Şimdi Ara

samsung corby pro! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halil273563

quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uretilmiyor.ben 1senedir kullaniyorum.tavsiye etmiyorum.java isletim sistemi hic iyi degil.hic birsey yapamiyorsunuz.facebookta ki videolari desteklemiyor.kendi internet tarayicisi felekat kotu zoom yapmasi cok zor.beni en cok bıktıran sey java olmasi.hic bisey atamiyosunuz telefona.en iyi tarafi klavye ve wifi si. wifisin deki guc abartisiz i phone de yok.Eger telefonunuzda programlar uygulamalar istiyorsaniz corby pro almayin.ayrica samsung.app de berbat durumda hic bisey yok.ben ozellik aramam arama yapcam sms atcam derseniz klavyesi cok rahat.muzik kalitesi de iyi. ben en yakin zaman da degistiricem.

programla fazla işim olmuyor
    oyun yüklenebiliyor herhalde bu telefona bildiğimce java destekli oyunlar
    birde
    opera yüklenebiliyor diye biliyorum oda youtbe ve facebook için video izlenebilir diye biliyorum yanlışmıyım ?

Dogrusun.ama bunlar tatmin edici degil.youtubeden video izleniyor zaten.onun disinda facebookta operadanda video izlenmiyor.telefona uygun oyun yok.hep ekrana sigmayan oyunlar var.oyunlar yetersiz.samsung app de ki oyunlar ucretli ve telefona uygun degil.E250 de ki java neyse.bunda ki de o.farkli bisey bekleme

bende bazı yerleden duymuştum işte yok fifa falan alıyor diye yanlışmı
    tam ekran olmaz diosun ama yarım ekran olduğunda genede oynanıyormu ?

Fifayi ben buldum tam ekran olarak.ama hic kullanisli degil

klavyeden oynamıomu yoksa dokunmatikmi ?

Klavyeden kendi oyunlari bile oynanmiyor :)

ohaa o nasıl oluo ya oynanması gerek :S

Oyunlar dokunmatik fonksiyonlu oyunlar.sen cok gelismis bir oyun bekleme.bak suan operadan mesaj yaziyorum.klavyeyi actigimdaekran yatay olmuyor :)

eyw seninde yordum ks. bakma :D samsun wave 525 s5253 alıcam herhalde sence nasıl telefon dokunmatiği falan iyimidir ? bilgin varmı ?

benim arkadaşım galaxy mini almış çok güzel telefon çok beğendim.dediğin telefonu bilmiyorum .s

bende inceledim gerçekten harika ama fiyatlarını bilmiyorum arkadaşın ne kadara aldı şuanki fiyatı nedir ?

400 e almış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uretilmiyor.ben 1senedir kullaniyorum.tavsiye etmiyorum.java isletim sistemi hic iyi degil.hic birsey yapamiyorsunuz.facebookta ki videolari desteklemiyor.kendi internet tarayicisi felekat kotu zoom yapmasi cok zor.beni en cok bıktıran sey java olmasi.hic bisey atamiyosunuz telefona.en iyi tarafi klavye ve wifi si. wifisin deki guc abartisiz i phone de yok.Eger telefonunuzda programlar uygulamalar istiyorsaniz corby pro almayin.ayrica samsung.app de berbat durumda hic bisey yok.ben ozellik aramam arama yapcam sms atcam derseniz klavyesi cok rahat.muzik kalitesi de iyi. ben en yakin zaman da degistiricem.

programla fazla işim olmuyor
    oyun yüklenebiliyor herhalde bu telefona bildiğimce java destekli oyunlar
    birde
    opera yüklenebiliyor diye biliyorum oda youtbe ve facebook için video izlenebilir diye biliyorum yanlışmıyım ?

Dogrusun.ama bunlar tatmin edici degil.youtubeden video izleniyor zaten.onun disinda facebookta operadanda video izlenmiyor.telefona uygun oyun yok.hep ekrana sigmayan oyunlar var.oyunlar yetersiz.samsung app de ki oyunlar ucretli ve telefona uygun degil.E250 de ki java neyse.bunda ki de o.farkli bisey bekleme

bende bazı yerleden duymuştum işte yok fifa falan alıyor diye yanlışmı
    tam ekran olmaz diosun ama yarım ekran olduğunda genede oynanıyormu ?

