Şimdi Ara

samsung corby pro! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internetten araştırdığım kadarı ile corby çok güzel bi telefon inş. en yakın zamanda alıcam
    peki internet browseri bende bi n95 var ona başka browser indirmemiştim onunki kadar rahat debilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf
    saol arkadaşım
    internetten araştırdığım kadarı ile corby çok güzel bi telefon inş. en yakın zamanda alıcam
    peki internet browseri bende bi n95 var ona başka browser indirmemiştim onunki kadar rahat debilirmiyim

Yalniz suan dikkatimi cekti corby diye bahsetmissiniz ben baslik corby pro oldugu icin wifi var derken corby proyu kasttettim corby nin 3 versiyonu var biliyosunuzdur belki corby,corby wifi ve corby pro. tarayici olayida begenmediginiz taktirde opera yuklersiniz fazla skinti olmaz bence...
  • Arkadaşlar corby PRo nun işletim sistemi ne acaba ? Samsungapps de bir uygulama var ama telefona atamıyorum bi türlü bunu anlatabilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Lotus

Arkadaşlar corby PRo nun işletim sistemi ne acaba ? Samsungapps de bir uygulama var ama telefona atamıyorum bi türlü bunu anlatabilecek var mı acaba ?

Samsung işletim sistemi diye geçiyor kataloglarda. ama bildiğim kadarıyla Samsungapps Omnia için felan die biliyorum. yani işletim sistemi Androitmi, Bada felan olanlar için galiba. bir nevi iphone'nun application larınla bişi yarışmasyon :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp00ky

quote:

Arkadaşlar corby PRo nun işletim sistemi ne acaba ? Samsungapps de bir uygulama var ama telefona atamıyorum bi türlü bunu anlatabilecek var mı acaba ?

Samsung işletim sistemi diye geçiyor kataloglarda. ama bildiğim kadarıyla Samsungapps Omnia için felan die biliyorum. yani işletim sistemi Androitmi, Bada felan olanlar için galiba. bir nevi iphone'nun application larınla bişi yarışmasyon :P

Cevap için çok saol arkadaşım. Benim kast ettiğim forumda sanki biri star için mi wawe için mi olan bütün uygulamalar corby yede oluyor demişti ama o kadar sayfaya baktım kör oldum hatta ama yine de bulamadım Bu konu da bilginiz var mı ? Birde corby için oyun - uygulama varsa tema sitesi önerebilir misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Cevap için çok saol arkadaşım. Benim kast ettiğim forumda sanki biri star için mi wawe için mi olan bütün uygulamalar corby yede oluyor demişti ama o kadar sayfaya baktım kör oldum hatta ama yine de bulamadım Bu konu da bilginiz var mı ? Birde corby için oyun - uygulama varsa tema sitesi önerebilir misiniz ?

Dostum corby pro samsungun gelismeyen standart isletim sistemiyle calismakta.yani inernette java tabanli telefon ekraniyla uyabilecek oyun ve uygulama arayip denemeye mahkumsun.tema olayini hic karistirma zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

quote:

Dostum corby pro samsungun gelismeyen standart isletim sistemiyle calismakta.yani inernette java tabanli telefon ekraniyla uyabilecek oyun ve uygulama arayip denemeye mahkumsun.tema olayini hic karistirma zaten...

Saolasın arkadaşım eline sağlık

Bi de unutmadan şöyle bir durum var; forumda verilen getjar dan uygulama ve oyun buldum. Peki ben onları telefona nasıl atacağım. ( bilgisayar da bluetooth usb var ) Büyük ihtimalle söylenmiştir ama kusuruma bakmayın dediğim gibi şu an kör olmuş olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 16 Aralık 2010; 12:38:52 >

• Arkadaşlar bu telefonun üretimi hala devam ediyormu ne vatanda nese teknosanin sitesinde bulamadım bı kaç arkadasimda üretilmiyor artık dedi bu telefon uretiliyormu yoksa uretilmiyormu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

quote:

Saolasın arkadaşım eline sağlık

Bi de unutmadan şöyle bir durum var; forumda verilen getjar dan uygulama ve oyun buldum. Peki ben onları telefona nasıl atacağım. ( bilgisayar da bluetooth usb var ) Büyük ihtimalle söylenmiştir ama kusuruma bakmayın dediğim gibi şu an kör olmuş olabilirim

Getlarin mobil sitesinden direk olarak indir uygulamalari cok kullanisli bir mobil sitesi var girince cihazinizin modelini taniyip ona gore uyan populer uygulamalari listeliyor... m.getjar.com

• quote:

Orijinalden alıntı: rdf
    Arkadaşlar bu telefonun üretimi hala devam ediyormu ne vatanda nese teknosanin sitesinde bulamadım bı kaç arkadasimda üretilmiyor artık dedi bu telefon uretiliyormu yoksa uretilmiyormu

Bı cevap verebilecek olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

şu mesajı güncelliyeyim dedim

GPS AYARLARI

quote:

Orijinalden alıntı: onetoyb

kimse GPS yok demesin

http://www.trtube.com/corby-pro-gps-101844.html

videp net değil ama bulunan uydu sayısı görünüyor. 9 sonra 10 çıkıyor sonra 11 e

bulundugu yerdeki enlem ve boylam ve yükseklğide gösteriyor.

Ayarlar --> telefon ayarları --> GPS ayarları --> GPS konumu --> UYDU DURUMU na basarak sizde deneyebilirsiniz.

