Şimdi Ara

Samsung Centrino 2 Türkiyede - Genel Başlık - Paylaşım Alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa aletin ösellikleri cok mu ii bana mı öle gelddi..

:D

birde bu aleti satan bi yer var mı yaa... turkiye de..tek bi modeli var görünürde piyasa da..

ve onunda p8600 işlemgisi ve 9600m gs ekran kartı var..!!

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72740

asagıda ise kasa içinde secilebilicek ösellikler sunulmus.samsung resmi sitesinden..ama tr de sadece tek bi model var.

ayıp diil midir bu ya!!

gönül ister t9400 işlemcili ve 9600m gt ekran kartlı bir bilgisayar almak.. :(

var mı tr de samsung modeli satan baska bildiginis yerlr ??

---------------------
    ---------------------
    http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=notebookcomputers&subtype=rseries&model_cd=NP-R560-AS01TR
    ---------------------
    ---------------------

R560
    İşletim Sistemi İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista® Home Basic, Orijinal Windows Vista® Home Premium

İşlemci İşlemci Intel® Core™ 2 Duo Processor P7350 ~ P9500 (2.00 GHz ~ 2.53 GHz), Intel® Core™ 2 Duo Processor T9400 ~ T9600 (2.53 GHz ~ 2.8 GHz)

Chipset Chipset Intel PM45 + ICH9M

Bellek Sistem Belleği 1 GB (DDR3 / 1 GB x 1), 2 GB (DDR3 / 1 GB x 2) / 2 GB (DDR3 / 2 GB x 1), 3 GB (DDR3 / 1 GB x 1 + 2 GB x 1 ), 4 GB (DDR3 / 2 GB x 2)

Ekran LCD 15,4” WSXGA+ (1 680 x 1 050) Parlak, 15,4” WXGA (1 280 x 800) Parlak

Görüntü Görüntü İşlemci nVIDIA GeForce Go 9600M GS / nVIDIA GeForce Go 9600M GT (Harici Ekran Kartı)

Görüntü Belleği 256 MB GDDR3 / 512 MB GDDR3 (Harici Ekran Kartı)

Depolama Sabit Disk 120 / 160 / 200 / 250 / 320 (5400 rpm S-ATA)

Optik Disk Sürücü Super Multi Dual Layer / Super Multi Light Scribe (S-ATA) / Blu-Ray (S-ATA) ** (1)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Novabilgisayar da getirdi sanırım...
  • Başlığı değiştirdim...
  • Netsiparis.com da 6 tane modeli var..
  • Bu modelin herhangi bir sitede incelemesini gören var mı arkadaşlar? Güzel bir bilgisayara benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Başlığı değiştirdim...

tskkrler daha kapsamlı olmus bölelikle..
  • beyler birde bunu inceleyelimm

ekran kartına dikkat!!..

bence yalnıslıkla gt yasmıslar :D

gercekten öle ise gt ise ben bunu alırım cunki daha iisini bulamadm laptoplarda yaa

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11201275003

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz
    Bellek (Mb) : 3 GB (1x2048, 1x1024)
    Ekran Kartı : nVidia 9600 GT 512 MB
    Ses Kartı : ONBOARD
    Faks Modem : ------
    Ağ Kartı : 10/100/1000 Ethernet Kartı
    Pcmcia : -----
    Sabit Disk (Gb) : 320 GB 5400 Rpm
    Optik Sürücü : DVD RW
    Pil Tipi/Ömrü : 6 cell 90 WHR Primary Battery
    Ekran Boyu/Çözünürlük : 15,4" Wide Screen XGA 1280*800
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium
    Boyutlar : 358 x 264 x 28.6~36.5mm
    Geliştirilmiş Portlar : 3 x USB 2.0
    Wireless : 802.11bg
    Webcam : Var (1.3 MP )
    Bluetooth : Var
    Aksesuarlar : Kitapçık-DriverCDs-Adaptör-Pil
    TAŞIMA ÇANTASI
    Diğer Özellikler : 7-in-1 (MS, MS Pro, SD, SDHC, MMC, MMC plus, xD)
    Ağırlık : 2,7 kg
    Garanti : 24 AY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde penryn işlemciler fasla ısınmadıklarını sölüolar bi bilginis var mı
    nasıldır penryn işlemciler ??
  • Her ikiside aşagı yukarı aynı ama çok ufak bir iki özellikleri ayrılmış fiyatlarıda gayet güzel bence
  • Arkadaşlar Q310 almayı düşünüyorum.

Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Özellikle ısınma ile ilgili bilgiler verirseniz sevinirim..
  • @conur87 13 inchle bende ilgileniyorum, kullanıcı arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok seviniriz.

Bugün mediamarkta 15.4 ekran olan 3 tana farklı kombinasyonda samsung notebook'u detaylıca inceledim, şuana kadar gördüğüm en az ısınan notebooklardı, bu 13 ekranda da böylemi bilmiyorum, sadece touchpadleri biraz ılınıyordu onun haricinde enteresan şekilde notebookun altı sanki çalışmıyor gibiydi, (virüs testi yaptırıp onlarca sayfa explorer açarakdan işlemcili sürekli çalışır vaziyette tutmaya çalıştım)

15 inchde mat renkte siyah olanı vardı, o daha güzel duruyor fakat 13 de sadece parlak kasa var, ses kalitesi çok iç açıcı gelmedi ayrıca parmak izi okuyucusuda yok ama eğer 13 inchde 15 ler gibi serinse sırf bu sebebten dolayı almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdem

@conur87 13 inchle bende ilgileniyorum, kullanıcı arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok seviniriz.

