Bugün mediamarkta 15.4 ekran olan 3 tana farklı kombinasyonda samsung notebook'u detaylıca inceledim, şuana kadar gördüğüm en az ısınan notebooklardı, bu 13 ekranda da böylemi bilmiyorum, sadece touchpadleri biraz ılınıyordu onun haricinde enteresan şekilde notebookun altı sanki çalışmıyor gibiydi, (virüs testi yaptırıp onlarca sayfa explorer açarakdan işlemcili sürekli çalışır vaziyette tutmaya çalıştım)
15 inchde mat renkte siyah olanı vardı, o daha güzel duruyor fakat 13 de sadece parlak kasa var, ses kalitesi çok iç açıcı gelmedi ayrıca parmak izi okuyucusuda yok ama eğer 13 inchde 15 ler gibi serinse sırf bu sebebten dolayı almayı düşünüyorum..
Bugün mediamarkta 15.4 ekran olan 3 tana farklı kombinasyonda samsung notebook'u detaylıca inceledim, şuana kadar gördüğüm en az ısınan notebooklardı, bu 13 ekranda da böylemi bilmiyorum, sadece touchpadleri biraz ılınıyordu onun haricinde enteresan şekilde notebookun altı sanki çalışmıyor gibiydi, (virüs testi yaptırıp onlarca sayfa explorer açarakdan işlemcili sürekli çalışır vaziyette tutmaya çalıştım)
15 inchde mat renkte siyah olanı vardı, o daha güzel duruyor fakat 13 de sadece parlak kasa var, ses kalitesi çok iç açıcı gelmedi ayrıca parmak izi okuyucusuda yok ama eğer 13 inchde 15 ler gibi serinse sırf bu sebebten dolayı almayı düşünüyorum..
ben de bugün 15.4"lik olanını vatan bilgisayarda inceledim. dediklerin aynen doğru, cihaz sessiz ve serin. Ne yazık ki vatan'da 13"lik olanı açmadılar. Ben de almayı düşünüyorum hem sadece serin olduğu için değil aynı zamanda konfigürasyon da çok iyi..
Zaten konfigürayondan dolayı serin, işlemci 25W ekran kartı 13 W çipset en son çıkan 45 serisi, ama 13 ekranıda denemek lazım neticede alan daha dar ve cihaz daha kalın, ısınma farkı var mı yok mu bu çok önemli..
Yokmu kullanan bir arkadaşımız?
Ürünü 2 gün önce inceledim görüntüsü özellikleri gayet iyi ama kullanan arkadaş varsa ve deneyimlerini paylaşırsa karar vermek için çok daha iyi olacak.Benim gözlemlediklerim kasa kalitesi orta düzeyin üstünde Acer dan daha iyi ama Dell kadar iyi diyemem tabii kendi düşüncem ve 15 dakikalık kullanım itibari ile.Fiyatı makul düzeyde özelliklerine göre kullanan arkadaşlarımızdan performans değerlendirmesi bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: tt82
Ürünü 2 gün önce inceledim görüntüsü özellikleri gayet iyi ama kullanan arkadaş varsa ve deneyimlerini paylaşırsa karar vermek için çok daha iyi olacak.Benim gözlemlediklerim kasa kalitesi orta düzeyin üstünde Acer dan daha iyi ama Dell kadar iyi diyemem tabii kendi düşüncem ve 15 dakikalık kullanım itibari ile.Fiyatı makul düzeyde özelliklerine göre kullanan arkadaşlarımızdan performans değerlendirmesi bekliyoruz
13 kasayımı incelediniz?
!3 kasayı inceleyebileceğimiz bir yer biliyormusunuz?
yok ben 15,4" olanı inceledim 13,3 olanı bulursam bilgi veririm
quote:
Orjinalden alıntı: tt82
yok ben 15,4" olanı inceledim 13,3 olanı bulursam bilgi veririm
Arkadaslar bende yaklasik olarak 1 haftadir bu cihazi (Samsung NP-R560-AS02TR) takip ediyorum. Fakat sadece bi forum sitesi disinda incelemesini bulamadim. Fakat site Almancadir. Su an Almanyada oldugumdan cihazi burdan takip ediyorum. Cihazin Almanyada satilan modeli Türkiyede satilan modelinden Islemci , Ekran Karti, Ram olarak farklilik gösteriyor. Ama sonucta bunlar ayni serinin ürünleri olduklarindan yazmakta yarar gördüm. Yalniz inceleyen arkadas Rami yanlis yazmis. Ram 4 GB 1066 mhz ddr3 Ram olacak. Ayrica Islemci P8400 2,26 Mhz , Ekran Karti ise NVidia Geforce 9600M GT 512 MB ddr3. Onun disinda inceleyen arkadas cihazin gayet saglam , ekraninin 120 derecelik görüs acisina sahip oldugunu , 2-2.5 saate yakin pil ömrünün oldugunu belirtmis. Sicaklik konusunda ise cihazin sol tarafinin (Ekran kartinin old. taraf) Office kullaniminda 33-36 derece , test programi denemesinde CPU nun 37 derece , Hellgate:London isimli 30 dk lik bir oyun sürecinden sonrada CPU nun 37 derece oldugundan bahsetmis. Ayrica birkac PCMark , 3DMark , HDTune sonuclari vede resim eklemis.
Bu cihazi inceleyen yada incelemesini herhangi baska bi sitede gören arkadaslar en kisa zamanda bilgilerini bizimle paylasirlarsa cok seviniriz. Link alttadir.
bi problem olmassa bu perşembe bu 2.0 9200GS lik versiyonu alıcam. yarım saat kullandım ve hiç bi eksisini görmedim notebookcheck de 8.3 puan vermişler.bnim işimi görecek bi alet :)