Şimdi Ara

Samsung Corby Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Corby kullananlar varsa avantaj ve dezavantajlarını yazabilirlerse çok sevinirim. Almayı düşünüyorum ama iyi bir cihaz olduğuna emin olmak istiyorum. Beklentilerim kısaca notlarımı alabileyim, dokunmatiği rahat kullanılabilir olsun, rahat mesaj yazabileyim, friendfeed, facebook, twitter gibi sosyal medya sitelerinde rahat gezebileyim istiyorum.

Ayrıca web tarayıcısı nasıl, kullanışlı mı?

• İsteklerini göz önünde bulundurarak söyleyebileceğim tek şey== UZAK DUR.

Bir kere dokunmatiğinden hiçbir şey bekleme. Alet üzerinde ağır bir işletim bulundurmamasına rağmen çok fazla kasılıyor.Bazen geçişlerinde donup kalıyor.Standart bir micro veya mini USB bağlantısı yok (bu senin için sorun olmayabilir.) Dokunmatik bir telefon olmasına rağmen smart dialing özelliği yok. 3G desteklemiyor üstüne üstlük Wi-Fi de yok . Bu durumda senin friendfeed,facebook,twitter gibi sosyla ağlara bırak bağlanmayı, bağlanmaya çalışmak bile senin için işkence olur. Web tarayıcısı ise felaket ötesi. Ben geçtiğimiz hafta bir Darty mağazasında inceledim. Diğer teknik bilgileri ise sürekli takip ettiğim gsmarena.com adlı siteden verdim. Buradan inceleyebilirsin.

http://www.gsmarena.com/samsung_s3650_corby-2908.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 8 Kasım 2009; 14:04:58 >

• Teşekkürler. Yeterince açıklayıcı oldu. Zaten DH'de üst konularda incelemesinin olmamasına şaşırmıştım. Nokia 5800 XM'i araştırsam iyi olacak.
  • yapılan yorum bence yanlış.şuan 3653 corby kulanıorum.10gündür kullanmaktayım.dokunmatiğine hiçkimse laf etmemeli.hiç gram sapma veya dokundugunda almama gibi bir problemi yok.çok saglıklı dokunmatik ekranı var.
    facebook youtube ve diğer ağlara bağlanması konusunda gayet rahat bağlanıor.ama şunu unutmamak gerek 3G si yok.bu yüzden biraz yavaş bağlanıor.
    wifi si yok.kablosuz bağlantı kullanılamıor.
    camerası 2.0 ama gayet net çekim yapıor.bende d900i vardı.3.2mp onun kadar ii çekebilior.
    oyun program yüklemek basit atıosun telefona kur diosun kuruor.
    telefonumda 2gb hafıza kartı takılı.kutuyla beraber geldi.1gbden fazlası dolu ve hiç kasmadı.
    samsung d900ide kartta resimlerde falan kasıordu takılıordu.
    corby daha hiç takılma yapmadı.

alacak olanlar şunu düşünsün. 3g kullanacaksa wi-fi kullanacaksa.çok iyi resim çekecekse bu telefon onlara yaramaz.(en az 500 tl ye gidip star.3g gibi bişey alacaklar)
    ama görünüşü güzel kullanışlı camerası 2.0 yeterli.hem dokunmatik ekran hemde çok pahalı olmasın diorsanız.
    bence corby çok uygun.
    bu telefonu satarken samsung size 3g veya wifi si var demior.bunları eleştirmeniz bence mantıksız
    ben telefonu 358tlye aldım.diğer 3g li ve wifili samsunglar 500den başlıordu.
    telefondan 3 tane kapak çıkıyor.
    ben 3g istemiyorum.wi-fide kullanmıorum.telefonun sadece görünümü ve kullanışı önemli.camerasıda yeterince güzel çekior.
    çok güzel ses çıkıor telefondan.mp3 radyo sesi çok net.

fiyatına göre üstün özellikler sergileyen bir telefon.

tek problem olrak söylenebilecek şey.kutusundan içerik olarak cd ve bilgisayar usb kablosu çıkmıor.
    cd si problem değil internetten indiriliyor.cabloda 5tl ben aldım.gayetde güzel çalışıor.ama bu kadar telefon yapmışken kabloda koysalar daha güzel olurdu.