Fifayi ben buldum tam ekran olarak.ama hic kullanisli degil

klavyeden oynamıomu yoksa dokunmatikmi ?

Klavyeden kendi oyunlari bile oynanmiyor :)

ohaa o nasıl oluo ya oynanması gerek :S

Oyunlar dokunmatik fonksiyonlu oyunlar.sen cok gelismis bir oyun bekleme.bak suan operadan mesaj yaziyorum.klavyeyi actigimdaekran yatay olmuyor :)

eyw seninde yordum ks. bakma :D samsun wave 525 s5253 alıcam herhalde sence nasıl telefon dokunmatiği falan iyimidir ? bilgin varmı ?

benim arkadaşım galaxy mini almış çok güzel telefon çok beğendim.dediğin telefonu bilmiyorum .s

bende inceledim gerçekten harika ama fiyatlarını bilmiyorum arkadaşın ne kadara aldı şuanki fiyatı nedir ?

400 e almış

biraz pahalı almış sanki 380 buldum burda ama ben wave 525 almayı düşünüyorum :)

• ben 9 aydır bu telefonu kullanıyorum her özelliği gerçekten iyi ama facebooktan yer bildirimi bırakmayı bilmiyorum baya araştırdım ama bulamadım sizin bilginiz var mı nasıl olduğuna yada bu özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilayay

ben 9 aydır bu telefonu kullanıyorum her özelliği gerçekten iyi ama facebooktan yer bildirimi bırakmayı bilmiyorum baya araştırdım ama bulamadım sizin bilginiz var mı nasıl olduğuna yada bu özelliği var mı?

yer bildirimi android lerde oluyor genelde.bu telefonda malesef yok
  • Benim Samsung Corby Wifi cep telefonum var. 1 hafta öncesine kadar internete girdiğim videoları açıyordu fakat şimdi resimleride açmıyor ne yapabilirim lütfen yardım....
  • Arkadalar benim de bir sorum olacak, ilgilenirseniz sevinirim
    Telefonu alalı 1-2 hafta oluyor ve bilgisayar bağlantısında sorun yaşıyorum.Telefonu bilgisayara bağladığımda şarja taktığım zaman çıkardığı sesi çıkarmaya başlıyor ve hiç susmuyor, telefon bip bip ötüyor.En sonunda kendini kapatıp açıyor.Ancak kapalı haldeyken bilgisayara bağlayıp telefonu tekrar açınca bağlantı sağlanabiliyor.Sizce bu bir sorun mudur?Sorunsa ne yapmam gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkloard

Arkadalar benim de bir sorum olacak, ilgilenirseniz sevinirim
    Telefonu alalı 1-2 hafta oluyor ve bilgisayar bağlantısında sorun yaşıyorum.Telefonu bilgisayara bağladığımda şarja taktığım zaman çıkardığı sesi çıkarmaya başlıyor ve hiç susmuyor, telefon bip bip ötüyor.En sonunda kendini kapatıp açıyor.Ancak kapalı haldeyken bilgisayara bağlayıp telefonu tekrar açınca bağlantı sağlanabiliyor.Sizce bu bir sorun mudur?Sorunsa ne yapmam gerekiyor?Yardımlarınızı bekliyorum...

hemen hiç durma servise götür.ben bu kadar nalet bi telefon görmedim.keşke almasaydın.bende değiştiricem en kısa zamanda
  • aslında alıştım soruna, telefonu kapatıp bilgisayara bağlıyorum sonra telefonu açınca bağlanıyor
    onun dışında diğer özellikleri kötü değil bence sadece şarjı biraz az gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkloard -- 23 Şubat 2012; 15:39:16 >
  • Almayın bu telefonu, çok ciddiyim. Paranıza yazık... Alın bir 1110, en azından parasının karşılığını verir.
  • Ben telefonu kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım sadece pil çok kısa ömürlüydü birde hala yaşadığım telefon sessizdeyken düşük pil uyarısı verirken bile titreşimle uyarı veriyor.Kullağımda konuşuyorum zarttt diye başlıyor titremeye konuştuğum kişi ne oluyor diyor o kadar güçlü titreşim sesi geliyor ki karşımdaki insan korkuyor :) Bir türlü bu uyarı titreşimini kapatamadım çok sinir bozucu bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Almayın bu telefonu, çok ciddiyim. Paranıza yazık... Alın bir 1110, en azından parasının karşılığını verir.