GPS programı olarakda WE_TRAVEL kullanıyorum. Video kalitesi kötü ama uydu sayısı belli oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

Dışarıda bi 15 dakika yüyrüyün ondan sonra
    NOT : AYARLAR KISMINDA A_GPS AYARLARI YAZMIYOR. GPS AYARLARI YAZIYOR DİKKATİNİZE
    Ayarlara gir ---> Telefon ayarlarına gir ---> GPS ayarları --> Gps konumu ---> UYDU DURUMU na basınız.

Ne google map açın nede vaşka bişey.
    15 dakika sonra kaç tane uyduya bağlandıysa orada yazar ben ankaradayım kuzey kısmında max 9 uydu buluyo.Yani telde GPS VAR.
    Tek eksiği map.

Hani bazı arkadaşlar diyoya benim şarj erken bitiyo yok benim şarjım 3-4 gün gidiyo diye.
    Dışarda çok vakit geçiren arkadaşlarınki erken bitiyor. Çünkü Tel sürekli uydu arıyo ve uydularla irtibat halinde buda şarjı etkiliyo.
    Bu da telefonda GPS olduğunu gösteriri. Önceki sayfalarda WE TRAVEL adlı bi programdan bahsedilmiş. Onu kurarsanız Google mapden kurtulursunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

WE_TRAVEL ı bu linkden indirin :
    http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=34%3A0.9.xx&Itemid=17&lang=en

Haritalar :

Ankara haritası ->http://www.sendspace.com/file/oa8713

İstanbul haritası ->http://www.sendspace.com/file/lxhonm

Mersin haritası ->http://www.sendspace.com/file/o3yn0x

Sakarya haritası->http://www.sendspace.com/file/2tatrm

Samsun haritası ->http://www.sendspace.com/file/o4jamb

Sivas haritası ->http://www.sendspace.com/file/trs6gt

Trabzon haritası ->http://www.sendspace.com/file/rh0lk9

İzmir haritası ->http://www.sendspace.com/file/lqqu2s

Konya haritası ->http://www.sendspace.com/file/6h6gyk

we travli indirip rar dan çıkarın We-travel0.9.12Full olarak çıkar İsmini WE-Travel olarak değiştirip klasoru hafıza kartına atın.
    Klasorun içinde .jad ve .jar dosyası var ben .jar ile kurdum .jadi kurmadı zaten ikside aynı şey.

Daha sonra istediğiniz mapi indirin .rar dan çıkarın öreneğin Ankara klasorunun içinde bir ankara klasoru daha var onun alrında 0 1 2 3 diye klasorler var.
    içinde 0 1 2 3 4 diye klasorler olan Ankara klasorunu Telimizdeki we-Travel klasorunun içindeki map klasorune atın.

Programı açın size search diye sorar mmc kartında we-travl klasorunu arar.sonra gelen seçeneğe cancel deyin.
    şimdi settings --> gelişmiş ayarlar (advandec settings) --> map gir oradan demeo mapi Ankara olarak değitirin geri deyin.

Ekranda sadece yeşil ibreyi görürüsünüz endişelenmeyin ama yukarıda NO MAP yazmamalı eğer NO Map yazıyosa map kısmına ankara klasorunu yanlış atmıssınız demektir yada
    en baştaki serach kısmında mmc kartındaki we-travel klasorunu ayarlayamamısısnızdır.

3 numaralı tuş zoom in 9 ise zoom out ekranda sadece yeşil ibreyi görenler 9 basark zoom out yapsınlar Atlas gelicek oradan türkiyeyi bulurlar 3 ile zoom in yapın tekrar.

ekranın sağ üstünde mavi bri nokta var gps bağlı değil demek bu. Yeşile döndüğünde GPS uyduya bağlandı mapde otomatik olarak yerinizi gösterir .

EVİNİZDE DENEMEYİN Açık ALANA ÇIKIN---> dışarıııııı

ayrıntı için bkz. 6-13 arası sayfalar

Gitmek istediğimiz hedefi nasıl belirliyoruz bunda yahu? bulamadım. yada yokmu acaba öyle birşey?

• Bu arda arkadaşım google map in de yeni sürümü çıkmış, ama corby pro daki durum nedir bilemiyorum, dene istersen.
  • quote:

Bu arda arkadaşım google map in de yeni sürümü çıkmış, ama corby pro daki durum nedir bilemiyorum, dene istersen.

malesef android ısletım sıstemlı telefonlar ıcın yenı surum
  • @karaçalı peki arkadaşım senin gps programı önerin var mı?
  • quote:

@karaçalı peki arkadaşım senin gps programı önerin var mı?

yok arkadasım bende daha we traval ı kuramadım yanı ıstanbul mapını flan ayarlıyamadım bı turlu
  • Merhaba arkadaslar bende corby Pro almaya karar erdim daha önceki telefonum n95di ama sizce bu telefonu almak iyi bir yükseltme olurmu
  • arkadaşlar bu telefonda mesaj yazarken msn gibi mi yani önceden ne yazdığınızı gösteriyormu?
  • arkadaşlar ben de Corby Pro almayı düşünüyorum yalnız internetten alındığında çok daha ucuz oluyo şu an piyasada 420 civarında internetten 380e kadar iniyo..
    Fakat takıldığım nokta internetten aldığım telefona ne kadar güvenebilrim?bi de kızakla ilgili sorunlar çıkıyomuş telefonu elime almadan hemen satın almış olucam sonradan problem yaşamak istemiyorum..ne yapmalıyım sizce ?
  • Bende online alışveriş yaparak aldım ama Güvenilir bir siteden tabiki. yaklaşık 2 hafta oldu alalı ve gerçekten mükemmel bir telefon. kızak sorunu falan da yaşamadım şimdilik. Herşey çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.