. ayrica kullanirmisiniz bilmem ama 3011 de skype destegi var. ama kamera 75$

• quote:

Orijinalden alıntı: erainy

Arkadaşlar merhaba,
    Ben 46c750 model televiyon aldım. Bugün servis menüsüne girdim. Yanlışıkla Type kısmında yazan yeri değiştirdim. Acaba sizlerden biri servis menüsüne girip ilk açılan ekranda sağ tarafta Model 46c750 yazan yerin üstünde 46xxxxx yazan Type bölümü var. Orada ne yazdığını buraya yazabilirseniz bende eski haline getireyim. Şimdiden teşekkür ederim.
    TV Stand By konumda iken
    info,
    menu,
    mute,
    power,
    Sırasıyla basılacak...

46A2UF0C BENIM TV DE YAZAN BU.KOLAY GELSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Arkadaşlar merhaba,
    TV Stand By konumda iken
    info,
    menu,
    mute,
    power,
    Sırasıyla basılacak...

46A2UF0C BENIM TV DE YAZAN BU.KOLAY GELSİN.

Teşekkür ederim değiştirdim.

• 3011 yazılımı sd yayınlarında kesinlikle cok iyi 3D de biraz düzelme var bilgilerinize saygılar
  • Normalde Tv'yi açınca 3011'e yükseltme uyarısı gelirdi. Gelmedi.
    3011'i indirip manuel kurmak için linki verir misiniz?
  • http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201110/20111014134203802/T-VALDEUC_3011.0.exe
    buyur hocam

1. Title
    2010 model Firmware for self-upgrade
    2. Applicable Model
    UE**C6, 7, 8 Series
    3. Description
    * T-VALDEUC-3011.0

- Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)
    - Improve ''11 Skype(MoIP) Camera screen is not showed
    - When turning off and on after recording Guide plus (Only Italy)
    - Improve Samsung Digital Camera''s specific MJPEG movie clip is not playbacked
    - fixed power on/off issue when connected by network

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 1 Kasım 2011; 7:55:24 >

• Arkadaşlar merhaba,
    46C750 Model Tv 'ye sahibim. Fakat beni rahatsız eden bir konu var. Altta ve üstte siyah şeritlerin olduğu bir yayında altta ve üstteki şeritlerin boyutları birbirine eşit değil. Dedim ki acaba kullandığım cihazdanmı, hayır başka cihazda bağlasam sonuç aynı. Hatta normal antenle bile izlesem yayını, sonuç yine aynı. Bunun sebebini bilen ya da böyle bir durumla karşılaşmış birileri varmıdır aranızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Resimde detayları görebilirsiniz.

• agtr, cevabın için teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,
    46C750 Model Tv 'ye sahibim. Fakat beni rahatsız eden bir konu var. Altta ve üstte siyah şeritlerin olduğu bir yayında altta ve üstteki şeritlerin boyutları birbirine eşit değil. Dedim ki acaba kullandığım cihazdanmı, hayır başka cihazda bağlasam sonuç aynı. Hatta normal antenle bile izlesem yayını, sonuç yine aynı. Bunun sebebini bilen ya da böyle bir durumla karşılaşmış birileri varmıdır aranızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Resimde detayları görebilirsiniz.

Zoom ayarlarında hata olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla p.size tuşu ile ilgili zoom tipini seçip aşağı ve yukarı ok tuslarıyla ortalayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderr

3011 yazılımı sd yayınlarında kesinlikle cok iyi 3D de biraz düzelme var bilgilerinize saygılar

Hangi yazılıma göre bu değişimi yazdınız. Ben 3009'dan yükselttim, SD/HD yayında görüntü olarak bir düzelme göremedim. Yüklenmeden önce televizyonu resetledinizmi. Ben restlemeden atmıştım.
    Ben sadece ses olarak bir gelişme farkettim. DTS ve dolby sesler kanallara daha iyi bölünüyor, çok daha etkin geliyor. Super 8 filmi ile denedim.
  • Şu anda Televizyonda 3009 yazılımı var. Televizyonu resetlemeden attım yazılımı. Bu arada Bilgisayarımı HDMI dan bağladığımda herhangi bir kayma yok. HDD den film izlerken de bir sorun yok. Sorun sadece çatı anteniyle ve Scart bağlantı yaptığım zaman görüntüde yukarı doğru kayma var.
  • quote:

Şu anda Televizyonda 3009 yazılımı var. Televizyonu resetlemeden attım yazılımı. Bu arada Bilgisayarımı HDMI dan bağladığımda herhangi bir kayma yok. HDD den film izlerken de bir sorun yok. Sorun sadece çatı anteniyle ve Scart bağlantı yaptığım zaman görüntüde yukarı doğru kayma var.
    3009 dan yükseltim özellikle star tv ve euro star da denedim baris fark var 3011 daha iyi yükledikten sonra resetledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderr -- 2 Kasım 2011; 22:25:12 >
  • 3011 yazılımında bulduğum ilk sorun. Conax modül ile Teledünya izlerken, ses dilini 3009 da ne ayarladıysam, 3011'e geçince o kalıcı oldu. Kalıcı olarak değiştiremiyorum. Diyelim İngilizce, menuden veya toolstan dili Türkçe yapıyorum. Kanal değiştirdiğimde tekrar İngilizce oluyor. C650 ve c750'de denedim. Biri sabit türkçe diğeri İngilizce kaldı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1968 -- 3 Kasım 2011; 1:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderr

3009 dan yükseltim özellikle star tv ve euro star da denedim baris fark var 3011 daha iyi yükledikten sonra resetledim

Nelerde fark oldu mesela birz açıklayabilirmisin. Bizde yükseltelim yazılımı 3011 'e.
  • BEyler Selam,

benim ebayden sipariş ettigim 3d gozlukler TR ye geldi gorunuyor , hatta teslim alan adı bile yazıyor ama alanı tanımıyorum, memur galiba.

TR içi takip gibi bişiy var orda boyle yazıyor:
    bakırkoydeyim 27 sinden beri basitce ikitellideki iş yeri adresine gelmemiş olması gaip mi? napsam?

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR
    21/10/2011 13:53:31
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İST.AVR.YAK. PİD BAŞMÜD.
    25/10/2011 10:15:19
    3.
    Hükmü Şahsın Memur/Mustahdemine Teslim(Delivered to the employee...) 27/10/2011 - İST.AVR.YAK. PİD BAŞMÜD.
    27/10/2011 14:21:14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Kasım 2011; 12:34:23 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.