• Turkcell'in internet paketlerinden alıp kullanmayı düşünüyordum zaten. Wifi'li yada 3g'li olsada kullanamam. 3g şuan için mobil telefon için bence masraf. Wifi'de zaten heryerde yok. Bir belediye otobüsünde, bir misafirlikte wifi yoksa internetede giremem zaten. Benim içinde çok şart değil. Fiyatıda gayet uygun geldi. Ama tuşları olmayan bir telefon. Dokunmatiğide kullanışsızsa boşuna almış gibi olurum. Aslında elime alıp inceleme fırsatım olsa çok iyi olur.
  • kolejli kullanarak yazmış yorumunu ama ben yine de pek tatmin olmadım dokunmatiğinden. Yani hatırladığım kadarıyl üç farklı ana ekranı var. Yani parmağını sağa veya sola sürüklediğinde iki farklı, özelleştirilebilir ana ekran daha çıkıyor. Zaten samsungun dokunmatiklerinin tipik özelliği. Ben bu ana ekranlar arasında geçişi denerken, bir kaç kez denemeden sonra geçişte takıldı kaldı. Standda durduğu için pili çıkarıp takma imkanı da olmadığı için öyle bıraktım. Benim deneyimim böyleydi.
  • bence dokunmatiği çok güzel.dokunmatik konusunda aklınıza takılan birşey olmasın.
    aynı zamanda bir arkadaşada 5603 aldık..menüsü birebir aynı ekranı dokunmatiği herşeyi aynı.(5603de 3g+3.2mpcamera falanda var)ondada 3 tane ana ekran var.
    corby de de 3 adet ekran.bence güzel bişey bi ekrana takvimi açtım koydum tarihleri görebiliom.diğer ekrandada müzik çalar duruor. orta ekran boş olarak duruyor.

ekranlar arası takılma naıl bişey onu anlamadım.bende o şekilde kusur sayılacak bi takılma olmadı.ama ilk kullanmaya başladıgımda sayfa geçişlerinde biraz zorlandım.bazen ekranı diğerine geçirirken geri geliyordu ama o benim geçiremememden kaynaklanıyordu.ilk başta biraz alışmak gerekiyor.

benim ürünüm telpa garantili.özellikle söylüyorum.garantisiz kesinlikle almayın.
    ben bu telefonu alırken.başka bir müşteri mağazaya geldi.oda samsung dokunmatik ekran bi telefon almış markasını bilmiorum ama starr gibi gördüm.dokunmatiği arızalıymış.hemen garantiyi aradılar.sonra iade işlemlerini yaptılar ve sıfır aynısından verdiler.
    elektronik alet biraz şans işi.en ünlü marka bile bozuk çıkabilir.bu elektronik işini şanstan kurtarmak için tamamiyle garantili telefon alın.başka soracagınız bişey varsa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolejli -- 9 Kasım 2009; 23:37:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluetooth ile bilgisayardan video atamıyorum telefon hafızası küçük olduğundan,mikro SD karta direk bluetooth ile atabiliyomuyum yoksa illa ki kablo ile bilgisayara mı bağlanmak lazım,uğraştım bir türlü bluetooth ile karta atamadım,bir yolu var mıdır?
  • bi konuda daha sölemiştim.. normal corby almak saçmalıktır, 2-3 hfta daha bekleyin corby pro alın işte o zaman isteklerini karşılr senn de..
  • İnceledim ve kararımı verdim. Yarın Nokia 5800 Xpress Music alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysgeek

İnceledim ve kararımı verdim. Yarın Nokia 5800 Xpress Music alıyorum.

Doğru kararCorby i inceledim media markt da çok kötü dokunmatiği var ancak bütün samsungların dokunmatiği öyle ekranlarının önünde ince plastik bir tabaka var ve bu bana göre çok kötüCidden donmalar oluyor çok yavaş bir telefondu
  • selam kardeşim benim sormak istedigim kulaklık sesi nasil kulaklık kalıtesi nasil dsne war mi bn sımdı gidip almak istıyorum ama sesden emın olamıyorum iyi bayramlar tşk ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

Doğru kararCorby i inceledim media markt da çok kötü dokunmatiği var ancak bütün samsungların dokunmatiği öyle ekranlarının önünde ince plastik bir tabaka var ve bu bana göre çok kötüCidden donmalar oluyor çok yavaş bir telefondu

