Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blur sen de benim gibi İzmir'de, yani sıcak memlekettesin. İstersen şöyle diyeyim; bu televizyonun bulunduğu odamızda klima yok. Geçen yaz bizi baya bi terletti. Bu kış, kapıyı kapatınca ortam epey ılık kalıyor. Bizim 15 metrekarelik odada 750 watt'lık Kumtel açık ve yeterli geliyor. Bina yalıtım farkı ile ilgili olsa gerek. Yazdıklarım her şehir için geçerli olmasa da "ütopya" değil.

istanbulbilisim'deki satış sayfasına, saatteki elektrik tüketim miktarı için yeniden baktım. Evet doğru, 165 watt olduğu yazıyor. Ama iyi hatırlıyorum, ben satın aldığım sırada (Mart 2011) 130-140 yazıyordu. Her neyse. Fakat daha ilginci, 40C750'nin sayfasında 190 watt yazıyor. Bu cihaz ısıtmayacak da hangisi ısıtacak? Led'i bu yüzden tercih etmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Blur sen de benim gibi İzmir'de, yani sıcak memlekettesin. İstersen şöyle diyeyim; bu televizyonun bulunduğu odamızda klima yok. Geçen yaz bizi baya bi terletti. Bu kış, kapıyı kapatınca ortam epey ılık kalıyor. Bizim 15 metrekarelik odada 750 watt'lık Kumtel açık ve yeterli geliyor. Bina yalıtım farkı ile ilgili olsa gerek. Yazdıklarım her şehir için geçerli olmasa da "ütopya" değil.

istanbulbilisim'deki satış sayfasına, saatteki elektrik tüketim miktarı için yeniden baktım. Evet doğru, 165 watt olduğu yazıyor. Ama iyi hatırlıyorum, ben satın aldığım sırada (Mart 2011) 130-140 yazıyordu. Her neyse. Fakat daha ilginci, 40C750'nin sayfasında 190 watt yazıyor. Bu cihaz ısıtmayacak da hangisi ısıtacak? Led'i bu yüzden tercih etmedik.

35-40m2 salonum var, yalıtım farkı diyelim ya da nasıl istersen. Yazın önüne geçersen ısı yaydığını hissedebilirsin doğrudur. Ama ısıtmadan bahsetmeyelim nihayetinde Tv bu!
    Sizin odayı da ısıtan tv değil kumtelmiş zaten
    Sağda soldaki firmaların açıkladıkları verilere güvenmeyin. Çoğu sağdan soldan kopya, sadece fikir edinmek için kullanılabilir.
    165w/saat bilgisini Samsung'un kendi enerji sarfiyat kitabından aldım. Ayrıca 40" değil 46" olanı yanlış olmasın. 130-140w yazan 40" olabilir.

Bir de elektrik tüketimini ısı verimi olarak değerlendirmeniz yanlış, 165w çekiyor olabilir ama bu ısıya dönüştürüyor demek değil enerjinin çoğu ışığa dönüşüyor malum.

• iyi akşamlar sayın blur... hızlı cevap için teşekkür ederim...paralel ithalat ürünü için pahalı mı...?şöyle ki ben buna razıyım ama çekincem teşhir ürünü olmamasıydı..cevabınız yüreğime su serpti.sizden birşey öğrenmek istiyorum...belki yazılmıştır ama forum da birden arayınca bulunmuyor.. logitech z5500 üm var ve bu televizyon..hdmi kablo en uygun receiver ,digitürk, d smart ,uydu, dream box ...altın uçlu kablo..vs..maksimum verim için hangilerini kullanmalıyım..?cevabınız ve bana zaman ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim..iyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhagelmez

iyi akşamlar sayın blur... hızlı cevap için teşekkür ederim...paralel ithalat ürünü için pahalı mı...?şöyle ki ben buna razıyım ama çekincem teşhir ürünü olmamasıydı..cevabınız yüreğime su serpti.sizden birşey öğrenmek istiyorum...belki yazılmıştır ama forum da birden arayınca bulunmuyor.. logitech z5500 üm var ve bu televizyon..hdmi kablo en uygun receiver ,digitürk, d smart ,uydu, dream box ...altın uçlu kablo..vs..maksimum verim için hangilerini kullanmalıyım..?cevabınız ve bana zaman ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim..iyi akşamlar..

sizden az yukarıdaki mesajda bir arkadas daha uygun fiyata Gold bilgisayarda aynı ürünü bulduğunu söylemiş.
    Fiyat farkını gözetmeseniz bile en azından Samsung Türkiye garantili ürün olduğu için daha tercih edilebilir.

