Şimdi Ara

{{{Samsung çamaşır makinesi Kullanalar buraya}}}} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
48.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

su jetı daha onemlı bısey cunku eco buble durulamada bıseye yaramıyor.su jetı suyu sırkule edıyor.

Su jeti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

su jetı daha onemlı bısey cunku eco buble durulamada bıseye yaramıyor.su jetı suyu sırkule edıyor.

Su jeti nedir?

menemen yapılırken sogan katmayıp ondan katıyosun işte o
    yarabbim ya googla yokmu senin bilgisayarında panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tizmoret

quote:

quote:

Su jeti nedir?

menemen yapılırken sogan katmayıp ondan katıyosun işte o
    yarabbim ya googla yokmu senin bilgisayarında panpa

Alıntıları Göster
    Su jeti su boşaltma pompasının çiftli olmasıdır. Bir pompa suyu dışarı atarken diğer pompa da kazanın dibindeki suyu alıp kazanın üst kısmından çamaşırların içine püskürtür. Çamaşırların hızlıca ıslanmasını ve etkin durulanmasını sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Su jeti su boşaltma pompasının çiftli olmasıdır. Bir pompa suyu dışarı atarken diğer pompa da kazanın dibindeki suyu alıp kazanın üst kısmından çamaşırların içine püskürtür. Çamaşırların hızlıca ıslanmasını ve etkin durulanmasını sağlar.

Alıntıları Göster
    Samsung çamaşır makinesi kullananlar memnun mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Samsung çamaşır makinesi kullananlar memnun mu arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    ben çok memnunum yaklaşık 2 ay oldu alalı iyiki almışız dedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

Hangi modeli almıştınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

Hangi modeli almıştınız hocam ?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_57370991/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57542127

WF0804W8E modelini satın aldım. tekcarsi.com sitesi üzerinden

• iki yıl önce aldığım samsung wf6700n1v modelinden şimdiye kadar memnundum lakin son zamanlarda yıkama bittiğinde kapakla plastik kısım arasında sabun kalmaya başladı. bu önemli bir sorun mudur merak ediyorum. garanti süresinin bitmesine 20 gün kaldı sizce servis çağırmaya gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

iki yıl önce aldığım samsung wf6700n1v modelinden şimdiye kadar memnundum lakin son zamanlarda yıkama bittiğinde kapakla plastik kısım arasında sabun kalmaya başladı. bu önemli bir sorun mudur merak ediyorum. garanti süresinin bitmesine 20 gün kaldı sizce servis çağırmaya gerek var mı?

bos az limon tuzuyla 95 derecede calıstırın.deterjan cakmecesını pompayı temızleyın.yumusatıcı ve az deterjan koyun mumkunse sıvı kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

iki yıl önce aldığım samsung wf6700n1v modelinden şimdiye kadar memnundum lakin son zamanlarda yıkama bittiğinde kapakla plastik kısım arasında sabun kalmaya başladı. bu önemli bir sorun mudur merak ediyorum. garanti süresinin bitmesine 20 gün kaldı sizce servis çağırmaya gerek var mı?

bos az limon tuzuyla 95 derecede calıstırın.deterjan cakmecesını pompayı temızleyın.yumusatıcı ve az deterjan koyun mumkunse sıvı kullanın.

Alıntıları Göster
    lewel123 öncelikle makinan hayırlı olsun iyi günlerde kullan benim de bir sorum olacak hem sana hemde soracağım konu hakkında bilgi sahibi olanlara
    bende SAMSUNG WF 9904RWE 9Kg. çamaşır makinası almayı düşünüyorum özellik olarak senin makinaya çok yakın fiyatı 1.199 TL. daha önce SAMSUNG beyaz eşya hiç kullanmadım sanırım sen çok memnunsun. benim alacağım makinayı ve SAMSUNG markası özellik ve fiyat olarak tavsiye edermisiniz? şimdiden çok tşkrler.

{{{Samsung çamaşır makinesi Kullanalar buraya}}}}

• quote:

Orijinalden alıntı: özkan05

lewel123 öncelikle makinan hayırlı olsun iyi günlerde kullan benim de bir sorum olacak hem sana hemde soracağım konu hakkında bilgi sahibi olanlara
    bende SAMSUNG WF 9904RWE 9Kg. çamaşır makinası almayı düşünüyorum özellik olarak senin makinaya çok yakın fiyatı 1.199 TL. daha önce SAMSUNG beyaz eşya hiç kullanmadım sanırım sen çok memnunsun. benim alacağım makinayı ve SAMSUNG markası özellik ve fiyat olarak tavsiye edermisiniz? şimdiden çok tşkrler.

{{{Samsung çamaşır makinesi Kullanalar buraya}}}}

Alıntıları Göster
    Apple firması samsung a 1 milyar dolar cezaya çarptırtınca bu siyonistlere en güzel cevabın samsung ürün alarak verileceğini düşünüyorum.Ve bu saatten sonra alacağım çm 12 kg lık samsung olacaktır lg filan araştırmıyacağım...Bu arada 11 kg lık lg ile bir karşılaştırma yaparmısınız ?? sadece meraktan

• Cndogan arkadasim bana bi oneri ver kafam iyice karisti aqualtis diye dusunurken samsung lg dusunmeye basladim benim icin kisa yikama programi enerji tasarruffu kolay utu ve sessizlik onemli ne onerirsin 1000-1500 tl arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: killerloop

Cndogan arkadasim bana bi oneri ver kafam iyice karisti aqualtis diye dusunurken samsung lg dusunmeye basladim benim icin kisa yikama programi enerji tasarruffu kolay utu ve sessizlik onemli ne onerirsin 1000-1500 tl arasi
    bende yeni bir makine alacağım , bu foruma gelmeden önce kesin Samsung diyordum ama Profilo öneren çok olmuş , kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemuba

bende yeni bir makine alacağım , bu foruma gelmeden önce kesin Samsung diyordum ama Profilo öneren çok olmuş , kararsız kaldım.