Aynen birader. Bu telefondan sonra dokunmatik ve çok özellikli telefonlardan soğudum resmen. Ben de o 1110'a yakın bir telefon aldım kamera yok renkli ekran yok o yok bu yok 12 gün pil ömrü var taş gibi de telefon ayrıca led lambası da var ve çook hafif.
    Daha da işim olmaz böyle saçmalıklarla...
  • kesinlikle almayin bende bu telefonu kullaniyorum cok guzel qwerty klavyesi var sIk bir tasarimi var ancak aptal bir isletim sistemi. sadece opera mini yi destekliyor tarayici olarak o da yeterli degil. surekli kapanip acilyor annem ariyor diyor neden telin kapali en sonunda cozum pin kodunu kaldirmak oldu, artik kapandigi zamn hemen aciliyo ama pin i kaldrdm... pil omru cok kisa. tel hafizasi yeterli degil internette telefonun kendi tarayıcisindan 2 dk sağlam sitelerde gezin hafıza doldu der.
  • kesinlikle almayin bende bu telefonu kullaniyorum cok guzel qwerty klavyesi var sIk bir tasarimi var ancak aptal bir isletim sistemi. sadece opera mini yi destekliyor tarayici olarak o da yeterli degil. surekli kapanip acilyor annem ariyor diyor neden telin kapali en sonunda cozum pin kodunu kaldirmak oldu, artik kapandigi zamn hemen aciliyo ama pin i kaldrdm... pil omru cok kisa. tel hafizasi yeterli degil internette telefonun kendi tarayıcisindan 2 dk sağlam sitelerde gezin hafıza doldu der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonder tusuna basiyorum gitmiyor sayfayi yeniliyordu opera mini meger bi suru gitmis ozur dilerim spam yapmak istemedim :o
  • Ben kullanıyorum çokta memnunum kapak değiştirme imkanı da ar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

kesinlikle almayin bende bu telefonu kullaniyorum cok guzel qwerty klavyesi var sIk bir tasarimi var ancak aptal bir isletim sistemi. sadece opera mini yi destekliyor tarayici olarak o da yeterli degil. surekli kapanip acilyor annem ariyor diyor neden telin kapali en sonunda cozum pin kodunu kaldirmak oldu, artik kapandigi zamn hemen aciliyo ama pin i kaldrdm... pil omru cok kisa. tel hafizasi yeterli degil internette telefonun kendi tarayıcisindan 2 dk sağlam sitelerde gezin hafıza doldu der.

O sorun bendede var. Şuan elimde iPod Touch ve iPhone 4S var o takozun yüzüne bakmıyorum. 1 ay olmuştur elime almayalı. Dokunmatiği rezalet video da oynatamıyor. Parama yazık oldu. Kendi kendine kapanıp açılıyor. Garantiye gönderdim yapmamışlar. Verdiğim paraya acıyorum.
  • 2 yıldır kullanıyorum..HİÇBİR SORUN YOK.Wifi hıznıa hastayım zaten..Dokunmatik ilk günkü gibi.Her ayda bir ekran koruyucusnu değiştiriyorum ilk günkü gibi gözüküyor.Kapak kirlenince değiştirip temizliyorum.Zaten beni bitiren klavyesi,klavyeyi açınca yeniden aşık oluyorum telefonuma...

Herkes zengin ya zaten iphone ile corby pro'yu karşılaştırıyoruz..
    Iphone alacak paramız olsaydı zaten bunu almazdık ''olmadığı'' için aldık(aldılar).
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.