Eğer teşhir ürünü değil diyorlarsa öyledir. Zaten aldığınız zaman göreceksiniz.
    Kutu açılmışsa önceden tutanak tutturursunuz teslim almazsınız kargodan olur biter.

Bir optik kabloya ihtiyacınız olacak tv ve z5500 baglantısı için. Onun dısında altın uclu vs hikaye.
    hdmi kabloya 20 lira üzerinde para bayılmayın, optik kablo da aynı şekilde. Hepsi dijital veri taşıdığı için ya çalışır ya çalışmaz.
    Yani kabloya fazla para ödemek daha net ve sorunsuz bir görüntü alacağınız anlamına gelmez.
    Uydu alıcı için ise hd olmasına (ki hd olduktan sonra zaten optik ve hdmi çıkışları olacaktır) dikkat edin.
    Saydığınız ürünlerin hepsi beklentilerinizi karşılar. ileri uyumluluk adına dreambox tavsiye ediyorlar lakin fiyatı biraz yüksek.
    Ben kullanmadım. Uydu alıcı işinden fazla anlamıyorum. Farklı arkadaşlar o konuda da yardımcı olacaktır.

• tvnin icinde bir yerlerde ne kadar sure acık kaldıgı bilgisine ulasılabılır mı? boylece teshır mi degil mi anlasılır. bazı tvlerde varmıs sanırım oyle bir ozellik.

bu arada 3d yı ucunda tatmak ısteyıp de "LCD" ccfl 46inch ve ustu isteyen kullanıcılar,
    icin alternatif var mı? hic kalmadı boyle tv sanki yaw..

ama samsung bunu uretımden kaldırmazsa 46D5500 ve 6000 leri filan nasıl satacak ki..
  • goldda kalmamış arkadaşım...bimexte 2 hafta önce falan 2 tane teşhir vardı 2300 tl idi ..inegöl teknosada da 1 tane 2700 tl bir teşhir bulunuyordu ...bilgin olsun..gold bilgisayarda bilgilerim doğrultusunda paralel satıyor..aklında olsun...
  • slm arkdaslar şunu merak ediyorum...bu tv nin çevresindeki kasa aşırı derece de çizilmeye müsait bunu nasıl silmeliyiz özel bez aldım ama o bile çiziyor...aşırı derecede parlak olması çizikleri belli ediyor :( ...tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl silmeliyim..ayrıyeten LCD ekranıda...saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nmQ -- 30 Ocak 2012; 20:43:59 >
  • arkadaşlar kumanda kodunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

slm arkdaslar şunu merak ediyorum...bu tv nin çevresindeki kasa aşırı derece de çizilmeye müsait bunu nasıl silmeliyiz özel bez aldım ama o bile çiziyor...aşırı derecede parlak olması çizikleri belli ediyor :( ...tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl silmeliyim..ayrıyeten LCD ekranıda...saygılar..

tv nin içinden cıkan gözlük bezleri bile siler aslında tv yi.lcd ekranlar için bezler satılıyor mağzalarda,kalıteli bezler cizmez ekranı..
  • servis kumandasıyla ortaya çıkıyormuş sanırım...aslında kişinin bunu manuel bulabilmesi çok daha faydalı olurdu diye düşünüyorum..sonuçta gene 3.kişilere mahkum oluyorsunuz..
  • bursada ikamet edipte forumda olan arkadaşlarımız varsa bilgi alışverişi yapabiliriz..ben heykelde ikamet ediyorum..çay eşliğinde iki muhabbet edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

slm arkdaslar şunu merak ediyorum...bu tv nin çevresindeki kasa aşırı derece de çizilmeye müsait bunu nasıl silmeliyiz özel bez aldım ama o bile çiziyor...aşırı derecede parlak olması çizikleri belli ediyor :( ...tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl silmeliyim..ayrıyeten LCD ekranıda...saygılar..

tv nin içinden cıkan gözlük bezleri bile siler aslında tv yi.lcd ekranlar için bezler satılıyor mağzalarda,kalıteli bezler cizmez ekranı..

sgl erdos
    içinden cıkan bezi kullanıyorum hatta dedıgın gıbı kalıtelı bezlerden aldım ama birazcık kenarları silim derken cizdim herhlade...:( biraz bezi nemlendirmek gerekıyor sanırsam kuru kuru sürdüm :(((
    ee hatalardan ders cıkarmak gerekirmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

tvnin icinde bir yerlerde ne kadar sure acık kaldıgı bilgisine ulasılabılır mı? boylece teshır mi degil mi anlasılır. bazı tvlerde varmıs sanırım oyle bir ozellik.