Bugün mediamarkta 15.4 ekran olan 3 tana farklı kombinasyonda samsung notebook'u detaylıca inceledim, şuana kadar gördüğüm en az ısınan notebooklardı, bu 13 ekranda da böylemi bilmiyorum, sadece touchpadleri biraz ılınıyordu onun haricinde enteresan şekilde notebookun altı sanki çalışmıyor gibiydi, (virüs testi yaptırıp onlarca sayfa explorer açarakdan işlemcili sürekli çalışır vaziyette tutmaya çalıştım)

15 inchde mat renkte siyah olanı vardı, o daha güzel duruyor fakat 13 de sadece parlak kasa var, ses kalitesi çok iç açıcı gelmedi ayrıca parmak izi okuyucusuda yok ama eğer 13 inchde 15 ler gibi serinse sırf bu sebebten dolayı almayı düşünüyorum..

ben de bugün 15.4"lik olanını vatan bilgisayarda inceledim. dediklerin aynen doğru, cihaz sessiz ve serin. Ne yazık ki vatan'da 13"lik olanı açmadılar. Ben de almayı düşünüyorum hem sadece serin olduğu için değil aynı zamanda konfigürasyon da çok iyi..

• Zaten konfigürayondan dolayı serin, işlemci 25W ekran kartı 13 W çipset en son çıkan 45 serisi, ama 13 ekranıda denemek lazım neticede alan daha dar ve cihaz daha kalın, ısınma farkı var mı yok mu bu çok önemli..
  •  Samsung Centrino 2 Türkiyede - Genel Başlık - Paylaşım Alanı

Yokmu kullanan bir arkadaşımız?
  • Ürünü 2 gün önce inceledim görüntüsü özellikleri gayet iyi ama kullanan arkadaş varsa ve deneyimlerini paylaşırsa karar vermek için çok daha iyi olacak.Benim gözlemlediklerim kasa kalitesi orta düzeyin üstünde Acer dan daha iyi ama Dell kadar iyi diyemem tabii kendi düşüncem ve 15 dakikalık kullanım itibari ile.Fiyatı makul düzeyde özelliklerine göre kullanan arkadaşlarımızdan performans değerlendirmesi bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Ürünü 2 gün önce inceledim görüntüsü özellikleri gayet iyi ama kullanan arkadaş varsa ve deneyimlerini paylaşırsa karar vermek için çok daha iyi olacak.Benim gözlemlediklerim kasa kalitesi orta düzeyin üstünde Acer dan daha iyi ama Dell kadar iyi diyemem tabii kendi düşüncem ve 15 dakikalık kullanım itibari ile.Fiyatı makul düzeyde özelliklerine göre kullanan arkadaşlarımızdan performans değerlendirmesi bekliyoruz

13 kasayımı incelediniz?

!3 kasayı inceleyebileceğimiz bir yer biliyormusunuz?
  • yok ben 15,4" olanı inceledim 13,3 olanı bulursam bilgi veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

yok ben 15,4" olanı inceledim 13,3 olanı bulursam bilgi veririm

Teşekkürler

Şuan pcdepo da 1662,44 ytl ( kdv dahil )

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTSAM00006
  • Arkadaslar bende yaklasik olarak 1 haftadir bu cihazi (Samsung NP-R560-AS02TR) takip ediyorum. Fakat sadece bi forum sitesi disinda incelemesini bulamadim. Fakat site Almancadir. Su an Almanyada oldugumdan cihazi burdan takip ediyorum. Cihazin Almanyada satilan modeli Türkiyede satilan modelinden Islemci , Ekran Karti, Ram olarak farklilik gösteriyor. Ama sonucta bunlar ayni serinin ürünleri olduklarindan yazmakta yarar gördüm. Yalniz inceleyen arkadas Rami yanlis yazmis. Ram 4 GB 1066 mhz ddr3 Ram olacak. Ayrica Islemci P8400 2,26 Mhz , Ekran Karti ise NVidia Geforce 9600M GT 512 MB ddr3. Onun disinda inceleyen arkadas cihazin gayet saglam , ekraninin 120 derecelik görüs acisina sahip oldugunu , 2-2.5 saate yakin pil ömrünün oldugunu belirtmis. Sicaklik konusunda ise cihazin sol tarafinin (Ekran kartinin old. taraf) Office kullaniminda 33-36 derece , test programi denemesinde CPU nun 37 derece , Hellgate:London isimli 30 dk lik bir oyun sürecinden sonrada CPU nun 37 derece oldugundan bahsetmis. Ayrica birkac PCMark , 3DMark , HDTune sonuclari vede resim eklemis.

Bu cihazi inceleyen yada incelemesini herhangi baska bi sitede gören arkadaslar en kisa zamanda bilgilerini bizimle paylasirlarsa cok seviniriz. Link alttadir.

http://www.notebookcheck.com/forum/index.php?topic=14212.0

• bi problem olmassa bu perşembe bu 2.0 9200GS lik versiyonu alıcam. yarım saat kullandım ve hiç bi eksisini görmedim notebookcheck de 8.3 puan vermişler.bnim işimi görecek bi alet :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.