Mılletı neden yanlıs yonlendırıyorsunuz anlamıyorum samsung corby ıle star ın dokunmatık ekranı boyutu dısında aynı samsung starınkıne ıyı derken corby e kotu demek cok cok mantıksız..Senın medıamarkt da ıncelıdıgın telefon gunde yuzlerce ınsanın elınde gezdıgınden hayat kadını gıbı olmusturda o yuzden dokunmatıgı kotudur. ayrıca kalıbrasyon ayarlamalarını yapmadıklarına emınım...5800 ı alan 2 tane arkadasım war ılk 1 2 hafta hersey guzeldı onlar ıcın ama sonradan hepsı dokunmatıgınden sıkayetcı

• Pro da 3G ve wirless olacak galiba ve kamerasıda 3mp o zaman fiyatı baya tuzlu olur heralde bir de çıkış tarihi hakkında bilgisi olan varmıdır ark

alıntı:
    CorbyPro 2,8 inç WVGA dokunmatik ekran, 3 Megapiksel kamera, HSDPA, WLAN, GPS ve genişletilebilir bellekle beraber geliyor. Cihaz müzik severler için FM-radyo, müzik çaların yanında 3,5 mm kulaklık çıkışı sunuyor. Yazılımsal açıdan CorbyPro, Facebook ve MySpace uygulamaları ön yüklü olarak geliyor. Push-E-Mail desteği de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 6 Aralık 2009; 1:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

quote:

quote:

Mılletı neden yanlıs yonlendırıyorsunuz anlamıyorum samsung corby ıle star ın dokunmatık ekranı boyutu dısında aynı samsung starınkıne ıyı derken corby e kotu demek cok cok mantıksız..Senın medıamarkt da ıncelıdıgın telefon gunde yuzlerce ınsanın elınde gezdıgınden hayat kadını gıbı olmusturda o yuzden dokunmatıgı kotudur. ayrıca kalıbrasyon ayarlamalarını yapmadıklarına emınım...5800 ı alan 2 tane arkadasım war ılk 1 2 hafta hersey guzeldı onlar ıcın ama sonradan hepsı dokunmatıgınden sıkayetcı

Ben starın ekranına iyi mi diyorumBütün samsungların ekranı bana göre kötü diyorum 5800 ın ekranı bence ideal 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

İsteklerini göz önünde bulundurarak söyleyebileceğim tek şey== UZAK DUR.

Bir kere dokunmatiğinden hiçbir şey bekleme. Alet üzerinde ağır bir işletim bulundurmamasına rağmen çok fazla kasılıyor.Bazen geçişlerinde donup kalıyor.Standart bir micro veya mini USB bağlantısı yok (bu senin için sorun olmayabilir.) Dokunmatik bir telefon olmasına rağmen smart dialing özelliği yok. 3G desteklemiyor üstüne üstlük Wi-Fi de yok . Bu durumda senin friendfeed,facebook,twitter gibi sosyla ağlara bırak bağlanmayı, bağlanmaya çalışmak bile senin için işkence olur. Web tarayıcısı ise felaket ötesi. Ben geçtiğimiz hafta bir Darty mağazasında inceledim.

Abartılı bir yorum olmuş. Fiyat seviyesini göz önüne alırsanız standart kullanıcı için piyasaya çıkartılan bir model. Sizin mini USB, wifi vb beklentileriniz yersiz. Dokunmatik olarak gayet başarılı buldum, preston kullanmıştım daha önce çok bir fark görmedim hatta yaklaşık olarak aynı hassasiyete sahip.

Renkli kapakları, dokunmatik ekranı ve arayüzü, tasarımı ile gençlere ve özellikle bayanlara hitap etmekte. Ha ben bunu kullanıcam derseniz, erkeklerde de rahatsız etmeyecek bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

quote:

quote:

ben 6 aydır kullanıyorum starı bende de yok ama kuzenımın 5800 2 kere servıse gıttı en sonunda degıstırdıler

Ben starın ekranına iyi mi diyorumBütün samsungların ekranı bana göre kötü diyorum 5800 ın ekranı bence ideal 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok

• corby s3650'ye messenger kuran varsa nerdekını indirdiğini söyleyebilir mi.
  • herkes kendi telefonunu övüyo bune böle yha corby çok güzel bi talafon bence ben tam 1 nisanda aldım vede dokunmatiğiylede hiçbi sorunum yok(!) bilip bilmeden konuşmayım rengide dünyanın en güzel pembesi KISKANMAYIN TELEFONUMU
  • msn isteyen arkadaşlar nimbuzz tavsiye ederim ben jette kullanıyorum hem dokunmatiği uyumlu hemde pratik ve gerçek pc msn gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Nisan 2010; 13:44:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.