bu arada 3d yı ucunda tatmak ısteyıp de "LCD" ccfl 46inch ve ustu isteyen kullanıcılar,

ama samsung bunu uretımden kaldırmazsa 46D5500 ve 6000 leri filan nasıl satacak ki..

up,.,.,
  • quote:

quote:

tvnin icinde bir yerlerde ne kadar sure acık kaldıgı bilgisine ulasılabılır mı? boylece teshır mi degil mi anlasılır. bazı tvlerde varmıs sanırım oyle bir ozellik.

up,.,.,

Servis menüsünden görebilirsin kullanım saatini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

up,.,.,

Servis menüsünden görebilirsin kullanım saatini

hocam tam nasıl gırıyoruzx oraya? kardesıme alo diyip baktırıcam, ben tv nın yanında degılım bu aralar.

avrupa bılısımdeki stok teshır mıdır acaba diye seyettimdi bi de, belki kuzene de alıcaz.

Dserisinden korkuyorum cunku cloduıng vb, LW lg den de korkuyorum SD vce cloudıng,

phılıpsleri hıc bılmıyorum, sonlyler pahalı.

valla iki evde var, SD kalitesiyle meshur sony 40W5500 den daha ıyı sonuc verdi bu 46C750.
    belki de next vs atlanta cihaz farkıdır ama

• c-750 için 2.gözlüğü almak istyorum.satan varsa özelden mesaj atsın.izmir,den 2100 ab xt tercihen:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: burusuk35

c-750 için 2.gözlüğü almak istyorum.satan varsa özelden mesaj atsın.izmir,den 2100 ab xt tercihen:))

aynen ben de
  • arkadaşlar selam,

arena-tr veya 3d **** için davetiye atabilecek olan var mıdır ?

ilgazbasat@gmail.com adresim.

çok teşekkürler !!
  • ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMDAN SAMSUNG LEC750 SERİSİ 3D LCD TV ALDIM ŞİMDİ PS3 UM GELDİ BAĞLIYORUM FAKAT SİNYAL YOK UYARISI ALIYORUM.....
    "SİNYAL YOK: BAĞLI CİHAZLARIN ÇIKIŞ GÜCÜNÜ VE KABLO BAĞLANTILARINI KONTROL EDİN" DİYOR
    PS3 E RESET ATTIM GİRİŞLERİ DEĞİŞTİRDİM FAKAT OLMUYOR SAMSUNG SERVİSİNİ ARADIM PS3 UN COZUNURLUK AYARINI DÜŞRÜN DİYOR SADECE GERİZEKLALIR ZATEN RESETLİYORUM MAKİNAYI COZUNURLUK AYARI KALMAMMIS OLMASI GEREKİYOR

LÜTFEN BU GECE ÇALIŞSIN ŞU ALET BİLEN BİRİ CEVAPLARSA SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeHoVaN

ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMDAN SAMSUNG LEC750 SERİSİ 3D LCD TV ALDIM ŞİMDİ PS3 UM GELDİ BAĞLIYORUM FAKAT SİNYAL YOK UYARISI ALIYORUM.....
    "SİNYAL YOK: BAĞLI CİHAZLARIN ÇIKIŞ GÜCÜNÜ VE KABLO BAĞLANTILARINI KONTROL EDİN" DİYOR
    PS3 E RESET ATTIM GİRİŞLERİ DEĞİŞTİRDİM FAKAT OLMUYOR SAMSUNG SERVİSİNİ ARADIM PS3 UN COZUNURLUK AYARINI DÜŞRÜN DİYOR SADECE GERİZEKLALIR ZATEN RESETLİYORUM MAKİNAYI COZUNURLUK AYARI KALMAMMIS OLMASI GEREKİYOR

LÜTFEN BU GECE ÇALIŞSIN ŞU ALET BİLEN BİRİ CEVAPLARSA SEVİNİRİM

adım adım denemen lazım. Öncelikle tv'nin tüm girişlerinin çalıştığından emin ol. Ps3ü harici cihazlarla dene.
    Ayrıca PS3 bağlantısını ne şekilde yapıyorsun? PS3'ü aynı şekilde eski tv'nde hangi cozunurlukte sorunsuz kullanabiliyordun?
    Daha fazla bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Ayrıca PS3'ten ziyade tv'yi de fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin.
    Yazılımdan başka her iki cihazın donanımsal olarak sorunsuz olduğuna emin misin?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 9 Şubat 2012; 20:34:42 >

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.