Alıntıları Göster
    Samsung titreşim testi , başarılı.

http://www.youtube.com/watch?v=dQkOTCZo7AE

• quote:

Orijinalden alıntı: vemuba

Samsung titreşim testi , başarılı.

http://www.youtube.com/watch?v=dQkOTCZo7AE

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar samsung WF9902LWW modelini almayı planlıyorum, yorum yapabilir misiniz?

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF9902LWW/

Ben özelliklerini çok beğendim.. Yorumlarınızı bekliyorum, saygılar ....

• 2010 yılında aldığım samsung çamaşır makinesi var. 6 Kg 1000 devir. Az önce çalışırken suyu boşaltmaya geçmedi. Tahliye motoru hiç çalışmadı yani sesi çıkmıyor. 10 dakika falan geçince 5E yazıyor ekranda. Arkadaşlar durum neyi gösteriyor ve Ankarada kimi çağırmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

2010 yılında aldığım samsung çamaşır makinesi var. 6 Kg 1000 devir. Az önce çalışırken suyu boşaltmaya geçmedi. Tahliye motoru hiç çalışmadı yani sesi çıkmıyor. 10 dakika falan geçince 5E yazıyor ekranda. Arkadaşlar durum neyi gösteriyor ve Ankarada kimi çağırmalıyım?

Çamaşır makinesi su tahliye başarısız olmuştur
    Su seviyesi frekans hala su tahliye başladıktan sonra 10 dakika içinde sıfırlama seviyesi frekans (25.20kHz) daha düşük olması durumunda, bu hata oluşur.
    Bu hata kodu çok yaygındır ve "SE" ya da biz genellikle ya ne anlama gelebileceğini sordu gibi dijital ekran sayesinde "5E" ya olarak okunabilir, aynı kodu vardır.
    Bu hata, Başlat / Duraklat düğmesini kullanarak çıkacak, çamaşır makinesi yeniden başlatın ve tekrar su fdrain dener.

Filtre açıktır pompa kontrol edin ve herhangi bir engel bulunmadığından emin
    Obstrüksiyonu için tahliye hortumunu kontrol edin
    Su tahliye hortumu bükülmüş olup olmadığını kontrol edin
    Drenaj pompası filtresini kontrol edin ve gerekirse temizleyin
    Hava haznesi ve basınç sensörü hortum kontrol
    Pompa drenaj kontrol
    Pompa rotoru drenaj Giriş
    Su tahliye pompası bağlantıları kontrol edin...

Bunları yaptıktan sonra yine olmadıysa servis çağırmanız gerekir....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

2010 yılında aldığım samsung çamaşır makinesi var. 6 Kg 1000 devir. Az önce çalışırken suyu boşaltmaya geçmedi. Tahliye motoru hiç çalışmadı yani sesi çıkmıyor. 10 dakika falan geçince 5E yazıyor ekranda. Arkadaşlar durum neyi gösteriyor ve Ankarada kimi çağırmalıyım?

Çamaşır makinesi su tahliye başarısız olmuştur
    Su seviyesi frekans hala su tahliye başladıktan sonra 10 dakika içinde sıfırlama seviyesi frekans (25.20kHz) daha düşük olması durumunda, bu hata oluşur.
    Bu hata kodu çok yaygındır ve "SE" ya da biz genellikle ya ne anlama gelebileceğini sordu gibi dijital ekran sayesinde "5E" ya olarak okunabilir, aynı kodu vardır.
    Bu hata, Başlat / Duraklat düğmesini kullanarak çıkacak, çamaşır makinesi yeniden başlatın ve tekrar su fdrain dener.

Filtre açıktır pompa kontrol edin ve herhangi bir engel bulunmadığından emin
    Obstrüksiyonu için tahliye hortumunu kontrol edin
    Su tahliye hortumu bükülmüş olup olmadığını kontrol edin
    Drenaj pompası filtresini kontrol edin ve gerekirse temizleyin
    Hava haznesi ve basınç sensörü hortum kontrol
    Pompa drenaj kontrol
    Pompa rotoru drenaj Giriş
    Su tahliye pompası bağlantıları kontrol edin...

Bunları yaptıktan sonra yine olmadıysa servis çağırmanız gerekir....

Alıntıları Göster
    Geçen gün aldığım Samsung WF1800WSV yi daha bugün akşam deneme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. 30 derece eco bubble ile yıkadım ve çıkan çamaşırlar tertemizdi ve mis gibi kokuyordu. Merak ettiğim şey ise aldığım modelde yük kontrolünü yapıyor mu ? Yani içine koyduğum çamaşırı algılıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Geçen gün aldığım Samsung WF1800WSV yi daha bugün akşam deneme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. 30 derece eco bubble ile yıkadım ve çıkan çamaşırlar tertemizdi ve mis gibi kokuyordu. Merak ettiğim şey ise aldığım modelde yük kontrolünü yapıyor mu ? Yani içine koyduğum çamaşırı algılıyor mu ?

Yük algılama malesef sizin makinanızda bulunmuyor.Ama öyle aman aman bi özellik değil...

Şöyle çalışıyor:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Yük algılama malesef sizin makinanızda bulunmuyor.Ama öyle aman aman bi özellik değil...

Şöyle çalışıyor:

Alıntıları Göster
    Anladım. Zaten içinde az bir miktarda su aldı sanırım. Çamaşırlar suyu çektikce su aldı gibi bir durum vardı. Eco bubble açıkken içinde su gördüm desem yalan olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.