Şimdi Ara

samsung çamaşır makinesi sıkma yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki buçuk sene önce aldığım wf6700n1v model çamaşır makinesi sağolsun garantisi biter bitmez sorun çıkardı. yardımınıza ihtiyacım var forumdaşlarım.

alet yıkama, durulama yapıyor, kazan dönüyor ama sıkmaya geçince adeta bir zincir sesi çıkartarak duruyor. metalik, güçlü bir ses.

sizden ricam nedir bunun derdi söylemeniz, çok masraf açacaksa servise falan bulaşmak istemiyorum, şimdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

iki buçuk sene önce aldığım wf6700n1v model çamaşır makinesi sağolsun garantisi biter bitmez sorun çıkardı. yardımınıza ihtiyacım var forumdaşlarım.

alet yıkama, durulama yapıyor, kazan dönüyor ama sıkmaya geçince adeta bir zincir sesi çıkartarak duruyor. metalik, güçlü bir ses.

sizden ricam nedir bunun derdi söylemeniz, çok masraf açacaksa servise falan bulaşmak istemiyorum, şimdiden tesekkurler.

RULMANLAR AMORTISORLER PERT OLMUS OLABILIR SIKMA YAPMIYORSA DENGESIZ YUK KONTROL SISTEMI DE BOZULMUSS OLABILIR ZATEN IYI MAKINE DEGIL BASIT CIN MALIDIR KAZANI UFACIK SIZE 8 KG PROFILO TAVSIYE EDERIM MASRAFA DEGMEZ
  • Benim kendi yaşadıklarımdan ve burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla, LG ve Samsung gibi markalardan uzak durmak, yakın veya orta vadede ciddi sorunlarla karılaşmamak için şart gözüküyor.

Siz yine iki buçuk yıl kullanmışsınız, ben LG'de daha ilk gün problemlerle karşılaştım ve alavere dalavere ile geri almayı red ediyorlar. Ben de yarın Tüketici Haklarını Koruma Bürosu'na başvurmak için dilekçemi az önce yazdım, tamamladım.
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, mesele halloldu.

şöyle söyleyeyim kazan durduğundan ve bayağı güçlü bir zincir sesi geldiğinden arıza büyüktür diyerek tahliye kısmını kontrol etmemiştim. ne olur ne olmaz diyerek kontrol edince içinden bir kürdan ve bir adet ince toka çıktı. ve alet çalışmaya başladı!

vaktini aldığım tüm dostlara tekrar teşekkür ediyorum. iyi günler.
  • quote:

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, mesele halloldu.

şöyle söyleyeyim kazan durduğundan ve bayağı güçlü bir zincir sesi geldiğinden arıza büyüktür diyerek tahliye kısmını kontrol etmemiştim. ne olur ne olmaz diyerek kontrol edince içinden bir kürdan ve bir adet ince toka çıktı. ve alet çalışmaya başladı!

Ayni sorunu yasiyorum, aradan 5 sene gecmis, evde 2 tane samsung camasir mk var.

Biri ayni sizinki gibi sorun cikardi, garanti biter bitemz.

Henuz servis cagirmadan foruma bakayim dedim, insllah sizdeki durum bendede vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Ayni sorunu yasiyorum, aradan 5 sene gecmis, evde 2 tane samsung camasir mk var.

Henuz servis cagirmadan foruma bakayim dedim, insllah sizdeki durum bendede vardir.

Umarım aynı şekilde zahmetsizce halletmişsinizdir.

• Bu arada şunu da eklemekte fayda var aleti iyi kötü yedi seneye yakın süredir kullanıyoruz. Şimdiye kadar açtığı tek sorun başlıktaki mevzu. Ve ben bu aleti 600 lira gibi bir rakama almıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Umarım aynı şekilde zahmetsizce halletmişsinizdir.

Sorun yok

Tas gibi maasallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.